icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
21. feb 2012

@klaudialip
update slane aj sladke mozes aj vecer kedykolvek.je lepsie daco si dat ked si hladna ako hladovat

klaudialip
21. feb 2012

@grimaska4 ja praveze ani nie som hladna,update predajna je teraz od nas dost daleko ale maju otovrit v blizsom meste,tak ked ju otvoria tak tam nakuknem :D
este sa chcem opytat ja mam take psenicno razne chlebicky kt.maju 79g sacharidov na 100g,je to vela?inak ten balicek ma 90 gramov,tak to vychadza este menej

grimaska4
21. feb 2012

@klaudialip
mozes si dat v pohode ,len nie cely balik naraz len par kuskov,skus so sunkou a so zeleninou napr.paradajka,redkvicka,mna v pohode zasytia 3 kusy takeho chlebicka

luciapejkova
21. feb 2012

Baby a to keď si date tie ich sladkosti aj tak chudnete?Ja byvam sice v Prešove ale v KE mam svagrinu takze keby som sla na navstevu tak by som popripade mohla zajst aj k nim na nakup 😉 Dnes som jedla na večeru vajička s opraženou cibuľkou to hadam mozem a namiesto chleba som k tomu maly tvrdy syr. No do večera už nic len vodičku 😀

thera1
21. feb 2012

@luciapejkova no ja mám dole momentálne 9 kg a priznám sa ,že fičím na ich sladkostiach... 😀

tiava1
21. feb 2012

@thera1 len tak ďalej držím palce...a môžem jesť aj iné sladkosti do 12:00 alebo musím len update.

thera1
21. feb 2012

no ja jem len UP sladkosti... 😉 asi by som pri normálnych stratila mieru... 😀

grimaska4
21. feb 2012

@thera1
a ja tiez,neviem si bez sladkeho jedno poobede predstavit,a to prichadza do uvahy len update sladkost

grimaska4
21. feb 2012

@tiava1
mozes doobeda aj normalne,lenze ja doobeda vobec nepotrebujem sladkost a ani nemam cas na sladke mysliet,ale ked porovnas zlozenie update produktov s normalnymi tak rozdiel je,a velky,ja som minule bola prekvapena aj z cestovin,ja kupujem tie barila cestoviny a maju na 100g cez 70g uhlohydratov a norbi update cestoviny o polovicu menej..,takze si myslim ze nemaju len marketingovy tah

grimaska4
21. feb 2012

@thera1
ty si nejak rozbehla nie?minule si bola pri 5kg teraz uz 9kg,no super mozem len gratulovat

thera1
21. feb 2012

@grimaska4 no dnes to bolo už skoro 10 ale to mi len váha chcela ukázať ako vyzerá to číslo na displeji.... 😝

daniela26
21. feb 2012

Caute baby uz som tu davno nebola ,a chcem vam oznamit ze ak mate tu knihu tam je pisana riza len do 12tej ,tak neviem preco kazdy pise ze do 15tej??

tiava1
21. feb 2012

@grimaska4 keby som to mala kde kúpiť ani neváham, lenže tu pod Tatrami nie je nič také a ak niekomu spomeniem norbi update každý na mňa pozerá že čo to je 😲

tiava1
21. feb 2012

@thera1 bože ako ti závidím že ti ručička na váhe ukazuje stále menej a menej, ja to poctivo dodržiavam 4-tý deň ale na váhu som sa ešte neodvážila postaviť....no ale ty to držíš určite oveľa dlhšie ako ja......
Baby kedy ste sa prvý krát postavili na váhu od začatia norbiho?

grimaska4
21. feb 2012

@tiava1
no ja som sa vazila kazdy den rano pred ranajkami,ale to je chorota,teraz sa vazim raz za tyzden,ale malo by sa raz za mesiac

thera1
21. feb 2012

@tiava1 robím to od 9.1....ja si skočím na váhu každé ráno... 😀 ale píšem si vždy len pondelkovú váhu...

