Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@pigie
ved aj ja tak viem ze tam sa daju len ovsene otruby,ale ved nam to je jedno,ja som predtym ako som isla na norbiho prestudovala som aj dukanovu a pre je to riadny blud aj ta 90-dnova dieta.
ale ved kazdy si ma na vyber,ja osobne by som dukanovu urcite porusila,ja by som ju nevedela drzat dozivotne..,s norbim nemam ziadny problem sem tam prihodim nejake ocisty a ide to 😉
@grimaska4
Presne tak, Norbi sa fakt da v pohode dodrzat ako zivotny styl, lebo vlastne smies vsetko jest. Ja ked mam vecer mlsku na nieco sacharidove (vacsinou chlieb), tak si poviem, ze si to dam na druhy den rano a je to v pohode.
A co sa tyka Dukanky, tak pre mna by to bol horor, ja mam velky problem zjest maso len tak bez prilohy, o vajci ani nehovorim, to do seba nedostanem bez peciva alebo chleba. Jedine co sa da celkom bez su mliecne vyrobky. Ja som oslavovala, ked sa mi prvykrat podarilo zjest tuniakovy salat bez chleba a bez toho aby ma napinalo. ☹
Ohryzat napr. kuraciu nozku je pre mna nemyslitelne, ked kura tak len prsia, lebo sa vsetkych tych sliach a kosticiek stitim. Viem, ze som vadna. 😉 Ja ked sa podava vepro-knedlo-zelo, tak mam na tanieri kopec zela a knedlo a omacka k tomu, bez masa. 🙂 Z hladiska Norbiho nie idealne, ale povedala som si, ze sa nebudem nutit do niecoho co nemam rada.
Za trest su moji dvaja krpci masozravci, najradsej delenu stravu, masko bez nicoho. Preto som o tom presvedcena, ze to nie je naucene, ale nejako inak dane, lebo inak by moje decka tiez museli mat rovnaky postoj k masu ako ja, zvlast ked moj manzel tiez je velmi malo masa.
Ja myslim, ze som od prirody skor vegetariansky zalozena, maso som nikdy nemala rada a doteraz ho nemusim, vynimka su (bohuzial dost nezdrave) pecenova natierka, parky a jemna dietna salama ale aj to len s chlebom. Napriek tomu mam zelezo v pohode v norme a ked ma chyti zrava na pecenovy syr, tak si poviem, ze treba doplnit zasoby zeleza. 😉
baby neskusali ste niektora tu detox kuru neera-s tym madal bal sirupom?? ☹
idem to od pondelka vyskusat,chcela by som 10dni,dufam,ze ju zvladnem..
baby, mate niektora skusenost s kavitaciou? kupila som kupon v zlave a muz to pojde otestovat 😀 😀
No tak neviem, pozrela som si nejake info o tej kure a voci takymto kuram som skor skepticka. Povazujem to za cisty biznis. Aj cena je mastna, pritom ide, pokial som to pochopila, hlavne o javorovy sirup - ten dostanem tu v bio-kvalite za 500 ml uz od ca. 8-10 eur. A jasne, ze kazdy schudne, ked 10 dni neje. 😉 Ja ked by som detoxikovala, tak by som skor brala zeleninove stavy, to mi pride zmysluplnejsie ako citronova sladena voda. 🙂
Ale vyskusat, preco nie. 🙂 Moji rodicia svojho casu detoxikovali podla Bukovskeho, tiez som to skusala, ale neznasam natural-ryzu, tak som to nechala. 😅
A este - moja kolegyna robi s muzom pravidelne kazdu jar ocistnu hladovku, kde piju len zriedene ovocne a zeleninove stavy, dva tyzdne. Ale to co schudne - vacsinou tak okolo 5-7 kg, vzdy naberie naspat, oni to nerobia kvoli chudnutiu, ale kvoli ociste.
@vikina74
inak to nie je len cisto javorovy sirup(ten mam aj ja doma a to v kvalite C ako ten madal sirup) je tam aj palmovy sirup,ktory len tak nezozeniem.. mne nejde o chudnutie,ja uz nepotrebujem chudnut,mne ide o ocistu tela a toto mi pripada lepsie ako hladovka,inak som s vodou uz detoxikovala aj 2 dni ma celkom v pohode.
a co sa tyka biznisu-biznis je uz vsade a pomaly vsetko,aj update vyrobky su biznis v urcitom zmysle slova..
@grimaska4 Kamoska to drzala asi 7 dni a schudla z pasu 15 cm ale ona mala z coho,mala cca 75 kg. Ja som na to tiez pozerala ale to si musim sama namiesat ten napoj alebo sa to da aj priamo niekde kupit?
Ja by som sa trochu bala, ze sa mi spomali metabolizmus pri takej kure. Neverim tomu, ze po tej kure nepriberies. Z toho hladiska mi pride Bukovskeho kura lepsia, lebo tam sa nehladuje, iba su vylucene vsetky zivocisne potraviny.
