icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

vinka
6. mar 2012

@luciapejkova tak bryndzová sa môže a tuniaka som našla v šaláte.Ale si myslím,že ked sa môže maslo,môže tuniak tak sa môže aj pomazánka. 😉

luciapejkova
6. mar 2012

Hej tuniak si myslim ze sa moze ked sa mozu ryby a aj kysle ryby tak asi aj tuniak a ked nie tak som ho uz aj zjedla,haha ☹

bezaz
6. mar 2012

@vinka @luciapejkova nie ste samy, len ja v tom este plavam, tak neviem odpovedat 😀 😀 😀 jasne, ked budeme chude aj my, tak sem nebudeme chodit 😉

najorbitka
6. mar 2012

@luciapejkova aj ja sem stale chodim a citam,citam,citam 😉 len ked sa neni cim chvalit tak som ticho.ale zacala som cvicit a mam pocit ze sa mi to pohlo.len to nechcem zakriknut.chystam sa navstivit obchod v Nitre a nieco dobre si tam nakupit,tak som zvedava kedy sa dostanem 😒

snehulienkatrpaslik
6. mar 2012

ahojte kočky, poradte prosim 🙂 obcas si dam take jogurtove napoje, patri to medzi U1, ak je na 100gr cca 11gr sacharidov? prepocet je na 100gr okolo 70kcal... dakujem za odpoved...

bezaz
6. mar 2012

@snehulienkatrpaslik akurat to mam otvorene v knihe a pise sa ze vsetky mliecne napoje a dezerty, ktore obsahuju pridany cukor su U3 😅 pod U1 su len update vyrobky

tiava1
6. mar 2012

ahojte baby...poraďte mi niečo zajtra na fajny obedík prípadne večeru .... diiiky 🙂

bezaz
6. mar 2012

@tiava1 ja mam naplanovane pecene kura na kyslej kapuste 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
7. mar 2012

@pavlina2222
ja budem mat kuracie prsia nato broskyna na broskynu platkovy syr a zapecene v rure

lana06
7. mar 2012

zdravim vas dievcata,chcela by som sa pridat,len sa neviem od nicoho odrazit,nemate nejaky jedalnicek,alebo presnejsie rozpisanie potravin na hodiny?cvicite? 🙂 ak by to tu bolo na vela tak udavam mail,ak sa niekomu bude chciet mi to vysvetlit................DAKUJEEEEEEEM 🙂 Lana06@centrum.sk

thera1
7. mar 2012

tak ja mám dnes mrkvovo-hráškovú omáčku a varené vajcia....mňam... 😉

bezaz
7. mar 2012

@lana06 precitaj si prvu stranu diskusie 😉 pripadne si kup knihu 😀

lana06
7. mar 2012

dakujem 🙂 postupne citam celu diskusiu nejak nechapem tym skuinam 1,2,3.....a kde mam hladat tu spominanu tabulku......

bezaz
7. mar 2012

@lana06 na tej prvej strane nie je tabulka, len rozpisane v texte 😉

lana06
7. mar 2012

to som si citala,len vo fore dievcata stale spominaju nejaku tabulku,ze pozerali v tabulke,tak neviem,co to je,nakolko som este len na nejakej 12stej strane diskusie a to citam uz hodinu 🙂 ty ju drzis?

grimaska4
7. mar 2012

@lana06
tabulky su v knihach od norbiho,ma v nich podelene jedla a potraviny podla U1 U2 U3.Zaklad su tie tri skupiny a dodrzat casove zony U1 mozes stale, U2 do 15.00 a U3 len do 12.00

grimaska4
7. mar 2012

@tiava1
na madarskom update fore som citala ze baby si robia zeler,myslim tu bulvu narezanu na platky tenke a dat do rury len na papier na pecenie a zapiect.Alebo Waldorf salat-recept na 4 osoby; 3ks jablk,jeden mensi zeler,5dkg orechov vlaskych posekanych nadrobno,stava z 1 citrona ,2dl biely jogurt,1lyzica update majonezy,trosku ml.cierneho korenia.jablka aj zzeler treba nastruhat pridat orechy a zaliat s jogurtom do ktoreho sme zamiesali majonezu a stavu z citrona.ja sa chystam na ten salat ale ste som sa k nemu nedostala,mozno na veceru dnes si ho urobim,zeler uz ma kupeny pomaly tyzden...

