icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

fatima30
12. máj 2012

@linda1984
dakujem lindus🙂 prosim ta este sa chcem opytat na celozrnny kus kus moze to byt U2 a chlebik z celzrnnych muk moze byt U2.a co je to srot? dnes som mala pizzu o 1 dufam ze sa nic nestane manzel sa mi smeje ze aj takneschudnem 😠 😠 😠 😠 normalne ma vytocil ze a just schudnem tak

fatima30
12. máj 2012

@pigie
ta kofola je so sladidlami a je tam aspartam kupila som si ju a je v zlozeni 😠 nevadi🙂aspon nieco ked budem mat chut na sladke

fatima30
12. máj 2012

baby a co med mne nechuti vecer jogurt bez sladkeho☹nemozem troska MEDU?inak jogurt so struhanym kokosom mnam 🙂

ilailka
12. máj 2012

@grimaska4 este ma napadlo,ze ty tu masu nemusis dostat dokopy,ako ked robis nejake maslove cesto,ty to len poriadne rozmiesas a naberas si male kopky a tie stlacis spolu a robis s nich gulky a obalujes.Ja som vcera robila druhy krat a bolo to za chvilku,len mas cele ruky zababrane,takze mozes hned aj ochutnat. 🙂

linda1984
12. máj 2012

@fatima30 kus kus hladam a nemozem najst :/ ja vsetky chleby a peciva ci uz su celozrnne alebo nie jedavam len do obeda, respektive na ranajky...po obede uz len polystyren 😉 no a do jogurtu si kup nejake sladidlo, ja mam xylitol alebo aj steviu mozes, tu som este nemala. no a ten kokos vyskusam 😉 dobry napad, aj skorica je dobra ak mas rada

linda1984
12. máj 2012

@fatima30 a med je U3 😉

grimaska4
12. máj 2012

@fatima30
kus kus son ani ja nenasla v knizke,ale podla zlozenia na 100g-cez 70g uhlohydratov a este k tomu kus kus je z tvrdej psenice,podla mna urcite patri k U3 😉 ,takisto ako aj ryza,aj ona uz je U3

grimaska4
12. máj 2012

@ilailka
mne praveze tie gulky nechceli drzat spolu dajak sa rozpadavali,ale nevadi paru este mam z nich,ale nikto ich nechce bo nikomu nechutia tak asi ich ani nebudem kvoli sebe robit 😉

fatima30
12. máj 2012

@linda1984

juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu med tretia skupina 😀 😀 😀 😀 😀 😀

martinka1981
12. máj 2012

@fatima30 med U3 to znamena do 12:00 😀 😀 😀

kamylka
12. máj 2012

poradte prosim. s cim mozem nahradit cukor ked peciem? napriklad piskotu?

fatima30
12. máj 2012

@martinka1981
preco nie ja budem plakat☹tak som sa potesila☹

grimaska4
12. máj 2012

@kamylka
stevia,eritritol,xylit,norbi ma dobry cukor na pecenie s vela vlakninami prebio sweet sa vola 😉 -toto su prirodne sladidla,a okrem toho existuje do bludu umelych-aspartman,sacharin

monky1
12. máj 2012

@grimaska4 no ja som sa dnes obabrala - nabehla som do predajne ze kupim ten kvaskovy spaldovy chlebik, co som vcera objavila a mali vypredaneeee ☹, ale kupila som bio spaldovu muku, tak idem hladat recept na nejaky dobry chlebik - nemate niekto???

a k tomu chlebiku - na letaku nie je napisane zlozenie, len to, ze neobsahuje drozdie, je pouzity kvasok, kt. sa pripravuje z muky a vody prirodzenym procesom mliecneho kvasenia a tiez jeho vynikajuce ucinky pre organizmus - som milo prekvapena 🙂
a vraj 1 krajec zasyti ako 3 krajce obycajneho chleba ... nieco pre nas, baby 😀
ak kupim, a bide cosi na etikete, dam ti vediet 😉

kamylka
12. máj 2012

@grimaska4 umele sladidla to nie ja potrebujem vymiesat masu , takze asi tie ostatne co si pisala. ale ak sa dobre pamatam v obchode so tu steviu videla a to boli tiez tabletky. a co si myslis o trstinovom cukre?

