Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
No, co viem, tak uz dlhsie. Ja som si ju prvy krat vsimla pred 3 tyzdnami - sladke vody sme prestali kupovavat uz minuly rok, takze mi dlho trvalo, kym som ju objavila. Tesco ju predava, aj hypernova 🙂
@pigie
ja neviem co za humusacku steviu predavaju na slovensku,lebo kazdy sa stazuje ze je
horka. ☹
Ja som brala kamaratke od nas,hovori ze je super,ziadne problemy s nou nema 😉
ktovie ci to neni nejake "made in china" misung nejaky garazovy,lebo na tom slovensku je fakt vsetko mozne
Tak to v tom pripade su nemci humusaci... http://www.elcompra.de/ mam od nich 😒 A mam koncentrat, tak to mozno preto :(
No, k tomu naozaj nic ☹ ale to mas pravdu, tak to chodi ☹
@pigie
Bohuzial tam nie je napisane presne zlozenie toho sladidla, ale so steviou je to tak: hlavne dve sladive latky su steviosid a rebaudiosid (Reb-a). No a steviosid je horky, reb-a nie. Reb-a je drahsi, preto v lacnejsich steviovych sladidlach je prevazne steviosid. Treba hladat take s co najvyssim obsahom reb-a, tie by horke nemali byt. Casto to aj vyrobca extra pise, ze nemaju horku pachut.
ahojte kočeny 😀
tak aj ja som sa rozhodla nieco spravit so svojou postavou, leto klope na dvere, tricka v skrini sa po nociach zazrakom zražaju a ani mladsia uz nebudem 😀 ... a po zimnych prezierajucich sa veceroch je to priam nutne a povinne 😉
trosku som vas prestudovala, je super, ako sa drzite 😵 ... co sa mna tyka, chcela by som zhodit takych 6 kg
viem, pojde to pomalsie, lebo moja vychodiskova vaha je 64kg ... a v mojom pripade obzvlast, lebo s pohybom nie som velka kamaratka - ak neratm dennodeny beh okolo deti ... ale tak co narobim (snad ma za to nebudete ignorovat 😀 )
na tento zivotny styl som presla 1.5. a mam pocit, ze sa cosi pohlo - citim to na nohaviciach ... vahovo netusim, rozhodla som sa zvazit presne o mesiac, 1.6., ale pokusa ma to, pre istotu som vahu zamkla do manzelovej skrine 😀
je super, ze existuje tato diskusia, clovek nasiakne infoskami, najde tu podporu, radu
mam milion otazok, len neviem, kde zacat 😀
dievcata, je velky rozdiel medzi knihami??
spominate polyst. chlebik - ten sa moze kedy??? a kt. je dovoleny?? resp. naj??
a co ten taky platkovy?? baleny po 5 ks .. taky obdlznickovy, ten sa moze?? lebo mne ten chuti viac
chaos mam aj v cestovinach a ovs. vlockach.... do kt. U patria?? hl. vlocky - tam je tusim zmena v knihach
a smotana 12% - ja milujem kavu so smotanou - je to ok?? mlieko mam rada ale v kave ee, to mi vadi, je to velky prehresok ta smotana?? doobedu zvyknem aj trosku osladit, poobede uz bez cukru, ale jedno z toho musim mat - bud cukor, al. smotanu 😒
nepamatam si, kto rozposiela tie tabulky, prosim ta, to su tie z knihy??? ak ano, z tej prvej, ci z tej novsej????
a inak uz sem fakt hodte ten recept na makove gulky z chladnicky 😀 😀 😀
Baby, ja som nevydrzala, dnesna noc bola strasna - vytopili nas susedia na kompletku - malovka vo vsetkych izbach je nacata - chvalabohu skode na nabytku sa zda, ze sme sa vyhli, ale nervy to boli riadne, ked vam o pol druhej huci voda od suseda, neviete sa mu dozvonit, netusite, kde odstavit od vody stupacku pre cele kridlo panelaka... Ale aj tak som rada, ze to dopadlo len takto - zobudil ma moj pes a cele to bolo take divne, ale to je jedno, asi mam anjela strazneho 😀
Tak som sa rozhodla, ze idem teda na vahu uz dnes a nie zajtra, ved to je aj tak jedno. Zacala somm 11.4, takze v podstate to mesiac je 😀 A hadajte? Kompletka za mesiac je -4.7kg! Som sa na tu vahu musela postavit 3x, lebo som schudla 3kg pocas prvych 10 dni a potom nic a nic a nic a ako som sa vratila z dovolenky sa to zase muselo rozbehnut 😀 Takze som happy a som rada, dnesny telefonat s poistovnou snad nebude taky zly 😀
Monky1 - vitaj. Ja som zacinala norbiho z vahy 65,1kg a ako mi to ide precitaj vyssie, ta to mozno inspiruje 🙂 Na tie ostatne veci ti lepsie odpovedia baby, ja polystyren ani vlocky moc nejjem - vlocky len rano. Smotanu ale veselo mozes aj poobede a vecer 🙂
@monky1
ahoj a vitaj u nas 😉 !
tie polystyrenove chlebicky sa mozu ,ked vecer tak max.6 kuskov
ten platkovy chlie neviem aky myslis,toastovy?alebo je to obycajny krajany?Ak to neni update chlieb,100% je to U3 takze len doobeda
cestoviny aj celozrne aj durum ci jake su vsetky U3, len norbiho cestoviny su U1(skus ich zohnat,su vyborne a maju veela druhov)
ovsene vlocky su U3
smotana je U1,a aj sladka takisto
na sladenie si kup xylitol (bio obchod,norbi update),je vhodny na sladenie,je to prirodne sladidlo,alebo steviu
v knihach je vela veci to iste,najme je zivotny pribeh,akurat v druhej knihe je viav potravin s kodami,tie kody su aj pozmene s porovnanim s prvej knizky,a je doplnena s prikladnymi jedalnickami do 125g uhlohydratov na den a recepty su tam este na konci aj na obrazkoch a zlozenie presne tych receptov-bielkoviny,sacharidy ,tuky ,kcal
inak vraj sa 1.knizka uz neepredava-je vypredana a dotlac sa nechysta,lebo je uz druha.
