icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
9. máj 2012

@pigie
si myslim ze 1200 je dost a este aj odsoferovat,a varit si,to by som nechcela

grimaska4
9. máj 2012

@luciapejkova
nechodime na last minute,furt objednavame dopredu a aj si ho poistime keby daco,ideme na ultra all inclusive bude tam aj fitko pre mna to sa tesim 😉 ,a to s letenkami s transferom so vsetkym pre troch 2000 eur. a to ideme v sezone,v juli.My chodime len all inlusive,stale pre nas je to vyhodnjesie,bo maly kazdu chvilu daco chce,raz zmrzku,raz kolacik,raz detsky koktail a tak mame vsetko v cene aj my.
Plus k tomu poistka za 181 eur na nas troch,ale v tom je uz vsetko,aj helikoptera keby bola potrebna,nemocnice len privatne,teda tie lepsie,doteraz sme este chvalabohu poistku nevyuzili,ale bez nej je risk,bo ked sa daco stane a cvakat vsetko na vlastne naklady,brrr.

vikina74
9. máj 2012

Pekna tema, dovolenka, uz aby tu bola! 😀
My letime na Mallorku, ale az koncom augusta, potom je more teplucke, 26 stupnov. Letime aj s babkou, traja dospeli, dve deti, polpenzia 3,5 hviezdickovy hotel za ca. 4000. To je ale z Nem. velmi dobra cena. Plus este najomne auto na tyzden, lebo nechceme lezat len na plazi. Mallorka je krasna.
Super su aj Kanary, my sme boli uz na Tenerife aj na Gran Canarii, ale su drahe, tam by nas to teraz vyslo s tolkymi osobami na ca. 6000 eur.

pigie
9. máj 2012

1200 je dost, ale varime malo, zvycajne sa stravujeme v restauraciach, az na ranajky, obcas obed si nieco spravime rychle a zelene 😀 Ja by som tiez rada "full" dovolenku a hlavne bez cestovania autom - ale bez psa nejdem nikam, to by bol skor trest ako dovolenka - a take komplexy dovolenkove, z tych mam husiu kozu. Ja radsej plaze, kde nik nie je a kde teda nikomu nevadi moj pes 😀 A tiez radsej strkove ako pieskove 🙂 Ale najradsej mam aj tak dovolenku tu na slovensku 🙂

grimaska4
9. máj 2012

@vikina74
dobra tema nie 😀 ?co budeme vecne chudnut 😉
baby co za dobrotinku ste si dnes dali?
ja som akurat dojedla ricottu s cerstvymi jahodami,mnamka.Mam svoje dni teraz, a vecne by som len daco sladke chcela,a doobeda som toho tolko pojedla uz

lulusha
9. máj 2012

ja som dnes mala na ranajky vianocku s dzemom, na desiatu kavu s mliekom a dva kolaciky, obed bol super - Update gyros s grilovanou zeleninou, olovrant jablcko... na veceru planujem polystyreny so syrom a sunkou a neskor tvaroh s jahodami - vcera som to robila, uzasna mnamka, vymixovane tycovym mixerom s troskou xylitolu 😝

vikina74
9. máj 2012

Ja som na tom momentalne takto:

R: 3 male hrianky s maslom, volske oko, pol platku syra, kapucino
O: biely jogurt mierne osladeny, jablko
Na veceru este neviem, urcite zeleninovy salat, mozno z cinskej kapusty a nejaky syr.

Ako tak kukam, dnes som tych sacharidov mala ozaj dost malo.

lenkamik
9. máj 2012

Ahojky Holki, můžu se k vám přidat? Ode dneška začím s norbiho systém, ale mám slabou vuli nějakou dietu vydržet 🙂 toto je spíše styl životosprávy, tak snad to půjde. Moje výchozí váha je 73 kg. Chtěla bych tak 60 kg. Dost mi zůstalo po porodě ☹
Můj dnešní jídelníček:

snídaně: 4 toustový tmavý chleby s máslem a hermelínem.
oběd: trochu opekaných brambor s kuřecím masem
po obědě: opavia 4ks piškotů s marmeládou
s tatínkem druhej oběd 🙂 trochu hranolek a kuřecí maso
tak a teď do večera už jen update č.1 - to bude těžký 🙂

Pěkný den

lenkamik
9. máj 2012

Holki vadí - polystyren rýžovo-pšeničný? jiný jsem dnes nesehnala.

