Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
dievcata, ja som este stale nekupila ziadnu steviu ani ine sladidlo - je pravda, ze som bola len v jednom obchode - tu pri nas blizko, lebo teraz sa dalej nedostanem a teda tu maju len tabletkovu a i tak mam obavy, ci nebude horka alebo s pachutou, ci co ste to nedavno pisali
nemate niekto nejaku overenu, ze by ste mi hodili link, nech si objednam - najlepsie na slovensku ... DAKUJEM 🙂
no tak uz som si to nasla na nete - dokonca aj kde to u nas kupim 🙂
@grimaska4 jaaaaaaaaj,ani sa nepytaj,uplne vybrakovane chladnicky,takze obed ziadny,.menu si vybrat nemozem bo k nam este nenosia,a nemal by mi to kto priniest.
ale kupila som si nejake zasoby na veceru 😉 a na chvilky ked ma chyti jest vsetko do radu,nejake pudingy,susienky,jablkove pite,tvarohove tycinky,konecne aj sladidlo.,pizza tycinky a co ja viem co este 😀
ale vcera aky pruser 😠 na veceru mal manzel pizzu a ja som neodolala,a dnes som sa postavila na vahu a plus 2 kila.dnes len same U1,pokazila som to ako sa len dalo a to dva dni pred vazenim.by som sa najradsej otrieskala o stenu 😢
@klaudialip
nemas pred menstruaciou? lebo z tej pizze len tak dva kila nenabehnu
ale minule som citala,ze je normalne vecer mat vahu aj o 3 kila viac ako rano 😉 ,takze ziaden stres
na vahu chod stale v rovnaky cas,ja chodim rano pred ranajkami
inak ked sme boli doma na slovensku a smerom od Miskolca na Budapest uz cestou naspat sme za zastavili na shell-ke,lebo norbi by mal mat tam update produkty.Hladam ,nevidim tak som sa pytala predavajucej(mlada baba) ci nemaju norbi update vyrobky a ona na mna udivene -a to su co???
Ale za Budapestou uz mali na shell-ke,aj cerstve update pecivo
@grimaska4 praveze nie,mam dostat az o tyzden,ale mozno mi isla hore uz predtym vaha,bo jeden vecer som nestihla veceru bo sme mali navstevu a jedla som tycinky,co som asi tiez nemala.zajtra sa odvazim a uvidim,mozno sa moje telo len nejako poplietlo,vazim sa vzdy rano,ale ved uvidime.
mam strasny problem dodrziavat pitny rezim a tak som to spravila ako ty.rano hned 3dcl vody.ale dala som si az po pudingu od Norbiho a hned som letela na zachod 🙂
@klaudialip
vidis,posobi to na teba ako ocista 😉
inak sa to odporuca aj ludom,ktori maju problem s vyprazdnovanim nalacno si po zobudeni dat velky pohar vody.
A ked si das vlaznu vodu,pojdes na zachod hned 😀 ,dakto dava do nej citron,alebo pol.lyzicu jablkoveho octu
Ja dnes -10 kg 🙂
@petka55555
jeeej,pekne,gratulujem!