Prajem veela miinusu na vaaahe!!! 🙂
@grimaska4 @pigie dakujem za privitanie ..... 🙂
k tym chlebikom - mam na mysli take tie chrumkave platky - nieco podobne http://www.bonavita.sk/active-krehke-platky-raz...
@pigie no to teda musela byt noc ☹ ☹ ☹ ... cakala som, ze co napises, ze si nevydrzala a ze si vyjedlampol spajze a ty sa na vahu postavis 😀 .... ale super takyto ubytok - ja by som uz bola cela happy .. i ked ja sa neponahlam, take 2 - kilka mesacne ma potesia 😉
@vikina74 aj ja mam problem vydrzat nevazit sa, ale som si povedala, ze to bude odmena a tak uspesne odolavam 😉
@monky1
Tie platky co si dala link maju v jednom platku 6,5 g sacharidov. Takze myslim, ze pokial nezjes prislis (tak do 4 ks), tak je to OK. Ja osobne skusam radsej zvladnut veceru uplne bez sacharidov. Vcera som mala napr. celu mozarellu s paradajkami a olivovym olejom a jeden biely jogurt nesladeny so skoricou. A rano som ani nebola velmi hladna.
ako vyzera denne manu od norbiho?dava ranajky obed a veceru?mohli by ste mi napisat co tam dostavate,tie ktore si platite?chcem si kupit na take dva tri dni,ale chcela by som mat predstavu.dakujem
@klaudialip dava ranajky, obed, olovrant a veceru - napriklad: ranajky jogurt (tie vraj maju uzasne, domace, huste s kuskami ovocia), obed (napr. privarok a fasirka/skladany karfiol/maso so zeleninou, atd.), olovrant byva ovocie alebo kefir alebo tvarohovy krem a na veceru napriklad polievka alebo natierka s polystyrenom.
No baby, ja stale nic, vazila som sa a 1,5 hore, ale rovno v ten den som dostala "svoje dni". Ked som bola vcera u doktorky, postazovala som sa a ona mi povedala, ze to mam vsetko v hlave. Som večná dietárka a moja chyba vraj je, ze sa na jedlo pozeram ako na nieco zle, ako na nepriatela a po kazdom jedle mam vycitky svedomia. Ale nefajcim uz 10 tyzdnov - aspon nejaka radost 🙂
tak baby.. ja po prvom tyzdni dole 0,6 kg..🙂) mohlo by to tak stale byt..🙂))
@klaudialip ti je jedalnicek na dalsi tyzden...
http://www.update1.sk/PodStranky/Menu/menu.20.pdf
bud si nieco vyberas z jedal U1 az U13
alebo menu podla reky U14- eco... to je na jeden den alebo cely tyzden.. v tom mas obed olovrant vecera a ranajky na dalsi den...
alebo je este U15 premium. to je to iste ako U14..len je v tom nieco naviac.. napr.. v U14 mas vanilkovy puding... a v U15 vanilkovy puding s mandlami...🙂
je mozne si to vyzdvihnut na predajni..alebo objednat donasku. k nam na jazero v ke je to 0,50 centov
@njjanjja nestresuj, ja pred menstruaciou som pribrala 1kg za dva dni ci kolko, potom ako prisla sa to vratilo spat, ale vaha sa drzala rovnaka 2 tyzdne. Takze ja v podstate chudnem realne vzdy len jeden tyzden poriadne - a to mam zjavne tento - druhy tyzden "po" inak mi to lieta hore dolu plus minus kilo a v podstate furt rovnako a vaha sa naozaj hybe len jeden tyzden v mesiaci - neuveritelne 😀 V tom tyzdni potom za dva dni odide kilo, alebo aj 3 za tyzden 😀 A jedla sa neozaj nema bat - ja si ho vychutnavam - len ho preskupujem, cukry doobeda - zdrave veci poobede - ale nic si neodopieram, ked mam chut, tak si dam, telo si povie, co potrebuje 🙂
kocky posielam recept na makove gulky 250g mlety mak,100g orechy,/lieskove,alebo vlasske/ 100g hrozienka,2-3 pol.lyzice medu a struhany kokos na obalovanie.Oriesky nahrubo nasekame/ja ich radsej meliem/,pridame umyte hrozienka a zalejeme vodou/nie vela,len tak aby nasiakli/.Na druhy den pridame mlety mak a med.Zmiesime vsetko spolu,robime gulky,ktore obalujeme v kokose.Dame do chladnicky a papame.Je tam sice med,ale snad to nebude taka hroza ako cukor.Je to rychla priprava a okrem toho ze nas uspokoji,obsahuje vela zeleza a este viac vapnika.Cize urobime nieco aj pre svoje kosti.

A steviová kofola už se prodává? jen jsem o tom slyšela že se to chystá.