icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

oskarka82
26. apr 2012

@grimaska4 a kde najdem receptik na jablkovy kolac a na tie slimaky? ci klasicky jablkovy kolac, len pouzijem update muku a cukor? 🙂

grimaska4
26. apr 2012

@oskarka82
na tejto diskusii na strane 195 najdes ten jablkovy kolac-hned prvy prispevok ,pisala ho thera1
na strane 200 su müsli tycinky,tie su tiez dobre,vyskusaj dakedy
na strane 216 su tie slimaky,to je nizsie trosku napisane

zuzka111111
26. apr 2012

no do KE je rozvoz zdarma mne nosia na tahanovce ...celodenne menu dnes boli spagetky fajne, ranajky kolacik s lekvarom, olovrant mam palacinky s puncovým pudingom

zuzu1111
26. apr 2012

@linuska1 - jeeej, vďaka za link 😉 ...Pozerala som to menu na tento týždeŇ, len je tam toho nejako veľa, neviem sa z toho vyznať.....Keď chcem napr. len obedy, tak to si vyberám niečo z toho stlpca na daný deň? A tá druhá tabuľka - klasické jedlá? Aj z tej môžem? Či ako? Aký je medzi tým rozdiel?
Čítala som, že sa objednáva na celý týždeň dopredu. A keby som napr. nechcela každý deň ale len napr. niektoré? Nedá sa tak, že deň dopredu zavolám, že si chcem objednať obed?
@zuzka111111 - alebo ty nevieš?
Neviete koľko účtujú za km? Lebo do Šace to je dosť z centra mesta 😝

zuzu1111
26. apr 2012

baby a ešte sa chcem opýtať - minule ste tu písali, že maslo je U1....ja mám tú prvú knihu a tam je maslo, aj všetky margaríny tipu Rama uvedené ako U3? Po novom je to inak?
A ešte som chcela, že kam patria tie klasické syry v črievku - Bambino a pod.?

linuska1
26. apr 2012

@zuzu1111 klasicke jedla nie su od norbiho.. su normalne s mukou... takze z toho neobjednavaj...
objednavaj len s update menu... v stlpcoch co je hore v zelenom od U1 do U13... vyber jedla na dany den.. z nich si mozes vybrat... je na tebe ci si objednas polievku a aj druhe... alebo len jedno z nich... U10 je menu aj s polievkou... je tam zvyhodnena cena ale treba si objednat na cely tyzden... a nevies si vyberat.. dostanes to co je v zltom vyznacene na cely tyzden... U14 eco... je menu na cely den... je na tebe ci si objednas len niektore dni.. objedava sa bud na cely tyzden vopred alebo kazdy den si vies objednat jedlo na druhy den... myslim ze do 11:30... U15 premium.. je to iste ako U14 len dostanes stale nieco naviac.. napriklad v U14 mas vanilkovy puding a v U15 premium dostanes vanilkovy puding s mandlami.. aspon tak mi to vysvetloval v ich predajni... neviem kolko by stala donaska do sace.. nepoznas niekoho od vas... co dochadza kazdy den do ke?.. vsak by ti to mohol nosit.... urcite by ta menej vysla do naska v ke... popripade sa skus opytat na ich maily.. kolko by to stalo... update@kosice.sk .... alebo im zavolaj... 0907321231 ..popripade su aj na facebooku... http://www.facebook.com/pages/Norbi-Update-Koši...

