icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
17. apr 2012

@njjanjja
ved tablety sa daju kupit aj na prirodnej baze ,len cisto rastlinne-v lekarni

grimaska4
17. apr 2012

@pigie
a neni ta rastlinka nachylna?Aj tu sa da kupit za par eur v baumaxe,a minule som citala recept na vyrobenie tekuteho sladidla z cerstvych listkov stevie-treba len vodu k tomu a listky stevie

pigie
17. apr 2012

Netusim, co mama vypozorovala zatial je nachylna len na sucho - rychlo vedne, ak sa nepoleje vcas. Ja dufam, ze jej pestovanie nebude narocne 🙂

extrapm
17. apr 2012

Baby ja mam strasnu chut na sladke... A doma ziadna update sladkost... Vsetko som uz zozrala... 😒

grimaska4
17. apr 2012

@extrapm
daj si tvaroh so sladidlom,skoricou napriklad

78katja
17. apr 2012

@linda1984
jasne to by bolo super vidiet co kto jedol a ako idu dolu kila

78katja
17. apr 2012

@luciapejkova
ja som si kupila v DM tabletky Panensky caj+CLA, denne jednu treba, mozu sa i dve..ale baby prvy den okej,ale druhy den som cely presedela na zachode..a ked uz aj druhy den som presedela na zachode,tak som vynechala par dni z tych tabletiek, ze mozna to bol len taky prvotny ucinok...odvtedy som ich brala este 2krat a vzdala som to..mna to prehanalo jak o zivot...takze su v sufliku a cakaju kedy budem nezamestnana a mozem si dovolit cely den sediet na zachode 😝

simciatko
17. apr 2012

@grimaska4 asi mas pravdu aj ked Norbi v knihe pise ze sa mozu aj vecer,lebo mnozstvo cukru je take nepatrne podobne ako u calamady a citujem "od kyslych uhoriek este nikto nepribral" 😝

lulusha
17. apr 2012

dievcata, neviem najst medzi potravinami orechy - v ktorej kategorii su? a mam teraz straaasnu chut na sladke, co mi odporucate dat si teraz na vecer, aby som zahnala chut na sladke? ma Update aj nejake sladkosti, ktore su U1?

luciapejkova
17. apr 2012

@78katja
@grimaska4 Kupila som si v DM taku vlakninu mana ci ako sa to vola,je to taky prasok a rozraba sa to v napoji,jogurte alebo com kolvek. SU to take sacky. Sama som si to vybrala ked som citala tie vyrobky a potom som sla za predavackou a ona mi odporucila presne to iste ze toto je super,tak uvidime. V lekarni mi vravela akurat o prehanadlu nic ine nevedela takze som to nechala tak a sla do toho DM. Dam vediet ci to funguje. 🙂

linda1984
17. apr 2012

☹ jaj baby dnes prehresok, moja vecera magnum tycinka a pohar plnotucneho mlieka.....tak si to vycitam, ze mi neuverite 😒

linda1984
17. apr 2012

@lulusha slane oriesky su U3 a normalne U2....sladkosti Update su a dokonca chutne a skoro vsetky U1 🙂

lulusha
17. apr 2012

@linda1984 huraaaa, takze zajtra nabehnem do predajne, lebo ma tu uz mrle zeru aj s jablkom, ktore musim chrumat 😀 a take, ze chrumky a chipsy, to je asi U3, vsak? 😅

linda1984
17. apr 2012

@lulusha odporúčam kakaovo kokosove susienky, tvarohové tyčinky a coko puding so slahackou

grimaska4
17. apr 2012

@lulusha
maju aj rozne slane veci v update predajni,oplati sa kupit

grimaska4
17. apr 2012

@linda1984
plnotucne mlieko je U1 takze v pohode,a prehresok sem tam musi byt 😉 ,myslim s tou tycinkou

grimaska4
17. apr 2012

@luciapejkova
ja som si tu v Rakusku kupovala v lekarni a cisto rastlinny pripravok na cistenie criev,dokonca sa ma lekarnicka pytala ake chcem,lebo maju tri druhy-jemne cistiace,stredne a velmi silne,ja som si vybrala stredne

zuzu1111
17. apr 2012

Ahojte baby, bola som dnes u nás v Panta Rhei, pozrieť, či majú tú knihu a povedali mi, že vraj existuje Norbiho tajomstvo a Norbiho tajomstvo update? Ktorú si mám kúpiť? Oni nemali ani jednu, ale pozerala mi, že v Panta Rhei v inom nákupnom centre majú tú Norbiho tajomstvo 2ks, tú druhú nemajú vôbec.

