icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

jarmala
11. máj 2012

ano je aj taká kofola, čo je tam napísané že kofola so stéviou a je lepšia ako normálna. Zatiaľ som ju našla v CBA.

janea
11. máj 2012

a este k stevii, odporucam (ak sa to tu teda moze) stranku kde su vsetky mozne stevie, a aj kadeco zaujimave pre zdravy zivotny styl ja od nich bezne objednavam, dorucuju aj na sk, vsetko bezproblemovo- iherb.com . od nich mam aj steviu, doporucujem tekutu, a nie praskovu🙂

janea
11. máj 2012

@jarmala super, skusim teda pohladat lepsie,,, ja som zobrala tuto, ze bez cukru, az doma som studovala zlozenie,,, takze na tejto je normalne na obale, ze je steviou,,,, musim este raz pohladat,,,

fatima30
11. máj 2012

baby poradte co je to srot ako to jete kde sa to da kupit?a ci mozem celozrnny kus kus do 3,lebo je tam napisane ze celozrnna muka ano do tretej.a baby napiste mi este nejake jedla co veceriate?dakujem
ozaj a kde patri med do akej skupiny?

pigie
11. máj 2012

@janea je modra a je tam napisane - sladena steviou 250ml ma 1 kaloriu a naozaj nie je sladena aspartamom - aspon ja tam citim steviu a je fakt lepsia ako normalna - inu uz kupovat nebudeme 🙂 A maju v tescu urcite 🙂
http://medialne.etrend.sk/marketing-spravy/kofo...

linda1984
11. máj 2012

@janea a ktoru presne kupujes?je tam vela druhov...vies mi odporucit?ja skor asi praskovu 🙂

linda1984
11. máj 2012

@grimaska4 wau tak to bude rok co si vylucila cukor?ako to prosim ta dokazes?nedavas si ani ako U3 do obeda?ani zmrzlinou obcas nezhresis?alebo cokoladu uz vobec nepapas?to mas fakt obdiv odomna. to keby dokazem, mam vyhrate 😀

grimaska4
11. máj 2012

@linda1984
jasne ze si dam dakedy cokoladu,aj zmrzku,u nas uz maju aj nanuky a mrazene torty so steviou 😉 ,ale tak na 90% som vylucila urcite repny cukor.
ked si davam buchtu na pare,mam marmeladu z bio obchodu s fruktozou,so 70%-nym podielom ovocia a makovu posypku miesam s norbi sladidlom alebo steviou napriklad

petka55555
11. máj 2012

ahojte! norbiho sa snazim dodrzovat uz pol roka, ale ide mi to hrozne pomaly, zatial len 9kg, ale centimetre idu lepsie..napr. v pase mam -16cm ! chcela by som este -13kg, ale neviem ci sa to podari...
ked sa tu pise o stevii, tak ja som si minuly tyzden kupila tuto znacku, mate ju niektora? dufam ze je vhodne na vecerne osladenie jogurtu 🙂
http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/...
http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/...

tabletiek si davam dve, alebo dve lyzicky prasku 🙂 a spolu so skoricou a jahodami alebo cucoriadkami v jogurte je to uzasne 🙂) a neni horka...

karpan
11. máj 2012

@klaudialip hej hej do salky som to dala no nie do klasickej ale mam taku vacsiu neviem presne kolko ma mozno 5-6 dcl na zaciaku 1 minuty sa to nafukne a potom plaskne nezlaknite sa nebude to vycievat tak ako na tom obrazku bo tam je pouzita asi klasicka salka . ja som sa bala ze by mi to vytieklo v mikrovlnke tak to davam do tej vacsej. a davam na 4 min na 800stupnov 🙂

ilailka
11. máj 2012

@grimaska4 ahoj grimaska,ja tie orecgy meliem,lepsie sa spracuju potom a skus dat tiez viac vody,aby sa viac nabobtnali,mne to slo celkom dobre spojit.A prave idem robit dalsiu varku,vsetko sme pojedli .

linda1984
11. máj 2012

no baby kedze ja som ebay maniak 😀 tak som nasla steviu tam a asi objednam tuto...pozrite http://www.ebay.co.uk/itm/Nunaturals-Nustevia-W... uz na obale je pisane ze je Nehorka, tak hadam sa nesklamem 😒

vikina74
11. máj 2012

babenky, tak som si dneska kupila Sukrin, to je rakusky Erythritol (ako Zero od Update) a musim povedat, ze fakt chuti dobre, ziadna pachut. Len je o nieco menej sladky ako normalny cukor. Vraj je cisto rastlinneho povodu, vyraba sa fermentaciou. Jedina nevyhoda je cena: 9,95 za 500g, to je riadna palka, lebo ho davkujes ako normalny cukor. A ked sa to prezenie, moze sposobit hnacku. Zato sa s nim da dobre aj piect, lebo ma "hmotu". Pre mna to bude alternativa na vecer napr. do jogurtu, slahacky alebo do zmrzliny, teple napoje som si nastastie zvykla pit bez cukru. Ma 0 sacharidov, 0 kalorii, 0 glykemicky index.

lulusha
11. máj 2012

babule, ja som dnes trosku zhresila 😝 sefka nas pozvala na obed do jednej z najlepsich steak restauracii v Bratislave, drzala som sa, mala som salat a potom rump steak s dusenou zeleninou 😎 ked vsak sef zahlasil, ze treba aj dezert, nebolo mi treba dvakrat hovorit 😀 s kolegynkou sme si dali na polovicu mini vyber z dezertneho menu, mnam 😝 ked uz, tak kvalitne a poriadne, no nie? 😀 😀

linda1984
11. máj 2012

@lulusha ano ano, ked uz tak uz 😀

fatima30
11. máj 2012

baby ja som hladna uz mam v sebe mrkvu par platkov sunky a cotage 😠

fatima30
11. máj 2012

a mozu sa jest pukance?