grimaska4
26. apr 2012

@zuzu1111
lebo podla novych kodov je maslo U1,a syry vsetky druhy su tiez U1,aj mlieko plnotucne je po novom U1,polotucne je U2

oskarka82
26. apr 2012

@grimska4 dakujem dakujem 🙂 tusim sa do tych slimakov idem hned pustit 🙂 a mozu sa jest aj po 15hod kedze je tam aj normalna muka? Inak ked som uz studovala tie tvoje receptiky, natrafila som aj na konverzaciu ohladom toho protein delite a pri brazdeni po nete som nasla este lacnejsi https://www.bodyworld.sk/scitec-nutrition-prote... .... tak ak by mal niekto zaujem 🙂
A inak idem sa teda aj ja zverejnit s mierami, ked uz som sa k vam pridala 🙂 mam 169cm a 78kg... Rada by som do juna schudla aspon na 70kg a do mojej svadby v auguste aspon na 65kg..ale ako som sa docitala, nejde az tak o vahu ako o tie cm 🙂 tak sa tesim a ide sa do toho 🙂

michaela2107
26. apr 2012

kocky minulu sobotu som zacala a dnes som sa postavila na vahu a mam o 1kg-1,5kg viac cim to moze byt? svoje dni mam dostat az o 2 tyzdne....nechapem to...ale nevzdavam sa... moze to byt sposobene tym ze mam prisernu svalovku?

zuzka111111
26. apr 2012

@zuzu1111 no donasku maju na celodene menu za 6,67 alebo tak nejak a cca 10 menu premium...ostatne ti nebudu vozit ale mozes si to objednat do predu na týzden co cches ale musis si po to chodit......ja beriem aj zvlast veceru pre muza ale kedze mam aj celodenne menu tak mi to vozia ....
zavolala som ze mam zaujem nadiktovala cez telefon udaje (v piatok do 15) a v pondelok mi to okolo 12 doniesol a musela som vyplatit vsetko dopredu na celý týzden.
ale ako ta strava je ozaj chutn aja sladke aj vyprazane akurat spenatový privarok bol na grc 😝 😝

grimaska4
26. apr 2012

@michaela2107
mozno svalnaties,alebo ti telo zadrziava vodu.
ked svalnaties,svaly su tazsie ako tuk,tak vaha moze ist hore a zase kilo svalu a tuku ked porovnas-kilo tuku je ovela vacsia kopka ako sval,t.j. mali by ti cm ubudat ked svalnaties.
Mne ubudali cm,ale aj kila,a pravidelne som cvicila,aj cvicim,ale kazde sme ine

grimaska4
26. apr 2012

@oskarka82
tak ti drzim palce,aby si schudla do svadby, 😉 realne to je,len vecer sa snaz dodrzat jedavat U1,aj z tych slimakov si mozes dat paru hoc aj vecer

linda1984
26. apr 2012

@oskarka82 ahoj, ja som prave vcera objednavala scitec delite shake za 27 eur z homegym.sk a posielaju tovar do 24 hodin, tak som si hodala poslat do prace, ocakavam ho teda zajtra 🙂 teraz mam od biotech usa shake a ten je tiez dobry, len grimaska odporucala ten scitec tak vyskusam 😉

linda1984
26. apr 2012

@michaela2107 ja som mala tiez po tyzdni + 1kg, dalsi tyzden rovnako, ziadny pohyb a treti tyzden minus 400 g a dalsi -200 g, takze dokopy nejakych 600 g za 4 tyzdne 😒 ale zase ja potrebujem malo zhodit. Tento styl stravovania mi vyhovuje, neberem to ako dietu 😉

michaela2107
26. apr 2012

@grimaska4 ale tak hadam to sa to pohne a pochybujem ze svalnatiem lebo necvicim pravidelne len som to v pondelok prehnala na spinningu 😀... tak hadam ta vaha pojde dole 🙂 dufam ze podobne ako tebe aj mne budu ubudat aj cm aj kg 😉 este je to kratka doba tak uvidime

michaela2107
26. apr 2012

@linda1984 no som zvedava ako to pojde mne ja by som chcela dat dole 5 kg do leta tak hadam sa mi podari len musim zacat pravidelne cvicit lebo potom to raz prezeniem a dopadla som tak ze ani chodit nemozem 😀

michaela2107
26. apr 2012

@grimaska4 este som sa ta chcela opytat ze tie musli tycinky to si mozem len doobeda dat ci aj vecer ked tam je med ?

