icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
12. apr 2012

baby dnes som robila zmrzku domacu-no vyborna je,mnamka 😉 ,nasla som recept na update madarskom,jednoducha priprava len smotanu na slahanie vyslahat pridat biely jogurt, sladidlo a ovocie podla chuti -ja som dala mrazene bobulovite,ktore som hodinu pred pripravou vybrala z mrazaku a zmixovala som so slahackou,je to fakt chutne moje je cele U1(zavisi ake ovocie pridate)

extrapm
12. apr 2012

Aojte baby, ja som stale hladna!!! Je to normalne??? 😒

linda1984
12. apr 2012

@grimaska4 jej no super dalsi recept od teba 🙂 urcite vyskusam, len nerozumiem najskor vyslahat smotanu a potom este jednu s ovocim?dnes som pozerala v lidli, maju mrazene jahody a maliny, to je U1 vsak?

grimaska4
12. apr 2012

@linda1984
nie len jednu smotanu taku 33%-nu vyslahat,pridat biely jogurt ja som dala 200g-ovy,sladidlo podla chuti.A potom do toho ovocie a este raz pomixovat.
Mozno ja som uz zabudla spravne po slovensky pisat 🙂
aj ja mam taku mrazenu zmes kde su jahody maliny ribezle cernice-inak vsetky bobulovite ovocie cervenej farby su u1 a maju veela antioxydantov-povedala raz reka a toto som si zapametala.
Inak uz polovicu z tej zmrzky som dnes sama spratala 😉

grimaska4
12. apr 2012

@extrapm
ved sa najedz poriadne co hladujes??

extrapm
12. apr 2012

@grimaska4 ja jem poriadne... Povedala by som ze viac ako predtym... 😕 ale stale by som nieco hryzla, maskrtila... Takto asi neschudnem

anka7
12. apr 2012

@linda1984 vygoogli si xylitol a tam je aj zoznam predajní, kt. ho predávajú 🙂

grimaska4
12. apr 2012

@anka7
krasne si jej odpovedala..klobuk dole ☹

linda1984
12. apr 2012

@anka7 joj no to som aj urobila a cena 6 eur je bez postovneho takze ked si priratam postovne cca 2 eura je to skoro to iste myslim

anka7
12. apr 2012

@grimaska4 neviem ako to myslíš 😒

@linda1984 www.xylitol.neera.sk - je tam zoznam predajní a je ich tam množstvo po celom slovensku tak pevne verím, že je aspoň jedna aj v tvojom meste alebo blízkom okolí a budeš si to môcť kúpiť aj osobne

linda1984
13. apr 2012

@anka7 dakujem pekne, ja som myslela, ze objednavas cez net....bohuzial moje mesto tam nieje ale tak na okoli sa da zohnat 🙂

extrapm
13. apr 2012

Ahojte baby, pozeram na majonezu doma light a ma menej uhlohydratov nez update majoneza... Je to mozne, alebo pozeram nespravny udaj??

grimaska4
13. apr 2012

@extrapm
ano ,je to mozne,aj ja takuto pouzivam a je ovela lacnejsia ako update..
Inak som nasla v bio obchode marmeladu rozne druhy su a so 70% podielom ovocia! co pochybujem ze update marmelada ma tolko ovocia a dokonca ma na 100g menej uhlohydratov ako norbiho marmelada a este k tomu gratis ze je to BIO!!A za nejake 2 eura !
Takze jedine co ma pri update drzi,to je ich struhanka,sladidlo a sladkosti a sladidlo a inak nic.
Kazdy sa uz stazuje na ich pudingy ze vraj poslednu dobu su ako voda-daju sa rovno vypit z kelimka

linda1984
13. apr 2012

@grimaska4 ja som vcera kupila na skusku musli tycinky v lidli z rady linessa, su bez cukru, s nahr. sladidlom. uz som zahodila krabicku tak neviem ako sa vola. ale je tam super cena 1.49 Eur za 8 kusov a maju bud orieskove alebo jablkove, no a aj chutili super 😉

mavion
13. apr 2012

@linda1984 uz ich tu niekto spominal, ja som ich tiez hladala v lidli, ale nenasla som 😒 ja som objavila od Corny s tusim 8g uhlohydratov no ale jedna stoji 59 centov atieto lidlacke maju super cenu

mavion
13. apr 2012

@linda1984 inak grimaska dala super recept na musli 🙂

mavion
13. apr 2012

@grimaska4 prosim ta a tu zmrzku si dala potom do kelimkov a tak zmrazit?

grimaska4
13. apr 2012

@mavion
to je jedno ako das zamrazit,ja som to podedila na porcie a zamrazila som v takych malych okruhlych plast.nadobkach od tuperware s priemerom asi 10cm-a jedna nadobka to je u mna jedna porcia 😉 .
Kamosska zase dava do takej plast. krabicky od mraz.nanuk. torty a potom z nej odrezuje kolko chce.

grimaska4
13. apr 2012

@linda1984
musim zabehnut do lidl lebo uz som pocula ze ta Linessa ma vela dobrych veci,aj biele jogurty take 500g-ove atd,inak predtym som milovala z lidl ten puding belbake ci jak sa vola-vyslahat ten prasok v mlieku bez varenia a je to ako PATA bola dakedy ta tvarohova pena-mnamka.
Inak na mimibazari maju dobry recept na pribinacek,len som sa k nemu este nedostala,vraj chuti ako ten pravy z obchodu

extrapm
13. apr 2012

A inak aj cokolada... Milka diet ma menej uh a je lacnejsia a podstatne chutnejsia...

mavion
13. apr 2012

akurat jednu vec z lidlu neodporucam, tiez linessa, syr v kelimku ako hodnoty super, ale ta chut 😖

mavion
13. apr 2012

@grimaska4 diky urcite vyskusam 🙂

mavion
13. apr 2012

@extrapm mne norbiho cokolada nechutila..ma super susienky, kakaovo kokosove a tusim s hrozienkami a este na styl bebe dobre rano..

grimaska4
13. apr 2012

@mavion
joj tie kakao kokosove mozem aj aj do bezvedomia 😉 ,ich cokoladu som este nemala,ale co je od nich hnus to je ten orieskovy krem co jak nutella ..no vacsi humus som na svete este nejedla 😉

grimaska4
13. apr 2012

@mavion
to je aky syr v kelimku-natierkove maslo ci cottage cheese?

extrapm
13. apr 2012

@mavion ja som si ju objednala prvy krat ale ani mne nechuti... Este ta biela sa da, ale ta mliecna mi fakt nechuti... Keksiky su vyborne... Tie si este objednam... A aj pecivo, lebo bez peciva nevydrzim 😒

mavion
13. apr 2012

@grimaska4 natierkove maslo ale teda horsie som este hadam nejedla

mavion
13. apr 2012

ja velmi rada nakupujem v Lidli, maju velmi kvalitne vyrobky, napr. nikde inde som este neobjavila sunku s 95 percent masa, takisto parky maju tusim 80 percent, kvalitne smotany 18 percentne a vela ineho..

linda1984
14. apr 2012

@mavion ano od grimasky je recept super, robim musli tycinky stale a dvojitu davku 🙂 len sa mi vzdy malo ujde, lebo mi ich kazdy berie 😅