grimaska4
9. máj 2012

@lenkamik
mozu sa v pohode,ale nie cele balenie zjest 😉

linda1984
9. máj 2012

Ja som prave dovecerala 4 ks polystyren + cottage cheese + redkovka, do syru som si vytlacila 2 struciku cesnaku a hned je to lepsie 😉 mnam dnes dobra vecera....inak bola som v dm na tu melasu a nemali 😒 tak som si kupila od nervov javorovy sirup 😀 po troske budem lievat do ovsennej kase rano 🙂

karpan
9. máj 2012

@ilailka ahoj prosim ta mozes tu zverejnit ten tvoj recept na tie gulky dakujem 😵

karpan
9. máj 2012

@grimaska4 dakujem idem prestudovat tu stranku 🙂

pigie
9. máj 2012

No mne sa prvy krat podarilo tak skafrat veceru, ze som ju vyhodila - nepodarila sa mi falosna treska :D Neviem kde som mala hlavu, ale vsetko som domotala :D
Takze dnes na veceru len mrkva a syr :D

pigie
9. máj 2012

A pridam este ranajky - zemlicka s dzemom
desiata - jogurt
obed - rizoto zeleninove so sojou
olovrant som akosi nestihla

grimaska4
9. máj 2012

@pigie
ja som dnes poobede zbabrala cely update 😉 ,jedla som co som videla-zacala soms ricotou s jahodami,potom Magnum nanuk,slnecnica prazena,co sa musi so supy vylupovat,2 krajce chleba( sice celozrneho ale aj tak ) s kokosovym maslom a s pazitkou,a teraz nakoniec asi 4 pol.lyzice nutelly... a dufam ,ze na dnes som skoncila.to som si len poobede dala z uhlohydratov tak na dva dni

pigie
9. máj 2012

Tak ale pekne si zacala s tou riccotou a jahodami 😀
Mna caka v piatok vazenie po mesiaci od zacatia "novej zivotospravy", tak som zvedava, co tam bude 🙂

grimaska4
9. máj 2012

@pigie
ja uz som svoju vysnivanu vahu dosiahla az az 🙂 ,a ked raz za cas vsetko pojem snad z toho nepriberem 10 kil,len musim davat pozor,aby sa prehresky nestali pravidelnostou,rano si dam 10 km behu a uz dajake kcal pojdu prec 😉

lenkamik
9. máj 2012

@linda1984 tak to je chutná večere 🙂 já mám melasu, ale nechutná mi, je hořká ☹

lenkamik
9. máj 2012

@grimaska4 celé balení to bych doufám nedala 🙂 děkuj za info

lenkamik
9. máj 2012

@grimaska4 🙂 tak to je ale pestrý jídelníček🙂 to hned tak nevymyslíš 🙂

lenkamik
9. máj 2012

tak jsem měla odpoledne jedno zelené jabko, a kuřecí maso a papriku a bohužel bílé vínko, jsem neodolala 🙂

linda1984
9. máj 2012

@lenkamik hmm tak to si ma nepotesila s tou melasou....ani sa to neda do niecoho primiesat aby to nebolo citit?

pigie
9. máj 2012

@grimaska4 - jasne, tebe sa uz funguje podstatne lepsie 🙂 Okrem toho, ja hovorim, ze telu treba dopriat, na co ma prave chut - len by sme sa mali vediet kontrolovat - t.j. aj ked jeden den zozerem co vidim, ten druhy uz sa stravujem normalne 🙂
A ja si neviem zvyknut na tu moju steviu, co som kupila, tiez mi je horka ☹ Ale napr. steviova kofola je mnam :D

pigie
9. máj 2012

Ozaj, majoneza light, moze sa vecer? Ja totiz nezjem ani jogurt ani kyslu smotanu - tie chute mi vobec nejdu 😠

lulusha
9. máj 2012

jezisi baby, ja mam teraz taku chut na horalku, ze by som aj vrazdila 😀 😀 ale nastastie - po prve - nemam doma ziadnu a po druhe - na chladnicke mam svoju fotku spredu a zboku iba v spodnej bielizni, takze to ma drzi trosku na uzde 😀 😀

linda1984
9. máj 2012

@lulusha nerob chute, ja mam teraz svoje dni tak by som zjedla hocico sladke 😀 ja sa zase stale snazim mysliet ze ide leto tak nemozem jest, aj ked uz asi nestiham 😝 lebo leto prislo nejako skoro tento rok

pigie
9. máj 2012

To zachrani mrkva alebo steviova kofola! Aspon teda tak som ja potlacala chut na sladke - teraz su mi uz sladkosti strasne prikro sladke 😀

grimaska4
9. máj 2012

@lulusha
ale zo skrine,ci spajze si sladkost mozes zobrat 😉 ,tie sladkosti snad nedrzis v chladnicke 😉

lenkamik
9. máj 2012

@linda1984 Já to citím bohužel všude 🙂 i v horké kávě.