yamimami
12. máj 2012

ahojteee baby,
minus 2,3kg za tyzden a 2 dni🙂

vikina74
13. máj 2012

@kamylka

Stevia nie, ale erytritol, xylitol alebo to na pecenie Prebio sweet. Trstinovy cukor je cukor, plati to co o repnom tiez, patri do U3.

petka55555
13. máj 2012

@kamylka na pecenie sa da pouzit aj tato stevia....lebo 1lyzicka stevie = 1 lyzicke cukru....uz som to davala na predoslej strane, ci ju niekto nemate, ale nikto neragoval 😒

petka55555
13. máj 2012
grimaska4
13. máj 2012

@petka55555
tak asi ju nikto nema tuto istu,ked nikto nereagoval..,ja mam steviu,inu,praskovu a ju pouzivam na pecenie ,varenie tiez

petka55555
13. máj 2012

@grimaska4 jasne chapem, len chcem vediet, ci sa naozaj moze vecer, lebo mam ju asi dva tyzdne a jem ju vecer kazdy den a vaha stoji :/ a to sa mi konecne pred mesiacom po trojmesacnej pauze rozbehla..tak neviem ci to neni tou steviou 😲 😲 😲 😲 😲

lulusha
13. máj 2012

cafte! ja som akurat dala do rury nas oblubeny makovy cheescake, ibaze tentoraz v Update podobe, tak snad bude jedly 😀 k muke som pridala 50% toho Master mixu a namiesto praskoveho cukru som dala xylitol, tak uvidime, co to bude za vysledok... inak ako sa sprava ten Master mix pri peceni? ze co mozem ocakavat 😝

ilailka
13. máj 2012

@yamimami jej,to ti gratulujem,ja iba 1,5 kg za 2tyzdne,ale zase sa nejako neobmedzujem a u mna je pokrok uz aj to ,ze nepriberam 😅

grimaska4
13. máj 2012

@lulusha
pecie sa v pohode ako s normalnou mukou,ale chut bude ina 😉

grimaska4
13. máj 2012

@petka55555
neviem aku mas steviu,moja ma na 100g 4,5g uhlohydratov,podla norbiho sa pribera prave z uhlohydratov a nie z tukov a musim mu dat za pravdu,lebo u man to tak funguje.
Moja stevia ma 50g cele balenie,mam uz ju riadne dlho(od augussta 2011) a je v tej doze ste dost.
Takze v stevii asi problem nebude,skus dakde inde najst problem,daco vylucit z toho co jedavas poobede a najme po 15.00.
Ani vela update sladkosti neni dobre jest,poobede uz radsej s mierou

lulusha
13. máj 2012

este pridavam foto nasho vikendoveho obeda, bol U2, kedze som pouzila aj trochu ryze, ale inak super zdravy, zapeceny plneny baklazan so salatikom 🙂

fatima30
13. máj 2012

@lulusha
daj recept prosim to moze byt dobre ze makovy🙂

klaudialip
13. máj 2012

@lulusha vyzera to vynikajuco,aj by som si dala 😉

petka55555
13. máj 2012

@grimaska4 ja sa praveze snazim jest len u1 a z predajne som este nic nemala. Jedine co si myslim ze mi mohlo zastavit chudnutie je ze som presne tie tri mesiace pila kazdy vecer shake od biotechu a ked som ho prestala pit tak som zas zacala chudnut a teraz sa mi to opat zastavilo ako som zacala tu steviu jest. Neviem aka je ja mam aj tabletky aj praskovu a ta krabica ma 75 g ale je na nej ze lyzicka toho prasku sa rovna lyzicke cukru takze mojou neosladis len so stipky. Asi to nebude boh vie aka kvalita. Radsej ju nebudem pouzivat lebo leto sa blizi a este by som chcela schudnut

lulusha
13. máj 2012

@fatima30 je to super recept, nejde tam vela cesta, co je fajn a ostatne je len tvaroh, smotana a natierkove maslo, plus mak
tu je link: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17703

a ako vravim, vsetko som nahradila Update surovinami (teda cukor a muku), este som nechutnala, ale vonia skvelo 😀 zajtra ku kavicke si dam, ked sa dobre vychladi cez noc 😉 s tym makom je asi U2