Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@yamimami
ja mam grimaska mail box uz asi 20 rokov 🙂 ,tak to mi uz aj ostane
myslim si ze su tu baby ,ktore mali lespi vysledok ako ja a aj rychlejsie vysledok dosiahli 😉 ,
ja som si pocitala uhlohydraty tak aby som denne neprekrocila 150g
inak su vyrobky,na ktorych to pise v zlozeni napr.jogurty,chlieb,marmelada a su kde som musela rozratavat napr.pri peceni-poratat uhlohydraty zo vsetkych surovin ktore ich obsahuju a vydelit potom poctom kusov kolacikov a vyslo mi mnozstvo uhlohydratov na 1 kus
ale vy ked chudnete aj tak,nemusite uhlohydraty ratat,ja som stagnovala 3 mesiace,sice svoj ciel som splnila ist pod 60kg,ale som si hovorila ze musi sa mi podarit ist dalej,chudnutie musi mat clovek aj v hlave,inak to nema vyznam
inak co reka ma to nove cislo svojho casopisu,tam ma recepty na leto so 100g uhlohydratmi na cely den
A tak dobre tam napisala,ze treba menej jest to ze zaklad,ze nepriberes len z toho,co nezjes-svata pravda
ahojte, ej, ale ste sa vcera vecer rozkecali 🙂 ja tiez este kojim, ale len rano, vecer a v noci 🙂 snazim sa kazdy den aj cvicit, davam si 20 minut na stepperi a potom striedam kazdy den brucho, dalsi den nohy a dalsi den ramena... raz-dvakrat mavam aj volno 😀 celkom sa to da, ked pridem z roboty, hned idem na stepper, teda samozrejme najprv si vymojkam mojho drobceka 😵
heh, pisem odpoved a necitam poslednu stranu, tak sory 😔
@lulusha mas moj obdiv- aj cvicis, aj do roboty chodis, aj dieta mas .... no ja som v tomto smere lenivaaaa ... ja cakam na zazrak ... ale verim, ze kebyze chcem dat dole 10 a viac, isto sa nejak dokopem, ale tak tych 5-6 verim, ze pojde i tak 🤐 😀
dievcata, este otazka - jogurt Biela aktivia sladka je asi ee, ze??
@lulusha fiha, ty si aky duracelko, co vsetko stihas 😵 😵 😵 mas moj obdiv..
ja teda pri tych mojich dvoch nestiham vobec cvicit, po veceroch totiz sijem alebo kriesim chore deti 😅 ninka sice chodi do skolky, ale za tento kalendarny rok bola v skolke AZ 15dni 😝
k tomu dojceniu, mna dr. odhovarala, ked som bola tehu, ale nemala som ziadne problemy, ninka asi ako prva vedela, ze som tehu podla mlieka 😀 😀 a ja som aj po prvom a po druhom porode len priberala, skor v tehu som chudla, pri prvom som pribrala v tehu len 7kg, pri druhom 8, vraj su zeny, co schudnu az ked prestanu dojcit, proste hormony su sfina 😅
@bezaz
@monky1 dakujem baby za obdiv, naozaj mi to padlo velmi dobre 😵 😵 ja som totiz tiez ten lenivy typ, ale teraz sme sa s mm navzajom nakopli a takto nam to funguje...on je doma s malym, najde si cas na cvicenie pocas dna a podvecer cvicim ja... varime iba pre maleho a cez vikendy aj pre seba, inak ficime na Update obedoch... len skoda, ze pracujem do 17.00, tym padom na maleho mam cas len rano a pred spanim 😖
este pridavam jeden link o Dukanovej diete, vraj preco nie je uspesna (este som to cele neprecitala, ale chystam sa):
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
baby ja som zhresila asi 8 celzrnnych maslovych susienok mnam mnam z lidla ale este nie je 12 😀 😀 😀 😀 a idem si dat paradajkovu polievku s vlockami.
ozaj baby vam neostava pachut v ustach po tych sladilach????
baby nemate pocit ze teraz ked mozete sladke iba do 12 tak jete viac sladkeho?akoze zakazane ovocie este viac chuti????
@fatima30 ja som prvy tyzdne mala strasne abstaky vecer... sme s muzom sedeli pri telke a opisovali sme si kadejake sladke dezerty a torty, az nam sliny tiekli 😀 😀 doobeda je vsak pre mna kratky cas, aby som sa napratala sladkostami, dam si len kavu so sladidlom a k tomu nejaky zakusok, keksik a uz je aj po 12-tej 😅
no hadam ma to prejde 😀 😀 😀 ale mozno s ubudnutymi kilami.to je tak po nedeli svokra nabali kolace,mamka a este ked ja nieco peciem,nieco supnem do mrazaka a nieco na mna stale kuka 😀 😀 😀
@fatima30 ja uz dva tyzdne nepeciem 😒 ... a ked sme doniesli od svokry, tak jeden maly kusocek rano ku kave ... i ked ked uz to spominame, baby, mam jeden skvely recept na makove muffinky, len nie su podla norbiho - dam vam link, vie mi to niekto upravit - @grimaska, aby som mohla obcas tento prehresok???? ale su fakt skvele - odkedy som ich objavila, musela som ich zavesit na net - ine som uz ani nepiekla http://varecha.pravda.sk/recepty/makos-muffin-f...
chcem sa opytat, ako robite natierku napr. na veceru, ked sa maslo moze len do 15:00?