grimaska4
21. feb 2012

@tiava1
ved napis alebo zavolaj do daktorej update predajne,poslu ti na dobierku zaplatis o nieco viac ale objednaj si na dlhsiu dobu a bude ok,aspon tie zaklady ako muka struhanka,puding v prasku ,slane a sladke,

grimaska4
21. feb 2012

@thera1
z akej vahy si zacinala ked sa smiem opytat?
chudnut myslim

tiava1
21. feb 2012

@grimaska z 59 kg

tiava1
21. feb 2012

@thera1 tak to máš odo mňa obrovskú poklonu ak to držíš od tohto januára... 😉 ako to robíš?aj ja chcem

grimaska4
21. feb 2012

@daniela26
no v prvej knihe pise do 15.00 a v druhej uz je to U3,takze do 12.00,vies su tu zeny ktore sa podla norbiho stravuju dlhsie a idu podla prvej knizky,teda starych kodov,norbi tie kody obcas prekoduje

grimaska4
21. feb 2012

@tiava1
no tak to super,takze mas uz 49?to uz ti ani viac netreba chudnut

grimaska4
21. feb 2012

@grimaska4
tiava1
sorry to nemalo byt pre teba ta odpoved...

tiava1
21. feb 2012

@grimaska4 🙂 pred 4-ma dňami som mala 59kg a teraz možno toľko isto

grimaska4
21. feb 2012

ja som isla zo 67 a za 3 mesiace z norbi update som dosiahla 57kg,ale dajak stagnujem,z malej vahy sa chudne pomalsie ako z velkej nadvahy,ja by som chcela na 55kg,ale jak som citala ze niekto stagnoval 4 mesiace na jednej vahe..ale stravujem sa tak dalej podla norbiho,lebo mi to vyhovuje,vies dakto z malej vahy nemoze cakat zazrak hned,dakto kto ma 100 kil a schudne za mesiac 10 to si cudzi clovek ani nevsimne lebo to je nic na taku velku vahu,to len mozno oblecenie sa lahsie zapina
Ja len nechapem ludi ako sa mozu nechat vykysnut na taku vysoku vahu,moja max. bol 67kg a som sa uz necitila vo svojej kozi a som si povedala dost dalej to nejde,lenze ja nie som zastancom diet tak norbi mi prisel vhod,a citim sa dobre,nema ziadne obmedzenia dam si aj sladke ked dostanem chut,ale samozrejme update

klaudialip
21. feb 2012

@grimaska4 no ja si dam 3,so sunkou abo so syrom a staci mi to ale si ma velmi potesila :D

grimaska4
21. feb 2012

@tiava1
ved sa postav na vahu a budes vediet ci sa ti vaha pohla

tiava1
21. feb 2012

@grimaska4 to si človek ani nevšimne že začne tak priberať...ja to viem podľa seba keď som za rok z 55kg pribrala na 80kg a to som bola vkuse v pohybe, ty to ani tak neberieš ale keď ťa vidí rodina po dlhom čase (pretože som odišla do zahraničia) si mala vidieť ako sa tvárili keď ma zbadali...a to ma tak nakoplo že za 2,5 roka som schudla 21kg rôznymi metódami nikekedy aj s jojo-efektom ☹ no tak dúfam že s norbim sa mi tých 10kg čo chcem dať ešte dole podarí 🙂

tiava1
21. feb 2012

@grimaska4 a nebude to skoro po 4 dňoch?Postavím sa na váhu cez víkend a napíšem vám či už bude aspoň kilečko dolu. 🙂

grimaska4
21. feb 2012

akoze sorry,ale clovek ktory si to nevsimne nemoze byt celkom v poriadku,ja som po porode mala okolo 60 kil a ked som sa dostala na 67 som si povedala dost,ved som uz bola sama sebe jak slon,nohavice som si nezapla,rifle som musela kazdy polrok menit bo sa mi na stehnach trhali,a to znackove ziadna cina,vies nechat sa vykysnut na 80 a 100 kil a potom daco zacat robit,panecku ved taka vaha je uz nezdrava