Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@strawberry17
info najdes na www.update.sk a tiez zakladne veci na prvej strane tejto diksusie 😉
@liberiangirl
13 eur si myslim nie je obrovska suma,astoji to zato ju mat,ja mam aj jeho prvu knizku,tam su ine kody troska,ale vela veci ma popisane v druhej knizke co mal aj prvej ,najme jeho zivotny pribeh
@linda1984
Teraz som pozrela a ten Goldsirup ma 14 mg zeleza na 100g, to je 100% dennej potreby. Jasne, ze nezjes denne 100g, ale na podporu zeleza to je fajn. Inak ten sirup sa sice vola zlaty, ale je cierny. 🙂
To co myslis ty je asi Cierny zazrak, ten sa vyraba z cukrovej trstiny a ma naozaj dost prikru chut. Goldsirup je z cukrovej repy. Tak skus a uvidis.
Takze som guglila a tu je zlozenie cierneho zazraku (trstinova melasa):
http://www.mojavitalita.sk/trstinova-melasa/trs...
Dokonca este trochu menej zeleza ako repna melasa: 12,3 mg
Denne odporucaju zjest 40g.
MICHAELA2107 a LINDA1984 dakujem velmi pekne za odpovede, celkom ste ma potesili. ja tiez papam doobedu na co mam chut a pri dvoch detickach sa nestiham prepchavat moc vela dobrotami do tej 12 no a potom sa snazim tiez papat podla dovolenych potravin.
drzte sa babyy a vitam ta STRAWBERRY 😉
Ide to pomaly ale isto som pod 81, no mala som kramy tak to slo pomalicky dolu ale na obleceni to citim mam take volnejsie veci. Teraz sa chcem odvazit az neskor mozno tak o dva tyzdne na narodky 🙂 . Uvidime alebo ako norbi odporuca raz do mesiaca ak vydrzim,ale som rada ze som to nevzdala ze ste ma tu podporili ved nemozem zhodit naraz vsetko co som pribrala v priebehu par rokov skoda ze som sa dopracovala az tak no ale nevadi teraz to dam dolu sice pomalsie ale navzdy zamavam tým kilám,deti mat uz nebudem takže niet dovodu len tak priberať. Dovolenka za dva mesiace a ja je jedno kolko dam dolu dufam ze za dva mesiace niej.6 kg pojde dolu a ja pojdem o nieco krajsia na dovolenku a hlavne tie cm idu rychlejsie dolu tak to bude aj vidno a to sa tesim. Tak pekny den vsetkým Vám,nech tie kg porazíme! 🙂
@luciapejkova
pridaj pohyb,ale pravidelny,pojdu tie kila ci cm rychlejsie,hoci len bicykel ci rychla prechadzka.
Kde ides na dovolenku?
My sme sa toho roku rozhodli do Turecka-Antalye,tak dufam ze nebudeme sklamani 😉
@grimaska4 My ideme do chorvatska,minuly rok sme boli tiez na skusku s malym ako vydrzi cestu a vsetko a bolo to o.k,tak ideme aj tento rok ale na ine miesto. No Turecko tam vraj v tej Antalyi je krasne tak urcite bude super. Ja sa hybem uz aj na bicykli chodim do prace cca 20 min.do prace a 20 min. z prace,brusaky cvicim a v nedelu som bola uz aj behat ale to len tak troska a potom som bola hod.na plavarni. Plavaren planujem pravidelnejsie. Len pre mna beh pri vahe 80 kg je dost narocny ale pomaly aj to pojde. 😀
@grimaska4 Myslis ze ak by som jedla len U 1 islo by to rychlejsie dolu? No neviem ci by som vydrzala jest len U 1 asi by som skor porusila a takto ked jem aj niejake to pecivo na ranajky tak nemam pocit ze drzim dietu alebo tak,ale ja som aj tak spokojna ved jest tolko krat za den som nebola zvyknuta aj ked jem na desiatu a olovrant prevazne zeleninu a ovocie aj tak mam pocit ze jem dost a aj chudnum. Preto mi to vyhovuje a ked rano obliekam rifle a su volnejsie tak to je super pocit ako ked som v nich napratana takze ma to vyznam urcite i ked nejdu kg rapidne dolu ale citim ze ide zo mna a nie len voda,kamoska pisala ze schudla za 15 dni 3,5 kg pri dukanovej diete ale niejake 2,5-3 kg dokazem aj ja za tu dobu schudnut,ale hlavne je to ze nejde rapidne hore vsetko aj ked clovek porusi no pri tej dukanovej a 90.dnovej idu kg hned hore a tazko sa daju udrzat ked nieco porusis. Druha kamoska dala dolu 8 kg za 3 tyzdne pri 90 dnovej diete a no isla dolu z vahy 90 kg ale za tyzden co sa vratila k jedeniu mala hore 4 kg,takze to ma hlavne motivuje ze tu sa to da drzat normalne dalej a v pohode a ked porusis nejde to tak hore ako pri inych dietach a to som norbiho stravu este ani nejedla 😀
Chcela by som sa spytat vas, co kupujete tie Update-potraviny, cim su sladene? Pochopila som spravne, ze pouziva nahradne sladidla? Ake presne?
