Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 ved ja som tu dnes stravila aspon hodinku inspirovanim sa ale precitat vsetkych 232 stranok s prispevkami pri dvoch detickach je ako mission impossible haha ano citala som grimaska niekolko prispevkov preskakovala som stranky snazila sa ziskat co najviac info o vasich uspechoch ale tak keby sa niektorej chcelo napisat vysledky k dnesnemu dnu a dobu za aku sa podarilo tak sa velmi potesim dakujem babulee🙂
moj nazor co som citala dva dni aj tak som nestihla vsetko tak kazdy chudne inak niekto viac niekto menej zalezi aj z akej vahy ides ...zalezi aj od toho kolko potrebujes schudnut lebo toto nieje dieta ale zivotny styl....vidim ze si pisala o dukanovej diete ja som ju drzala schudla som pekne ale mala som zdravotne problemy tak som s nou prestala....tento styl stravovania mi uplne vyhovuje 🙂
Baby, ja som asi uz uplne neschopna, ked ja nie a nie dodrzat tie casove zony, posledné dva týždne je to katasrofa, prehresky denne a to aj viac-krat, aj ked nie vela sladkeho, ale dzobnem si aj popoludni, ako napr dnes super zakusok... tiez sme s rodinou stale niekde na navsteve a predsa sa tam nebudem "mudrit", tak si aspon vyberiem nieco, co by spadalo do U1, ale nie vzdy sa to podari.... S norbim "chudnem" uz dva mesiace, zatial len 2kg dolu, ale mne by stacilo schudnut z nadvahy 10kg....tak mozno aj preto pomaly...s dietatom mam dost co robit, takze ani necvicim...nno ja si nemozem pomoct popoludni a robim prehresky...najhorsie je, vtedy vyskoci to 1kg velmi rýchlo hore zase....zajtra sa, uz neviem kolký krat, ku vam pridavam, tak snad mi to tentokrat uz vydrzi 🙂
Dost by mi inak pomohlo, keby sem davate to, co zjete popoludni, dost ma to inspiruje....🙂
@snehulienkatrpaslik ja som na tom podobne, minulý rok som dala takto dole 4 kg, ale počas zimy sa to vyšplhalo nazad, tiež potrebujem takých - 8 kg, za posledné 2 mesiace som tiež dala -2, ale aj tomu sa divým, lebo buď mám dni, že sa držím alebo totálne porušujem, i keď aspoň sladké sa mi celkom darí obmedziť. Pohyb takmer žiadny, lebo som začala zumbovať a zradili ma kolená, tak len nejaké naťahovačky a sklápačky na brucho občas dám. Dnes som to na návšteve tiež pokafrala, ale od zajtra idem na to. Veď leto sa blíži. Nepíšem tu veľmi, ale občas nakuknem. 😎
Baby ma z Vas niekotra tie CD na cvicenie co precvicuje ta Reka... lebo pojdem navstvit predajnu a by som si kupila len budu asi drahe co? neviete mi poradit? chcela by som zacat cvicit
ahojte baby, tak Norbiho kniha naštudovaná, teraz večer som sa odvážila, odmerala a od zajtra idem na to...Držte mi prsty....Ja sa hlavne bojím, že ako zvládnem tie popoludnia a večeri bez sladkého 😢
Ja chcem dať dole "len" 5kg, takže asi to pôjde pomaly, nie?
Ale viac ako o kilá mi ide o cm, hlavne z brucha, bokov...to asi musím na 100% aj cvičiť, nie? Bez toho to asi nepôjde.
Alebo baby je tu niektorá, ktorá mala úbytok z brucha, bokov a pod. aj bez toho, aby cvičila? Ja viem, že cvičenie je len plus, ale ja nejako pri malej nestíham, resp. som lenivá 😝 Ak sa podarí, tak max. raz za týždeň. Ale aj v tomto som si dala záväzok, že to musím zmeniť, tak uvidím, ako sa mi bude dariť.
A ešte som chcela, že po akej dobe sa mi oplatí zas vážiť a merať? Po týždni niečo uvidím, či mám počkať radšej 2-3?
@zuzu1111 ja potrebujem tiez schudnut malo len take 3kg a ide to pomaly, ale je pravda ze sladke si do obeda dam, asi to obmedzim aby to islo rychlejsie, ale som spokojna, nato ze jem vsetko tak aspon nepriberam 😉 ....a ja sa vazim kazdy pondelok, tomu cviceniu som moc nedavala, ale teraz som si kupila trampolinu a to ma bavi, skacem 30 minut a som hotova 😀
tak odvcera som sa zatala,unavena neunavena.nebudem robit prehresky a hotovo,potom unavena neunavena,zacnem znova cvicit.i ked aj teraz sa citim ako omacka,ale musim to nejako zvladnut 😒
vcera som si skusala jednu suknu ktoru som nosila na ZS v 9.-tom rocniku,tam som mala 58 kilov a teraz mam 69,5 kila a obleciem ju :D to je super
uz aj kamaratka ma pochvalila,vau ako si schudla,ved si chudsia ako si byvala 😀
@michaela2107
ja mam od nej konkretne 3 dvd-cka od roku 2009 po nove,stoja tie starsie nejakych 9 eur to najnovsie myslim 12 eur stalo.Ja ju cvicim pravidelne,ale striedam ich,to najnovsie Jubileum 2011 su tam dve casti co su pre mna este stale naozaj brutalne tazke.
