Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@datelinka5 Aj ja som začala s váhou 86kg. Nie si sama 😉 .Neboj nejako to snáď dobačujeme na tie nízke čísla . Musím sa pochváliť za týždeň mám dole 1 kg veľmi sa teším. Som na seba prísna dúfam ,že mi to vydrží dlho.
Dnes:
R: volske oko, celozrnny chlebik, caj
D: cappuccino, nanuk
O: zemiakove placky, masko na stave dusene so zeleninkou
Ol: cerveny melon
V: paradajkova polievocka (co uz, je vraj v skupine 2, som si neskor pozrela, ako uvarila, ale tak, ucim sa a vonia tak dobre, ze urcite neodolam, aj ked, cukor som nedavala, nezahustovala som, je tam cibula, cesnak, pasirovane paradajky, sol a este k tomu mozzarelka, tak snad by to nemuselo vadit ).
@datelinka5 - ja zacinam z 83 kg a chcem sa dostat na povodnych 58 - 60 😒 snazim sa nebyt skepticka, snazim sa, aj ked dnes ta paradajkova polievka, co ja viem, snad ked je bez pridania cukru a bez zahustenia, mohla by byt ok, ked nie, tak zas zajtra je novy den 😠
Inak, vcera som si kupila knizku, snad budem mudrejsia, ked prestudirujem 😅
No damy, takze ja ranajky - hemendex so zeleninkou bez peciva
desiata - trosku paradajkovej polievky - bola som hladna 😀 + asi 2 hrste arasidov - no musela som 🙂
obed - paradajkova polievka s nastruhanym syrom 🙂
olovrant - kysle zelene jablcko - kaficko 🙂
vecera - grilované cukiny s cesnakovo-smotanovým dresingom + k tomu ako príloha prazenica s pórikom 🙂
a za chvilocku si asi dam este jednu kavicku 🙂
a aj pohyb bol, niesla som kocarom do obchodu novy stojan - zmontovala som ho, zreorganizovala saticky a spokojne sla este nakupit - vsetko s Dadkom 🙂
jej tak super,ze nie som sama ,urcite to spolu dotiahneme na tych 65kg 🙂 lubka kde si kupila tu knihu ???aj ja si chcem kupit ,alebo objednat ?? 🙂
neviem síce odkial si ale ja som ju kupila včera v TN v Laugaríciu v kníhkupectve Pantha rai, 🙂
ja som od Zvolena,ale momentalne zijem zahranicami,takze si ju chcem dat kupit bude segre,alebo objednat
musim mrknut na nete,diky za typ 🙂
cawinky babulky :o))) ..joooj ja mám také bendžo od včeraaa 😠 ..niežeby som pred tým nemala, ale ako som sa začala zdravo stravovať ta spľaslo a teraz toto! ☹ Ešte si nahováram, či to nebude mrškou, ktorú očakávam v stredu 😕 ... ináč celkom ok, až na to, že dnes som sa vycapila na slnko, ktoré sa dlho nedokázalo na mňa pozerať..zaliezlo za oblačisko... 😀 a potom, taká vyhriata som sa schladila tromi lyžicami zmrzky 😝 ...telo si pýtalo 🙂 dnes som si zastala na váhu...nehýbe sa už týždeň 😒 78... a nejako strácam inšpi, čo jesť na večere...dnes som si dala len dve uhorky s paradajkou + dva syry roztierateľné a polystyrén...idem si vygúgliť dáky fajný rp na rybku ..bude zajtra na večeru.... obed asi špagety si dám, mám na ne chuť 😝 ...tak sa opatrujte a dobre sa vyhajkajte 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4649...tak už som dačo objavila..ale idem ešte hľadať...a najlepší vyhráááva 😀
@datelinka5 - ja som kupila v Panta Rei v oddeleni, kde boli knihy o vyzive, chudnuti, dietach a tak. Ale ked som bola pred tyzdnom, som ju tam nevidela. Vcera ich tam ale mali kooopu.
