icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mavion
13. máj 2012

baby ja zacinam mat pocit ze ak nabehnem na pravidelne stravovanie a telo si zvykne potom vaha zastane...dlhsie jem skoro rovnako, sem tam s prehreskami, uz viac krat som tu pisala ze ja viem cvicit len okolo 21 ej a potom som jedla este jablko..a teraz 2 tyzden som ho vyradila a minuly tyzden bolo dole 1,2 kg a teraz citim ze tiez nieco spadlo, uvidim zajtra...a vymenila som po dlhej dobe zeleny caj za pu erh..a mozno je to iba nahoda ktovie 😀

mavion
13. máj 2012

@lulusha mnam ta torta musi byt vyborna 😉

mavion
13. máj 2012

tie ktore sledujete reku aj na FB, hodila video z fitbalance, ja by som sa taak chcela zucastnit niecoho takeho,ta atmosfera tam bola super,ale teda tu nehrozi..

fatima30
13. máj 2012

babyy sa chcem opytat ake su najlepsie polystyrenove chleby psenicne ryzove alebo kukuricne?

grimaska4
14. máj 2012

@mavion
ak ju sledujes pravidelne na FB,tak nemalo ti uniknut,ze bude 18.maja o 17.00 Reka v Galante ,a bude mat 90 minutove body forming 😉
V Madarsku su stale nejake fitness akcie,wellnes programy,aj celu zimu robilo tesco fitt arenu,toto sa dalo pozriet cele cvicenia,aj reka tam chodili s norbim.
Slovensko je bohuzial aj v tomto smere veelmi pozadu ☹
Minule bola dokonca vo Viedni,mala tam tiez cvicenie

grimaska4
14. máj 2012

@fatima30
polda toho ktory ti chuti 😉 ,ja mam ryzove doma a spaldove napr.,ktore striedam
Ak myslis ulhohydraty v nich,velky rozdiel nemaju

lulusha
14. máj 2012

@mavion aj je vyborna, dnes som rano trosku ochutnala a v porovnani s originalom nebol rozdiel, co ma tesi 😵

a co ma tesi este viac, dnes po tyzdni mam opat skoro kilo dole a 1 cm z brucha tiez 😵 😵 😵 konecne som prelomila 60 kg a mam 59, 7 kg, huraaaa 😵

simciatko
14. máj 2012

dievcata ktory druh masla je U1,aj napr.RAMA?a syr napr.BAMBINO alebo KARICKA,ja to neviem v tych tabulkach najst 😒 😒 😒 dakujem 😉

grimaska4
14. máj 2012

@simciatko
praveze rama tie umeliny su U2,obycajne maslo v tej kocke je U1 a syry su vsetky U1

bezaz
14. máj 2012

caveste, tak sa konecne idem pochvalit, ze po 2mesiacoch, ked sa nic nedialo, dnes rano -1,5kg 😀 😀 😀 duuuufaaaam, ze uz sa to konecne pohne 😉

mavion
14. máj 2012

@grimaska4 viem aj o tej galante, ale aj to je pre mna daleko 😒 tesco fit areny som pozerala cez net, aale nazivo je to predsa len o inom

fatima30
14. máj 2012

baby musim sa pochvalit po 4 dnoch -1kg dole ale to je asi voda ze 😀 ?nevadi aj tak potesi.baby napiste co najcastejsie jete na veceru a v akom rozmedzi myslim po tej 3.dakujem a drzim palceky vsetkym

mavion
14. máj 2012

bavili ste sa tu o nahrade cukru pri peceni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=36274623...

lulusha
14. máj 2012

@fatima30 ahoj, tak to je super vysledok, blahozelam! skus si odmerat brucho, ci zisli dolu aj cm 😉 co sa tyka mojho jedenia po 15.-tej, tak na olovrant si davam zelene jablko alebo kalerab, na veceru 3 ks polystyrenovych chlebov so syrom, sunkou a zeleninou (alebo natierkou/tuniakom) a ked este mam chut na chrumkanie, dam si este vecer k telke zelene jablko, pripadne tvaroh s ovocim

dadenka111
14. máj 2012

ahojte baby. dnes zacinam s update menu. startujem na vahe 76kg. som straaasne zvedava ako to zaberie. huraa do toho. 😉

fatima30
14. máj 2012

@lulusha
dakujem 🙂 uz som si zmerala cm aby som vedela ci budem chudnut aj z cm,lebo to som na zaciatku nevedela.len ked si tu tak citam ako to niektorym babam stagnuje tak sa bojim ze bude aj mne 😕 a este sa ta chcem opytat ze kedy presne mavas veceru a olovrant ci to nejako specialne dodrzujes alebo jes ked si hladna.
a celozrnne(moje)cestoviny mozem aj do tretej ze?dufam.
kolko si uz ty schudla?