Odkedy som ju zacala cvicit,pekne sa mi formovala postava,samozrejme som k tomu pridala stravovanie podla update a aj kila isli pekne dole
A najlepsie sa je vazit po menstruacii... Vtedy vazi clovek najmenej. Inak moze mat problem, ak sa odvazi po a potom pred nou, tak naozaj 2kg uplne v pohode nahor, ktore clovek v pohode moze stratit pocas jednej noci neskor. Viem o tom svoje, tento mesiac som to starostlivo sledovala v zmysle poznaj svoje telo 🙂
@grimaska4 super tak si urcite nejake zadovazim dakujem za info 😉
takze dnes ranajky jogurt s jahodovym musli, obed grecky salat a kuracie rolky so sunkou a syrom a na olovrant a veceru si urobim bryndzovu pomazanku (mozem tam pridat aj maslo? alebo je to U3?) a dam si k tomu psenicny polystyren 🙂
@michaela2107 maslo je U1 😉
cafte baby! tak dnes som sa odvazila po tyzdni a mam dole skoro kilo! normalne som nechapala! no uvidime, co ukaze vaha o dalsi tyzdem ale celkom ma to povzbudilo.. to bude tym, ze som sekla poobede sladkosti a pevne to dodrzujem... tiez aj chipsy a zacala som sa hybat... takze z pociatocnych 62,1 kg mam teraz 61,2, jupiiii 😵 😵 😵
@mavion dakujem 😉
Kočky čo mate radi otruby... vyborne ranajky : otrubova kasa (300ml mlieka, 1 veľká polievková lyžica vanilkového pudingu a 2 lyžice nemletých ovsených otrúb /nemleté su lepsie ako mlete ale je ich problem zohnat vacsinou len cez internet ak bude mat niektora zaujem poradim stranku/
200ml mlieka spolu s otrubami dame varit, medzitym si v 100ml zvysneho mlieka rozmiesame puding + cukor /alebo sladidlo/ a potom uvarime ako klasicky puding. Pred podavanim posypeme skoricou je to velka mnamka
baby, tak ako sa vam dari?
ja som velmi sklamana, lebo mi vaha stale stoji, na zaciatku super vysledok, za 2 tyzdne -2,5kg a teraz uz skoro 6 tyzdnov nic 😝 pritom dodrzujem na 90% rozpisy.. zeby tych 10%? 😅 😝 dokonca mi uz aj vecer prestalo chutit jest, takze nejake vyjedacky nie su..
akurat som naspat z behania,uz je horuco na beh v takom case,budem musiet to presunut na skore rano,len sa mi nebude chciet o 5.00 vstavat ☹
@grimaska4 este som sa ta chcela opytat ze ktore DVD mi odporucas zatial si chcem kupit jedno to najnovsie ? alebo starsie si mam kupit?
@michaela2107
ja neviem ako si aktivna teda ako vladzes cvicit, na najnovsom mas serie A a B na brucho na hornu cast tela,na stehna,na boky plus je tam meditacia
na 2010 dvd-ku je 90 minutove z toho postojacky 45 take daco jak kardio,45 minut na podlahe na stehna brucho
je to z dvoch dvd a na druhom je 40 minut na zadok,20 na stehna a 20 na hornu cast tela
z roku 2009 je 40 minut rozvicka alebo kardio ci co to je a 3x po 20 minut na brucho,stehna,a boky
baby,ja by som sa chcela spýtať,či sa môžu jesť tekvicové semienka. Vie mi niektorá z vás poradiť?
@linda1984 - ja si tiež zatiaľ doprajem sladkosti dopoludnia...lepšie tak, akoby som mala mať potom popoludní absťáky 😀 ...aj dnes som mala na desiatu dva kúsky koláčika, čo ostalo zo včera...(nevyhodím ho predsta 😝 )
Uvidíme, možno neskôr sa mi podarí občas ich celkom vynechať.
Ja sa hlavne snažím vyhýbať popoludní jedlám, kde je múka.
Ešte sa chcem opýtať - baby, čo jedávate na olovrant a večeru - nejaké také tipy by som uvítala, že čo netreba variť a nejako pripravovať - len vytiahnúť z chladničky, linky a papať.
Lebo keď varím obed, už sa mi nechce aj večeru. A ani na nejaké veľké pripravovačky nemám čas, keď som s malou sama.
Napadá ma také, že cottage cheese, acidko čisté biele, biely jogurt, dnes som si len tak krájala a jedla paradajky a mozzarelu.
Dajte ďalšie tipyyyyyyy

ahojte dievcataaa,
mozem sa ku Vam pridat? ja som dnes stravila cele doobedu studovanim tej Dukanovej diety ale kedze som dvojnasobna mamicka a druha dcerka je stale kojena, nemam chut sa moc do DD pustat, a nie len preto, ze stale kojim, ale hlavne sa mi to moc cele nepozdava, viac sa mi pozdava Norbiho dieta nakolko som nikdy neverila v dietovanie a hlavne nie som typ na diety skor som zastancom zdraveho zivotneho stylu a pravidelnej stravy a pohybu hlavne. no chodim behat pravidelne uz 2 mesiace a poviem vam ze ubytok na vahe minimalny, takmer ziadny, tak asi robim nieco zle, chcem teda vyskusat ND popri behani a dufam ze budu pozitivne vysledky uz skorooo,
babyyy tak ma pomotivujte nejako ake mate vysledky za aku dobu, hmm?🙂