linda1984
18. apr 2012

@zuzu1111 knihy, su dve, najnovsia je norbiho tajomstvo po novom 🙂

grimaska4
18. apr 2012

@zuzu1111
podla toho ako sa chces stravovat 😉 pretoze v prvej norbiho knihe su uplne ine kody,pre nas vyhodnejsie,veela potravin ma U1 co po novom su uz zazrakom U3,ja to pripisujem tomu,ze prvu knihu pisal ked este vobec nemal update produkty ani predajne a pri druhej uz ano,takze mu asi skor ide o predaj update vyrobkov,ale to je len moj nazor.
ja som isla podla prvej knihy(druha este nebola),a schudla som a potraviny ktore som konzumovala predtym jem ich aj teraz aj ked vecer,hoci ich prekodoval,napr.kiwi
V prvej knihe vyzdvihuje napr.celozrne pecivo a vyrobky z nej,muku tiez a v druhej knihe uz je nejakym zazrakom vsetko toto nezdrave .
Druha je naviac obohatena o recepty,co v prvej knihe nenajdes

klaudialip
18. apr 2012

ahojte,pisete tu o tej stevii,manzel mi o nej tiez hovoril ze je to dost sladke a ze sa z toho nepribera,ale kde by som to vedela kupit?on nevie,a kedze sa mina shake a uz dalsi nechcem kupit tak by mi to sladidlo bodlo

pigie
18. apr 2012

Ja som kupovala tu http://www.steviacukrova.sk
A ja by som tiez rada tu prvu knihu, ale ta uz sa zohnat neda ☹

grimaska4
18. apr 2012

@klaudialip
stevia je prirodne sladidlo, ktore nema takmer ziadne kalorie,da sa kupit aj rastlinka inak,ja som steviu kupovala (sladidlo-prasok) pred rokom v lekarni,ale to v Rakusku,tu sa uz da bezne kupit aj v potravinach.
Minule mi jedna pisala ze v lekarni na slovensku nezohnala,skus v bio obchode pozriet,alebo cez internet objednat.Minule mala aj ta brona co ma tu stranku o dukanovej diete vo svojom web-shope a aj v tabletkovej forme.
Ten shake ti nechuti?ja som uz 2x objednavala,ja som s nim spokojna,sice uz ho nepijem kazdy vecer,tak 3x do tyzdna

klaudialip
18. apr 2012

@grimaska4 chuti,ale uz sa mi mina,a velmi sa mi to uz neoplati kupovat bo za chvilu zacneme pracovat na babatku tak nechcem riskovat.a zistila som ze ked mam pred menzesom abo menzes tak mi ani shake nestaci

grimaska4
18. apr 2012

@klaudialip
aj moj muz by chcel druhe babo,ja uz ani nie,nechcem byt zase nadrozmerna 😉

pigie
18. apr 2012

Kamaratka len co schudla, otehotnela. Teraz bojuje spolu so mnou znova 😀

njjanjja
18. apr 2012

@grimaska4 ved jasne, ale stale mi pride ta joginska ocista prirodzenejsia. a ako baby pisali, niektore prehana kazdy den po tabletkach, takto mas za dve hodiny pokoj a crevo vycistene

snehulienkatrpaslik
18. apr 2012

@pigie ak chces, ja mam tu prvu knihu a akosi ju uz nepotrebujem, poziem ti ju posunut, ale najskor az o dva týždne, bo teraz ju nemam pri sebe, som odcestovana mimo domu ....

klaudialip
18. apr 2012

@grimaska4 toho sa az tak nebojim,i ked mi kamaratka hovorila ci sa nebojim ze vela priberiem pocas tehotenstva ked som tolko schudla.ale chcem sa riadit tymto stravovanim stale.a v predchadzajucom tehotenstve som pribrala iba 6 kilov.a to som sa vobec neobmedzovala. dokonca jedine na co som mala chut bolo salko.,to som zjedla aspon 2 plechovky do mesiaca a ked ma to chytilo tak jednu,na cely sup :D

anka7
18. apr 2012

@klaudialip stevia sa dá už kúpiť aj v lekárni ja som na ňu tento týždeň pýtala a povedali mi, že doteraz tam bol akýsi problém predávať ju, ale vraj je to už ok a je bežne dostupná v lekárňach ale zatiaľ iba v tabletkovej forme, len už neviem koľko stála

@grimaska4 nestotožňujem sa s tvojím názorom, že druhé dieťa nie preto, lebo priberieš - môžeš a nemusíš veľa pribrať, ale každopádne pretoto obrať dieťa o súrodenca no neviem, príde mi to sebecké, ale to je tvoja vec - ja som sa dva roky napchávala hormónmy, aby som znova nepotratila a otehotnela - aj za cenu, že mám kg hore a som vďačná, že sú už dvaja a ešte by som rada jedno, ale to tak o 2 roky - a starší syn mi už asi 2 mesiace píli uši, aby sme si znova "kúpili" bábätko a najlepšie dievčatko, lebo že chlapcov už máme dosť 😀