@tiffanka ak lubis cukinu tak ta je super - ja si ju zvyknem ugrilovat na gril. panvici - pokrajam na kolieska, polejem olivovym olejom a posolim - davam si k nej kyslu smotanu s cesnakom - a trosku soli do toho 😀
no objednala som si na gorila.sk vraj do 4 dni pride,tak uvidim,budem studovat a budem zas mudrejsia,uz budem mat pomaly doma zbierku knih o chudnuti 🙂 🙂
@gebeente77 ...ďakujem, si zlatá...ja ľúbim snáď všetkoooo 😀 😀 😀 Si bola dnes činná ako čítam 🙂
@tiffanka , no ozaj je dobré si prečítať asi knihu, lebo za plný tanier špagiet - to nie je to pravé orechové 😀 (hmmm, orechové slíže, to by som zvládla 😎 ). Ono je tam popísané, že na chudnutie treba tie "jednotky" obmedziť na minimum a dvojky - "polovicu z čohokoľvek" - čiže polovicu z toho, čo sme zvykli jesť - teda to sa týka fázy chudnutia, na udržanie hmotnosti potom v pohode aj za tanier špagiet a potom občas aj poobede môže byť 😉 . Ale nafúknutá som aj ja dnes bola, som zjedla hádam kilo zeleniny 😝 . Vydŕŕŕŕŕž, pôjde to 😉 . No a mesiac pribúda, tak možno aj to...
Ahojte všetci,
včerajšok som pekne zvládla a odolávala všetkým koláčom... 🙂
Raňajky: cornflakes s hroznom a jogurtom (veľmi mi to chutí)
desiata: káva a občas som zašla do záhrady odtrhnúť si marhuľu
obed: trošku ryže a trošku zemiakov s grilovaným kuriatkom a veľa veľa uhorkového šalátu
olovrant: marhule
večera: kuriatko s uhorkovým šalátom
Jabĺčkový koláčik som si vychutnala dnes na raňajky s kávou... 🙂
@datelinka5 tiež som si knihu objednala z gorili... a ešte stále mi neprišla 😒 a to som objednávku zadávala ešte 27.júna... ale dnes som si našla, že je už vyexpedovaná... tak už sa jej snáď tento týždeň dočkám... ☹
Baby na tu 90 dnovku sa určite nedavajte,je to blud,krásne sa pri nej chudne ale ak niečo porusite stojite na váhe alebo naspať niečo priberiete,baby ktoré krásne schudli aj 20 kg majú 15 naspat a viac,naozaj ja som ju skusala drzat ale potom som s tym skoncovala a vdaka Bohu,pretoze zhadzovat 2 kg na 5 razy nema význam,pri tejto aj keď porusite tak nemate hned kg naspať,takže Vam naozaj radim tu 90 dnovku neskusať lebo je fakt problem si tie kg udržať,ved si skuste kliknuť na mimibazare je ta dieta a všetky tie baby to skusali uz po neviem koľkokrát pretoze vsetko sa im vrátilo a niektorým aj s úrokmi,takže sa radsej drzte tejto a ako sa vravi pomaly dalej zajdes. A presne ako pise teri3 keď chcete viac schudnut musite jedla viac obmedzit nedavat si velke porcie a ak sa da tak sa skusit vyvarovat sladkostiam ak sa neda tak neda ale ako sa pise tak len doobeda.prajem nam vela uspesných zhodených kilogramov,pekny den, 🙂 😉
No baby, po dnesnom rannom vazeni mam 74,8 kg - zacinala som na 74,7 kg - 1.7. - pribudlo mi hned prvy tyzden pol kila vahy no a teraz ide ako tak dolu 😉 tak uvidime ako budem pokracovat dalej 😀
@tiffanka tak tak, este som stihla aj doma ako tak upratat 😀 dnes ma cakaju zase behacky, uz rano som bola v obchode, lebo predavacka nemala kluce, tak som jej bola otvorit, teraz cakam tovar a poobede musim ist na socku a danovy 😉 a to zase vsetko s Dadkom, tak pojdem az niekedy o 2hej hadam, lebo v tejto horucave hroza 😠
Čautéééééé kočenky, chýbali ste mi, až som mala absťák - dva dni som tu nebola
No hlásim, že mám +, ale kašlem na to, však som si poriadne krstiny svojho syna a moju 30- užila, takže od dnes poslúcham ako švajčiarske hodiny
@gebeente77 jéééééééj teším sa, že pomaly ubúda, ono sa to rozbehne neboj 😉 ja hlásim že v sobotu ráno som mala 63,8 a dnes 65,5 😠 😠 😠 😠 Katastrofa, ale kašlem na to, ideme ďalej kočenky,pitný režim nachystaný a od dnes znovu platia pravidlá zdrav. stravovania 😉 😉 😉
neskôr vás dočítam 😉
Inak baby ja som si dnes poznacila váhu,aj som sa odmerala a od dnes začinam naostro,minuly tyzden som mala 86,8 ale z toho som 4 dni nedrzala poriadne lebo sme mali oslavy atd tak som to nedrzala no ale dnes rano som mala 86,3 takze 0,5 kg dolu takže aj tak fajn,nato ze som nejedla ale dost žrala niekedy.A viete čo chcem sa spýtat nezalozime si tabulku ako to ktorej ide mozno to bude vačsia motivacia,co Vy na to? Neskusime? 😉
@luciapejkova ja som za je to veľmi motivačné, ale nie som macher na excel, ideálna by bola taká do ktorej by sme vpisovali svoje údaje každá za seba - najlepšie, ale v súkromke.
