icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

simciatko
15. máj 2012

dievcata tak to maslo aj mne stale vrta v hlave,ze je U1,praveze ja by som skor povedala,ze napr.RAMA je lepsia ako klasike maslo v kocke 😕 Aj tak som si dnes jedno kupila klasicke a jedine co som tam vycitala,ze 82%tuk a 741kcal/100g je to v poriadku???

linda1984
15. máj 2012

@pigie hmm aj tak to musim nejako vymysliet, moj priatel mi poradil aby som si kupila koberec, ze ked to je na podlahe tak to ovela viac bucha 😒 neviem, sklamana som ☹ a inak ja som mala bryndzu vcera 😉 tato majova je najlepsia 🙂

simciatko
15. máj 2012

@grimaska4 mozes mi poradit ci tuto natierku mozem aj na veceru? Smotanová nátierka(pažítka)-zloženie: pasterizovana smotana, susene odtucnene mlieko,zemiakovy skrob,sol 0,7%,susena pazitka 0,5%,smotanova kultura,ine hodnoty tam neboli 😝 dakujeeem

linda1984
15. máj 2012

@simciatko na rame a podobnych natierok nie je vobec nic dobre ani zdrave, my sme to niekedy kupovali stale, lebo sa to lahko natiera, to je jedina vyhoda. Ale co je najhorsie, pre telo to je nestravitelny tuk, zacalo sa to vyrabat niekedy pri prvej svetovej vojne pre vojakov aby im to co najdlhsie vydrzalo. sama umelina. neni nad prave kravske masielko 😉 a pozor aj tu byvaju napodobneniny z polska a podobne, musi tam byt urcite percento tuku, to tvoje je OK 🙂

simciatko
15. máj 2012

dnes som sa prvy krat vecer najedla,urobila som si tuniakovy salat z cinskej kapusty,tuniak,biele korenie,troska soli,por,postruhala som tam aj tvrdy syr EIDAM a k tomu dva kukuricne platky,bolo to vyborneee,este mi ostalo aj na zajtra,dufam ze je to dobre zostavene???...moj problem je ze ja neviem co vecer tak vzdy zjem len biely jogurt alebo parenicu,ale polystireny so syrom a potom som dost hladna,olovrant nemam nikdy,zvykla som si jedavat naposledy o 17.00,rano zatial stale jedavam biely jogurt s psenicnymi otrubami plus nejake ovocie,na desiatu kus ovocia a obed len s U1 potravin...Neviem ale mam pocit,ze malo jedavam,ked citim vecer hlad a som sa rozhodla,ze obedy budem striedat,resp.pridavat aj U2,obcas U3,lebo ked jedavam same U1 ide to velmi pomaly...teraz som bola tyzden PN a jedavala som normalne,nemala som chut a hlavne energiu pripravovat,akurat,ze vecer som uz nejedla alebo len velmi malo a 1kg som schudla...z toho usudzujem,ze u mna plati viac jedla a nejedavat len same U1 😝 😝 😝 ,len aby som nezacala nakoniec priberat 😒

simciatko
15. máj 2012

@linda1984 dakujem za odpoved necham si poradit od mudrejsich a skusenejsich 😉

monky1
15. máj 2012

@pigie hehe, ja som tu bryndzu prave dojedla s ladovym salatom, tekvicovym olejom, paradajkou a kuskom tofu .. a bez polystyrenu😀

ozaj, kam patri tofu???
ja mam zase viac otazok, tak ak sa nenahnevate, odbornicky radte 🙂

potrebujem zaradit to tofu, kivi, listkove cesto

a tiez mi nejde do hlavy - v knihe je mlieko s kavou U3, orechy U3, slahacka na slahanie U3 😖 .... ci to je ta zmena oproti novej?? ci ako?? mam pocit, ze sa stale tocim dookola ... inak mne sa uz tri noci sniva ze zaradujem jedlo do U skupin, kukam zlozenie na etiketach a tak ... 😀

monky1
15. máj 2012

a este cosi - hovorite, ze tuk je fajn - kto pozna zepter mixik vie, ze sa s nim robi zakladna majoneza na pripravu natierok - 1 diel mlieka a 3 diely oleja - k tomu lyzicka vegety a lyzicka horcice, to sa vymiesa na hustu majonezu a uz len pridat, kto co ma rad - ruzicku surovej brokolice, mrkvuna strucik cesnaku, parenicu - tato natierka je uuuplne naj, vajicka, sunku, kusok klobasky a mate vzdy inu natierku

JE TATO ZAKLADNA MAJONEZA OK???????? myslim, ze tukov je tam az az

bezaz
15. máj 2012

@simciatko len k tej Rame, z pohladu chemickeho zlozenia ma len o jednu molekulu ci co to je ine zlozenie ako nafta 😝 😝 😝 grc, vsetky umele masla

bezaz
15. máj 2012

@simciatko to zlozenie nic moc, je tam skrob, ten pridavaju hadam do uplne vsetkeho na zahustenie.. a nejde ti to dolu, lebo malo jes, jest mensie porcie a pravidelne, to je dolezite 😉

vikina74
15. máj 2012

@monky1
Tofu by malo byt U1, takisto slahacka, kiwi tipujem tiez, lebo je kysle a ma podobny obsah sacharidov ako jahody.
Orechy si nie som ista a listkove cesto je urcite U3, lebo je z bielej muky.

