Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
pozicala som moju knizku a teraz netusim cerstvy hrasok a cerstve jahody patria kam? jahody s vyslahanou smotanou som mala na desiatu, mnam 😀 a ten hrasok na olovrant
@monky1
muka okolo 3 eur kilo,cukor viac,aj do 5 eur pol kila,mozes inak objednat oni ti radi poslu 😉
Ale ak mas nablizku bio obchod,zajdi a kup si cistu sojovu muku,stoji menej ako norbi muka a ma na 100g len 3 g uhlohydratov.
A s tymi kilami ak sa raz rozbehnes smerom dole 😉 a to bez hladovania,bude s skusat ako dalej zajdes,lebo ta to tak nenecha,ja uz menej nechcem byt,lebo by som bola fakt kost a koza a to nechcem
inak v bio obchode najdes aj sladidla xylit ci eritrit-su prirodne a lacnejsie ako u norbiho
ja ked uz nebudem musiet chudnut, tak nebudem pozerat na mnozstvo a dam si vsetko do tej 22 hej, len s dodrziavanim kodov..aj teraz mam doma parenicu, aj slahackovy pohar by som si dala ale radsej nie, aby tie kila isli rychlejsie 🙂
este 6 kil a budem spokojna 🙂 14 kil uz je dole 😉 takze nove baby, hlavu hore norbi funguje, ja som sice chudla pomaly lebo som kojila, uz asi mesiac co nekojim a teraz mozem aj rychlejsie 😀
@grimaska4 mas na mysli normalnu smotanu na slahanie? 30%-nu?????????????????????????? neverim 😕 dve sa mi susia v chladnicke a neviem co s nimi, odkedy som jedna z vas 😀
no v nasej racio predajni maju len steviu v tabletkach, co som tu minule davala link, ale neviem, ci prave ta nie je ta zla .... asi lepsia je praskova, ci??? a po tej sojovej muke sa popozeram ... zatial mam len tu spaldovu celozrnu
ozaj, dievcata, da sa vobec upiect chlieb cisto z celozrnej muky bez toho, aby sa drobil??? nemate niekto nejaky chutny overeny recept?? dakujeeeeeeem
@monky1
jasne,aj 33%-nu slahackovu mozes v pohode,cim viac tuku cim lepsie
ved aj plnotucne je mlieko je U1,polo U2
Mliecny tuk spomaluje vstrebavanie uhlohydratov.ale to staci precitat si druhu knizku a toto vsetko tam najdete
ozaj jedna tam dnes hodila na MMB,ze ma na predaj obidva norbiho knizky spolu za 25 eur,keby nahodou dakoho zaujimala 😉
este keby piskoty boli U1, tak denne jedavam smotanovo-jablkovo-piskotove torty 🙂 ... ale jeden kusok rano po oslave si urcite dam - mam fantasticky recept na torticku, kt. sice s Norbim nema nic spolocne, ale vyzera neodolatelne, tak chcem skusit na draheho narodky
@monky1 to je na norbim super, ze uznava plnotucne vyrobky..napr. casto jem na veceru tu velku smotanu z lidl, ma tusim 18 percent a 400g..jem len plnotucne jogurty a aj mlieko.. 😉 vysnivana vaha je 65 kg, teraz mam 71. a 175 cm.ale musim dodat ze na ne nevyzeram, ja si doteraz pamatam ze raz si moj doktor myslel ze ma pokazenu vahu,lebo hadal ze mam o 10 menej 😀 asi tazke kosti 😀
inak baby chcem vam poradit spevnujuce mlieko, tiez som si ho kupila na odporucania, kedze tuto znacku nekupujem a je naozaj dobry 😉
http://spevnujuce-pripravky.heureka.sk/garnier-...
