icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
18. máj 2012

@mavion
tak si precitaj knihu,a v nej sa dozvies ako to chodi ked dakto konzumuje len U1 😉 ,ona inak hovori vela veci na dvd-kach.ja mam od vsetky a to uz daavno,a na niektorych si sama protireci 😉

yamimami
18. máj 2012

@mavion ja som vcera vecer urobila podobnu misu len o dost mensiu haha pre mna a pre manzelika ku telke akurat ze manzel ma provokoval aj s vonavym chlebikom ale ja bez chleba🙂

klaudialip
18. máj 2012

dnes sa ide na nakupy k Norbimu,som zvedava kolko penazi tam necham,chcela by som si kupit aj nejake obedy tak som zvedava co bude za vyber :D

mavion
18. máj 2012

@grimaska4 aby sme sa dobre pochopili, pre mna su rekine slova prinajmensom zvlastne, kedze norbi ako ty pises v knihe vysvetluje preco jest vsetky potraviny,nielen U1 dokonca sam odporuca 🙂

karpan
18. máj 2012

@grimaska4 no ja lubim iba cokoladovy a vanielkovy ostatne prichute mi moc nechutia :/ takze ked si dam tak kolo 17:00 nemalo by mi to uskodit?? spravila som si ho do klasickej 2dcl salky na spodok som dala to spominane ovocie. ani umele sladidlo som tam nedala ani nebolo treba bo to ovocie ma svoju chut taku kyselkavu a bolo to vyberne :D a s tym ovocim tiez neni problem to patri tiez do 1ky??

mavion
18. máj 2012

jaaj baby pridala som sa do jednej skupiny, kde sa chudne a cvici, ale kazda baba ma svoj styl stravovania..uz raz som im hodila na norbiho link, reakcia bola posmesna 🙂 vcera som mala na ranajky puding a dala som si platok slaninky, taak to ste mali vidiet tie reakcie..no a pri zmienke ze teda poobede budem jest uz len biely jogurt a jablko, mi jedna baba pisala..Ja som pocula,ze ovocie sa ma jest iba doobeda,lebo potom telo nestiha spracovat cukry a pracuje aj v noci,cize si organizmus neoddychne... 😀 😀

grimaska4
18. máj 2012

@karpan
podla mna to moze byt v pohode U1,a ovocie o ktorych si pisala su vsetky U1 😉 ,lahko sa to zapemata tak ze vsetky bobulovite ovocie cervenej farby su U1 a naviac maju vela antioxidantov(inak este k nim patria jahody,visne,ceresne)

grimaska4
18. máj 2012

@mavion
co su na 90 dnovej?? 😀 tam sa smie ovocie doobeda.Vies nech sa smeju,netreba ich zato sudit,ved kazdy mame iny nazor,vela ludi norbiho a reku neznasa aj v madarsku inak,kazde sme ine,kazdemu vyhovuje nieco ine.
inak vseobecne je zname,ked znizime prijem z doterajsich kcal o 500 kcal denne,schudneme za mesiac jedno kilo,a vraj zdravo.
ja som to osobne neskusala,mne sa to zda malo kilo na mesiac

vikina74
18. máj 2012

Ako som uz vtedy chudla s Mirom Veselym tak mi ostal ten tik obcas si spocitat co som jedla. 😉
Tak som si to pre dnesok spocitala,tu je moj jedalnicek:

R o 9:00: 2 celozrne toasty s maslom, volske oko, platok eidamu, trochu kecupu (2200kj/B17/S39/T32)

O o 14:00: Kari ryza so smotanou, syrom a paradajkami (2500kj/B23/S63/T32)

V o ca. 18:00: 2 krehke chlebiky, 200g cottage-syr, 2 kiwi (1300kj/B30/S23/T10)

Suma: ca. 6000 kj, B 65 (18%), S 117 (34%), T 74 (48%)

Facit: mohla som dat viacej zeleniny, na kaloriach a pomere by to vela nezmenilo.
Da sa to povazovat za moj typicky jedalnicek, aj ked vacsinou zjem este jednu porciu zeleniny ci ovocia naviac. Jem pomerne malo masa, lebo ho nelubim, ale casto si dam tofu. Vyhovuje mi, ze som syta aj 4 hodiny a nemusim sa zaoberat jedlom. Po vcerajsom uvolnenejsom dni (tu bol sviatok), kedy som mala zmrzlinu poobede aj palacinky (slane) na veceru, sa dnes drzim. 🙂

karpan
18. máj 2012

@grimaska4 o dakujem konecne naka maskrta ktoru si mozem dat aj ked pridem z prace :D a aj za to ovocie som rada potesila si ma 🙂 inak dnes som to nevydrzala a odvazila som sa zacala som 24.4 a k dnesnemu dnu mam dolu 3,5 kg strasne som rada ze to pomalicky so mna opada a to som neni az taka zaryta norbitacka len sa snazim kontrolovat si tie skupiny obmedzovat sacharidy a uhlohydraty. strasne sa tesim :D

