icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bezaz
17. máj 2012

@fatima30 dnes som mala na obed fazulkovy privarok, trosku zahusteny update mukou, mlademu chutilo, par zemiackov k tomu, na veceru bude bez zemiakov s vajickom 😉

baby, kamoska z www.chutnekytice.sk mi posiela 3kg jahod, koniec sveta 😵 😵 😵

fatima30
17. máj 2012

@bezaz
dobra kamoska 🙂 poslem adresu ze nech aj mne 😀 😀 😀

lulusha
17. máj 2012

baby, tak moj dnesny den: ranajky: dve Updtate hrianky s pastetou a syrom, desiata: kava a cheesckake (posledny kusok 😢 ), obed Update plnene maso s grilovanou zeleninou, olovrant: asi jablko, vecera: polystyrenove chlebiky so sunkou, syrom, a mozno neskor este jogurt 🙂

bezaz
17. máj 2012

@fatima30 no za 5eur, nech nezerem cely vecer nic ineee 😀 😀 im ostava ovocko, ktore je dobre, ale nie je 100% krasne do kytic, tak ho potom predavaju za take smiesne sumy

fatima30
17. máj 2012

@bezaz
to je parada ze mas taku moznost,to mas na torty,lekvare,gule........mnam

fatima30
17. máj 2012

a hlavne jahody mozes tlacit do seba cely den az do noci 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fatima30
17. máj 2012

baby nemate nutkanie sa stale vazit fu ja som taka napchata z rizota ze normalne sa budem bat ze neschudnem ale priberiem 😝 😝 😝

mavion
17. máj 2012

@monky1 aj ja sa vazim teraz furt, ale len preto ze ja citim ze zo mna ubuda 😀 po 2 dnoch dole 0,5 kila

mavion
17. máj 2012

@fatima30 ten pasik cokolady si kludne daj, telo potrebuje aj to 😉

mavion
17. máj 2012

ako som prestala kojit, tak idem fakt na seba prisne ale hlavne prekvapilo ma to skore leto 🙂 takze bez prehreskov a vaha ide dolu a citim ze aj cm, no dala som si zavazok ze do juna budem mat 6 kil dole, takze musim makat 😀 a baby ja som sama doma 😕 deti s so svokrovcami, tak ja idem cvicit a konecne si pridam decibely, lebo to vecer ked deti spia ledva pocujem 😀

snehulienkatrpaslik
17. máj 2012

Kočeny, treba si fakt dávať pozor na ten pitný režim,ja som davála ešte donedavna 2 kávy za deň a k tomu sotva 0,5-1l sladených tekutín, obcas v tom bola aj čistá voda, ale odkedy vypijem min. 1,5l nesladených tekutin, vidim aj na váhe pokles smerom nadol...mam taký pollitrový pohar, dopoludnia si urobim don caj, alebo len tak kombi cista voda a mineralka ochutena, to musim vypit, kým odídem z domu na vychádzku, do piatej mam v sebe dalsi takýto pohar a este jeden dam postupne, kým idem spat..... na mikrovlnke mam priravený stvrty, ten stiahnem do rana, ked malemu chodim do kuchyne zarabat mlieko v noci...snazim sa to dodrzat a paradoxne, cim viac tekutin vypijem, tým viac sa mi ich ziada 🙂
Inak ja nie som az taka zazrata " norbitacka", zrejme aj preto sa vaha az tak nehýbe, skor stagnuje, ale uz len to, ze sa snazim skutocne v popoludnajsich hodinách obmedzovat sacharidy v strave a mucne vyrobky rozneho druhu, tak uz toto je pre mna velký uspech...
Baby, len mam pocit, ze dopoludnia sa neviem dojest a tých potravin zjem viac, nez predtým...a ta moja chut na sladke, je tiez dost neutichajuca...no myslim, ze sa mi to so sladkostami dari udrzat na uzde 🙂

karpan
17. máj 2012

@bezaz ahoj prosim ta vies mi poslat obrazok ako tie parky z lidlu vyzeraju?,

grimaska4
17. máj 2012

@snehulienkatrpaslik
ja vypijem bezne 3 litre a este ked polievka tak este to je plus k tomu,nemusim sa nutit,ide to automaticky,ja rano vstanem a vypijem hned pohar (3dcl) vody ,tak zacinam svoj den uz roky.
Inak obmedzovat pitie nema zmysel a najme pre chudnuce,lebo malo tekutiny v organizme tiez spomaluje metabolizmus

lizika
17. máj 2012

@grimaska4

áno presne ako hovoríš, mala som ešte viac, tak z toho dôvodu som radšej vynechala, a vôbec mi to nechýba, takže ani nejem, som z Galanty, mám možnosť sa u Norbiho aj stravovať, obedy si objednávam každý deň, zemiaky a ryža sú aj z tých obedov vynechané, keď tak máme iba update cestoviny. ale vačšinou je príloha zelenina. Ja iné nejem, všetko od neho z obchodu, na raňajky jogurt, alebo ovocie, obed si dám na 2x, lebo je toho toľko, že sa nedá naraz zjesť, takže cca o 11.30 polovička, a o 14.00 druhá polovička, večer beháham, alebo cvičím, dovtedy sa musím vyprázdniť, ale mám stále doma od Norbiho chlieb, pomazanku, jogurty, keď som hladá, tak si dám už len niečo ľahké,. Tak takto to u mňa funguje.

