Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
inak baby, ja som teraz prisla na chut aj ovociu, co som doteraz skoro vobec nejadavala...teda ovocie vseobecne som nejedavala a teraz tlacim jahody, jablka skoro kazdy den, tesim sa tomu 😵
inak baby prave peciem bublaninu mnam z cerstvych ceresni,nedali by ste si?ja az rano,dufam ze odolam 😝 😝 😝
Ale ved susenych hub da tak 10g co sa rovna 100g cerstvych. Rozdiel je naozaj len vo vode. Hriby susene len nabobtnaju, nemaju preco mat vela sacharidov - maju rovnake mnozstvo ako cerstve, ked sa napiju vodou 😉
@fatima30 to skutocne nosis taku velkost? Ved ja mam o 22 kg viac a 170 cm a teraz mi je Mko ako uliate. Aspon vidiet ze ozaj sa podla vahy neda riadit
@petka55555
ANO VYSOK SOM167 CM A VAZIM TERAZ 54KG zato by som chcela schudnut na 52,51 aby som mala S
@fatima30 tak drzim palce🙂 ja som kedysi pred 5 rokmi xs nosila 🙂))
@klaudialip gratulujeeeem wau! krasny vysledok🙂 a za aky cas si zhodila z tvojej povodnej vahy na tu dnesnu?🙂
@grimaska4 suhlasim ze beh je naj na formovanie postavy. pred tehotenstvom som behavala asi 2 a pol mesiaca baby jedna konfekcna velkost dole zadok nohy ruky vsetko mensie a brucho krasne ploche tvrde no jedna parada... teraz sa snazim popri dvoch detickach chodit behat kazdy druhy den ale vela krat mi to nevyjde, kedze sme mimo svk babky dedkov nemame nema sa mi kto postarat o babulky nase takez len ked je manzel doma odbehnem rychlo zabehat..... ach jaaaj ale je to super pocit 🙂
dakujem za odpoved tych hub bolo len tak za hrst,myslim,ze nemoze uskodit a ani som ich nenamacala,len tak oprazila na cibulke a pridala vajicka,velmi ma to zasitilo,vobec som nebola hladna a to je supeeer 🙂
@fatima30 norbiho som skusala uz viackrat,vzdy som vydrzala tyzden a potom zase tyzden normalna strava a tak stale dopkola...prisla som na to,ze ma nudil ten stereotyp,lebo som jedavala len same U1:R:vzdy biely jogurt s otrubami,D:ovocie,:O:vudy len kuracie maso alebo ryba so zeleninou,V:polystyreny so syrom...jednak som skoro vobec nechudla,bola som hladna a celkovo ma to nebavilo...tak som sa rozhodla,ze skusim si pridavat aj U2,vynimocne U3 a krasne sa to rozbehlo,ja som pripad u ktoreho same U1 nefunguju...teraz jedavam tiez U1,ale pridavam si aj chlieb,aj zemiaky a pod.U2...mam doma eliptical(bezkar) a na nom cvicim...cvicenie mi nerobi problem,kedysi som aktivne cvicila, v posilke bola aj 2krat za den.pekne sa mi vyrysovali svaly,potom som s tym musela prestat a dost sa do odrazilo nielen na vahe,ale aj energii a pod.,tak som si zaobstarala domaci stroj na cvicenie a pridam si k tomu rozne cviky na urcite partie tela...este sladkosti nejedavam,zatial ma nelakaju a ked mam chut oklamem hlavicku niecim inym 🙂...dufam,ze som ti troska pomohla,ak nieco este sa opytaj 😉
@vikina74 mam 168cm a momentalne52kg,mam typ postavy ako fatima,hore nic,len boky a stehna,preto to posobi,ze mam kila naviac,ja budem rada ked sa mi to takto udrzi,uz nepotrebujem extra chudnut,teraz je to fajn a tento styl stravovania mi vyhovuje,mam urcite pravidla 😉 ,lebo bez nich jem piate cet deviate 😠
@yamimami od polovicky januara,norbiho od 28.1.a jeden tyzden predtym tie 2 kila.ale kebyze to dodrziavam lepsie tak by bolo aj viac,ale zle sme spavali tak nebola energia.prvy mesiac mi slo najviac-4,6 kila.bo poriadne dodrziavanie a kazdy den cvicenie
baby nepapate niekedy doobeda ze slane tycinky alebo slane oriesky...?hrozne asi dostanem to 😝 😝 😝 mesacne
@simciatko
Tak to uz sme tri co mame pekne zenske boky a postavu presypacich hodin (teda aspon od pasa dole). 😉
Mne to tiez vyhovuje, lebo ako vravis, tiez som hadzala piate cez deviate, tu zobla, tam zobla. A zistila som, ze pre mna su dve veci najdolezitejsie: 1. dobre sa naranajkovat, lebo ked to nespravim, tak by som furt len zobala 😉 a po 2. na veceru dosledne iba U1. Potom je to v pohode a napriek tomu si nemusim nic odopriet.
