Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ci koky dnes som bola prvykrat na spinningu a musim vam povedat ze to bol pre mna masaker 😀 musim nieco urobit zo svojou kondickou lebo je mizerna 😒
Ja som tri dni po sebe cvicila na trampoline a vcera som uz musela vynechat....lebo mam takuuu svalovicu, alebo potrhane vnutornosti 😀 tak ma to bolelo, ale dnes uz vyskusam zase 😉
@zuzu1111
mozes aj tofu nakrajat a so zeleninou,syry su vsetky U1,tuniaka v konzerve,ryby v konzerve,minule som objavila udeneho lososa v konzerve no vyborna mnamka.
Alebo si urob z tych rybych konzerv natierku(cibula ,maslo) a mozes to vecerat s update chlebom alebo s polystyrenmi.
Ja mam obdobie ked si kupim 0,5kg-ovy tvaroh a rozdelim ho na tri vecere,potom ho jedavam so sladidlom ,skoricou,vanilkou a s jahodami
ahojte dievcata... ja som urobila prvy krok.. dnes som si zakupila knihu a bola som sa pozriet v predajni v ke... dari sa vam podla norbiho?...
od augusta 2011,ale nemam stale update potraviny,lebo byvam daleeekoo od update predajni,ale da sa aj bez ich vyrobkov pekne ist dole s kilami,a najme s cm.
Ja som svoj ciel dosiahla,ale stravuujem sa tak dalej lebo my ten styl vyhovuje(sem tam prehresky samozrejme)
Zacinala som so 67 kg a v marci som dosiahla 53kg,co som najprv vyticila si ze budem rada ak pojdem pod 60kg!to sa aj stalo uz v decembri,ale potom moja vaha az do konca februara stagnovala,a v marci som dala zbohom poslednym 4kg
No baby, mne to nejak nejde dole, vaha mi kolise, cize ked to dam dokopy, mohla som schudnut tak do kila - ale na veciach citim trochu rozdiel. Moze to byt tym, ze som prestala fajcit a preto vlastne miesto chudnutia aspon nepriberam? Aj tomu som samozrejme rada, uz som raz prestala a pribrala som za 2-3 mesiace cca 8 kg (bez toho, aby som nefajcenie kompenzovala jedlom).
@grimaska4 ja som tam dnes bola tiez prvykrat tak neviem ako je to tam inokedy...akurat som si vsimla ze chladnicka s pomazankami a s tymi vecami bola trosku prazdna...co sa tyka jogurtov, pudingov a tych ostatnych vyzeralo to dost plne....aj tie tvarohove tycinky mali (su perfektne mnam) mali tam aj dostatok tych praskovych pudingov a koktejlov aj ostatnych vyrobkov...ja som sa tiez dnes viacmenej pozerala 🙂
stale nemam jasno ako je to s klasickou ryzou je U2 alebo U3?
@michaela2107
po starom bola U2,po novom U3,tak si vyber 😉
Tak rano vaha z povodnych co som pisala som mala 83 potom som po dvoch dnoch mala 81,6 a dnes po dalsich dvoch ci troch dnoch 81,1 🙂
@grimaska4 🙂
@luciapejkova
super,funguje to!
Ahojte dievcata, aj ja sa k vam chystam pridat, len by mi dost pomohlo, keby ste mi niektora poslali tabulku s potravinami, aby som vedela rozlisit, co je U1, U2 a U3 🙂 Dakujem velmi pekne a blahozelam vsetkym k super vysledkom 🙂 Dufam, ze aj mne sa tak bude darit 🙂
@eerika tak uz som sa vam sem vtrela aj ja 🙂 len mam este otazocku aj na MMB aj tu som sa docitala o 3 hlavnych skupinach ale neviem co znamena na tejto stranke http://www.update1.sk/PodStranky/Menu/menu.16.pdf tam je to nejako rozdelene od U1 do U13 to je co ?? dakovala 😉
@grimaska4 tak som zvedava ako to pojde mne..🙂 ja som v ovela vyssej hmotnostnej kategorii ako ty....:( ani neviem kedy som sa tak vytucila.. ja si ani nejako ciel nedavam.. budem rada za kazde jedno kilo ktore zhodim...knizku som uz precitala... od prveho by som chcela zacat... a chcela by som aj to ich denne menu...len dufam ze mi to bude chutit....
@oskarka82 len sa pekne pridaj...🙂
@luciapejkova jeej...gratulujem...🙂 dlhsie sa tak stravujes?.. alebo si na zaciatku?.
tak dnes som popoludni mala o 15-tej velmi riedku krupicovu kasicku, so sladidlom, posypanu skoricou, na veceru 3 10gr polystyreny, 3 platky sunky, 1/2 mozarelly, trochu paradajky 🙂....tak uvidime....
@lulusha ja som pred tyzdnom potratila v 21 tt..:(( este mam pred sebou nejake vysetrenia... na odporucenie lekara.. mam pockat aby som si zmenou zivotneho stylu neskreslila vysledky... inak by som sa na to dala hned... tak musim este chvilocku pockat..
@bezaz mozno tym ze dojcis... mozno hormony nepustia.. ja som uz pred tehu chcela s niecim zacat... lebo som 1x na sebe citila ze uz fakt dost. .ze nevladzem len fucim... no otehotnela som ..tak som to nechala tak.. ale potratila som ... tak sa idem dat do poriadku.. psychicky aj fyzicky... najvyssi cas... dufam ze s to aj u teba pohne... 😉
@linuska1
@grimaska4 - baby tie update výrobky ako stoja v porovnaní s klasickými? Napr. update chlieb v porovnaní s obyčajným, nejaké sladkosti a pod.? Prípadne dajte tipy, čo sa oplatí kupovať - čo má akotak rozumnú cenu, dobré chutí, zasýti....Možno sa tiež niekedy vyberiem do tej košickej predajne. Viete mi napísať presnú adresu, kde sa nachádza alebo, že čo je vedľa?
@grimaska4 -ty si písala, že niekde pri divadle Thalia...z tej strany ako od Hlavnej idem? v tej ulici? či inde?

ahojte baby, tak dcerka uspesne odstavena a ja som konecne po tyzdni dnes cvicila, akurat som skoncila 🙂 uz mi to taak chybalo 🙂
moje dnesne menu..
R: cokoladovy jogurt s celozrnnou tycinkou D: dojedla som jogurt po dcerke 😀 O: grilovane kurca, ryza, broskyna, V: grilovane kurca, calamada a teraz jem zelene jablko..