@luciapejkova
akoze ten sirup uz je hotovy,predava sa v 500ml baleniach,ale na kazdy den si musis z tho sama namiesat,je tam recept-treba 1,5 dcl citronovej stavy(4 az 5 z citronov),1,5 dcl toho sirupu kayneske korenie spicku lyzicky(podla chuti) a 1,7 dcl vlaznej vody-z toho zvykne 2 l napoja co za den musis vypit 5 alebo 6 davkach ked ta prepadne hlad.
ja som si objednala take balenie ze ten sirup 1l ,cayenske korenie(iank sa da kupit bezne v potravinach-dnes som pozerala v spar maju),sice mne poslali bio verziu a este ktomu ten indus sol takej ruzovej farby,nejaka 500milionov rokov stara sol,co sa riedi s vodou a nalacno vypit,ale mne ta davka vyjde asi na 7 dni
@grimaska4 kočka, po takejto kure budes uz priesvitná 🙂 davaj si pozor na seba 🙂
@snehulienkatrpaslik
priesvitna nie,ale dufam,ze zbavena toxinov 😉 a to my bude stacit
@grimaska4 tu budes dva tyzdne pit len ten napoj? ja som nikdy nevydrzala ani jeden den o vode...🙂)) ako sa to da vydrzat? 😉
@grimaska4
Tak to som fakt zvedava, ako to bude ucinkovat u teba! 🙂 Kazdopadne drzim palce, aby si to zvladla! A dufam, ze sem obcas napises ako sa ti dari. 😉
Ja som akurat kukala na detoxikacne kury so zameranim na celulitidu (moje stehna su hrozne, videla som to v plnej krase, ked som teraz cvicila v kratasoch 😖 ) a mozno sa dam tiez buduci tyzden na to. Asi taka modifikovana Bukovskeho kura s pohankou namiesto ryze a so spaldou namiesto psenice. Ja keby som dala tekutinovu kuru tak pri vahe 48 kg asi zmiznem, takze potrebujem nieco kde sa najem, ale toxiny sa aj tak vyplavia. 😀
@petka55555
2 tyzdne nie,max.10 dni 😉 ,sice ja mam napoj len na 7 dni,ale ked budem fit,kupim si este jednu flasu aby som dotiahla dokonca,ja som na vode vydrzala 2 dni,s vodou a so zeleninovymi stavami aj 5 dni,ja tie take 2 -dnove ocisty robim pravidelne uz par rokov,mne to poradil jeden lekar pred par rokmi lebo som mala strasnu aknoznu plet a fakt nic nezaberalo-ani kozmeticka,drahe kozmetiky od vichy ci la roche posay specialne na akne nic-ja som raz bola aj v nemocnici tyzden kvoli tomu kde mi robili kadejake vysetrenia ze preco to mam a nezistili nic,vsetky vysledky ok,aj dermabarazu mi robili.
a po tej ociste som bola ok,cela plna energie tak si ju pravidelne opakujem,ale samozrejme ze ked dakto s tym zacina,nemoze hned tyzden detoxivovat ale musi si organizmus privikat pomaly,jamam tiez 52,5 kg momentalne,ked neschudnem vela toho sa nebojim,mne ide fakt o ocistu,a ako som citala forum ci na memeckej ci madarskej stranke,ludia su pocas tej kury ok a plny energie
@vikina74
na celulitidu mne stacil norbiho styl a rekine cvicky na stehna-min.3 x do tyzdna a beh 😉
nemala som ju sice strasnu ale bola,a uz nie je zmizla,az kamaratky neverili ze bez spec.procedur a pripravkov je prec.
a to iste pisu zeny na madarskom fore,bud uplne vymizne,alebo su pomenej u tych co jej maju habadej
@grimaska4 to je dobre ze max 10 dni 😀 😀 😀 😀 ..ja verim ze je to isto pre telo priaznive, ale ja by som proste bez jedla nevydrzala, ved by mi bolo zle nie? ja totiz od mlada mavam stavy, ked sa rano nenajem a asi mi klesne cukor alebo co a ostane mi zrazu zle, objele ma studeny pot a uplne sa trasiem...ale odkedy ranajkujem tak to nemavam...ale bolo to velmi neprijemne, a preslo to jedine ked som sa poriadne najedla a hlavne nieco riadne sladke...tak preto si neviem predstavit ze by som cely den nic nezjedla len vela pila... 😝
Ahojte, mne tie kila a ani centimetre nejako nechcu ist dole.. nemam velku nadvahu, to asi preto bude.. alebo mozno kvoli tomu ze som presla z dukan.diety, ktora je taka striktna,na norbiho, pri ktorej jem vsetko..rozmyslam ze budem vynechavat vecere, dam si len olovrant.. co si myslite o tom? Mysite ze to je blbost? Uz neviem co robit..
@mavion to je super ked muz pochvali 🙂 ja som sa svojho tiez pytala ze ci sa mi zmiernila celulitida a on ze a kde mas celulitidu?hovorim na stehnach a na zadku pozri.a on ze: Moja zlata,ty potom asi nevies ako celulitida vyzera,tak neviem ci to myslel vazne,abo si to proste nevsimal ale ja som si rozdiel vsimla
som zufala,zacala som cvicit,chybali mi necele 2 kila dole do mojho ciela a teraz vaha isla vyssie,zo 66,7 na 68-nemam ani pred menzesom,v pondelok vyplata a hned nabehnem k norbimu,predtym mi pomohol tak dufam ze zaberie aj teraz bo ja nestastna 😢
Baby co cvicite Jillian, aky je level 2 v porovnani s 1?tento vikend docvicim 1 a od pondelka chcem ist na 2 🙂 tak ci sa mam tesit alebo plakat 😀
@petka55555 typicke znaky hypoglykemie,to sa aj mne casto stavalo,ze som pocitila slabost,zacala sa potit,az na odpadnutie a tiez odkedy pravidelne jedavam zlepsilo sa to,obcas sa mi to este stava,ale vtedy viem,ze telo mi dava signal,aby som nieco zjedla,hoci jablko...myslim si,ze ani u mna by taka kura neuspela,po prvom dni by som sa triasla cela 😀
@simciatko je to neprijemne aj moja mamina to ma ale skutocne odkedy som bola tehotna a pravidelne jem a ranajkujem tak to nemam ale dovtedy velmi casto :/

Hmm, ja tiez pri Dukanovej som vsade citala ovsene otruby, nie psenicne...
http://www.dukanovadieta.com/products/kazdy-den...