Ste tu niektorá taká zručná v exceli ?
@luciapejkova pekne si to napísala o tej 90-dňovke 🙂 . Včera som hľadala, či ešte je nejaké fórum na túto tému, kde by sa chudlo dlhšie a našla som, ako jedna pani písala, že za dva roky schudla 25 kíl, potom sa 2 roky stravovala "normálne" a za ten čas pribrala len 1 kg, ale že začínala aj tak znova sa stravovať podľa tejto metódy, lebo sa pri nej cíti dobre a je aj diabetička 😉
@gebeente77 aj si sa na začiatku odmerala? Lebo Ty si začala cvičiť dosť natvrdo, máš veľký výdaj energie zrazu, tak asi aj svaly to robia, možno aj voda zadržaná vo svaloch či čo...ale prvý posun tu je, teším sa 😉
@elina313 súhlasím so založením súkromnej témy, v exceli sa ale nevyznám 😒
@luciapejkova aj ja som za tabuľku, dobrý nápad.
@elina313 hlavne, že si si to užila, veď také oslavy sa neopakujú každý týždeň. Ja som to tiež včera prehnala, celý deň v pohode, ale večer sme boli na grilovačke, tak som tam pojedla 5 cez 9 a keďže som už všetko porušila, tak som ešte doma večer pred spaním spráskala plnené perníčky, ktorým som celý týždeň odolávala. Ale dnes už mám odhodlanie, takže to bude v pohode.
ja som tiez za tabulku budeme sa navzajom viac motivovat , dnes sa drzim rano celozrna zemlicka ,rybka a paprika,doobeda pol nanuka kava a trochu bebe dobre ranko,obed zemiak,kuracie prsia,salatik ,teraz som sa kupala s malym v bazene a natiahla som si plavky normlane sa vitim o 5 kg chudsia aj ked som len 1 zhodila
🙂 🙂
baby dnes som si vas prvy raz prečitala a možno sa na to dam 🙂 .Obed som si dala normalny,olovrant už len sosovičnu kasu a vecer, tiež vynecham čo treba.Chcem sa opytat či je tu niekto,kto už vdaka tejto metode ozaj schudol viac kil,či to ozaj funguje aj ked jes neobmadzene mn.jedla a len dodržiavas tie casy na cukor,muku,zemiaky a ryžu. A ci treba kupovat tie speci jedla s norby updatu,alebo to je len plus,ale nie je to doležite? mam v tom este trochu chaos.ovocie sa asi rata za cukor,nie? takže od 12 by sa jest nemalo?Alebo su povolene druhy,ktore sa možu aj neskor jest?

jaj kocenky vam sa hovori ked ste okolo 65 kg to ja budem rada ked tolko budem mat,teraz mam 88kg
ale zvladnem to ,teraz isto lebo nie je to nejaka blba dieta ktore som uz asi vsetky vyskusalaa dopracovala sa postupne k jojo efektu a tejto vahe,taka som bola blba 😲 😝 ale co uz, asi to kazdy musi vyskusat na vlastnej kozi,tu sa mi paci ze si nic nezakazujem ,len to musim v urcity cas dodrzat.pri dlenej som pre 10 rokmi schudla 12kg a potom som naspat vsetko pribrala,cely zivot delit to je tiez nie pre mna aj ked je to zdravy zivotny styl uznavam,ale ked varite doma 5 chlapom no tak odeluj potom 😀 😀 som rada ze som nieco taketo nasla,tak mi drzte palce aby som to zvladla !!!! 🙂 🙂