Ja som totiz skor skepticka voci umelym sladidlam, nechcem pchat do seba prilis vela chemie. Chcela by som vyskusat steviu, to mi pride lepsie. Kedze nie som az tak na sladke, tak ak mam chut, dam si radsej nieco normalne sladene doobeda.
@luciapejkova
vcera som tiez bola s malym na plavarni a takisto v saune,prisla som domov tak som ledva mala 50kil,ale to z tej sauny len 🙂 ,ja som este v Chorvatsku nebola a nejak ma nelaka,ze vraj tam je studena voda a kamienkova plaz vascinou.
Z cestovky mi hovorila jedna znama,ze ked sme zvyknute na juznejsie destinacie,tak Chorvatsko bude pre nas studene,ja radsej Kreta,Cyprus,Mallorca,sice Atlantik je tiez studeny ale teplota vzduchu vyborna 😉
@luciapejkova
sleduj aj cm,lebo iekedy sa vaha nepohne dlho a cm ubudaju,aj Reka na jednom dvd-ku hovori pri cviceni: co treba zahodit??vahu
Inak keby si jedla U1,schudla by si rychlejsie na 100%,ale akonahle by si pridala dakedy U2 a U3(lebo naveky by sa to bez nedalo),daco si rychlo nabrala spat
Aj norbi pise v knizke,ze ked dakto prijimal denne napr 3000kcal a znizi to na polovicu,teda na 1500 kcal,bude po case priberat uz pri 2000kcal denne
@vikina74
cokolada update je sladena maltitol-om,to je z maltozy(cukor zo skrobu),pudingove prasky update aj keksiky su sladene sukralozou,ziskava sa pri vyrobe krystal.cukru,ale ma malo kalorii a GI(vygoogli)
Inak tie ich slane snack-y obsahuje geneticky moditifikovany kukuricny skrob,co sa mi vobec nepaci,aj ked chutia 😉
A muku ma tiez zo soje,bohvie z akej,ja radsej kupujem sojovu muku v bio obchode ,co ma na 100g len 3 g uhlohydratov a miesam ju s mandlaovou zmesou tiez s bio obchodu-rezne tak chutia vyborne
@grimaska4 Vieš čo tak ja naozaj asi ostanem pri tom stravovani ako doteraz,cm idu dolu lebo to uz aj citim na nohaviciach su mi volnejsie pri stehnach ale zmeram sa az neskor ked to uz bude vyraznejsie 😀 . Ke ste zvyknute na ine destinacie tak ano ale mne v podstate vyhovuje a tiez aj financne to neni tak narocne pre nas 😖 ,ja zalezi aj od terminu kedy tam ides ale nam vyhovuje more aj ta teplota mne zase vadi piesok,male kamienky nie ale piesok ked sme boli v bulharsku mi liezol hore krkom lebo som ho mala vsade,jasne ze tie kamienky niesu velmi prijemne ale da sa. Tie destinacie ktore pises su pre nas momentalne luxus ale snad raz tam pojdeme no ja idem hlavne zo zdrav.hladiska k moru lebo deti su dost chorlave tak preto a minuly rok sa to osvedcilo 🙂 . Bola som uz aj v St.Tropez, Monaco a Nice a to bolo teda nieco 😉 ,snad sa tam raz dostanem a Taliansko velmi som nim nadsena nebola ale chorvatsko mi vyhovuje 😉
@luciapejkova Skus papat U3 len na ranajky (v niektore dni). Obed a vecera uz len U1 - to sa da zvladnut 🙂 Alebo spravit si jeden -dva dni do tyzdna len U1. Alebo proste vydrzat a ono to pojde dole pomalsie, ale pojde 🙂
@luciapejkova
ako je to cenovi v CHorvatsku?Lebo com som pozerala na nete ceny,tak neni to bohvieco lacnee.Do St.tropez by som isla aj ja rada,inak sme pozerali aj talinako Calabriu,ale tie ceny ☹ ,no pre nas drahe,all inclusive hotel aj s toboganmi,proste vhodne tam vsetko aj pre deti,ale cena 5000 eur pre troch ☹
No vieš čo zalezi aj kde ides a v ktorom termine ale da sa v pohode aj do 1500 eur,ale my sme mali zatial deti zadarmo nakolko su este male,dcerka ma 6 a Adam 3 roky,takze oni boli v podstate gratis. Kolko vas vyslo to Turecko ci cakate na last minute?
@grimaska4 Ešte zalezi aj ako tam ideš ak vlastnym autom tak to vyjde lacnejsie ako by sme mali platit za 4 miesta v buse to je individualne lebo niekto sa stravuje sam tak potom si plati len prenajom apartmanu takze mozno vojde aj do 1000 eur a tak, 🙂
My sme boli v Chorvatsku teraz, na 10 dni, mame psa, takze byvame ubytovani v kempoch v mobile hause - nemam rada apartmany - mam velkeho vecne mokreho psa 😀 A cakum prask dovolenka s jedlom aj s cestou vysla na plus minus tych 1200 eur. A to je mimosezona - ale u nas najviac stoji prave ten benzin - vela cestujeme aj na dovolenke 🙂

@grimaska4 dakujem! A vyzera to tak, ze zainvestujem do knihy 🙂