@monky1 @mavion baby, aj ja este dojcim, uz som bola fakt zufala, ze sa to vobec nehybalo, tak len dufam, ze to uz teraz pojde dolu.. inak dojcim v podstate uz vyse 3,5roka v kuse 😅
@mavion ako dlho si chudla tych 14?
inak baby, vy tu davate jake slehy, ja som pri vas total tucnota, pri 162cm 75kg 😝 😝 😝
@mavion super, ja som takmer o 10 centi nizsia - mam 167 a vahu momentalne 62,6 - idem dole zo 64 - 65
a tu smotanu aj ja lubim 😵 - ak myslis kyslu ... vecer jedavam natrhany ladovy salat zaliaty zalievkou - 1-2 PL bodliakovy olej http://www.just.sk/produkty/polievky-a-olej/k4984/, 1 pretlaceny strucik cesnaku, korenie Salat mix http://www.just.sk/produkty/koreni_b/k4366/ toto cele zamiesam v kyslej smotane, vylejem na salat a obcas to zalejem aj tekvicovym olejom, ktory mi fest chuti - tak orieskovo ... snad je tato cela kombinacia ok ... a k tomu 1 - 2 polystyreny 🙂
@bezaz fuuuuha, ze 3,5 roka 😲 ... mas moj obdiv - ja som to stastie nemala - 1. dcera 2,5 mesiaca, druha coskoro 2 roky 🙂
ale mam kamosku, ktora kojila skoro tri roky - vzdy mala okolo 65kg a ked prestala, samo od seba islo z nej dole na 50 - teraz je jak pierko
a ako dlho sa takto stravujes??
@monky1 od marca sa tak stravujem 🙂 a chcela som deti dojcit tandemovo, no nevyslo mi to, ninka sa odstavila tesne pred porodom, planujem este vydrzat tak do oskarovych 2rokov, uvidime, kto to vzda skor, ci on alebo ja 😀
tekvicovy olej je mnaaam a najma s rukolou, to je moja the best kombinacia.. este balkansky syrcek do toho a mam nebicko v papulke 😵 😵
@bezaz no stravu som upravila hned po porode, a teraz ma mala 21 mesiacov..ale boli tam obdobia ked som jedla piate cez deviate ako vianoce a tak..ja len dufam ze ked to islo takto postupne, tak uz sa to nenalepi tak lahko 😀 a urcite to pojde aj tebe, ved ja som zacinala ako 86 kilova 😀 a teraz ratam ze som zhodila dokonca 15 kil 😀
@bezaz inak mas moj obdiv, ja s terajsim rozumom by som kojila aj v tehotestve, mne vsetci hovorili ze sa to nema, lebo babatku to skodi, tak som malu na zaciatku tehu odstavila..ale teraz som chcela do dvoch rokov, lenze mala bola velky zavislak, v noci sme sa nevyspali co stale len na prsniku a zacala aj cez den pytat skoro vsade a ked nedostala ,tak to bol teda iny hysak...
@mavion waaau druha dievcina co by si mala zmenit nick na "vasa motivacia" 😉 ja tiez este kojim a tej mojem bambule sa to nejako moc paci, ale ja som naopak pocula citala ze kojenim sa chudne spaluju sa kalorie len tym ze mame tych ciciakov malych prisatych niekolko krat za den a u mna to aj fungovalo pri prvej dcerke, nedavala som si pozor na to co jem nic som necvicila len chodila na denne prechadzky a 4 mesiace po porode som mala vsetky porodne kila dole a chudla som dalej az kym som opat nebola tehulka hahaha no a teraz pri druhej dcerke to nejako nefunguje to chudnutie a preto som sa dala na Norbiho.
ale ty aj grimaska a urcite aj ine baby len nemam prehlad ste nasou VELKOU motivaciou DAKUJEMEEEE 😀 😀 😀
@mavion ja len k tomu kojeniu, kedze mam dve dcerky za sebou len so 14mes. rozdielom. mne doktorka doporucila neprestat kojit prvu dcerku a dokonca ju kojit aj po porode druhej dcerky ale ja som prestala tu prvu kojit na 8mesiacov, ale teda mliecko jej chutilo aj ked som uz bola opat tehu.

baby nasla som on line stranku s este lepsimi vecami ako update produkty(maju velmi malo uhlohydratov alebo vobec ziadne),maju aj bielkovinovy chlieb.
www.lcw-shop.de
inak mna by zaujimali tie cestoviny shirataki,nemala ich daktora?pouzivaju sa aj pri dukanovej diete a na 100g maju len 2g uhlohydratov.joj keby chutili,to by som mohla makove rezance do bezvedomia 🙂