Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 ja praveze ani nie som hladna,update predajna je teraz od nas dost daleko ale maju otovrit v blizsom meste,tak ked ju otvoria tak tam nakuknem :D
este sa chcem opytat ja mam take psenicno razne chlebicky kt.maju 79g sacharidov na 100g,je to vela?inak ten balicek ma 90 gramov,tak to vychadza este menej
@klaudialip
mozes si dat v pohode ,len nie cely balik naraz len par kuskov,skus so sunkou a so zeleninou napr.paradajka,redkvicka,mna v pohode zasytia 3 kusy takeho chlebicka
Baby a to keď si date tie ich sladkosti aj tak chudnete?Ja byvam sice v Prešove ale v KE mam svagrinu takze keby som sla na navstevu tak by som popripade mohla zajst aj k nim na nakup 😉 Dnes som jedla na večeru vajička s opraženou cibuľkou to hadam mozem a namiesto chleba som k tomu maly tvrdy syr. No do večera už nic len vodičku 😀
@luciapejkova no ja mám dole momentálne 9 kg a priznám sa ,že fičím na ich sladkostiach... 😀
no ja jem len UP sladkosti... 😉 asi by som pri normálnych stratila mieru... 😀
@tiava1
mozes doobeda aj normalne,lenze ja doobeda vobec nepotrebujem sladkost a ani nemam cas na sladke mysliet,ale ked porovnas zlozenie update produktov s normalnymi tak rozdiel je,a velky,ja som minule bola prekvapena aj z cestovin,ja kupujem tie barila cestoviny a maju na 100g cez 70g uhlohydratov a norbi update cestoviny o polovicu menej..,takze si myslim ze nemaju len marketingovy tah
Caute baby uz som tu davno nebola ,a chcem vam oznamit ze ak mate tu knihu tam je pisana riza len do 12tej ,tak neviem preco kazdy pise ze do 15tej??
ja som isla zo 67 a za 3 mesiace z norbi update som dosiahla 57kg,ale dajak stagnujem,z malej vahy sa chudne pomalsie ako z velkej nadvahy,ja by som chcela na 55kg,ale jak som citala ze niekto stagnoval 4 mesiace na jednej vahe..ale stravujem sa tak dalej podla norbiho,lebo mi to vyhovuje,vies dakto z malej vahy nemoze cakat zazrak hned,dakto kto ma 100 kil a schudne za mesiac 10 to si cudzi clovek ani nevsimne lebo to je nic na taku velku vahu,to len mozno oblecenie sa lahsie zapina
Ja len nechapem ludi ako sa mozu nechat vykysnut na taku vysoku vahu,moja max. bol 67kg a som sa uz necitila vo svojej kozi a som si povedala dost dalej to nejde,lenze ja nie som zastancom diet tak norbi mi prisel vhod,a citim sa dobre,nema ziadne obmedzenia dam si aj sladke ked dostanem chut,ale samozrejme update
@grimaska4 no ja si dam 3,so sunkou abo so syrom a staci mi to ale si ma velmi potesila :D
@grimaska4 to si človek ani nevšimne že začne tak priberať...ja to viem podľa seba keď som za rok z 55kg pribrala na 80kg a to som bola vkuse v pohybe, ty to ani tak neberieš ale keď ťa vidí rodina po dlhom čase (pretože som odišla do zahraničia) si mala vidieť ako sa tvárili keď ma zbadali...a to ma tak nakoplo že za 2,5 roka som schudla 21kg rôznymi metódami nikekedy aj s jojo-efektom ☹ no tak dúfam že s norbim sa mi tých 10kg čo chcem dať ešte dole podarí 🙂
akoze sorry,ale clovek ktory si to nevsimne nemoze byt celkom v poriadku,ja som po porode mala okolo 60 kil a ked som sa dostala na 67 som si povedala dost,ved som uz bola sama sebe jak slon,nohavice som si nezapla,rifle som musela kazdy polrok menit bo sa mi na stehnach trhali,a to znackove ziadna cina,vies nechat sa vykysnut na 80 a 100 kil a potom daco zacat robit,panecku ved taka vaha je uz nezdrava

@klaudialip
update slane aj sladke mozes aj vecer kedykolvek.je lepsie daco si dat ked si hladna ako hladovat