@fatima30
Praveze ja takmer vobec doobeda nemavam chut na sladke, na ranajky najradsej toast s maslom, syr, vajce alebo hydinovu sunku. Maximalne si dam jedno kapucino sladene. Skor vecer a poobede a na to som si kupila erytritol, je vyborny, bez pachuti, dnes som mala poobede pred cvicenim struhane jablcko so slahackou osladene erytritolom. Mnam! 🙂

fatima30
15. máj 2012

http://varecha.pravda.sk/recepty/rukolovy-salat...

mnam ten dressing salat por,sunka,syr,olivy,cinska kapusta a miesto smotany biely jogurt

fatima30
15. máj 2012

@vikina74
ako dlho drzis norbiho?kolko si schudla,ako casto sa vazis?

vikina74
15. máj 2012

@monky1 Mrkla som tie orechy, vlasske maju 10g sacharidov na 100g, tak podla mna su u1, lebo vsak zjes len malo o dost menej ako 100g. 😉
A ta majoneza ma aku vyhodu oproti normalnej, len ze tam nemas surove vajce? Lebo inak ziadnu nevidim.

bezaz
15. máj 2012

@monky1 orechy su U1, ale prazene, solene U3 (ak si to dobre pamatam) 🙂

vikina74
15. máj 2012

@fatima30
Este len dva tyzdne, mam dole asi 1,5 kg, ale mne ide skor o udrziavanie, vahu mam dobru. 🙂 A vazim sa kazdy den, v tom som nedisciplinovana. 😉
Ale citim sa vyborne, brusko ploche, ziadne traviace problemy. Ja som zo sladkeho a sacharidov vecer mala casto bolesti zaludka a kyselinu.

bezaz
15. máj 2012

@monky1 tak oprava, mam otvorenu knizku, tu novsiu a tam su orechy U2 a solene U3

grimaska4
15. máj 2012

@simciatko
ale norbimu je tuk ukradnuty,on sa zameriava na uhlohydraty 😉
a ta natierka inak ok az na ten zemiakovy skrob...ale neviem kolko tam toho je,ked nejake 1% napr.tak ok,ale ak nejakych 30% taak nem tudom...

fatima30
15. máj 2012

@vikina74
ved aj ja som asi z toho priberalamlebo ja milujem sladke a potom tycinky chipsy puknce........pochutinky
aj mne je lepsie ale skor mi vadi ze niekedy pridem z vonku s malym taka vyhladovana ze zjem klince ako to robis ty nosis si so sebou....alebo baby poradte ,ja si zoberem jablko ale nestaci.....

grimaska4
15. máj 2012

@simciatko
jedavaj 5x denne male porcie,teda nie do prezratia,len aby si bola syta a rozdel si uhlohydraty tak,aby kazda jedlo obsahovalo 30g uhlohydratov priblizne.
asi s tymi malo prijatymi kcal a uhlohydratmi si si spomalila metabolizmus 😉

grimaska4
15. máj 2012

@monky1
tak mas knihu asi z doby kamennej 🙂 .mileko je po novom plnotucne U1,ostatne nizko ci polo su U2,kivi je U2 po novom,predtym bolo U1 ☹ ,vlaske orechy su U2

vikina74
15. máj 2012

@fatima30
Ja ked sa dobre naranajkujem a dosyta najem na obed, tak vacsinou vecer nemam problem. Mne vyhovuje jest skor 3 max 4 krat do dna, lebo inak sa prilis sustredim na jedlo. Som asi vynimka, ale mne nevadi byt vecer trochu hladna, vypijem pri telke pol litra caju a je. 😉

grimaska4
15. máj 2012

@fatima30
inak na rucolu pozor,povzbudzuje chut do jedla 😉 ,inak ja ju milujem tiez

grimaska4
15. máj 2012

@fatima30
zober si zeleninovy salat do misky ,ktora sa da uzatvorit aj vidlicku 😉 ,hod do toho salatu tuniaka,ci sunku,ci kuracie prsia na prirodno,syr napr.feta ,zober k tomu dva ci tri polystyreny alebo tie ripsy od norbiho 🙂

fatima30
15. máj 2012

@grimaska4
dik zatial nechcem papat polystyreny az bude zle 🙂 😀 ale tensalatik budem musiet brat lebo fakt zomrem 😒

grimaska4
15. máj 2012

@fatima30
preco?na jeden kus obsahuje okolo5 g ch a aj to pomaly vstrebavatelnych,su z obilia,ale nie z muky a v tom je rozdiel,to povedal norbi 😉

fatima30
15. máj 2012

a muka je z coho???nie z obilia 😀 😀 😀 ?

grimaska4
15. máj 2012

@fatima30
ha ha ha,ale z pomleteho obilia,vsetka vlaknina a telu prospesne latky su prec,vy ste tu fakt brzdy daktore,ale riadne ☹

fatima30
15. máj 2012

akoze sa ma snazis urazit 😠

grimaska4
15. máj 2012

@fatima30
tak si precitaj knihu a potom sa vysmievaj,lebo ja fakt vysmev nemusim ☹
akoze sa stravujete podla update a daktore nemate ani chyru ani slychu o com to je,takze sorry