icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

michaela2107
4. máj 2012

@grimaska4 mnaaaaaam tak to si ma velmi potesila milujem ho 🙂

tyty8
4. máj 2012

@linuska1
nemožem poprosit aj ja tabulky

linuska1
5. máj 2012

@tyty8 potrebujem mail.🙂

michaela2107
5. máj 2012

aj ked to ide velmi pomaly ale ideeee -1,5kg a konecne som zacala poctivo cvicit kazdy den citim sa skvele 🙂

liberiangirl
5. máj 2012

Ahojte, tak od zajtra by som chcela zacat s Vami dievcence, surne potrebujem dat dole 10 kil za dva mesiace 😅 ...hm, neviem ci je to mozne, ale musim to skusit 😕 A zaroven vas chcem poprosit, mohli by ste mi poslat tie prehladne tabulky? Viem, som otravna, ale nijak raz sa mi ich nedari zohnat a knizku si kupovat nechcem. Dakujem!!! Moj mail je: liberiangirl@zoznam.sk
Maruška 🙂

luciapejkova
5. máj 2012

@linuska1 aj ja by som chcela na luciapejkova@gmail.com,dakujem

grimaska4
5. máj 2012

@liberiangirl
neviem z akej vahy ides,ale jedine za dva mesiace tak,ak budes jest len U1,inak velka sanca asi nebude 😉 .
Toto co clovek pribral rokmi,nemoze bohuzial za taky kratky cas dat dole.
Drzim palce!

liberiangirl
5. máj 2012

@grimaska4 Dakujem za reakciu, moja. Ja viem, ze je to viac nerealne, najmä po rokoch dietovania je moje telo take popletene, ze... ☹ bude trvat asi dlho kym sa zmobilizuje k normalu. Ale neprestavam verit, ze raz sa to podari aj mne. Vsetko, cize aj chudnutie je v hlave, a prave preto som na tom ako som....inac, nemohla by si mi poslat tie tabulky, ak ich mas? Bola vy som Ti nesmierne vdacna. Nerada by som to poplietla uz v 1. den 😒

grimaska4
5. máj 2012

@liberiangirl
nemyslela som to tak ze to nezvladnes,len tie dva mesiace je malo casu,inak sa daju dat kila v pohode,ale treba tie casove zony dodrziavat.
Tu tabulku na preposlanie ma nejaka ina nachystanu,ja ju nemam na preposlanie,my mame este stale nefunkcny skener ☹ ,ja mam obidva knizky inak ale daktora tu ma tie kody pripravene skus sa popytat

linuska1
5. máj 2012

@liberiangirl
@luciapejkova poslane..🙂

liberiangirl
5. máj 2012

@linuska1 Dakujem krasne!!!! 🙂 Tak hor sa dotoho, budem sa hlasit...

linuska1
5. máj 2012

@liberiangirl drzim prsty... ja bojujem 3 den...🙂)

liberiangirl
5. máj 2012

@grimaska4 dik, uz to mam, poslala mi linuska 🙂
Viem ze si to nemyslela zle a uplne s tebou suhlasim 😉
Uvidime, snad to pojde aspon trochu dole. Verim tomu.

klaudialip
6. máj 2012

tak v piatok a vcera same porusenia,dnes som sa postavila na vahu ale mala som o 0,30 kg menej,to bude asi tou migrenou vcerajsou a vracanim 😖

anaku
6. máj 2012

@linuska1 Dobrý deň, môžte prosím poslať tú tabuľku aj mne? Ďakujem anaku@azet.sk

michaela2107
6. máj 2012

@klaudialip migrena vie byt riadna svina 😒

klaudialip
6. máj 2012

@michaela2107 to teda je,pokazila mi vacsinu oslavy,ale nastastie uz ked pomalicky koncila.ale som rada ze vaha nesla hore po tych prehreskoch

emma1234
6. máj 2012

Mozem poprosit aj ja tu tabulku? Dakujem krasne..velmi by si mi pomohla..velmi chcem zacat tento jedalnicek a nemam knihu. Petra17@inmail.sk

digehe
6. máj 2012

@linuska1

veľmi pekne ďakujem

digehe
6. máj 2012

dakujem pekne za tabulku

emma1234
6. máj 2012

Linuska1 dakujem 🙂 idem na to

tiava1
6. máj 2012

@linuska1 prepáč že otravujem ale môžem ťa aj ja poprosiť o tie tabuľky??ďakujem (tiava1@azet.sk)

jarmala
7. máj 2012

linuska1 ďakujem za tabuľky

luciapejkova
7. máj 2012

baby kde patrí červeny melon do U 2? dobre si pamatam? 🙂

mavion
7. máj 2012

jaaj baby za tyzden dole 1,2 kg 🙂 🙂 a to som si tento tyzden dopriala, sice casy som dodziavala 🙂 tak napr.raz som mala na ranajky slaninu 😀 jeden den na obed 3 palacinky s tvarohom a kopou slahacky,teraz cez vikend dve velke zapenky na ranajky plus sme mali svadobne kolace tak som si doobeda dopriala 😀 ja taaak milujem toto stravovanie.citim sa super, jem co chcem a aj tak chudnem 🙂 teraz sa ma casto pytaju ako chudnem a ked im poviem co jem, si myslia ze si z nich robim srandu 😀

mavion
7. máj 2012

kupila som si tie linessa musli tycinky s lidl, su fakt skvele, odporucam, uz ine ani nekupim..osladene su umelym sladidlom a teraz neviem do ktorej skupiny ich zaradit? mam konkretne s orechami

lulusha
7. máj 2012

ahojte! no tak ja som po dnesnom vazeni sklamana, lebo som mala dokonca po tyzdni o 300 g viac, ale akurat mam kramy, tak to zvalim na ne 😀 mozno dvakrat som mala prehresok za tyzden, ale to naozaj len minimalne, co som po malom nieco dala do ust... aj cvicim poctivo, tak to hadam nevzdam 😉 moj muz schudol opat kilo a dal dole 2 cm z brucha 😵

matomata
7. máj 2012

ahojte 🙂 sledujem vas uz dlhsie, ale teraz by som uz potrebovala poradit. sledujete si aj prijem sacharidov na den? teda, pocitate to? alebo je pre chudnutie dolezite len zlozenie stravy cisto z U1 potravin?

konfi
7. máj 2012

@linuska1 -aj ja by som Ťa chcela poprosiť o tabuľku dakujem môj mail je matak1979@gmail.com

linda1984
7. máj 2012

jaj baby ja mam kilo hore ☹ mam dnes dostat kramy, tak to zvalujem nato 😀 buduci tyzden musi byt minimalne o kilo menej....aj som mala zrave dni piatok sobota nedela tak sa ani necudujem 😒