Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@78katja
ja si uhlohydraty pocitam tak aby som dennu davku neprekrocila 150g
Vazim si vsetko,na niektorych produktoch pise zlozenie na 100g takze tak je to lahsie,ak peciem kolac tiez si povazim suroviny a ktore maju uhlohydraty vyratam ze kolko,potom spocitam dokopy vydelim kusmi co mi vyjde z hotoveho kolaca a mam vysledok kolko uhlohydratov je na 1kus.Napr. dnesna buchta na pare mala 85g uhlohydratov,ale to bol hotovy mrazeny vyrobok a bolo na obale,ale zase bola obrovska ta buchta.
A na ranajy som mala okolo 50g uhlohydratov desiata okolo 20g,takze vecer uz len shake lebo by som inak prekrocila hranicu.
Inak na www.chudnutie-ako.sk najdes potravinovu tabulku celkom dobru,
Poradit na dialku je tazke,lebo ja ti neviem povedat kolko ma uhlohydratov napr.tvoj celozrny chlieb co jes-nepoznam zlozenie,ani hmotnost toho kusa chlebika co si zjedla
ahojte, taku chut som dostala na calamadu, tak som ju prave dojedla 😀 inak ja jem naposledy okolo 22 hej, skor ako o 21 tej sa mi neda cvicit, no a pocviceni som hladna, tak si dam vzdy jedno jablko, to uz je moj ritual 🙂
Tak dnes rano vaha ukazala - 1,6 kg !
@luciapejkova GRATULUJEM 😉
@luciapejkova parada, to potesi! ja sa budem vazit asi v nedelu, tak drzte palce 😉
ahojte baby...tak kniha od Norbiho kúpená, zatiaľ študujem a akotak dodržiavam a v pondelok idem naplno na to 😉 V nedeľu večer sa odvážim, odmeriam, aby som vedela na akých parametroch začínam.
Ešte mám jednu otázku @grimaska4 - ty snáď budeš vedieť povedať.
Tie Norbiho intervaly sú do 12:00, do 15:00 a do 22:00. Ja som teraz na MD, máme s malou taký režim, že ráno vstávame medzi 8:00 a 9:00, najprv je "servis" okolo malej 😀 plus jej raňajky a až potom som na rade ja. Takže ja málokedy začínam prvé jedlo pred 9-tou. Večer zas málokedy idem spať skôr ako o polnoci. Mohla by som si tie Norbiho časové intervaly posunúť o 1-2hodiny? Čo ty na to?
@zuzu1111 Neviem ako ti poradi grimaska no ja si myslim ze to asi neni vhodne posuvat tie intervaly,? Ty v podstate budes ranajkovat aj obedovat mozes do tej 12.hod ale od tej 12 by som koncila tie U3 aj ked ides sice spat neskoro ale ja by som si asi tie casy neposuvala ked ides spat tak neskoro tak ja by som na tvojom mieste jedla aj o tej 20,hodine v pohode ale vsetko len U1 by som asi jedla od tej 15.hod. No neviem to je len moj nazor 🙂
@luciapejkova
no vidis,a ze vraj ti to nejde 😉
@zuzu1111
vies to je otazka skor pre norbiho,nie pre mna,inak on tie casove zony ma preto tak poriesene,lebo napr.doobeda telo dobre spajuje uhlohydraty preto su povolene U3 do 12.00,poobede uz je telo lenivsie a ani nepotrebuje tolko energie preto by sa malo od 15.00 U1.A podla norbiho chudneme v noci.Mne jedna lekarka povedala ze to je blud,ze chudnut sa moze hoc kedy ked telo musi siahnut do rezervy ,ked potrebuje vyrobit energiu.
Inak skus posunut tie casove pasma a stravuj sa tak aspon mesiac,ked to bude fungovat ostan tak.
Inak ranajky by sa mali zjest cim skor po prebudeni,Reka hovori stale ze do pol hodiny od prebudenia,kto trenuje rano tak po treningu radsej.
