icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amikka
30. jan 2012

@martinka1981 ale keď si z nej dáš doobeda, tak je všetko v poriadku. 😉

martinka1981
30. jan 2012

@amikka ale ona je U1 tak možem aj poobede a večer 😎
Ja mam chute väčšinou poobede,doobede neni času myslieť na mlsnoty 😀

amikka
30. jan 2012

@martinka1981 Jaj taak, tak to máš tu špeci Norbi čokoladku.... tak potom je to v poriadku 😀

martinka1981
30. jan 2012

@amikka ano ano,bola som dnes v ich predajni 😵 je dobre to mať poruke ked ťa chyti mlsnaaa 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
mavion
31. jan 2012

Ahojte baby, tak ja uz neviem kde robim chybu, od vianoc si moja vaha robi co chce ☹ pritom dodrziavam poctivo, dokonca sladke mam uz od Norbiho, co predtym om do 12 jedla normalne sladkosti...dnes som mala napr. R krajec celozrnneho chleba s natierkou,O spagety,dala som si kusok Norbiho cokolady, okolo druhej som jedla pecene zemiaky ale malo, V biely jogurt a jablko a teraz chrumem mrkvu..a dokonca uz 2 tyzden cvicim kazdy den..inak nikdy by som to nebola povedala, ale ja sa normalne na to cvicenie tesim 😀 no ale ja som pribrala kilo ☹

lenka268
31. jan 2012

@mavion No sme na tom podobne, minule som dide pisala ze sa nemozem nastartovat ale mala som aj nejake zdravotne problemy. Uz je to ale OK takze nabieham v podstate nanovo. Nepribrala som to spat co som schudla bozechran ale mam navyse dve kila. Takze ideme na to!!!. V tvojom pripade ale neviem, ked dodrzujes ako mas, aj cvicis tak potom ma napadlo iba ze tym cvicenim si mohla nabrat svalovu hmotu a tam je ten narast, neviem len si tak myslim niede som to takto citala. Lebo robis len to co mas takze malo by to ist dolu. Vydrz ved uz vieme ze to funguje tak rast sa to musi pohnut zase dolu 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
mavion
1. feb 2012

@pavlina2222 dakujem, ja sa citim praveze dobre, aj telo mam ako cvicim take ine...a tesila som sa ze urcite isli aj kila dolu, no vaha ma teda nepotesila 😒

mavion
1. feb 2012

@lenka268 dakujem za povzbudenie, prave vyssie citam ze ked sa cvici tak sa priberie, to som teda netusila 😕

grimaska4
1. feb 2012

@mavion
no budes mat viac kil mozno,lebo svaly su tazsie ako tuk,preto je dolezite pri chudnuti merat obvod pasa stehna atd,lebo centimetre budu ubudat,postava bude ovela krajsie vytvarovana

momoyka
1. feb 2012

ahojte baby, a poradte mi nejaky vyhladavac, resp. tabulku potravin podla noveho.. na nete

lenka268
1. feb 2012

@mavion no vidis a ja som to tu necitala ale niekde inde tak ako @grimaska4 pise svaly su takzsie ako tuk aj ja som to tak niekde vycitala. To znamena ze je to v poriadku a ides spravnou cestou 😉

dida81
1. feb 2012

ahojte baby, ja som tu nedávno pisala, že mi už nerobi problem sa takto stravovat... A včera ma asi prepadla najaka chutovka a normálne poobede a večer som si dala mlsnosti- ale že velaaaa 😠 ... a este aj UD3!!! Som ja ale koza. No bolo to silnejsie ako ja. 😅

Vrrr... a odkedy cvicim, presne
@mavion vaha stoji, resp. sa mi zda, že sla par dkg hore... 😅 a ma zase štve, lebo mi nejako chuti viac jest ...

lenka268
1. feb 2012

@dida81 Ahoj to sa obcas stava, len si daj bacha nech ta to neovladne. Niekedy je chut na nieco zakazane a das si ved sme ludia to nevadi. Ja som narobila viac somarin, takze musim teraz ficat na sprisnenom rezime 😉

dida81
1. feb 2012

@lenka268 ved ja viem, ale ja že už som porusila, tak si este dam 😅
No nejob, dnes už frcim.... ma to stve, lebo ozaj sa snazim skoro 3 mesiace ,, bola by to škoda no. 🙂
Som rada, že si sa znovu nastartovala Lenka!

lenka268
1. feb 2012

@dida81 prave to, ze sa snazime a potom sa na to vykaslat by bola skoda. Ja v podstate idem podla toho, ale nie tak poctivo, robim prehresky tak sa to aj ukazalo na vahe . Nakuknem sem teraz len obcas lebo Danko ma teraz tak zamestnava, ze vecer zaspim rovno s nim.

bettina
1. feb 2012

@dida81 no je to niekedy ťažké pokiaľ chytí záchvat žravosti 😉 aj ja teraz stojím s váhou, ale som posledné týždne jedla ostošesť, samé sladkosti. ale tým, že U1, tak som aspon nepribrala. mám neskutočnú chuť niečo jesť, a chýba mi v podstate dať dole pár kíl. ale ešte tým, že aj čisto kojím svoju princeznú sa mi žiada viac jesť ako len U14menu. tak to dorážam všelijakými lakocinkami 😝 nejaký štartér ak ma opäť pochytí...

mavion
1. feb 2012

inak tieto update sladkosti su naozaj chutne, mam cokoladu,susienky a drobne pecivo 🙂 a to ze keed ma chyti mlsna tak si bez vycitiek mozem dat 😀

klaudialip
1. feb 2012

chcem sa opytat zajtra chcem robit sosovicovy privarok mliecny,moze sa len na obed ci aj na veceru?a k tomu by som chcela fasirky z ovsenych vlociek.ale tie sa mozu asi len na obed vsak?

grimaska4
1. feb 2012

@klaudialip
no sosovica je U2 a vraj aj ovsene vlocky uz,takze do 15.00,preco si nerobis fasirky z masa tie mozes aj vecer

thera1
1. feb 2012

ja si narobím také mäsové,placka ako keby na hamburger bez pečiva či strúhanky hodím do mrazničky a potom keď neviem čo jesť tak si k tomu udusím zeleninu či prípadne dám UP chleba na obed.... 😉

grimaska4
1. feb 2012

@thera1
inak update predajna ma aj struhanku a je dobra ja ju pouzivam aj dnes som mala vyprazany kuraci rezen so zeleninou na veceru

thera1
1. feb 2012

@grimaska4 viem požívam ju... 🙂 ale ja radšej také čisto mäsové... 😀

klaudialip
1. feb 2012

@grimaska4 tam ma ist totizto mlete maso a ja nemam mlyncek nan.a nie som az tak velmi masovy typ.tak na veceru vymyslim nieco ine.a podla knizky su vlocky 1.nebudem to menit,dokonca aj chleba som nasla v 2 jest v polovicnom mnozstve

neviete mi teda poradit nieco k tomu privarku?nejake maso upiect abo take nieco

marka85
3. feb 2012

Ahojte, aj ja by som uz konecne chcela dat tie nestastne kila dole. Norbiho tajomstvo mam na plane uz velmi dlho, len nikde nemozem najst tu knihu .( neviete mi niekto poradit? Po porode mam este stale 10 kilov navyse a uz ma to dost stve.

kathrin6
3. feb 2012

@marka85 ahoj ja som tu knihu kupila priamo v ich predajni v Nitre na ul. V knihkupectvach ju asi este nemaju.

marka85
3. feb 2012

no tak to som mohla zbytocne hladat 😒 u nas v tt asi nor.obchod nieje? ci?