Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@linda1984
jasne ze su cenovo drahsie,kedze su to produkty so snizenym obsahom uhlohydratov.
Tie susienky mam rada aj ja,pudingy kupujem len praskove a varim si sama,poslednu dobu vraj tie v kelimkoch maju straane vodnate,ze vraj az sa pit da a nie lyzickou jest.
A maju dobre aj slane veci,aj tiramisu,somloi halusky,ale kosicka predajna ich ma malokedy ☹
@grimaska4 ked som bola ja tak som nevidela ziadne slane veci asi som zle pozerala 😒 a mali to tiramisu aj somloi ale vahala som a nekupila som si to a teraz lutujem no co uz nabuduce...a ten puding som si kupila a je pravda ze je privelmi riedky ale chutovo dobry
@grimaska4 ved ked byvas v rakusku tak mas blizsie aj ine predajne, napr BA, ci nie?ja som tie somloi halusky nikdy nejedla, ake to je?a co to je vlastne? 😀 minule to tusim varili v bez servitky, ale akosi som to nepostrehla cele...ale moze to byt dobre 😉 mne ten cokoladovy puding velmi chuti a co ja kupujem tak je stale rovnaky, tak neviem
Aj ja kupujem pravidelne tie pudingy a ešte nikdy som nemala nejaký riedky alebo "divný" 🙂 normálne ho jem lyžičkou, ale iba čokoládový kupujem 🙂
tak to potom asi len v ke su riedke 😀 neviem mala som ho prvykrat
@linda1984
moja ja mam Ba od o mna vzdialenu 300km ☹ ,chodim do kosickej preto,lebo ked chodime na slovensko ja mam na vychode svoju rodinu.A do Ke mam len na kus.A co nenajdem v ke,cestou sa stale zastavim budapesti vo Westend city center,lenze sa furt zdrzime lebo tam je premavka nenormalna.
Inak ja som pudingy hotove nikdy nemala,ani ich nebudem kupovat,ale baby minule na madarskom fore rozoberali ze su velmi tecuce.
Somloi to su madarska specialita to su piskotove cesto vykrajovane lyzicou na take kusky a vrstene su -piskoty hrozienka rum cokoladovy,alebo vanilkovy /niekedy obidva/ puding a na vrchu slahacka.Maju ich aj v kazdej dobrej madarskej restike inak
@michaela2107
maju a hoc sa spytaj poradia ti,maju aj daco take co bol maces dakedy,a tiez sezamove aj pizzove slane
@michaela2107
jaka sranda ti kokso,keby ta nenapadlo vsetky pudingy vyrabaju v jednom zavode,mozno bola len jedna seria problemova to neviem,ja som len o tom citala,a keby si nepostrehla ja ich absolutne nekupujem,teda ich ani nejem,neviem si predstavit ako by vyzeral ten puding po nejakych 400km 😉
@grimaska4 ako ja som si chcela kupit tie praskove co ste tu pisali ze su fajne a predavac ma presvedcil aby som skusila ten hotovy tak neviem no 😀 ako chutovo super
@linuska1 ach, tak to som nevedela, je mi to luto 😢 neboj sa, ked budes mat vsetky vystrenia za sebou, len sa s chutou do toho pusti - ja som zacala pred 1,5 tyzdnom a nikdy v zivote som sa necitila takto fit, zdravo jem, hybem sa a hned mam viac energie a lepsiu naladu 😉 a tym, ze budes zdravsia, aj telo sa rychlejsie zregeneruje a uvidis, ani sa nenazdas a bude zase "v tom" 😉 drzim veeeeelmi palce!
inak baby, neviete mi poradit, ako je to s hroznovym/ovocnym cukrom? je zdravsi na sladenie ako napr. hnedy? lebo doobeda si este sladime, kupila som hroznovy a teraz som na vazkach, ci je to lepsie alebo nie
@lulusha
jeden aj druhy je skoro rovnaky co sa tyka zdravia 😉 ,ale v modernej dobe uz oba nie su moc zdrave,maju vysoky GI ,nicia zubnu sklovinu atd,podobne ako krystalovy cukor,skus prirodne sladidla radsej-steviu,alebo xylitol,ten je aj viac priatelsky k detskym zubkom,skus si precitat par stran dozadu jedna mamina tu minule pisala o xylitole ze ako s tym je spokojna pretoze ma male deti a musi pouzivat sladidlo.
najdes ich v bio obchode,ale aj v norbi update.Inak stevia je taka intenzivna ze staci naozaj len stipka ako zo soli
Ahojte baby. Chcela by som sa Vas spytat ci sa Vas jedalnicek sklada najma z update potravin /myslim, kupene v v update predajni/, ci z normalnej stravy /len idete podla pravidiel/, ci kombinujete oboje? Ja som sa dlho rozhodovala, ktorou cestou sa dam. Vahala som medzi dukanovou dietou, macingovou, ale update sa mi zda ako zdrava cesta. Clovek nevynechava sacharidy, bielkoviny a tak. V dukanke mali baby uzasne vysledky, ale neviem ci by som vydrzala tak vela bielkovinovej stravy a malo zeleniny... Ja by som potrebovala tak 8-10 kg, tak snad sa mi to podari.
Ved to, ze dukanka je sama bielkovina, ved to nemoze byt ani zdrave. A zase macingova je strasne vela zeleniny aj to varenej. Jasne, ze z toho clovek schudne, ale zda sa mi strasne jednotvarna.
@kamylka dakujem za povzdbudenie.. mne kazali pockat pol roka.. ale asi neposluchnem a zacneme sa pokusat skor... pri druhom to uz nebolo take jednoduche.. tak snad teraz to vyjde skor... 🙂
@grimaska4 skoda ze nemaju esho.. ako potraviny...
@lulusha ten pocit poznam.. este ked som nemala ani malu.. tak som tiez schudla... chodila som do fitka a mala som trenerku... fantasticky pocit... prave kvoli tomu chcem zo sebou nieco robit.. nevladzem ani okolo malej... takze fakt najvyssi cas... 🙂 a verim ze mi to pojde.. lebo som tak spravne nastartovana..🙂
a chutia ti tie obedy?... ja nad nimi rozmyslam.. vydrzi to len jeden den?... alebo sa to v klude da zjest aj na druhy?...
@oskarka82 veru... to je najdolezitejsie....
hned ako mi odoberu krv na hematologii to je posledne moje vysetrenie... tak sa do toho pustim...🙂
Mate tu niekto prosim tabulky, v ktorych su potraviny rozdelene na U1, U2, U3?? Nech nerobim zbytocne chyby.
dakujeeem 😉
prosim vas hrozno patri do ktorej skupiny dnes som s tym zacala a este nemam taky prehlad dakujem
@grimaska4 presne toto som si robila aj ja ten tvaroh,skorica,trosku stevie a jahodky....mnaaaaaaam 😀
Dievcata, tak dnes som sa pokusila o palacinky z update muky a cukru...predavacke v update obchode mi este radila, ze to cesto mam spravit hustejsie, ale hrozne sa mi tie palacinky lepili a teda ani jedna z nich sa na palacinku nepodobala 🙂 Nemate niekto tip, v com moze byt chyba?

@linuska1 par slov na povzbudenie v dec 2009 som tiez potratila, a nov 2010 sa mi narodila krasna dcerka, drzim palce a hlavu hore. Nic nie je nahodou, je dolezite sa nikdy nepytat preco sa to a to stalo, vsetko ma svoj dovod aj ked ho casto hned nepochopime. drzim palce