Ja by som na tvojom mieste zobudila sa o pol hodinu skor a mala by som kludne cas pre seba,na ranajky v klude
Baby, tak dnes mi prisla trampolinka, nasla som video na you tube a po 7 minutach som si necitila lytka 😀 ale bavi ma to, dufam ze mi to vydrzi dllllllho 😵
Ahojte Baby od zajtra sa k Vam pridavam 🙂
caute baby,minule daktora pisala ze by mala zaujem o norbiho prvu knihu,dneska zase jedna nahodila na mimibazar-i na predaj za 8 eur
prave som si rozmyslela co budem zajtra jest chcem vediet ci je to ok aby som nieco nepokazila....kedze vela o norbim neviem...ale budem sa snazit co najviac nastudovat 🙂
ranajky: 2 parky+horcica+celozrny rozok
desiata:jablko
obed: pecene kuracie kridielka +ryza
olovrant:acidko
vecera: zeleninovy salat s mozarelou
@luciapejkova , @grimaska4 - vĎaka za názor 😉 ...normálne keď teraz čítam, čo si napísala ma napadlo, že či môj problém s tým, že som nabrala pár kíl navyše nespočíva v tom blbom dennom režime. Že ja raňajkujem medzi 9:00 -10:00, desiatu niekedy mám, niekedy nie, obed medzi 13-14-tou a až potom sa "rozbieham" (keď už je vlastne telo lenivejšie a nepotrebuje toľko energie), potom mám chuť na sladké a pod, najlepšie mi chutí večer - a to už by sa malo s jedlom vlastne prestávať,resp. papať len U1.
Ja už som si viackrát povedala, že musíme ten režim zmeniť, aj malú musím naučiť chodiť spať skôr, potom bude skôr ráno vstávať a ja s ňou 🙂
To čo si písala, vstať pol hodinku skôr a mať ju pre seba - niekedy vstanem skôr ako malá, ale väčšinou je až ona môj budík 🙂
Tak dievcence, ja po tyzdni a pol mam -1.5kg, zo stehien -1cm, pas -4cm, -3cm z pupku a -2 z bedier. Dufala som, ze bude viac, ale tak co uz 😀
tak dnes som sa vazila a merala,nie som velmi spokojna s vysledkom,nesli ani 2 kila dole.islo len 1,3 kila,ale 2 cm zo vsetkeho okrem prs.
ale nemozem sa ani stazovat,bo robim v poslednej dobe take prehresky,stale skusam co zaberie na tu moju dceru.dnes od 23:45 do 2:30 hore,plakala a uz som nespala dobre ani nepamatam.cez den znicena a stale by som iba jedla.musim sa poriadne zatat a povedat si uz nie,i ked je to pre mna velmi tazke. ale ved hadam to nejako dobojujem 😠
@klaudialip
preco ti mala tak zle spi v noci?Nespi ti cez den vela,alebo neskoro poobede?
@grimaska4 tak cez den spi take 2 hod.niekedy aj 2 a pol,ale to je tak akurat co som pocula.neskoro poobede nie.vzdy do tej 15-tej je hore.neviem ci je to od zubkov abo od coho,uz sme raz mali take obdobie,ale preslo nas.a teraz znova.skusam vsetko mozne,aby som vyriesila ten problem,tak dufam ze na to nakoniec pridem pre co nespi
ahojte,chcela by som sa spytat,ci sa ovsene vlocky mozu jest cely den alebo iba do urciteho casu.
@grimaska4 Kde patria slnecnicove semiacka tie co sa lúpu? Tie pšenicne otruby sa mozu asi len doobeda vsak? 🙂
Tak dnes doobeda ranajky som mala chlieb so sunkou a redkvickou,desiata pomaranc a pohar mlieka s otrubami toho mlieka bolo asi 150 ml., obed pizza troska som si dopriala lebo som robila detom dufam,ze to strasne nevadi a poobede budem uz len na zelenine kedze som mala tu pizzu 😉 ,moze byt jedalnicek ci nie?
@luciapejkova psenicne otruby su U2 som akurat pozerala 🙂
@linda1984 Takze sa mozu do 15.?

@linda1984 ja nechudnem teraz z velkej vahy....to uz mam za sebou.pred troma rokmi som schudla 16 kg .to mi radila jedna obezitologicka.ale tam som si potraviny aj vazila,ale dalo sa to.potom som sa drzala,ale pred rokom som zacala mat zdravotne problemi a uz to zas slo trosku hore.takze pri prvom chudnuti som dala dole zo 74kg na 58 kg a teraz som mala zas 62 kg.ono to neni moc,ale mam vysku 160cm tak ani malo nie 🙂 a vaha ide velmi ticho a zakerne hore tak to som nechcela dopustit.podla norbiho sa stravujem od novembra,ale..... to som este nevedela poriadne co a ako.potom bol december a vianoce...co dodat 😉 ale to som dala dole 1,5 kg a potom sa to zastavilo.ale aj v january sme mali same oslavy tak som sa len udrzovala a zas naplno som zacala vo february.takze ide to pomalinky,ale vydrzim,lebo mi to stravovanie staci a nic mi nechyba 🙂