Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Tak som to ani nemyslela, ze je blud, naopak, pre mna je to jeden z naj sposobov stravovania, tak mu odpustim aj tie nelogickosti v zaradeni potravin. 😉 Existuju vsak aj ine podobne druhy diet ci stravovania, ja si proste rada vyberam zo vsetkeho to NAJ a prisposobim to svojim potrebam. 🙂
Bez toho aby som poznala cele knihy vychadzam z toho, ze najdolezitejsi princip je obmedzenie uhlohydratov na veceru a dodrzanie prijmu rychlych uhlohydratov prevazne v doobednajsom aktivnom case. A samozrejme sa neprezierat ale ani nehladovat, ale to sa rozumie samo sebou.
Vsetko ostatne su pre mna "kudrlinky", ktore metodu vycibruju a robia ju Norbi-specifickou. Ale som presvedcena, ze uz dodrzanim zakladneho principu sa to da dobre zvladnut. 🙂
@vikina74
tie jeho zadelenia potravin daktore nechapem ani ja,a ani nikdy nebudem ☹ ,mozno mu ide o marketing,vies ma svoje produkty chce ich predavat.a to dobre predat.
Ja pred rokom pomaly ked som zacinala,isla som podla kodov z prvej knizky,a vela som aj nezmenila aj ked on pomenil,napr take kiwi dostalo 2 a ja ho jedavam v pohode aj vecer.
Inak mas pravdu,ak dakto chape veci ohladom uhlohydratov tak da sa aj bez knizky nato,ale daktore fakt nemaju prehlad o com to je a pustaju sa do toho.
Inak jeho cokolada na varenie je fakt super,ma len 10g uhlohydratov na 100g a z toho cukry 0,akurat som dojedla slahackovo jahodovy pohar s jeho cokoladkou.
Ale priznavam,ked mi dojdu update zasoby,objednam si z tej nemeckej stranky,lebo tie vyrobky maju este oveela menej uhlohydratov ako norbiho produkty
http://www.vollkraft.org/uploads/ProduktBilder/...
toto je moja stevia
cafte! ja prave tlacim jogurt s jahodami a sladidlom, mnaaaam! na ranajky som mala dva Update chlebiky ako hrianky so syrom a sunkou, na desiatu kavu a cheescake, obed bol Update grecky salat s tuniakom, olovrant jablko, vecera brokolica so sunkou a syrom... som totalne syta, dakedy sa mi ani verit nechce, ze aj tak chudnem 😀 len nech to tak aj ostane 😀 😀
@lulusha ja mam konecne fajront a dostala som sa k veceri 😒 .... tento tyzden mam perny, na dve deti som sama, mala zaspava vylucne so mnou na prsku 😠 , dnes jej to trvalo o cosi dlhsie, ani najest som sa nestihla 😀
ja som si pooludni napacovala kuracie prsicka na pasiky, par kusockov som si vypiekla na lyzicke oleja a zamiesala s ladovym salatom, paradajkami, dala bodliak olej s korenim a mnaaaam ... 😠 uz bastiiiiiim 😝
snad je tato kombinejšn ok 🙂
@lizika zemiaky??? ale ja nejem zemiaky ... ci reagujes na nejaky davnejsi prispevok?? 😕 ... alebo mi uz nepaali??? 😅
a -22, tak to wow .... ale asi si nesla z vahy 64kg, ze 😉 ?? ja kebyze tolko schudnem, tak ma nebude 😉 ... ale super, taky ubytok ... klobuk dolu
a ja si aj tie zemiaky a ryzu dam, ale len trosku a to na obed
dievcata moze sa na veceru aj tuniak v slnecnicovom oleji alebo len vo vlastnej stave?mozem k nemu primiesat aj syr alebo sa bielkoviny medzi sebou nemiesaju???dakujeeem 🙂
uz som to tu pisala,u mna jedavat len same U1 nefunguje,pretoze vaha mi stoji,som hladna a prestane ma to casom bavit,lebo je to velmi fadny jedalnicek pokial nemate Update potraviny a z klasickych je slaby vyber potravin s kodom U1 a kedze nie som na maso o to je to tazsie...
