icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

fatima30
18. máj 2012

@grimaska4
tak to by sa mi pacilo takto stravovat 🙂 pekny jedalnicek len co je pravda mnam

grimaska4
18. máj 2012

@fatima30
no a najme ta cokoladka vecer 😉 ,joj dala by som si este,skoda ze je U3 ☹

fatima30
18. máj 2012

ja som mala na veceru par platkov syru a dusenu zeleninku(mrkva ,ruzickovy kel,brokolica)na olivovom oleji s kurkumou,garam masalou a kokosom mnam mnam mnam a este struhany syr na to 😀 😀 😀

grimaska4
18. máj 2012

@monky1
preco???zemiaky su U2 a olej ,tuky u norbiho mozes,to je v pohode,co stresujes,z toho 5 kil nepriberes,jedine keby si bola zjedla vrece zemiakov 🙂 ,co pochybujem ze do teba tolko vojde 😉

fatima30
18. máj 2012

@fatima30
ja sa niekedy normalne bojim jest akoze normalne porcie ze neschudnem mam pocit ze musim jest malo ako je vo mne asi zakodovane ze 5 krat za den a mensie porcie 🙂

grimaska4
18. máj 2012

@fatima30
mrkvu si nedavaj na vecer len surovu,tepelne upravena je U2 vystreli ti hladinu cukru do neba a potom len budes mat cely cas chut na dobrotku 😉
co to je ta garam neviem co???

grimaska4
18. máj 2012

@fatima30
ja jem tiez 5 krat denne,a niekedy to prezeniem ze aaz do prasknutia 🙂

fatima30
18. máj 2012

@grimaska4
ach jaj musim si to zapisat do tej mojej tabulky

monky1
18. máj 2012

@grimaska4 tak vrece nie, ale kopcovity tanier ... a syta som bola az donedavna 😀

fatima30
18. máj 2012

@grimaska4
dnes som si kupila sojove vlocky mozem do jogurtu, i ked neviem ze ci ovsene vlocky vlocky patria do U2 ale bo iba do 12?ozaj a preco sa mozu vecer iba cokoladove pudinky ked obsahuju skrob kukuricny?nevies nahodou?

fatima30
18. máj 2012

baby odkedy som s vami tak som prisla na inu dimenziu vecier 😀 😀 😀 😀 salatiky mnamkove co ja som teda donedavna nejedla,zeleninku a tofu na vselijaky sposob......

grimaska4
18. máj 2012

@fatima30
neviem ktore myslis,ale oetker pudingy sa mozu vecer vsetky ale okrem cokoladoveho 😉
A to je otazka na norbiho inak preco sa mozu,ale si myslim ze preto,ze vymyslel to 10%-ne pravidlo a podla toho to na pol litra mlieka vychadza len malo skrobu.
napr. na liter mlieka ked pouzijes 100g ryze,tak ryzovy nakyp dostane kod U1
takisto aj krupica,ale mne s tou krupicou U1 nevyslo ☹ ,lebo som musela tej krupice pridat,inak by bola riedka
neviem ako ju varite vy,ale ja robim tak krupicu,ze na 1dcl mlieka pol.lyzica krupice

grimaska4
18. máj 2012

baby neviete mi povedat niektora kolko CH ma acidko od rajo,viete myslim to ochutene jahodove,ci pomarancove?
nasla som u nas v rakusku od Danone acidko,sladene so steviou a ma na 100ml 6,1g CH a z toho 5,8 g cukor.

chcela by som porovnat zlozenie,ci sa lisi 😉

fatima30
18. máj 2012

@grimaska4
aha dakujem za vysvetlenie. 😉

monky1
18. máj 2012

@grimaska4 tak to netusim
doma mam len klasik biele ☹

grimaska4
18. máj 2012

Reka hodila na FB foto z Galanty,co zacali cvicit o 17.00 a cvicia vonku,asi ich bolo zase tak vela ze sa nezmestili do haly 😉

grimaska4
18. máj 2012

@monky1 a kolko je v nom CH?

fatima30
18. máj 2012

@grimaska4
garam masala je indicke korenie taka zmeska prudko dobra vonava

grimaska4
18. máj 2012

madarky na update forume (na FB)akurat riesia,preco je update pecivo makove U1,ked je tam mak,ktory je U2,no kocurkovo 😉 ,mrnknite dakto kto rozumie,musela som aj ja prispiet bo my nedalo tote ich bludy...

grimaska4
18. máj 2012

@fatima30
aha toto nepoznam,teraz pocujem 1x 😉

grimaska4
18. máj 2012

baby,na koniku som prispela do update fora 670 krat..

fatima30
18. máj 2012

@grimaska4
a ake to tu nakazlive,vsak stale pozeram kto tu co pise,normalne posadnutost asi cely modry konik odkedy som mate ☹ ☹ ☹ 🙄 rskej

linda1984
18. máj 2012

@grimaska4 asi ti to nepomoze, ja som prave dopila acidko biele plnotucne a ma 4.7g sacharidy a z toho 4.7g cukry 🙂

grimaska4
18. máj 2012

@linda1984
dikes,myslim si ze ovocne ma viac,ale nie som si ista 😉

yamimami
18. máj 2012

@grimaska4 dakujem pekne za info a rady 🙂

babulky este sa podelim s jedalnickom dnesnym. R vianocka s dzemom, D ovocny salat O zapekany plneney baklazan mnaaam V bravcove sausages so zeleninovym salatom a mozzarellou mnaaaam dezert zelene jabko

a dievcata vy ktore zelene jabka papate ako U1 ak sa smiem spytat? su golden delicios oki? ony nie su az tak sladke ako cervene napr. pink lady alebo golden royal.....

bru nocku a krasny vikend babyyy

linda1984
18. máj 2012

@grimaska4 urcite ma viac, ratam okolo 10-12 g, je to dost sladke 😒

monky1
18. máj 2012

@grimaska4 no uz ti linda odpovedala, prepac, az teraz som sem nakukla

monky1
18. máj 2012

toto by mohlo byt U2 - az na ten cukor, či?? http://www.slepicarna.cz/?cat=recepty&rid=592

grimaska4
18. máj 2012

@yamimami
uz aj jablka kazdy jeden druh su U1