Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
poprosim Vas poslete aj mne?
zeeen13@gmail.com
dakujem
ahojte, tak ja dnes hlasim minus 200 g nato ze som mala prehresky tak mi to staci 🙂 tesim sa ze to ide pomalicky dolu a hlavne ze nepriberam 😉
@kubinca
@silvinciatko1
@lulusha
poslane..🙂
ahojte som tu úplný nováčik dnes som sa iba zaregistrovala :O) Môžem poprosiť aj ja o tabulky Preštudovala som si forum čo sa dalo a ako som zistila že moje stravovanie bolo úplne zlé večer zemiaky, ryža a ostatné zakázané potraviny tak od dnes idem do toho držte mi palce je to moja úplne prvá dietka ale po dvojčatách ju potrebujem nutne ako soľ:O)
@ linuska1 ahoj môžem aj ja poprosiť. Ďakujem mail: kaciatkoke@azet.sk
@kaciatkoke poslane..🙂
Dlho som čítala príspevky ktoré tu kočky pridávali....až som sa na to konečne dala....a fakt to funguje. Podľa Norbhiho sa stravujem tretí týžden a mám -3kg. Velmi sa z toho teším.....dodáva mi to silu pokračovať v tom. 😉
@linuska1 aj ja by som poprosila tie tabulky ked nie je problém....ďakujem 🙂
@vivien1221 mail.🙂
@linuska1
prosím pošli aj mne tie tabuľky, môj mail: katarina.pucekova@gmail.com
vopred veľmi pekne ďakujem
@karin.
@vivien1221 uz...🙂
@linuska1 super su rozdelene tie tabulky prehladne velmi pekne dakujeme linuska 🙂
@linuska1 ahoj, mozes aj mne poslat?mam ich sice oskenovane z knihy, ale takto to bude lepsie 🙂 linda.gorogova@gmail.com dakujem 😉
@linuska1 ahoj,môzes aj mne prosím poslat,ďakujem 🙂 daniela.bukovcakova@gmail.com
kocky ako je to s umelym sladidlom? lebo tu co je na prvej strane to rozdelenie tak myslim ze je U2.... ked si napriklad uvarim puding /dr etker/ s klasickym diabetickym sladidlom tabletkovym tak ho mozem jest aj vecer ci len do 3? ci vecer sa moze sladit len xylitolom a steviou ?
@michaela2107 inak ja puding od dr.oetkera ani nesladim,minule som si tam dola bobulovite ovocie a mnamka,dokonca mi moja 17 mesacna dcera polovicu zjedla
jaj skusim to s ovocickom 🙂 dakujem za radu

@linuska1 mohla by som aj ja poprosit o tie tabulky? kubinca@centrum.sk 🙂 dakujem