Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@snehulienkatrpaslik daj vediet ako chutila, tiez som ju chcela robit 🙂
Ja som teraz piekla babovku podla receptu, kt. je na str.214, ale popraskala mi a dzem sa mi trochu roztiekol.Ale nevadi, hadam chutovo bude dobra. 😉
Ja som robila Sacherovu tortu a Dobosove rezy,ziadne update suroviny,bohuzial v mojej rodine vycitia hned update muku a ja uz chudnut nemusim,len sa udrzat 😉 ,co sa mi zatial pekne dari.
Pekne velkonocne sviatky prajem!
Krásnu nedeľu prajem! Zajtra sú 3. mesiace, čo som zmenila stravovanie. Na Update som si veľmi zvykla. Dokonca mi vôbec nerobí problém sedieť v pizzerii a na papanie si nič nedať. No a teraz sa idem pochváliť, ako to so mnou vyzerá po 3. mesiacoch. Váhu mám - 12,5 kg. 😀 . Z brucha som stratila 23 cm, z bokov je preč 11 cm a stehná sú menšie o 9 cm. 😉 No a u mňa je maximálna spokojnosť. Ešte nejakých 3-5 kg dole a budem spokojná dokonale. 🙂
Krásny deň prajem! 🙂
@lentilka135 Blahozelám, to je naozaj krasny vysledok. 🙂 U mna to ide trochu pomalsie, za 7 tyzdnov mam dolu nieco cez 4 kg, ale vraj to uz vidiet.
@lentilka135 wow super vysledok 😵
@janka7177 aj ty, stravujem sa podla norbiho rovnako ako ty, sice teraz som sa nevazila, ale mala som len -2,5kg.. to som medzi tym prekonala zaludocnu virozu a tyzden s dcerkou v nemocnici 😝
🙂 Baby prosím viete mi poradiť aké potraviny sú v 1fáze čiže chudnucej .čo je povolene... nikde to neviem nájsť.........ďakujem
@janka7177 Ja som to videla na začiatku hlavne na opasku, že som posúvala dierky. A teraz mi veľa ľudí hovorí, že je veľmi vidno, že som schudla.
@zuzulienkab, @linda1984 -torta sa podarila, inak velmi vysoký korpus je to, ak to robite v tortovej forme. Za cerstva chutil ako orechový, no ked som spravila krem, dala na dolnu cast korpusu visnový dzem s rumom a nechala odstat v chladnicke / cim dlhsie, tým lepsie/, tak je to super!
Rodine chutila a bola aj pochvala 🙂 Inak vazne nenarocne na pripravu, tam nie je co pokazit....
@bezaz Dakujem, aj mne to islo pomalsie, ale zda sa mi, ze sa to trochu urychlilo.Aj ked nam to ide pomaly, hlavna vec je, ze to ide. 😀
@lentilka135 Presne, ako pises, aj ja to vidim na opasku a na mensich rifliach, kt. som mala naposledy na jesen, lebo potom ma zacali tlacit.
@lentilka135 blahoželám, cvičila si k tomu alebo iba upravila stravu?
no tak to norbi tvrdi, ze pokial chceme schudnut co najrychlejsie treba vynechat uplne U3 potraviny a U2 s mierou 🙂
@smarti Cvičila som veľmi sporadicky možno raz za 2 týždne. A aj to už teraz akosi zanedbávam. 😖
@lentilka135 ja prave koncim s citanim knihy a som na kapitole pohyb a plne suhlasims norbim, ze pohyb je len 30 percent, vsetko je o strave, s pohybom docielime krajsie pevnejsie telo, ale tuky tazko schudneme. teda to je aspon moj nazor, co sa mi potvrdilo na sebe 🙂
@ikulik zakladne pravidla su na prvej strane,vitaj medzi nami a vela schudnutych kil a vydrze prajem :D
@ikulik to je normalna stranka update daj si to bud do vyhladavaca alebo len www.update.sk a dostanes sa na hlavnu stranku 😉
Ahojte baby, mam par otazok kedze nemam knihu... Do ktorej skupiny patri sunka a slanina??
ja chlieb moc nemusim, skor pecivo a to si doprajem skoro kazdy den na ranajky....ale chystam sa to obmedzit 😝
Baby, ake maslo pouzivate???
@extrapm
aj klasicky chlieb sa moze dopoludnia,aj vianocku alebo cokolvek,neodporuca sa len U1 jest aj ked by si rychlejsie chudla,lebo akonahle sa raz vratis aj k zakazanym jedlam hoci aj v obmedzenom mnozstve,nejake kila ti nabehnu rychlo naspat.
A same U1 jest=dieta to by uz nebola zmena zivotneho stylu ale dieta s obmedzeniami.
u norbiho mas jedine obmedzenie a to su casove zony kedy co mozes jest

@zuzulienkab dnes robim gastanovu tortu- recept, ktorý si doporucila....tak sama som zvedava na výsledok 🙂 a samozrejme sa tesiiim 🙂