Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@klaudialip
este stale nemam ten novy scener pripojeny inak som na vas nezabudla,lebo sme kupovali novy pocitac a ten skener co mame sa uz neda k nemu pripojit.
ja teraz par dni ani nebudem ideme na Slovensko dnes poobede.
Inak strana 195 je ten jablkovy kolac celkom 1 prispevok
str.200 müsli tycinky ale nizsie chod
216 su slimaky tiez nizsie dakde najdes
A tu zmrzku robim tak ze vyslaham jednu 33%-nu smotanu na slahanie (250ml),pridam biely jogurt,kedy aky mam,niekedy 150g-ovy,niekedy 200g-ovy,pridam ovocie (jahody,ceresne-ja davam zmrazaku ale predtym ich kus rozmrazim) a nakoniec sladidlo podla chuti.Inak fajne to chuti aj take nezamrazene 😉
baby, co mam robit, vaha neklesa, dokonca som dnes rano mala o pol kila viac ako v sobotu... 😢
Aj ja uz tyzden stojim s vahou 😒 Resp, to kolise medzi 62-63, pod 62 sa nemozem dostat 😒
@pigie
@njjanjja
baby ja som za 3 mesiace schudla 10 kil a potom som stagnovala dalsie 3 mesiace,ak dodrzujete cas.zony a nemate casto prehresky ono sa to pohne,ja som zacala pri stagnovani presne ratat uhlohydraty a dennu davku neprekrocit 150g a ono sa to potom rozbehlo za mesiac a pol dalsie 3 kila.
Mozno jete az velmi malo a latkova vymena sa spomalila,alebo skuste uz na obed len U1 jedavat
@grimaska4 Ono, ja chudnem len nieco ako 3 tyzdne a vaha sa zastavila po tyzdni a pol cca (aj ked z vahy 68kg idem od konca januara, ale vazne to beriem len posledne tri tyzdne z vahy 65). A urcite nejjem malo, na obed nemavam U3 urcite sem tam U2 a ratam aj uhlohydraty. Tak dufam, ze sa to raz pohne 🙂 Nezufam 🙂
@linuska1 potom daj vediet ake bolo ja sice nebyvam v ke casto ale ked som na intraku tak by som si objednala 😉
@michaela2107 urcite napisem..🙂
@linuska1 ahoj prosim ta mohla by si aj mne poslat tu prehladnu tabulku?? dakujem velmi pekne moj email lucindda191@centrum.sk este raz dik :D
@karpan zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.
aj sa bojim pochvalit 🙂 ale mozno to potesi vas ktore nechudnete. zacla som pred 2 mes hned prvy tyzden som schudla 3 kila a od vtedy nic uz som bola ....ale aj napriek tomu som sa nevzdavala a vcera som neako zacla mat pocit ze sa nieco deje, dnes som sa postavila na vahu a kilo je dole nie je to vela ale som pred kramamy a to mam bezne o 2-3 kila viac a teraz menej 🙂 tak vydrz baby ono sa to pohne 🙂
ahojte, rada by som sa pridala. pocula som nieco o tomto sposobe stravovanie, ale nie vela. viete mi niekto povedat kde by som nasla v skratke informacie, co a ako? alebo je niekde na nete knizka v elektronickej podobe? potrebovala by som zhodit, to co ostalo po porode resp. vyformovat postavu ako pred porodom. kila isli prec ale telo je samy tuk:( snazim sa aj cvicit, ale nie vzdy to ide pri babatku. dakujem a drzim vam palce🙂
@ivka82 daj si prvu stranku tejto diskusie a tam najdes vsetko 😉
ahojte! my sme teraz u nasich v Komarne, dnes som si kupila v Update to xylitolove sladidlo, tak sa tesim!kupila som si aj nejake sladkosti U1, budem ich papat doobeda ku kave, plus aj nejaky slany snack, ked ma pochyti poobede maskrtenie...ale po dvoch tyzdnoch sa uz dokazem krotit a mam viditelne mensie brucho 😵 dnes som mala na obed kelovy privarok s kuracinkou a la mamka, dietne a chutne 🙂
posielala som tie tabulky..co su v knihe norbiho tajomstvo po novom... nie z tej prvej....🙂 ked som na niekoho zabudla ozvite sa..🙂 neviem ktory excel pouzivate... tak to mate v 2 formatoch...🙂 dole v zalozkach je rozdelenie.. polievky.. predjedla... prilohy... dezerty-...atd... posledne 3 zalozky.. kod1 kod2 kod3 su prazdne..🙂
@linuska1 ahoj lenka na mna si asi zabudla :/ ak sa da poprosim ta na lucindda191@centrum.sk dikes

tak vcera som navstivila norbiho a uz som sa tam vuac pokukala bo som mala cas,no bohuzial chybali peniaze ☹ musim pockat na matersku,ale kupila som si somloi halusky.mala som ich na veceru,neboli zle-jedla som to prvykrat ale velmi ma to neoslovilo.kupila som si aj puding,tak som zvedava v akom bude stave i ked po tej ceste sa ani nebudem cudovat ze je riedky.a tvarohove tycinky,jednu som hned zjedla aj s dcerkou,chuti to ako tie tycinky dots
@grimaska4 ahopj,hladala som co si pisala tie strany kde su tie recepty ale som to nenasla,nemohla by si mi to napisat prosim este raz?a chcem sa opytat este raz aj recept na tu zmrzlinu.ak vies na akej stranke dakujem
a este ak budes posielat mailom tu brozurku ci by si ju nemohla poslat aj mne bo kamaratkin muz nestastny ze mu to nejde dole,ale on este nie podla norbiho ale chcem mu to poradit a chcu sa tak zacat aj s kamaratkou stravovat a chyba im par tipov a pod.