Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 ja som to sem chcela tiez pisat ze som si kupila tu steviu,ale trosku ma sklamala.tiez mi vobec nechuti napriklad v kave.do caju sa to este da ale ma taku pachut 😖
@najorbitka
ja so svojou nemam ziadne problemy chvalabohu,je riadne sladka a nema ziadnu pachut,skus xylit, alebo eritrit-to je ten zero cukor od norbiho 😉
ahojte. No dnes som prvykrat navstivila update1 predajnu v kosiciach. Boli tam velmi mili predavaci 🙂 Kupila som si sladke pecivo - no mnam to bolo fantasticke,velmi mi chutilo..mozno aj pre to ze som ho zbastila tak rychlo a bez vycitiek 😀 potom som kupila panna cottu, no tak to nic moc, mi to pripominalo taky puding co nemam rada.. ale niekto ma take rad.. a este pizzove tycinky, tie su tiez fajn
ja sa chystam zajtra rano pred robotou do Update, kupim si cukor aj do prace, cestoviny a mozno aj muku a nejake jogurty, uvidime 🙂
Holki já jsem dnes zhřešila pivem ☹ slabá vůle v takovém krásném počasí ☹
babulky ja som si spravila na ranajky takuto babovecku a vystacila mi aj na desiatu je to jednoduchy receptik ktory je hotovy raz dva 🙂 tu je navod http://patka2010.blogspot.com/2012/01/babovka-z... ja som dala iba 2 PL cukru 1 PL granka a stacilo to .
@karpan Babovku z mikrovlnky poznam a chuti a j mne 🙂
A ja som sa teda odvazila aj dnes, nech to mam pekne tabulkove a dorovnala som ten rozdiel zo vcera, takze
11.4. 65.1kg
11.5. 50.1kg
Mam svoj chudnuci tyzden, takze za prvy mesiac slo dolu -5kg. Ak dam dole dalsich 5kg za nasledujuce 2 mesiace budem happy! 😀 A to mi vaha pocas skoro 3 tyzdnov stala plus minus na tom istom. Chudnem nejak skokovo 😀 Prvy tyzden a teraz tento posledny 😀
Tam je preklep samozrejme :D 60,1kg :D
@ilailka
akurat som dorobila tie gulky,robila som len z polovicnej davky,su chutne 😉 ,ale ta masa je hnusna na formovanie ☹ ,tazko sa robili tie gulky dost to nechcelo pokope drzat,sice ja som dala malo medu a dosladila steviou,tak mozno ten med tam chybal aby tu masu spojil,dala som len pol pol.lyzice medu.
Inak chutia vyborne,z pol.davky my vyslo 10 kusov(takych fajnych,nie malickych) a na jeden kus vychadza 8,35g uhlohydratov 😉
cafte! akurat som nechala v Update 35 € 😅 ale kupila som si aj knihu, aj muku, cestoviny, xylitol do prace, nejake sladkosti 😀
@karpan
Zaujimavy recept na babovku, ale ako uz grimaska povedala, sacharidova bomba. S trochou modifikacie by sa to snad dalo - nahradit cukor nahradnym sladidlom a namiesto muky jemne mlete mandle v pomere 3:1, mozno malicko viac prasku do peciva. Bolom by treba vyskusat. Ked konecne kupim steviu, tak poexperimentujem, tam sa vela nepokazi pri tych minimalnych mnozstvach surovin.
@linuska1
nechce mi tu skopirovat link,ale to asi ja som antitalent,ja neskopirujem ziadnu stranku. 🙂
Inak ja ju ma zlekarne kupenu,ale je to od firmy(rakuskej) vollkraft sa voola ta firma
Skus pozriet na www.vollkraft.com
alebo ked das do rakuske google www.google.at a napises stevia von vollkraft tak ti tam vyhodi aj tu steviu praskovu co mam ja,maju tam inak asi len z
jedneho druhu stevie,ale v roznej forme,prasok tekuty a bla bla
Inak som raz citala,ze so steviou treba pozorne,lebo prilis vela alebo malo sa da a uz ma pachut.ja davam len fakt stipku ako sol,napr ked chcem osladit jogurt,do tych makovych guliek som dala viac samozrejme lebo tej masy bolo viac
Inak nikdy ziadne sladidlo,ci umele ci prirodne nebude tak chutit ako krystalovy cukor na ktory sme boli desatrocia zvyknuti,bohuzial,ide aj o zvyk,mna pred rokom z coly light napinalo z tej umelej chute a som uz v takom sttadiu,ze uz inu nevypijem a normalna kola mi je priserne sladka,ale to uz v auguste bude rok,co som uplne vylucila krystal.cukor ci repny cukor,zjem ho len minimum dakedy v cukrarni napr.kolacik a tak
baby co varite dnes?ja idem skusit recept od Reky mediterann penne,som zvedava,ale vyzera to vyborne a penne mam update,tesim sa
@grimaska4 @vikina74
ja som zatial nasla tieto kvapky.. dole je napisane, za su bez horkej chuti...
http://www.mojavitalita.eu/detail/stevia_kvapky...
a tieto tabletky... tiez maju 98% reb-a...
http://www.e-shop.vivatnatura.sk/store/goods-Sl...
@grimaska4 idem pozriet tu co pouzivas ty... 😉
Baby, mna napadlo u tych makovych guliek miesto toho medu - na mna je prilis sladky - nemam ho moc rada - len na rozku s maslom 😀 dat roztopene maslo, ktore potom stuhne - to by slo tiez, nie?
Inak ked sa bavime o tej stevii - mne ta steviova kofola chuti ovela viac ako normalna - tam mi ta stevia naozaj chuti a nema tu pachut, co citim z mojej stevie 😒
Babovka je fajn, ale pre mna je to skor k nedelnej kave, isto nie na kazdy den 🙂 Som ju robila len 2x, ale chutovo je vyborna a hlavne RYCHLA!
@linuska1 ja som to tu davala o stranu dozadu - moja je do horka http://www.elcompra.de/ ten koncentrat
@lenkamik
@pigie ahojte, ja som este xcela k tej steviovej kofole- to myslite tu s modrym obalom - kde su napisy bez cukru,, bez viny,,, a tak? ci je este nejaka naozaj so steviou? lebo tato s modrym obalom je akurat bez cukru, a je sladena aspartamom - cize z dazda pod odkvap,,,, ci ste nasli nejaku naozaj so steviou? vdaka

a este kto chce prisne dodrzat pravidla,moze namiesto medu pouzit sladidlo,ale ten med je tam fajn,skuste a napiste 😝