grimaska4
26. apr 2012

@michaela2107
na jeden kus müsli tycinky vychadza okolo 13g uhlohydratov,pokojne si mozes dat jeden kus vecer ci poobede 😉 ja si davam tiez,

grimaska4
26. apr 2012

@michaela2107
pohne sa to preco nie?ak nemavas denne prehresky,nema dovod vaha neklesat,alebo cm.
Mne sice vaha nikdy nesla hore,ja som bud stagnovala dlho a ked sa to pohlo tak smerom dole,chvalabohu 🙂

michaela2107
26. apr 2012

@grimaska4 super skusim ich cez vikend si urobit 🙂

oskarka82
26. apr 2012

@grimaska4 ok..urcite sa budem snazit dodrziavat tie casy. Ja vlastne ani na obed nejako nejedavam prilohu..len maso so zeleninou...no a potom sa uz snazim, nejest ziadne cukry a ani mucne..Chlieb mam vlastne len na ranajky...Potom si davam bud jablko alebo bebe dobre rano..obed to maso so zeleninou a potom este napr. dnes som mala kusok bryndze, nizkotucneho syra a olivy...vcera som si dala lososa na masle so zeleninou... Zatial mam taky pocit, ze som cela nejaka nafuknuta..neviem z coho..ale brucho mam akosi vacsie a vacsie :D a to idem v sobotu na svadbu a chcela som si troska brusko stiahnut, nech mi netrci zo siat, ale asi sa mi to nepodari..no neva..hlavne, aby sa to nejako rozbehlo a aby mi v svadobnych satach nevytrcalo 😀

grimaska4
26. apr 2012

@oskarka82
a nie si tehotna nahodou?? 😉

oskarka82
26. apr 2012

@grimaska4 tak naisto to neviem..ale skor nie :D teda vlastne tento tyzden som bola na prehliadke, takze urcite nie :D :D :D

oskarka82
26. apr 2012

a inak cervene vinko si mozem dat na tej svadbe, ze? bude to tazke inak odolat vsetkym tym dobrotam, je mi jasne, ze urcite porusim,..ale len jeden prehresok si dovolim 🙂

lulusha
26. apr 2012

ahojte! prave tlacim jahody s bielym jogurtom, uz nemam taku velku chut na sladke 🙂 dnes rano som si sice dala dve hrianky s Nutelou, ale tak doobeda sa moze 😀 desiata kava s mliekom a maly makovy roztek, obed Update bolonske spagety - mnaaaam!, olovrant kalerab a vecera ten Knuspi z Lidla, syr, salat... po prichode z prace som si dala stepper a cinky, citim sa super 😎

snehulienkatrpaslik
26. apr 2012

dnes na olovrant termix s pistaciovou prichutou-po zjedení som merkla na obsah sacharidov, cca do 20gr/100g termixu, co je dost podla mna, vecera bola o 2 polystarénoch, 3 plátkoch sunky, 100gr cottage ch., zelenine...keby mi slo do konca augusta dolu 4-5 kg,som stastna jak blcha, ale zatial som s norbim za 3 mesiace dala dolu len 2kg.. ☹

mavion
26. apr 2012

@lulusha prosim ta ako sa vola presne to knuspi z lidla? dakujem

mavion
26. apr 2012

baby tak ja som po vyse 2 rokoch zase dostala svoje dni a teda co to robi s mojimi chutami 😀 ani vam radsej nepoviem co som vcera a dnes pojedla.. 😀 a ozaj cvicite aj vtedy tak isto?

janka7177
27. apr 2012

@mavion Ahoj, ja aj vtedy behavam, ale ja nemam ziadne bolesti alebo len minimalne. Ale je to individualne. Nemali by sa vtedy velmi cvicit cviky na brucho.

norcsi
27. apr 2012

ahojte!chcela by som zacat s touto dietou prida sa niekto?? 🙂