Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ahojte baby, ja vam pre inspiraciu napisem co som jedla vcera 🙂 R: jogurt s norbiho susienkami,O: hovadzie na stave,ryza a calamada, O:biely jogurt, V :tuniak vo vlastnej stave, no a ja musim nieco chrumat vecer pred telkou,mala som surovu mrkvu a jablko..a dnes som nejaka velmi hladna,R: celozrnny rozok s natierkou,hned za tym pohar pudingu..Olovrant tiez puding,Obed: vyvar len zo zeleninou bez rezancov,varene hovadzie s uhorkami..potom mam v plane jogurt a mam chut na kyslu kapustu,takze uz iba taketo lahke, kedze som si dopriala tie dva pudingy doobeda 🙂
@mavion
zalezi od toho aky puding varis,napr.Dr.oetker ma na porciu 24.4g uhlohydratov,z toho nejakych 16g cukru,a BB puding ovveela viac takze uz som ho prestala varit aj ked BB puding milujem.Inak pise to zlozenie na baleni,ja si to len tiez precitam vies.Ja si uz varim puding sama nekupujem Norbiho,ale varim si s norbiho sladidlom a v pohode
@mavion
ja necitim rozdiel,ale kazdy sme iny,ja pouzivam norbiho sladidlo,skus a uvidis,inak ja len sebe varim so sladidlom malemu aj muzovi s cukrom,lebo oni su tak zvyknuti,ja sice sebe varim osobitne z pol litra mlieka a rozdelim si to do dvoch poharov a mam na dva dni,niekedy prihodim do pohara mrazene jahody alebo ine bobulovite ovocie
ahojte, od 1.2.2012 som sa tiez dala na norbiho, treba mi dat veeela kileciek dole a kedze kojim hladala som nieco kde sa clovek aj naje a nehladuje 🙂 poblizku ale nemame ziaden obchodik s update potravinami tak si varim z beznych potravin.... dnes som sa postavila na vahu a po 12 dnoch 3 kilecka dole 😀 aspon ma to motivuje, dufam ze vydrzim 😅 strasne pomaha ked si tu citam ake mate vy uspechy 😉
Peknú nedeľu prajem!
Mám otázočku, kam patrí špaldová múka. Ďakujem!
@grimaska4 nevies kde sa daju zohnat jej dvd?ja cvicim teraz podla zory ochodnickej,to raz bolo v jednom casopise dvd.ale chcela by som podla nej,predsa ona to ma vsetko zmaknute 😀
@klaudialip ^
najdes v Update predajniach ale su v madarcine,do slovenciny ich nema prelozene,dvd z roku 2009 stoji okolo 9 eur,2010 asi 10eur,ale tam su dva dvd-ka,a to najnovsie co teraz vyslo stoji 11 eur,ja som vsetky kupovala v kosickej Update predajni,ale ak mas blizko do madarska kup si tam,lebo vyjde ta to lacnejsie teraz co forint nema hodnotu
@grimaska4 myslis to kde je odpredu aj odzadu v bielych bikinach? ja mam vsetky jej DVD, tiez striedam ale najviac sa mi paci to posledne,podla toho najcastejsie cvicim, ale je to poriadna zaberacka 😝, tiez cvicim 40 minut a mam jedno to je tusim 90 minut kde cvici ale aj so zenami,tak to som vydrzala 15 minut drzat jej tempo 😀
Caute,ja som pisala naposledy pred tyzdnom, vcera som sa vratila z lyziarskeho vycviku.Bolo super, zalyzovala som si, ale to stravovanie - des a hroza. ☹ Bojim sa postavit na vahu, asi tak urobim na konci mesiaca, zrejme vazim este viac, ako predtym.Dnes rano som vsak zacala odznova a chcem to dotiahnut do uspesneho konca, lebo ani sa nenazdame, otepli sa a ja sa nezmestim do nicoho, co som nosila minule leto, ked som schudla 10 kg. Baby krasne napredujete, radost to citat a ako pisali aj ine, len sa aj nadalej delte so svojimi uspechmi, je to skvela motivacia. 🙂
Ahojte, chcela by som poznat vas nazor na sladidla... nechce sa mi to tu hladat 🙂 .. ake mate skusenosti? Zvazujem nejaku fruktozu alebo xylitol... "Updatujem" uz mesiac, ale zatial som ziadne nevyskusala.. Chcela by som aj sebe konecne dopriat nejaky kolacik, ktory neublizi 🙂
@eridia stevia!!!! 🙂
@mavion
ale ty si uz poobede nejedavaj BB keksy radsej,pozri na obal kolko maju uhlohydratov,radsej si kup u norbiho susienky maju vanilkove,cokoladove aj kokos cokolada,nestoja az tak vela.Ono ked dodas telu tu davku uhlohydratov v strave denne co potrebuje,tak neschudnes,lebo nebude uberat telo tie uhlohydraty zo zasob vies,
@erikasadek
alebo sladidla z norbi Update,u mna stevia nevyhrala,je malo sladka,pouzivam update sladidlo
@grimaska4 a ty vies po madarsky?nechybalo by mi to?ja po madarsky neviem,a ak otovria pri nas predajnu tak by som si kupila. a to 90 min.tam su asi akeho druhu cvicenia?ked sa tak velmi zapotis?nejaky erobic,ci co?
@grimaska4 dakujem za odpoved, prosim ta este o radu, kam patri kukuricny skrob gustin od dr.etkera? ja z toho robim kolaciky, a neviem dokedy ich mozem papkat. chcem sa este opytat, ak chcem schudnut, mam jest len potraviny z update1? alebo mozem aj z update2? dakujem za odpoved 🙂
ahojte..dnes sme sa s dcérou rozhodli, že vyskúšame toto stravovanie 🙂. v lete som dala dole 15 kíl ale dosť nezdravo a tak samozrejme je 7 naspäť. tak som sa rozhodla, že začnem cvičiť vo fitku, no bez podpory stravou to asi nepôjde. držte nám palce

ahojte, mozem sa k vam pridat? zacala som dukanovou metodou, ale neda sa to vydrzat. tak by som chcela prejst na norbiho dietu. mohli by ste mi prosim pomoct? chcela by som vediet aku muku mam pouzivat a ci mozem celozrnu cestovinu, v ktorej je skupine? dakujem 🙂