grimaska4
18. máj 2012

@karpan
inak mozes si dat aj tvaroh s ovocim a sladidlom,ricottu,ci mascarpone,dokonca aj slahacku(s jahodami mnam)

lizika
18. máj 2012

@grimaska4
Týždenne 5kg? to je zase veľa nie? Cukrovku nemám, ani vysoký tlak, nič, všetko v najlepšom v poriadku, mám 40 rokov, Teraz som čítala, že ten chlapík, ktorého si Norbi zobral k sebe a pomáha mu schudnúť, mal 247kg, tak starý ako Norbi, videla som ich aj spolu, keď chlapík navštívil Norbiho aby mu pomohol, lebo lekári sa ho vzdali, a ten tiež chudne v priemere 5kg za mesiac, a je pod kontrolou. Že vraj to je zdravé chudnutie, jesť, nehladovať a hlavne nepriberať ale chudnúť, Myslím si, že sprostosť hovorili tie ženy, veď to by bolo za mesiac 20kg, to je neuveriteľné, Švagriná moja schudla 40kg za 5 mesiacov, mala 105kg, ale behávala 12 až 18 kg denne, a jedla veľmi málo, mala od Norbiho základné potraviny, ale obedy nie.
Tak neviem, mne to zatiaľ takto vyhovuje, celý život som sa trápila s obezitou, už ako malé decko, vždy som sa musela vo všetkom obmedzovať lebo keby nie, mohla som mať do dnes aj 200kg, ale hlavne, že prišiel Norbi aj k nám do Galanty, a pomohol mi.
zvyknem čítať tvoje príspevky, páčia sa mi, vidieť, že si už v update doma, snažím sa aj ja stále študovať, ovládam už skoro tiež všetko, ale vidím, že sa nájdu ešte takí, čo v tom nemajú jasnosť, že neexistuje žiadna Norbiho diéta, je to iba o zmene životného štýlu.

lizika
18. máj 2012

@monky1

neviem aký to bol už príspevok je to jedno, ja som len písala, že nejem zemiaky a ryžu, lebo mám viac nadváhy, ja mám s obezitou problémy od malička, navštívila som ako decko nejednu detskú ozdravovňu, ale všetko bolo len dočasné, teraz je to takto dobre, mám možnosť si objednávať obedy z Update obchodu, tak teraz sa teším, lebo sa môžem aj dobre najesť, a dá sa povedať, že sa nemusím v ničom obmedzovať a kilečká pomaly idú dolu, a to je hlavné, na 40ku v apríli som dostala pekný darček, mínus 20kg,
ešte by som potrebovala -20kg a bude všetko v najlepšom poriadku, dúfam, že to ešte zvládnem, keď aj pomaly ale iste.

grimaska4
18. máj 2012

@lizika
lenze ten happypapa ma cukrovku..a picha si vysoke davky inzulinu..a preto mu to ide pomalsie 😉
A tie zeny uz tu neprispievajuale o 100 stran naspat hej,nechcem ich menovat...,ale pametam sa na ne..nikdy nenapisali z akje vahy idu...myslim si ze z obrovskej..a prve co stracali bola voda..
ale mozno uz ttaak schudli,ze ich niet

oluska1
18. máj 2012

caute baby ja uz dlho sledujem vase nazory a mam niekolko otazok lebo este mi neprisla kniha mam ju objednanu. takze do akej skupiny partia napr. ovsenne,psenicne otruby.ci na veceru mozem len bielkoviny a zeleninu, ovocie.ja sa zatial stravujem len podla doho do 12h do 15h a do 22h. zatial som neskusala ziadne norbiho potraviny ani nemam kde kupit co citam niektore hovorite ze nic moc.tak mam z toho mierny chaos. dakujem za odpovede co mi poslete. 🙂

mavion
18. máj 2012

@grimaska4 ved prave ja som neni hadavy txp cloveka, ked sa nechytili na Norbiho ok, kazdy ma svoj nazor, pre kazdeho to jeho stravovanie je spravne 😉 ani na tie ich komentare som nereagovala, ved ok ked ovocie len doobeda je, ale ja si dam aj poobede 🙂 mne norbi maximalne vyhovuje, ja uz nic ine skusat nebudem 😉

lulusha
18. máj 2012

@grimaska4 haha, si ma pobavila, ze tak schudli, ze ich niet 😀 😀 😀

moj jedalnicek na dnes: R: dve Update hrianky s pastetou, D: kava a dve Update susienky, O: Update pizza, V: dva polystyrenove chleby, sunka, syr, salat, cibulka, neskor este spakujem asi jednu tvarohovu Update tycinku a jablko 🙂

grimaska4
18. máj 2012

@oluska1
ahoj,vitaj v klube,tie norbiho produkty su individulana vec,ja ich raz cas kupujem,co mam stale to je sladidlo,update struhanka,pudingy praskove,momentalne aj velke zasoby cestovin.mne chutia aj ich sladkosti aj tie turo rudi co sa na slovensku volaju dots,tiramisu,coko-kokos keksy,aj somloi.
Ale da sa v pohode stravovvat sa aj bez norbiho produktov.