bezaz
17. máj 2012

@karpan no konkretne ich neviem najst, ale je to tato znacka http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/... maju aj frankfurtske klobasky bez pridaneho skrobu a pod 🙂

lulusha
17. máj 2012

@bezaz tak tak, to Dulano je fakt kvalitka, aj teraz mam ich sunku a je vyborna! inak teraz maju taky velky biely jogurt Pilos, ze "kremovy" a ten je jednoducho uzasny! vobec nie je taky riedky ako ostatne biele jogurty

bezaz
17. máj 2012

@lulusha mysis ten 18% grecky? 😀 😀 ten je skvely..
baby, ja som total prezrata jahodami a este ta kamoska pribalila asi 5kil ananasu, taky nakrajany na kolieska, stred je vykrojeny, to davaju na tie kytice a cely okraj mnamkovy, no uz mam papulu vystipanu 😵 😵 😵

grimaska4
17. máj 2012

@bezaz
mnam ,posli aj mne par koliesok 😉 ,ja teraz nema ziaden ananas doma ☹ ,momentalne ficim na jahodach

grimaska4
17. máj 2012

@lizika
ale musim ti napisat ze vzhladom nato ze jes len update produkty a ako pisem zemiaky aj ryzu vynechavas a si mala velku vahu,tak od januara si schudla malo,pri takej nadvahe 22 kil to je malo za taky cas,ale mozno mas cukrovku a s nou to ide pomalsie.
Boli tu zeny,ktore z velkej nadvahy isli tyzdenne 5 kil dolu,ale dajak zmizli uz neprispievaju

bezaz
17. máj 2012

@grimaska4 jasne, napis adresu 😵 no ja teda prekladam jahody ananasom, resp som prekladala, lebo som uz total full 😉

monky1
17. máj 2012

@bezaz posli k nam 😀

karpan
17. máj 2012

@bezaz dakujem hned pri prvom nakupe idem po nich :D

karpan
17. máj 2012

chcem sa vas opytat ked si spravim cokoladovy puding DR. oetker a dam si do toho mrazeny mix ovocia ( maliny cervene, cierne, ribezle tiez cervene aj cierne, a cucoriedky ) samozrejme bez akehokolvek cukru do ktorej skupiny by to patrilo??

grimaska4
17. máj 2012

@karpan
jedine cokoladovy nie je U1 ☹ ,inak ostatne pudingy od Oetkera su U1,ale samozrejme len so sladidlom

ale to je podla norbiho,inak minule tu jedna pisala,ze vanilkovy oetker puding ma viac CH ako cokoladovy,takze ked chces ist podla toho tak potom moze byt U1 😉
Norbi ma na niektore produkty zazracne kody,ktore ja sama tiez nechapem,lebo to bars nema logiku

Inak ja kupujem jeho praskove pudingy,maju malo ch a varia sa s vodou bez cukru a su fajne sladke,dnes som si uvarila puncovy 🙂

mavion
17. máj 2012
mavion
17. máj 2012

nemam knihu stale, ale teda mne sa zda ze orechy a hrozno su U2 😕

grimaska4
17. máj 2012

@mavion
ano orechy a hrozno su U2,ale nepocitajte Reku ku nam...ona si dnes zabehala doobeda cez 7 km(sice ja dnes 10km 🙂 ),a vecer si dala 90 minutovy bodyforming s babami a ona mimochodom tiez nepotrebuje schudnut a z tych U2 ci U3 raz za cas po veceroch snad nepribere 10 kil.

Ja som dnes mala na veceru cigansky trhanec s ovocim( s 🙂 kompotovym takze fajne vela cukru) a to bola poriadna porcia,kedze sme boli v restike a zo zvedavosti som sa postavila na vahu a vobec nesla smerom hore.
Ja uz nepotrebujem chudnut,len si drzat vahu,a to sa mi dari,ale posledne tyzdne mavam viackrat U3 na veceru.Mozno sa to na vahe ukaze neskor,uvidime

mavion
17. máj 2012

@grimaska4 to vobec nepocitam, ale ak si citala koment pod tym, tak tam Norbi uviedol ze je to vsetko UI...dokonca je tam aj salama.

mavion
17. máj 2012

len mi to pride ako protirecenie, bolo to myslene tak. dnes som cvicila na jej dvd, na ktore este nie a tam hovorila ze kto chce chudnut ma jest len U 1 a kto si chce vahu len udrzat tak aj U2
@grimaska4

monky1
17. máj 2012

no, tak ja som sa pohla o krok vpred aj v literature - v sobotu predavam staru knihu a objednavam novuuuuuu 😵
snad uz budem menej otravovat co je ktore U 😀

inak, dnes som mala tu istu veceru ako vcera a kedze mam este namarinovane prska zavakuovane v chladnicke, dobojujem to zajtra vecer - by som to dokazala jest aj tyzden v kuse, co take je to dobre 😀