icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zuzu1111
18. apr 2012

@grimaska4 - takže kľudne môžem zbehnúť aj po tú prvú? 😉

grimaska4
18. apr 2012

@zuzu1111
myslis knihu?to je na tebe pre ktoru sa rozhodnes 🙂

grimaska4
18. apr 2012

@anka7
nemali ju lebo len nedavno schvalili v EU zakon,ktory povoluje steviu ako potravinovy doplnok,a bohuzial slovensko je kus pozadu...
A inak aj moj maly nechce o surodencovi ani pocut,jemu to tak vyhovuje,ale uvidime,ja sa ani nebojim toho ze vela priberiem ale celkovo byt este raz tehotna,to velke brucho, a ten 8. a 9. mesiac,ked uz nevie clovek co ma so sebou robit.
Mozno ma klaudialip zmotivuje 😉 ,ale to najprv budem musiet vysadit antikoncepciu,lebo s nou to nejde 😉

zuzu1111
18. apr 2012

@grimaska4 - keĎ si písala, že si schudla aj s tou prvou, tak by mi stačila...len by som možno chcela aj tie recepty z druhej knihy.
Baby máte niekto tú druhú? Kto by mi potom bol ochotný prefotiť tú časť s receptami a poslať? Zaplatím za prefocovanie 😉

grimaska4
18. apr 2012

@zuzu1111 a nevies nahodou po madarsky?lebo na madarskom update najdes tolko receptov ze aazzz 😉
A ja mam knizku s receptami a aj taku brozuru od reky co slubuje 6 kil dole za dva tyzdne,bola pribalena pri najnovsom dvd,ale tiez v madarcine

grimaska4
18. apr 2012

@zuzu1111 inak ja sa riadim vascinou podla prvej,myslim kody,aj zeny na madarskom fore pisali ze podla prvej knizky sa lahsie aj rychlejsie chudlo.
Vies oni balamutia ludi s tymi update vyrobkami,akoze su ok,ale tiez s mierou,lenze dakto to nepochopi a sprata vecer aj 3 krajce chleba update,lebo je to predsa U1,co je to iste ako by si dal krajec a pol celozrneho chleba.
A kto chce chudnut,to pecivo musi obmedzit,a vecer az vylucit,lebo bez toho kila dole nepojdu.aspon u mna to tak funguje,a mne uz ani ten chlieb po veceroch nechyba

zuzu1111
18. apr 2012

@grimaska4 - po maďarsky viem akurát tešik, igen, jónapolt a počítať do päť 😀
Zajtra máme naplánovaný výlet do toho druhého nákupného centra a idem si kúpiť tú knihu, recepty mi snáď nejaká dobrá duša prefotí 😉 ...Pomaly sa už pripravujem a nakúpila som si rôzne druhy tých polystyrénových chlebov, testujem, ktorý je najviac jedlý...a dnes sa chystám robiť na večeru šalátik - paradajky, mozzarella, ľadový šalát...A olivový olej sa môže na večer, soľ, bazalka a tak všeobecne koreniny?

grimaska4
18. apr 2012

@zuzu1111
tak bohuzial,ja ti s tym nepomozem,mozno sa nejaka najde tu co ti pomoze 🙂
olivovy olej sa moze aj bazalka,sol tiez,ale s mierou lebo zadrzuje vodu.
Inak na mimibazar-i som videla ze niekto pisal o tej update knihe,ale to uz neviem ci ju ponuka na predaj ci chce ju kupit,mrnkni sa

linda1984
18. apr 2012

@zuzu1111 ahoj, ja som mala druhu knihu a mam oskenovane tabulky s kodami a jedalnicek na 2 tyzdne, recepty som neskenovala lebo to bolo cele z update vyrobkov ako muka atd. jedine co kupujem je sladidlo. ked chces poslem ti to 😉

zuzu1111
18. apr 2012

@linda1984 - fakt sú tie recepty len z update výrobkov? tie veľmi neplánujem kupovať, len sem-tam niečo...tak potom ich ani nechcem. A tie tabuľky s kodami a jedálniček - to je vlastne zvyšok knihy?
Bola by som rada, ak mi to môžeš oskenovať a poslať, čo by som bola dlžná? pošli mi do IP číslo účtu a ja ti napíšem adresu.

linda1984
18. apr 2012

@zuzu1111 zvysok knihy je norbiho pribeh ako schudol a je tam popis latok v potravinach, co su bielkoviny, cukry, vitaminy atd...to si mozem najst aj na nete, ja som oskenovala len tabulku a jedalnicek na 2 tyzdne....a neni si mi nic dlzna 😀 ved hadam nebudem porusovat prava autora 😉 ja ti to kludne poslem, bola to len hodinka roboty. tak mi daj mailik a poslem ti to 😎

mavion
18. apr 2012

@grimaska4 prosim ta mohla by si mi v skratke povedat o tej brozurke? ked uz nekojim, mozem aj rychlejsie chudnut 🙂

mavion
18. apr 2012

inak ja mam take protichodne pocity co sa tyka produktov update 😒 len raz som si dala nakupit u nich sladkosti, ze ked ma chyti mlsna..ale co ja viem..malokedy ma chyti chut na sladke poobede, ale takto som sa furt s tym napchavala, ze vsak mozem je to U1..a vtedy my kila stali..chudla som krasne bez nich, s normalnou sladkostou doobeda takze ja ich uz viac pravdepodobne nekupim

kamylka
18. apr 2012

kedy naposledy jete? ale nemyslim riadne jedlo ale napr len jablko , ci biely jogurt?