inak tie ovsene ci psenicne otruby su v knizke novej pod U2,ale s hviezdickou a pri tej hviezdicke je ppoznamka,ze maju vysoky obsah vlakniny (50g na100g otrub),takze uhlohydraty sa neuplatnia-vstrebu sa velmi pomaly.Tym som ja pochopila,ze su teda vlastne U1 daju sa aj vecer 😉

grimaska4
18. máj 2012

@lulusha
ta mozno uz aj vymreli 😀 😀 ,ved rataj od januára uz kolko tyzdnov ubehlo...

grimaska4
18. máj 2012

ta pridam aj ja svoj jedalnicek ranajky biely jogurt 3,6%-ny v nom sladidlo skorica,kopa narezanych cerstvych jahod a 50g vlociek a otrub dokopy(20g ovsene vlocky,20g pohankove vlocky,10g ovsene otruby)
desiata 2 kusy makoveho zavinu,obed vyprazane kuracie rezne asi 150g(update cesticko),zemiakove pyre a kopa zeleniny+salatik,olovrant jahody so slahackou a s norbi cokoladou na varenie,vecera dva kusy update ripsy s veggie natierkou(su vyborne,maju malo uhlohydratov a tu v rakusku maju veela druhov),skvarky asi za hrst ,paprika uhorky, 1kus merci cokolady a po cviceni si dam bielkovinovy shake od Scitec 😉

grimaska4
18. máj 2012

@klaudialip
ta kde si dievca?pis ako si dopadla s nakupom,ake menu si si vybrala 😉

oluska1
18. máj 2012

dakujem pekne si zlata ze si hned odpovedala to ma tesi ze otruby mozem lebo si peciem z nich take zemlicky,to mi odporucila kamoska a su super .a ak mozem ako si vyratam tie uhluhydraty z potravin ked na obaloch potravin to nie je uvedene podla coho? vdaka

yamimami
18. máj 2012

ahojte dievcata,
prosim Vas, mozzarela aj bravcove maso su U1? dakovalaa 🙂

yamimami
18. máj 2012

joj este nieco lebo svedomie neda, predvcerom som napiekla muzikovi kokosovy kolac a vcera po 12tej som neodolala a poobede si dala kusok ...zla zla yamimami zlaaa! 🙄

@grimaska4 ty dievca ty sa dost zdravucko stravujes na ranajky ticho zavidim 😵 ja kedze dost musim odolavat cele poobedie chlebiku a pecivu a v pekarni tu kupujem takuuuu mnamky vzdy cerstvu fruit loaf (my sme v UK) ze rano na ranajky vzdy papam sladke toasty alebo tu ovocnu vianocku... a uz vecer sa tesim na ranajky hahaha ovsene kase a cerealie ostali posledne tyzdne u nas mnou nedoktnute ...

yamimami
18. máj 2012

babulky,
a este nahodou niektora neviete ako sa povedia tie ovsene otruby po anglicky? ja som to hladala v slovniku minule a skusala som to potom pytat v obchode ale nemobstala som...
dakujeeem🙂

grimaska4
18. máj 2012

@yamimami
jasneeee U1

grimaska4
18. máj 2012

@yamimami
ovsene vlocky su oat flakes,otruby skus short,grit.. ☹ ,neviem naisto,mozno dakto skusenejsi sa najde tu medzi nami 😉

grimaska4
18. máj 2012

@yamimami
nie vzdy mam take ranajky,moja,davam si aj chlieb aj vianocku aj nutellu,marmeladu,sice je pravda ze mam teraz namrazene do bludu update peciv 😉

grimaska4
18. máj 2012

@oluska1
najdes na nete potravinove tabulky,napr. na www.chudnutie-ako.sk napr. na muku ti vyhodi kolko ma ch na 100g a podla toho kolko muky ti ide do receptu vyratas kolko ma uhlohydratov

monky1
18. máj 2012

och, dievcata, vy ste take vzorne v tom jedalnicku - ja som sa dnes cez obed urvala z retaze - mali sme pecene zemiaky so vsakovakym korenim a acidof. mlieko ... trochu som ich pofrkala olejom, nech sa len nesusia v tej rure, ale boli skvele - akurat ze ziadne ze polovicna porcia - DO PRASKNUTIA - aj sa hanbim priznat ..... zajtra cakam +5kg 😀 😀 😀

a veceriam uz treti den to istee ... sa neviem dojest tej dobroty 🙂