Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
tie ktore sledujete reku aj na FB, hodila video z fitbalance, ja by som sa taak chcela zucastnit niecoho takeho,ta atmosfera tam bola super,ale teda tu nehrozi..
babyy sa chcem opytat ake su najlepsie polystyrenove chleby psenicne ryzove alebo kukuricne?
@mavion
ak ju sledujes pravidelne na FB,tak nemalo ti uniknut,ze bude 18.maja o 17.00 Reka v Galante ,a bude mat 90 minutove body forming 😉
V Madarsku su stale nejake fitness akcie,wellnes programy,aj celu zimu robilo tesco fitt arenu,toto sa dalo pozriet cele cvicenia,aj reka tam chodili s norbim.
Slovensko je bohuzial aj v tomto smere veelmi pozadu ☹
Minule bola dokonca vo Viedni,mala tam tiez cvicenie
dievcata ktory druh masla je U1,aj napr.RAMA?a syr napr.BAMBINO alebo KARICKA,ja to neviem v tych tabulkach najst 😒 😒 😒 dakujem 😉
caveste, tak sa konecne idem pochvalit, ze po 2mesiacoch, ked sa nic nedialo, dnes rano -1,5kg 😀 😀 😀 duuuufaaaam, ze uz sa to konecne pohne 😉
baby musim sa pochvalit po 4 dnoch -1kg dole ale to je asi voda ze 😀 ?nevadi aj tak potesi.baby napiste co najcastejsie jete na veceru a v akom rozmedzi myslim po tej 3.dakujem a drzim palceky vsetkym
bavili ste sa tu o nahrade cukru pri peceni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=36274623...
@fatima30 ahoj, tak to je super vysledok, blahozelam! skus si odmerat brucho, ci zisli dolu aj cm 😉 co sa tyka mojho jedenia po 15.-tej, tak na olovrant si davam zelene jablko alebo kalerab, na veceru 3 ks polystyrenovych chlebov so syrom, sunkou a zeleninou (alebo natierkou/tuniakom) a ked este mam chut na chrumkanie, dam si este vecer k telke zelene jablko, pripadne tvaroh s ovocim
ahojte baby. dnes zacinam s update menu. startujem na vahe 76kg. som straaasne zvedava ako to zaberie. huraa do toho. 😉
@lulusha
dakujem 🙂 uz som si zmerala cm aby som vedela ci budem chudnut aj z cm,lebo to som na zaciatku nevedela.len ked si tu tak citam ako to niektorym babam stagnuje tak sa bojim ze bude aj mne 😕 a este sa ta chcem opytat ze kedy presne mavas veceru a olovrant ci to nejako specialne dodrzujes alebo jes ked si hladna.
a celozrnne(moje)cestoviny mozem aj do tretej ze?dufam.
kolko si uz ty schudla?
Babulky prosim, napiste mi v skratke co toto obnasa a ake su vysledky...behom pol roka mam plus 10 kg a uz sa na seba nemozem pozerat....zatial som nikoho nenasla, kto by sa do chudnutia so mnou pustil, tak som rada, ze ste tu VY 😀 😀 😀
@fatima30 tak ja olovrantujem este v praci, cca o 16.-tej a veceru si davame s mm medzi 18.30 a 19.00... ja som isla z vahy cca 63 kg, takze zatial som schudla take 3 kila a este by som chcela aspon 3-4 a budem spokojna
co sa tyka celozrnnych cestovin, tak podla mna ich mozes iba do 12-tej, ak sa nemylim... muka a cukor su to najhorsie, co mozme zjest 😝 ale kup si Update cestoviny, tie mozes papat hocikedy
@fatima30 ja jem vselibarsco, co je U1. najradsej cottage cheese so salatom, nejake masko so zeleninou, jogurt z jablckom alebo inym ovocim, jem, ked som hladna, nejaky casovy rozpis nedodrzujem.. jasne, ze sa neprejedam, resp uz sa mi fajnovo stiahol zaludok 😉 a cestoviny akekolvek okrem update su U3, teda len do 12
@kristinenka zhrnute vsetko podstatne mas na prvej strane tejto diskusie 😉
dakuje, este by ma zaujimali vysledky 😀
@fatima30 ahojkyyy, gratulujem k ubytku kileciek🙂 ja po 15 rada papam zapekanu brokolicu, velmi to chuti aj mojej dcerke, takze papame spolu, alebo tak narychlo ked prideme z prechadzky tak si urobim taku malu studenu misu syr, sunka, zeleninka, a vecer pri telke ked mam na nieco chut tak vacsinou grapefruit. a najlepsie je ist skoro spat hahahaha potom nemusim riesit ak nahodou pride hlad🙂
je to v 2 skupine ze celozrnna muka tak neviem
@kristinenka ahojj a vitaj, ja drzim Norbiho len druhy tyzden a za tyzden a 2 dni som dala dolu 2,3kg. bohuzial som sa nemerala takze neviem kolko v cm.
a ako ti uz napisala bezaz vsetko mas zhrnute na prvej strane, ide o to, aby si U2 a U3 potraviny papapla v mensich porciach ak sa da, resp. do vyhradenych casov a U1 potraviny mozes papat s radostou a cely den. ak to budes dodrziavat, v noci by mali tuky ist prec a mala by si zacat davat kilecka dolu🙂
dakujem za rady
a nie si hladna?ja obvykle veceriam az okolo 8,9 aby som nezomrela od hladu emoticon kym pojdem spat
ozaj opytam sa teba celozrnne cestoviny do 3 mozu byt?
@yamimami dakujem pekne za mile privitanie 🙂 stale vsak nerozumiem oznaceniam U a a oznaceniu skupin ovocia...nevyznam sa v tom napis mi prosim v skatke ktore U je do ktorej hodiny 😀 😀 😀 aby som nieco nepokaslala
@fatima30 myslim si ze celozrne cestoviny by mali byt ok, kedze celozrna muka je U2 ale ja nemam knihu radsej si to over u bab ktore maju knihu a teda viac infosiek.
vies co ja ani nie som tak hladna potom ked si dam napr. ten syr sunku a zel. okolo 6-7 vecer mna to celkom zasyti a kedze chodievam spat okolo 9-10tej vecer uz potom nemusim riesit hlad🙂 ja som nejako zvyknuta ze vecer uz nepapam a robievala som to tak aj predtym nez som zacala drzat norbiho, je to len vec zvyku. malokedy papam po 8 vecer.

baby ja zacinam mat pocit ze ak nabehnem na pravidelne stravovanie a telo si zvykne potom vaha zastane...dlhsie jem skoro rovnako, sem tam s prehreskami, uz viac krat som tu pisala ze ja viem cvicit len okolo 21 ej a potom som jedla este jablko..a teraz 2 tyzden som ho vyradila a minuly tyzden bolo dole 1,2 kg a teraz citim ze tiez nieco spadlo, uvidim zajtra...a vymenila som po dlhej dobe zeleny caj za pu erh..a mozno je to iba nahoda ktovie 😀