@monky1 mnam, toto vyzera perfektne, podla mna by sa to dalo aj po "Updetacky" urobit - do muky pridat Update muku, namiesto cukru sladidlo a tusim aj struhanku maju nejaku, nie? alebo dat menej mlieka...
@kristinenka maslo riadne je podla mna U1, teda aspon ja ho jem aj vecer 😅
@lulusha Vyborny clanok, skvelo napisany, aj som sa zasmiala, aj nieco dozvedela 😀 😀 😀 dakujem
@monky1
mnam dobre vyzeraju tie muffinky,robite mi baby chute a to dnes mam na plane poobede saunu ,plavanie a na veceru len shake ☹ ,bo som taka prejedena ze az
Inak namiesto bielej muky ked pouzijes norbiho muku,alebo sojovu muku zmiesaj s normalnou mukou v pomere 1:1(sojova muka z bio obchodu ma este menej uhlohydratov ako norbiho!!),alebo pouzi celozrnu muku,cukor nahradit sladidlom,na pecenie je dobre aj to stvrt lyzicky od norbiho(to je sukraloza),alebo prebio sweet
mlieko daj plnotucne to je U1,ostatne mlieka su U2(pre nizky obsah tukov)
Ahojte baby, mne to akosi nejde dole... Minuly tyzden som bola v update predajni a nakupila som tovar za nekrestanske peniaze.. Jem iby ich vyrobky a nic... Ale zda sa mi ze ich zjem viac ako klasickych a mam stale chut na sladke... Urcite tie update potraviny (hlavne sladke) mozem cely den???
@ilailka ahoj.. Oneskorene posielam adresu: j.zabojnikova@gmail.com. Dakujem za recept...
@extrapm
urcite sa daju cely den,ale zase nie do bezvedomia,lebo tiez zato maju uhlohydraty,napr. z update cokolady sa odporuca len par kociek.
Po tretej sa snaz U1 jedavat,vela zeleniny ,masa,namiesto chleba mozes tie ich rips-y (inak jeden kus toho ripsu ma 8g ch),alebo pizzovy snack-ja si davam 2 max.3 kusky aj ked su to update
Teraz je jahodova sezona,daj si jahody so slahackou,s tvarohom a take jedz uz poobede
Baby - jedine, co mozte do bezvedomia, je zelenina, ak nechudnete, uberte "tuhych" potravin poobede a nahradte zeleninou. Bude to trvat, ale vase telo si zvykne - a hlavne pravidelnost 🙂 Ja by som ani update potraviny nejedla dosyta poobede - ako pise grimaska, aj tie maju uhlohydraty a tie vecer naozaj neprospievaju. Ja sa snazim veceru spravit do 10g uhlohydratov spolu s olovrantom. A pojde to dolu 🙂
ja mam dnes ten horsi den - som straaaasne hladnaaaa a neviem, co by som si dala - uz som zbodla polystyren s kuskom bryndze, ale moje brucho to tusim nezaregistrovalo - ani mozog 😀
joj, detom akurat davkujem vyzivu s piskotami - len zatvaram oci 😀
@kristinenka maslo obycajne je U1, ja som akurat dorobila bryndzovu natierku, mnaaam, ale kedze ja tie kadejake chlebicky nemusim, tak budem mat az na ranajky. idem si dat jablko a potom hadam este biely jogurt
baby tak ja uz som docvicila ☹ byvam v panelaku a dnes prisiel sused sa stazovat 😠 ze sa to neda vydrzat, no a to som asi 2 tyzdne necvicila lebo som bola chora a potom mala zas kramy 😒 aby ste pochopili mam malu trampolinku 😀 ale tak tych 30-40 minut mohol vydrzat, ved neskacem kazdy den 😒 jaj boze taka som bola rada ze som nasla nieco co ma bavi ☹ ☹ ☹
Tusim sa dnes kazda krmime bryndzou. Ja mam pred, takze by som zrala aj nemozne 😒 A co jje najhorsie, vobec mi nechuti zelenina, inokedy si dam mrkvu a som spokojna na "dorazenie" teraz mi ta mrkva vobec nechuti, som ju ani nedojedla ☹ A mam strasnu chut na cokoladu 😀
linda - ale ty si mala celkom odvahu, trampolinu do panelaku - nasa suseda by prisla po piatich skokoch :D

@yamimami
mimibazar moja 😉 ,chod na www.mimibazar.sk do kolonky recepty,z receptov do diety a najdes tam norbiho medzi nimi 🙂