kristinenka
14. máj 2012

Babulky prosim, napiste mi v skratke co toto obnasa a ake su vysledky...behom pol roka mam plus 10 kg a uz sa na seba nemozem pozerat....zatial som nikoho nenasla, kto by sa do chudnutia so mnou pustil, tak som rada, ze ste tu VY 😀 😀 😀

lulusha
14. máj 2012

@fatima30 tak ja olovrantujem este v praci, cca o 16.-tej a veceru si davame s mm medzi 18.30 a 19.00... ja som isla z vahy cca 63 kg, takze zatial som schudla take 3 kila a este by som chcela aspon 3-4 a budem spokojna

co sa tyka celozrnnych cestovin, tak podla mna ich mozes iba do 12-tej, ak sa nemylim... muka a cukor su to najhorsie, co mozme zjest 😝 ale kup si Update cestoviny, tie mozes papat hocikedy

bezaz
14. máj 2012

@fatima30 ja jem vselibarsco, co je U1. najradsej cottage cheese so salatom, nejake masko so zeleninou, jogurt z jablckom alebo inym ovocim, jem, ked som hladna, nejaky casovy rozpis nedodrzujem.. jasne, ze sa neprejedam, resp uz sa mi fajnovo stiahol zaludok 😉 a cestoviny akekolvek okrem update su U3, teda len do 12

@kristinenka zhrnute vsetko podstatne mas na prvej strane tejto diskusie 😉

fatima30
14. máj 2012

@bezaz
dakujem velmi pekne

kristinenka
14. máj 2012

dakuje, este by ma zaujimali vysledky 😀

yamimami
14. máj 2012

@fatima30 ahojkyyy, gratulujem k ubytku kileciek🙂 ja po 15 rada papam zapekanu brokolicu, velmi to chuti aj mojej dcerke, takze papame spolu, alebo tak narychlo ked prideme z prechadzky tak si urobim taku malu studenu misu syr, sunka, zeleninka, a vecer pri telke ked mam na nieco chut tak vacsinou grapefruit. a najlepsie je ist skoro spat hahahaha potom nemusim riesit ak nahodou pride hlad🙂

yamimami
14. máj 2012

@yamimami joj ano a este rychly zeleninkovy salat bud so syrom alebo sunkou alebo s tuniakom je super zachrana..🙂

fatima30
14. máj 2012

@yamimami
a nie si hladna?ja obvykle veceriam az okolo 8,9 aby som nezomrela od hladu 😀 kym pojdem spat

ozaj opytam sa teba celozrnne cestoviny do 3 mozu byt?

fatima30
14. máj 2012

je to v 2 skupine ze celozrnna muka tak neviem

yamimami
14. máj 2012

@kristinenka ahojj a vitaj, ja drzim Norbiho len druhy tyzden a za tyzden a 2 dni som dala dolu 2,3kg. bohuzial som sa nemerala takze neviem kolko v cm.

a ako ti uz napisala bezaz vsetko mas zhrnute na prvej strane, ide o to, aby si U2 a U3 potraviny papapla v mensich porciach ak sa da, resp. do vyhradenych casov a U1 potraviny mozes papat s radostou a cely den. ak to budes dodrziavat, v noci by mali tuky ist prec a mala by si zacat davat kilecka dolu🙂

yamimami
14. máj 2012

@fatima30 to s tym zeleninkovym salatam so syrom a sunkou alebo s tuniakom malo byt este tebe🙂

fatima30
14. máj 2012

dakujem za rady

a nie si hladna?ja obvykle veceriam az okolo 8,9 aby som nezomrela od hladu emoticon kym pojdem spat

ozaj opytam sa teba celozrnne cestoviny do 3 mozu byt?

kristinenka
14. máj 2012

@yamimami dakujem pekne za mile privitanie 🙂 stale vsak nerozumiem oznaceniam U a a oznaceniu skupin ovocia...nevyznam sa v tom napis mi prosim v skatke ktore U je do ktorej hodiny 😀 😀 😀 aby som nieco nepokaslala

yamimami
14. máj 2012

@fatima30 myslim si ze celozrne cestoviny by mali byt ok, kedze celozrna muka je U2 ale ja nemam knihu radsej si to over u bab ktore maju knihu a teda viac infosiek.

vies co ja ani nie som tak hladna potom ked si dam napr. ten syr sunku a zel. okolo 6-7 vecer mna to celkom zasyti a kedze chodievam spat okolo 9-10tej vecer uz potom nemusim riesit hlad🙂 ja som nejako zvyknuta ze vecer uz nepapam a robievala som to tak aj predtym nez som zacala drzat norbiho, je to len vec zvyku. malokedy papam po 8 vecer.