Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@anka7
@grimaska4 ahoojte. no pozrela som sa na tu cokoladu. ja myslim, ze rozdiel je v tom, ze v update cokolade su nahradne sladidla, ktore sa inac vstrebavaju. vsetko je to zhrnute ako uhlohydraty 59,8 a z toho su cukry 8,6. ostatok su nahrady, a v inych sladkostiach je pridana aj vlaknina a opat je to o inom vstrebavani. myslim, ze to je rozdiel oproti inym cokoladam. mna ked chyti zapal pre sladke, som schopna zjest aj dve cele balenia vecer, ale inu by som sa neodvazila zjest. a moja vaha je uz teraz ako pred tehotenstvom. comu sa tesim a som spokojna velmi. 😉 moje stvrte dietatko ma prave 5 mesiacov a kojim stale. ale este dve, tri kilecka spracujem 😉
@bettina
ja viem ze vraj tam su ine cukry,len nechapem to mnozstvo lebo tie umele sladidla su vascinou bez uhlohydratov alebo s velmi malym mnozstvom..a v tej update cokolade je toho dost,ved ked si pozries napr.colu lihgt tam nemas ziadne uhlohydraty aj cukor je nulovy a predsa je sladky,ale to len na porovnavanie.
Ja som schudla pekne aj bez update cokolady takze ostanem pri svojich cokoladach aj tak z nich nezjem naraz cele balenie,inak z update cokolady tiez odporucaju denne 4- 5 kociek len
@grimaska4 inak obdivujem Tvoje zabehnute 10km. ja dam 5km a ktomu nejake precvicovanie, Reku alebo nieco podobne, ale 10 je u mna asi v nedohladne. a teraz som si musela dat pauzu od behu. veeelmi mal boli nejaky upon alebo neviem co presne v oblasti bedra, a je to v suvislosti s behom. 😒 asi presilenie..
@bettina
ale ja uz beham dlho vies,vidis ty mas bez behu ovela lepsi vysledok napr.ako ja ,a vidis kto chce najde si cas,ty si sama toho prikladom kedze mas 4 deti a to posledne je este malinke,ty si zasluzis velky OBDIV! Ja som vcera nemala casu ani behat,ale vecer o 23.00 som mala konecne pokoj tak som si zacvicila 40 minut.A inak neviem aku obuv pouzivas pri behani,lebo obuv vela narobi..potrebujes specialne botasky urcene na behanie,ja som si myslela ze su blud ale nie,je uplne ine v nich behat .
Mas aj to najnovsie dvd od reky to jubileum?No ja cvicim dlho,ale tu jej B verziu na brucho co tam ma no pre to je velmi tazke,inak ostatne zvladam ale som potom riadne spotena
@grimaska4 ano mam vsetky DVD. no je to poriadna zaberacka ta reka. no ja teraz druhy tyzden nebeham prvy sme ale lyzovali. a ked sme sa vratili, som si odbehla svoje, ale citim, ze musim dat pauzu, aby sa to ukludnilo. problem bol aj chodit potom.
no ano, kto chce najde si cas a dobre si zorganizuje svoj den. aj ja aj po celom dni zacvicim aj vecer, ak som skor nemala moznost. ale to cvicenie je hlavne o zlepseni metabolizmu a spevneni, formovani. hlavna je jednoznacne strava pokial ide o stratu tuku.
Tak ja mam za sebou uspesne jeden jogurt čučoriedkovy 🙂 ,ten som mala na ranajky,popijam kavicku a akurat som spraskala jeden pomaranč! 😀
@luciapejkova
ja dnes si nedam nic,len vodu a zeleninove stavy,dnes som sa rozhodla pre post,ale ide mi to celkom ok zatial,uz 3 litre tekutin som vypila
tak toto je uz mega uspech a pevnu volu musi mat na rozdavanie
jaj a este otazka, myslite, ze je to velky prehresok, ked mam "normalny" obed o 12, teda nedodrzim ten casovy limit na zemiaky, ryzu, cestoviny o cca 20minut?
@mavion klobúk dole, ešte tak vedieť po maďarsky, aby som si prečítala status - ako dlho jej to tvralo a z koľkých kíl chudla - ak môžte preložte 🙂
@grimaska4 ja uvažujem, že v piatok si dám taký očistný deň - len chlieb a voda - kedysi som to pravidelne robievala a vždy som sa na druhý deň cítila super - a aj váha sa pekne pohla - ale hlavne to odľahčí organizmus - tak držím palce nech to zvládneš 😉
@anka7 ona chudla zo 103 kg pri vyske 155cm na 47kg od leta 2009 do februara 2011,pise tam ze najprv skusala lieky na chudnutie a take hovadiny ale co schudla vratilo sa nazad,potom sa rozhodla zmenit zivotospravu a zacala sportovat.za 4 mesiace schudla 20 kil.ale nepise tam ze konkretne jedla update vyrobky toto tam nespomina sice ja som to len rychlo prebehla
ja si tiez myslim, ze dat si normalny obed je v pohode. tiez nestiham stale presne. zas sa z toho nezblaznim. skor si myslim, ze ustrazit jedlo poobede a vecer je dolezitejsie. uz zakladne vela robi to, ked vynechame zo stravy bielu muku a biely cukor.
Ahojte, ja som dnes bola v NZ urobit si nakup v NU obchode a kupila som 2 chlebiky, Norbiho muku, cukor, susienky a dzem.Ako obed som si kupila pizzu. 🙂 Chcela som doplnit aj zasobu tvaroh. tyciniek, zial prave ich nemali a ani jogurty.
tak mi napadlo, ze ci sa da update praskovy puding urobit v mikrovlnke ako sa da urobit aj klasicky puding?
dnes som objavila tycinku od Corny mandle a biela cokolada, jedna tycinka ma len 8,5 g sacharidov z nich cukry 6,7 g

@anka7
Dokazes to neboj sa,prve ubududne kila ta nakopnu urcite!