bezaz
7. mar 2012

@lana06 ano, zatial 5.den 😀
@grimaska4 dobry tip, zeler mam rada a s jablckom je mnam 😉

lana06
7. mar 2012

a drzis sa? 🙂 vaha ide dole,ci ani nie? budem sa oddnesneho dna snazit,no uvidime,ako to pojde,aj slniecko vyslo,tak mam aj celkom energiu do toho 🙂

bezaz
7. mar 2012

@lana06 no to sa uvidi, ci ide dolu, dala som si zavazok vydrzat tyzden do dalsieho vazenia, aby som nebola sklamana, ze po 3dnoch som neschudla 😉

lana06
7. mar 2012

@bezaz mne sa uz raz podarilo schudnut asi rok a pol, po porode nejakych 13 kil miesanim diet,ani nechapem,ako sa mi to podarilo......ale teraz mam kg nazad a uz nic neobleciem,tak s tymmusim nieco robit,len dufam,ze mi to vydrzi o najdlhsie.idem si kupit rybu na veceru 🙂

bezaz
7. mar 2012

@lana06 tak super, 13kg, bolo by som rada.. ja som sa stale vyhovarala na dojcenie, dojcim uz 3,5 roka v kuse, ale vyhovorky su len vyhovorky, musim so sebou nieco robit 😅

janka7177
7. mar 2012

@bezaz Ahoj, mozno vysledky nezbadas hned, mojej znamej sa vaha pohla az po 3 mesiacoch, ale teraz je pekna stihla.Treba vydrzat. A ja som si vahu dala schovat, aby ma to nelakalo. 😀
@lana06 Pred rokom som aj ja schudla 10kg za 2 mesiace 90 dnov. dietou, 3kg ma delili od mojej predteh. vahy a teraz mam vsetko spat.Poucila som sa, radsej pomaly a natrvalo. 🙂

bezaz
7. mar 2012

@janka7177 dik za podporu.. ja som pred cca 15 rokmi schudla 20kg s delenou stravou, len vtedy som bola mlada a bezdetna 😀 😀 hlavne odvtedy som ich vsetky pribrala spat a asi 3navyse.. nastastie v tehu som moc nepriberala, skor po porode 😝

lana06
7. mar 2012

@bezaz tak si drzme prsty,lebo uz ma prema hlad 🙂 idem robit rybu 🙂

lana06
7. mar 2012

@janka7177 ja by som mozno ani nepribrala,keby som sa nezacala prezierat 🙂 a dala som sa na ladkosti,co sa mi niekedy nestavalo,takze urobila som si to sama 🙂 ale dufam,ze sa mi bude darit....... aj ty ju drzis?

gabi8254
7. mar 2012

ahojte. otazocka - nasla som recept - 150g neudeneho eidamu, 400g hladkej muky, 1čl soli, 1 palmarin, 1 čl sladkej papriky,
ak by som miesto hladkej muky dala update muku, mohlo by sa to jest cely den? ci ten palmarin robi zle? asi miesto palmarinu radsej obycajne maslo, ze? co myslite?

grimaska4
7. mar 2012

@gabi8254
ja tiez myslim namiesto margarinu daj maslo,usetris uhlohydraty,eidam neviem kolko obsahuje uhlohydratov ja kupujem taky co nema ziadne.Len s mukou pozor,lebo aj ked pouzijes update co ma okolo 30g uhlohydratov na 100g tak budes mat v tom recepte len z muky 140g,co je pomaly denna davka,tym padom by si ine nemala jest,alebo si to rozdelit na viac dni a napr.na vecere,ci olovranty

snehulienkatrpaslik
7. mar 2012

dik za odpoved, velmi si ma nepotesila ☹
Knihu mam i ja, ale zrejme som citala malo pozorne...