Ake sladidlo mas? Mozno by sa dala najst nejaka nahrada, ktora je pre teba OK. Napr. ja mam erytritol - to je ako update Zero-sladidlo a ten nema ziadnu pachut, nie je horky a napr. v jogurte alebo v tvarohu je vyborny. da sa s nim aj piect. Jedina nevyhoda je cena, neviem kolko stoji u Norbiho, ale moj stal skoro 10 eur na 500g (davkuje sa ako cukor). Steviu si vyskusala? Taku s 98% rebaudiosidu?
Vsak kolace aj sladke si daj, ale len doobedu. Nie je dovod preco by si sa pri tvojej vahe mala tak obmedzovat. 🙂
baby dnes som robila zase tie tvarohove gulicky,ale som ich vylepsila,dala som do nich posekane jahody este a stavu z pol citrona,boli este viav chutnejsie ako obycajne a take pekne do ruzovkasta 😉
caute kocky 🙂 no ja vazne neviem, co robim zle, vaha sa nie a nie pohnut, schudla som zatial tak cca 3 kg za 4 mesiace a aj to paradoxne vzdy, ked ma chytili dva dni obzerstva a jedla som piate cez deviate....pre mna norbi nie je nejakou vyraznou zmenou v stravovani, viac menej som sa tak stravovala uz aj predtým, len teraz si davam viac pozor na tie sladkosti, ktore ak vobec papam, tak papam ako U3 a popoludni sa uz snazim vyhýbat mucnym veciam, sladila som umelými sladidlami uz aj predtým a vecer som si malokedy dala kusok chleba....ano, prehresky robi takmer kazdý, ale snad ochutnavka ryze po dovareni o 16-tej hod., ci nahodou nie je tvrda alebo jedna kocka varovej cokolady, tak to hadam nie su veci, z ktorých sa moj organizmus zblazni....alebo ano? ranajky som mavala vzdy sýte, celozrnne pecivo, sunka, syr,ev. vajicko, kopec zeleniny, vzdala som sa pred casom uz aj peciva, kedze sa vaha nehýbe, pitný rezim nesladených tekutin dodrzujem viac, ako kedykolvek predtým....no dnes som si dala aj to pecivo rano, ale aj po sýtych ranajkách ma o 2 hodiny chyta taký vlci hlad, dam si jablko, no pocit sýtosti sa akosi nedostavuje,...
ja vobec nie som prieberciva v jedle, ale ten .jedalnicek popoludni mi pride uz strasne jednotvarny-sunka,syry na vela sposobov, mozarelku, cottage ch., rozne natierky, polystyreny, zapekaná zelenina na viac sposobov, vajicka, obcas kuracie na prirodno, tuniak, jablka, krupicova kasa a pudingy podla novej norbiho knihy, tak toto stale dookola...okrem toho som zistila, ze ak nezjem popoludni nieco tepelne upravene, tak ma krce v bruchu potrapia....a baby, ja som sa tak tesila na tohtorocnu sezonu zeleniny, ktora pomaly zacina, ale ked uz rano alebo popoludni pozriem na moju zeleninovu prilohu, tak uz sa mi zaludok dviha a musim sa nutit,aby som to zjedla, no pocit sýtosti je tu vzdy len na chvilu.......
je pravda, ze necvicim, ale tak ako norbi hovori, chudnutie nie je ani tak o tom hýbani sa ako o strave....
Neskrtis nahodou prilis tuky? Z toho by mohol byt ten pocit hladu.
@vikina74 praveze nemam ten pocit, predtým som davala mensie porcie, neslo to nadol, ale nemala som ani stolicu a ked som zvýsila porcie, tak sa aj stolica popravila, aj vaha sa trochu pohla...dla mojho nazoru, porcie mam dostacujuce, aj co sa týka mnozstva tuku v nich ☹, skor sa bojim, ci nie je problem v tých tukov, ze by ich bolo treba zacat skrtit... ☹
@snehulienkatrpaslik
trosku to zamen,davaj si na ranajky ovocie s musli,s bielym jogurtom,ovsenu kasu s ovocim tak ti ostane zelenina na poobede alebo az vecer 😉 inak neviem z akej vahy chudnes,ale velmi malo si isla dole za 4mesiace..
ja by som sa na tvojom mieste na norbiho vykaslala,lebo ked nefunguje tak naco?Inak boli tu baby co malo alebo takmer nic nechudli s norbim,dokonca na madarskom fore jedna baba pisala ze pribrala od decembra 2011,ked zacala update-ovat do aprila 10 kil,no neskutocne
Inak este skus ratat kalorie a ch aspon 2 tyzdne poriadne,nepresiahni denne 150g ch a 1500 kcal a ked to nezafunguje,tak daj norbimu zbohom.
fakt kazdemu organizmu vyhovuje daco ine,u mna norbi fungoval od zaciatku,ale je pravda ze som predtym nikdy neskusala ziadne diety,ci hladovanie tak asi preto.Sem tam si davam ocistny den,ked pijem len bylinkove caje a bio stavy zeleninove
@snehulienka
Skusila si zeleninove kremove polievky? Ja este tak najlepsie do seba dostanem zeleninu ak nemam chut na surovu.
ludia, ked pisete inej snehulienke ako mne, tak to spravne adresujte...

@fatima30
ty mozes schudnut aj viac ako tri kila v pohode,ale ty potrebujes viac spevnit telo 🙂 podla toho co si pisala.
ale to je len moj nazor