no ako som sa ja dusovala, ze sa zvazim az po mesiaci 😀 ... odkedy som sa raz zvazila, odvtedy moja prva cesta rano vedie na vahu ..... a odvcera zas pol kila dole ... nejde to nejak rychlo??? 😕
dievcata, ja viem, ze sa stale daco pytam, ale beriem to poctivo, tak sa nehnevajte ..... sezam je ktore U??? mam rada opekane kuracie prsia posypane trochou oprazeneho sezamu ..... poradte, prosim
@monky1
ten sezam neviem naisto,ale vsetky tie oriesky(lieskove,kesu),slnecnicove semiacka,tetkvicove jadierka su pod U2,tak predpokladam ze aj sezam,ale daj si v pohode nato maso do15.00 mozes urcite 😉
ja som tak neskusala oprazit ho,dobry napad,ja si davam rano dakedy do jogurtu za pol.lyzice sezamu
@grimaska4 ja som si to zvykla objednavat v jednej restike - salat , zeleninka, v tom opekane kuracie kusky - tak fest do cervena a do chrumkava a v celom tom mixe boli aj sezamove semienka oprazene - len neviem, ci sa prazili spolu s maskom, coi osobitne nasucho, ale straaaaaaaaaaaaaaasne dobre to bolo 😵 😵 😵 ... tak som vcera skusila napodobnit, len bez prilohy - v restike pasiky pizza cesta k tomu
a dakujem za odpoved 😉
Raz za cas prehresok ako ja - bola som vcera v jednej z najlepsich restik v BA... Jedla som len tretinu az polovicu z kazdej porcie, aj tak som nevladala uz po polievke - ale varili vyborne! Takze sup sup, dnes uz zase normalna strava bez vecerneho zakusku 😀
baby ja sa vobec nevviem prinutit liat do seba tolko vody ze 2 litre a tak
ja viem ke so m kojila tak som mala pocit ze som stale naliata tolko som vypila hruza a teraz rano kava poobede kava a pohar vody a som vybavena
dakujem @karin. 🙂
aj ja som chcela po mesiaci, ale tyzden z toho budem v tatrach, kde som myslela, ze budu svedske stoly, ale nebuduuuuuuuuuuuu, len raaaano, takze bude obycko strava, tak aby som si to vedela vyhodnotit ... a rano sa budim lahsia a lahsia a neda mi to, nepostavit sa na vahu 😀
R: brioska maslo med desiata jogurt a pasik cokolady musi sa zjest uz nekupim 😝 obed kelova polievka druhy obed kari rizoto s brokolicou cicerom a zeleninkou, olovrant asi nic alebo jablko a vecera no tak to este uvidim vcera som mala masko v paci ,ladovy salat horcicovo jogurtovy dressing mnam
baby napiste aj vy vase jedalnicky popripade linky na to co papate 🙂

@grimaska4
Nuz, ja tiez nesuhlasim so vsetkym, co sa odporuca v "Schlank im Schlaf", ale princip je prakticky ten isty ako u Norbiho, tak neviem, preco to by mal byt blud a Norbi nie. BCM nepoznam, ale co som guglovala, mala by to byt nejaka praskova dieta ci co.
Pre teba je to zdravsie a lepsie, tak je to OK. Moj muz napr. tiez musi jest kazde 2-3 hodiny, inak ma problem. Pre ineho moze byt nieco ine lepsie. Ja som velkym zastancom toho naozaj zistit co komu vyhovuje individualne.
Prakticky cely moj dospely zivot som sa zaoberala stravovanim a cistocne aj profesionalne (poruchy stravovania) a momentalne som po dlhych rokoch hladania a skusania dospela k tomu, ze cez nizkotucnu a zaroven vysokosacharidovu stravu cesta nevedie. O tom som bola presvedcena uz predtym nez som natrafila na Norbiho metodu, tym mi moj nazor iba potvrdil. A kedze vysokoproteinova strava nadmerne zatazuje oblicky, je pre mna logicke zvysit radsej prijem tukov na ukor uhlohydratov - tak ako na to prisiel aj Norbi. Kvalitne tuky pomahaju pri chudnuti a zaroven strava s vyssim podielom tukov lepsie zasyti.