kamylka
18. apr 2012

ked do kyslej smotany pridam kakao moze to byt U1?

linda1984
18. apr 2012

@kamylka ja si davam niekedy pohar mlieka aj o 9 a normalne jedlo sa snazim medzi tou 6-7

lulusha
18. apr 2012

ahojte! predstavte si, moj muz povedal, ze ide do chudnutia so mnou, takze od buduceho tyzdna si objednava Update obedy aj on 😵 co je super, lebo po prve, nemusim varit (iba malemu) a po druhe, budeme sa navzajom podporovat a drzat na vodou 🙂 zacal aj on cvicit, kazdy druhy den maka na stepperi a tie dalsie posiluje, ja tiez makam na stepperi kazdy den po praci, hadam mi to vydrzi...
snazime sa aj zdravsie stravovat, poobede uz ziadne sladkosti, maximalne zelene jablko, dnes si dam asi kivi s biekym jogurtom... to je pre mna najtazsie, vecer po robote si nedat pri telke nic na mlsanie 😝 ale na veceru sme si dali ladovy salat s mozarelou, olivami, redkovkou, cibulkou a parkami 😝 plus polystyrenovy chlieb... aj sme sa odfotili a tie nechutne fotky planujeme vyvesit na chladnicku 😀

grimaska4
18. apr 2012

@kamylka
jest sa ma naposledy 2 hodiny pred spanim,a smotana je U1 aj kakao,v kauflande sa da kupit nejake odtucnene inak.
a v pohode si daj aj sladku smotanu,napr.vyslahaj ju,sladka smotana je U1 tiez a podla noveho kodovania,mliecne vyrobky cim viac tuku maju tym lepsie,ale neviem ti po slovensky vysvetlit preco,dajak ten tuk z mlieka spomaluje vstrebavanie uhlohydratov ci jak to je

linda1984
18. apr 2012

inak este stale som neprecitala celych 200 stran fora, neviete niekto co je s babami co tu zacinali?ci skoncili s norbim alebo pokracuju, to by som rada vedela, tak dobre im to islo 🙂

grimaska4
18. apr 2012

@linda1984
inak U1 sa moze v pohode do 22.00

grimaska4
18. apr 2012

@mavion
presne tak,mas pravdu,inak v madarsku maju Update produkty uz aj na Shell-ke

grimaska4
18. apr 2012

@mavion v tej brozurke je dvojtyzdnovy jedalnicek a na koci su potraviny podla noveho kodovania.Podla mna mozu to aj tehotne,lebo ked to reka vydavala ona tiez este dojcila.
Ale tiez su tam recepty ktore su samozrejme z update produktov,ale daju sa aj z normalnych surovin.
Je tam na kazdy den rozpisane ranajky desiata obed a vecera,kazde jedlo kolko ma uhlohydratov a kalorie a potom denny suhrn spolu.vsade ma do 1500 -16000kcal a okolo 150g uhlohydratov denne.

mavion
18. apr 2012

@grimaska4 ty to uz mas v oku, prosim ta kolko cca uhlohydratov som dnes zjedla? R.: celozrnny pagac 2ks, D: kinder mliecny rez, O: kremova zemiakovo hribova polievka /,V. salat s cerstvej zeleniny / cinska kapusta,cibula, paradajka, uhorka,olivy, syr/ a teraz som zjedla zelene jablko.

mavion
18. apr 2012

@grimaska4 viem, ja ich tiez pravidelne sledujem 😉

mavion
18. apr 2012

@linda1984 pokial viem zalozili si sukromnu temu 🙂

mavion
18. apr 2012

@lulusha no takto Vam pojdu kila krasne dole, vo dvojici sa chudne lepsie 🙂 moj muz pracuje v zahranici, teraz pride az o mesiac ,teraz to mam lahke..ale ked pride tak da mojej pevnej voli pekne zabrat 😀

linda1984
18. apr 2012

@mavion ja som asi na 90 strane a viem ze maju sukromu temu ale aj prispievali do tejto, asi napisem tej eline 🙂 ze ako dopadli

grimaska4
18. apr 2012

@mavion
to ti viem len od oka povedat,nakolko neviem vahu tych pagacikov,zemiakov v polievke napr,kinder mliecny rez ma okolo 11g uhlohyddratov jedna tycinka,jablko kysle ma okolo7 g na 100g,sladsie okolo 11 g uhlohydratov na 100g.Aby si presne vedela musis si to vazit a to je inak riadna babracka.
Ale z toho co si napisala 150g urcite nemas-ale menej.
Inak pozor,ani velmi male mnozstvo uhlohydratov denne neni bars dobre,lebo spomali to metabolizmus

grimaska4
18. apr 2012

@linda1984
ze vraj ta sukromna skupina uz nefunguje

mavion
18. apr 2012

@grimaska4 dakujem si zlata, ako dnes som jedla menej, davala som si skalky do poriadku ale vacsinou mam obed poriadny a aj olovrantujem, to len dnes nebolo casu 🙂

ja len dufam ze tato tema bude fungovat este dllhooo, ja sem velmi rada chodim 🙂 na MK som asi 3 roky ale toto je prva tema kde aj aktivne prispievam 🙂 tu sa nehada 😀