Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@petka55555 wau...obrovská gratulácia, aj tie zvyšné kg sa ti podaria, už teraz si veľa dokázala. Ja sa budem merať a vážiť 1.7. a tiež to tu tak zhrniem ako ty. Z akej váhy si išla?
@karin. z vysokej 87, po porode som mala 78, ale ako som po roku prestala kojit, som za dva mesiace pribrala a mam 170cm...ale najviac sa mi to na bruchu usadilo... 😠 😠 😠 😠
ahojte chcela som vas poprosit ze kde by som nasla zoznam potravín podľa kategórií?
Ak to niekto ma vo worde alebo v exceli mohli by ste mi to poslat?aj na mail alena.ranusova@gmail.com
Ďakujem
@kviotecek
Tu je ten zoznam: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=30012
cafte! predstavte si, dnes sa nam dodrbal aj druhy stepper 😠 vydrzal presne dve cvicenia! tak som si nasrata zapla Jillian Michaels cardio kickbox a este teraz sa mi trasie telo 😀 😀 akoze asi v zivote som sa tak nezapotila pri cviceni a to som si obcas aj vydychla, lebo na prvy raz to bola ina makacka 😝
@grimaska4 ani neviem, taky lateralny zasa s popruhmi na ruky... a dokonca nemal retaz, ako ten prvy, ale nejaky iny hydraulicky system a aj tak sa posral... sice na nom cvicil aj muz, ale tak nosnost ma do 100 kg... bud kupim nejaky v klasickom sportovom obchode, alebo sa na to vykaslem a idem na robit kardio - Jillian
beh ma nebavi, lebo musim ist k tomu von a tym zabijem vela casu a nie vzdy je dobre pocasie
@lulusha ja som tiez zlomila dva stepperi po par cvicenich a to som vtedy mala sotva 60 kg a mne cvicenie na nom boh vie ako nepomohlo pre mna su naj beh orbitrek a este korcule 🙂
@mavion dakujem,nakoniec som ich zjedla len par,ale jahod az az.
a boli prehresky,kolko pagacikov som zjedla ☹ a aj nejaky ten kolacik.dnes som sa postavila na vahu,nastastie neslo vela hore,ale musim davat pozor,nastastie taketo oslavy nebyvaju casto 😉
caute baby,dnes som robila marmeladu z jahod pre seba z norbiho stvrt lyzicky sladidla,na 2kg jahod (uz ppomixovanych) som pridala 150g sladidla a 2 balenia gelfix-u od dr.oetker 3:1.
fajne sladucka je marmelada vyslo mi 10 flasiek takych 2 dcl-ovych 😉
Baby kde patria čerešne?
@grimaska4 Nevieš prosim kde patria čerešne? 🙂
@pavlina2222 myslím, že zákusok je najlepšie zjesť len do 12,00 hod. Určite by som ho nejedla aj keď je z predajne NU. Súhlasím s bianka1. Držať sa rozpisu. A kde prosím nájdem potraviny v tabuľke. Ďakujem za radu.
@luciapejkova
su U1,aj jahody a vsetky bobulovite ci mensie ovocie cevenej (tmavej )farby
@grimaska4 Jej tak to je super idem si dat 😝
@grimaska4 Jahody viem len som nevedela čerešne potesila si ma 😀
@luciapejkova
jak sa ti dari po tych zdravotnych problemoch co si mala?
@grimaska4
Vieš čo ide to celkom fajn davam si pozor co jem,vahu mam ako naposledy ale v cm mi slo dolu nieco aj ludia mi vravia ze som pochudla i ked vaha je zatial rovnaka ako naposledy ale to nevadi oblecenie je mi ovela lepsie a od 1.som zacala akoby nanovo s norbim,no jem len 3 krat ale pomedzi to si dam nieco ale skor nie ako ano,ale ked jem len 3 krat viac mi to vyhovuje takze som zatial v pohode. Vcera som mala naobed brokolicu zo syrom na veceru maso z polievky dnes kuracie maso a tie ceresne pred chvilkou,takze tak. 🙂
@luciapejkova
ak cm idu aj to je ok,drzim ti palce,nech sa ti dari 😉
@lulusha mas doma DVD original kupene od jilian m. alebo si si stiahla z netu? len tak som mrkla na to, riadna makacka....och, ten moj problem sklbit ruky a nohy 😀
inak baby, ja som v Norbim dost povolila a si predstavte, za par dni mam 1,5 kg dolu...ako nechapem fakt 🙂
@snehulienkatrpaslik ja mam stiahnute z netu... pfuj, este teraz ma oblial pot, ked som si to predstavila, ako mi bilo srdce 😀
dievcata kecup a horcica je ktore U???chcela som si dat trocha horcice do rybacej pomazanky na veceru,ale nebola som si ista...dakujeeem
@lulusha vo vyhladavaci mi naslo vela veci na jillian m., ale nic z toho na stiahnutie, daj tu prosim ta link, kde si si to stiahla... dakujem 🙂 😉
@snehulienkatrpaslik
@linda1984 http://uloz.to/xQQ1e4s/cviceni-jillian-michaels...
caute baby! dnes sme sa vazili a ja mam zasa o 600 g viac, nechapem... sice som tyzden necvicila, aj kramy som mala, ale je to demotivujuce... moj muz ma vsak zasa o vyse kilo menej, aspon na nho mozem byt hrda 😵

Moj sobotny obedik 🙂