linda1984
11. máj 2012

@fatima30 pukance sú u2 🙂

lenkamik
11. máj 2012

Baby, já jsem dnes norbiho dietu úplně porušila. A ted mě to moc mrzí ☹ ach ta slabá vůle.

grimaska4
11. máj 2012

@vikina74
a kde si ho kupovala?ja som v rakusku eritrit nenasla 😉 ,mam len ten od norbiho -zero,a steviu

grimaska4
11. máj 2012

@ilailka
ja som tie orechy tiez pomlela a to na elektrickom mlynceku,aj vody som myslim dala dost,lebo asi 2 cm stala voda nad tou orechovo hrozienkovou masou 😉

grimaska4
11. máj 2012

@petka55555
pomaly ale isto 🙂 ,aspon to nenaberies naspet,a urcite ubuda tuk, nie
voda ci sval 🙂

monky1
11. máj 2012

@lulusha aj ja som dnes zhresila 😀 ... objavila som u nas na sidlisku novu racio predajnu, na pana majitela som asi urobila dojem, nabehol ku mne, ze ci sa sa snazim zdravo zit, ja na to ze hej, uz cele 2 tyzdne 😀 ... a tak sme kecali, kadeco som obkukala, co to dala do kosika a on na to, ze vcera mali ochutnavku vinka a buch, hned mi aj nalial, ze este cosi ostalo ... a bolo po mojej snahe 😀 - ale teda poviem vam, take dobre vinčo som hadam este nepila ... mnaaaam

.... ozaj, ako je na tom spaldova muka a vyrobky z nej?? moze sa? myslim ako U3, lebo ja denne rano zjem jedno male pecivko al. krajcek chleba, ale o tom spaldovom chlebe som citala same dobre veci
aby som to upresnila - ja nie som az taky zaryty "norbista", ako snazim sa dodrziavat potraviny aj casy - co kedy ano, ale v meste Norbi obchod nemame a objednavat z netu si to nebudem
myslim si, ze aj ked pomalsie, ale tie kila pojdu dole, uz len tym, ze som urobila radikalnu zmenu v stravovani - vecer pri telke nemaskrtim, jem minimum sladkeho, neranajkujem 3-4 rozky ale len 1 celozrny, resp. polovicu ... takze ono to pojde, ja sa neponahlam, dodrziavam, co sa ma - tak snad sa dockam 🙂

monky1
11. máj 2012

este sa chcem opytat - ma niekto konkretne steviu tejto znacky????
http://www.zdravyobchod.sk/zdravyobchod/eshop/3...

grimaska4
11. máj 2012

@monky1
spaldova muka je velmi dobra a aj veci z nej,inak je podla norbiho U2,ale su zeny,ktore s nej pecu chlieb,kolace proste vsetko a chudnu.
Moja svagrina z tej muky robi domaci chlieb,naseka do toho dakedy orechy,ci mrkvu a chuti vyborne 😉 .
Ma vela vlakniny,co spomaluje vstrebavanie uhlohydratov,takze nesposobuje inzulinovy sok ako biela muka

monky1
11. máj 2012

@grimaska4 supeeeeeeeer, toto som chcela pocut 😉
v tej nasej racio predajni predavaju spadlovy kváskovy chlebik, mam k nemu 4-stranovy letacik, vyzera byt fajn, aj pri snahe schudnut, zvazujem kupu, pokrajam, dam zamrazit a rano budem po jednom vytahovat, lebo teraz uz viac nevladzem zjest

este mi prosim povedz, do kt. skupiny patri mrkva!!! nenasla som ju v tabulke

a s tymto mate skusenost?? http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=9319

vikina74
11. máj 2012

@grimaska4
Sukrin som kupila v Reformhaus, to je jeden Bio obchod u nas, povedali mi, ze ho dovazaju z Rakuska a ze he to najlepsi erytritoll na trhu. Pozri na stranku sukrin.at, tam pisu kde ho dostat.

petka55555
12. máj 2012

@grimaska4 tak dufam lebo ja som sa pocas 5 rokov vdaka super dietam a jojo efekt dopracovala zo super postavy co som vzdy mavala k jelitku... A teraz su to dufam svaly lebo riadne cvicim 🙂

grimaska4
12. máj 2012

@monky1
surova je U1,varena je U2(varenim sa zvysuje GI surovin)
tie chia semienka nepoznam,ale ako som citala tvoj link,urcite su super pre vysoky obsah vlakniny(kazda vlaknina spomaluje vstrebavanie cukru) a sa mi na tych semienkach paci,ze maju 5x viac vapnika ako mlieko 😉
musim pozriet v bio obchode,ale ja uz ma tolko bludu-potravin,surovin na zdravu vyzivu ze uz mam jednu cast kuchynskej linky vyhradenu len pre seba a nestiham tie plastove nadobky na uskladnenie kupovat.

A ten chlebik je len cisto spaldovy,ale je tam aj nejaaka ina muka?ak mas na tom letaciku zlozenie tohto chleba,chodis ho sem ,zaujimalo by ma co vsetko ma na 100g,dakuujeeemm

grimaska4
12. máj 2012

@vikina74
dakujem pekne 😉