ale predpokladam,ze to nemas tyzdenny vysledok 😉
@petka55555 krasny vysledok!! gratulujem! za ako dlho Petka a ako striktne to vsetko dodrziavas? moja vysnivata cielova vaha je tiez minus 10kileciek tak preto sa pytam🙂
@grimaska4 nie to je az 6,5 mesacny vysledok.konecne sa mi to rozbehlo lebo po vianociach sa mi vaha viac ako tri mesiace nepohla ale cm isli dole lebo som zacala intenzivne cvicit... Tak som rada ale este by som chcela 10 nech sa vratim k mojej super postave ktoru som mala do 23 rokov 🙂 takze dufam sa toho dockam
@yamimami mne to trvalo velmi dlho az 6,5 mesiaca ale ja mam spomaleny metabolismus vdaka dietam a jojo efektom lebo som stale pokusala a ked som mala super postavu tak sa mi zdalo ze som strasne tucna a pekne som sa vdaka hladovkam k tej tucnote dopracovala :( a dodrziavam tak ze samozrejme prehresky obcas su co sa tyka sladkeho ale inak sa snazim hlavne U1 ale tak raz dva krat do tyzdna si dam aj ryzu alebo pecivo a hlavne jednu sladkost tak aj preto to ide asi pomaly. Ale ja aj dost cvicim takze mbe dost zisli cm napriklad z brucha 16 cm 🙂 s tekutinami problem nemam a hlavne posledne tyzdne sa napchapam najviac jahodami takze asi naozaj podporuju chudnutie 🙂 ale dnes porusim maly ma narodeniny a torticku si spolu musime dat 🙂
@petka55555 gratulujem 🙂 len tak dalej....vidim ze sa budem musiet obmedzit v tom sladkom aj ja, mne vaha stoji ale zase som rada ze nepriberam a drzim si vahu 😉 uz som si povedala ze sladkost si dam len cez vikend ked tak, cez tyzden sa budem drzat, aj ked to je tazke, lebo u nas v praci kazdy nosi nejake dobroty a to skoro kazdy den 😒
Acidko malinove od rajo na 100 g vyrobku: energ.hodnota 315kj/75kcal; tuk 0,8g:z toho nasytene mastne kys.0,4g; sacharidy 14,1g; z toho cukry 13,5g, bielkoviny2,7g, sol 0,1g
@linda1984 je to cista zavislost tie sladkosti, ale u mna len odvtedy ako som rok kojila, som sa pekne rozozrala....dovtedy som s tym problem nemala, a hlavne nie ked som bola tehotna..to som asi ani sladke nejedla 🙂
@petka55555 aj tak super vysledok za pol roka si myslim Peti🙂 si motivacia aj s ostatnymi sikovnicami pre nas ktore este zhadzujeme nase kila🙂
baby mne este zo vcera ostal jeden baklazanik tak som ho opat naplnila a zapiekla a dnes je este lepsi, na cibulke som orestovala cerv. papriku, cukinku, duzinu z baklazanu a troska mrkvy, a nakoniec som pridala tuniaka supla to do baklazanu zapiekla so syrykom zmiesanym s vajcom a salatik k tomu a jaaaaaj normalne som nestihavala mojej 2rocnej dcerke davat... 🙂
tak dobru chut aj vam vsetkym ktore prave nieco kuchtite
Ahojte, tak pisem dnesny jedalnicek, drzala som sa: 🙂 Akurat, ze u nas su vsetci chori okrem mna, crevna chripka, tak sa dnes nevarilo a ja som isla podla seba.
R o 9:00: 140g celozrnej zemle, syrova natierka s gorgonzolou, kava nesladena
O o 13:00: dve male jablka postruhane so 125g plnotucneho tvarohu a 50g slahacky, osladene erytritolom
V o 17:30: 85g LC-chleba s maslom a mortadelou, paradajkovy salat s troskou tatarskej
Suma sumarum ca. 1600 kcal a iba nieco nad 100g uhlohydratov. Ten bielkovinovy chlieb sa celkom dal, velmi rychlo zasyti oproti normalnemu chlebu, ma trosku chut co mi pripomina sojove maso, ale to mam rada tak neva. 😉
Na 100g iba 10g uhlohydratov a je celozrny. Uz som objavila taky chlieb aj v inej pekarni, ten ma dokonca iba 7g na 100g, nabuduce vyskusam, ktory je lepsi. Cena za 400g 2,5-3,20 eur.
Baby vyhrali sme nad cechunmi 🙂 sa tesiiiiiiim lebo uz boli moc namysleni ti cesi!
@grimaska4
baby na FB som nasla recept na tie tvarohove tycinky po domacky,co sa predavaju v update predajni,nic zlozite to neni a ze vraj su lepsie ako z obchodu,neskusala daktora?
ide tam 25dkg tvarohu,10dkg masla a sladidlo podla chuti,dobre spolu vymixovat,dat do sacku koniec odstrihnut a vystriekat take rolky ci co to su tycinky,dat s tanierom do mrazaku na kus aby stvrdli a potom do cokoladovej polevy ppoobracat,fakt vyzeraju super,az skusim ale dnes uz ne

@monky1
aj U1,ked pouzijes sladidlo ,a ovocie U1,napr.jahody,spaldova muka je OK