Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 no ja som veru viac na zaciatok nevladala, kondicka nula bodov, ale ja sa za to nehanbim..
ked ti niekto oponuje a povie ti svoj nazor, to este neznamena ze sa do teba obuva tak sa neurazaj,
a prepac, ty odkial beries ze ja to robim pre inych? robim to len a len pre seba, pre svoj dobry pocit a pre dobru kondicku aby som zvladla fungovat cely den pri detoch..a to nie je nariekanie, len hole konstatovanie..
a toto forum je o tom...lebo sme ludia a nie roboti, raz sme hore, inokedy zas dole.. ŽI A NECHAJ ŽIŤ
@grimaska4 chod si prosim ta dat ladovu sprchu!!!!! ved to sa neda citat ako ty tu odpovedas ostatnym babam...
ako sorry..ale ani ten najvacsi sedlak sa nevyjadruje tak,ako sa vyjadrujes tu ty!!! je to tvoja stranka,tvoje forum??? nie je...a svojim prejavom tu o xvilu docielis tak akurat to,ze si tu budes pisat sama!!! toto nie je 1x co si sa obula do bab...
aj ja som vas zacala prednedavnom citat, stravujem sa podla norbiho od marca...chcela som sa sem povodne pridat..ale radsej
Ahojte baby, prosím poraďte kde kupujete sójovú múku, v ktorom obchode. Ja som už prešla Tesco, Kaufland, Carrefour, Lidl ale ani v jednom z týchto som ju nenašla. Prosím poraďte. Ďakujem
@grimaska4 toto je verejne forum,takze tu moze reagovat kazdy kto xce..(a pozri sa odkedy som na tomto fore registrovana a kedy ty)
btw. pri registrovani neviem,ze ci si citala pravidla fora: 😎
Nepíš vulgárne, nepoužívaj nadávky, alebo hrubé slová.
Neurážaj, neprovokuj ani nereaguj na osobné útoky na teba. Ak niekto na teba útočí, oznám to adminovi stránky.
“Ak niekto reaguje na urážku urážaním, nie je v ničom lepší ako ten, kto začal.”
@grimaska4 laskavo vaz slova, nemas pravo nikoho urazat, nepoznas ma, nezijes so mnou, prehodili sme spolu par slov tu na fore a ty mas odvahu mi toto napisat? leniva zdochlina?.....a ze som nedala mudru radu?precitaj si forum,bola som tu skor ako ty.. a potom niekolkokrat snaha aj bola, lenze len to co napises ty je spravne, iny nemaju sancu...a ako si zelas necham ta zit a velmi rada, moj posledny prispevok k tebe..
@mavion
a teraz co ze si tu bola skor ako ja???co to ma znamenat-ty mozes vsetko ja napisem jeden komentar a nie pre teba!!! a ides sa z toho zblaznit??
preco by tu nemal dakto iny sancu pisat???preco si neradila ked sa dakto pytal??a to aj viackrat za sebou???vtedy ste neboli take aktivne,teraz naraz aano,a dufam ze to bol posledny prispevok na moju adresu a neotravuj ma 😉
tak baby aby ste vedeli, bola som tu pred grimaskou, vela bab po je prichode prestalo prispievat...zeby nahoda?
@grimaska4
Prosim ta, precitaj si po sebe co si napisala, ved to sa rozum cloveku zastavuje...
Ja som sa ti ospravedlnila a dufala som, ze to prijmes, namiesto toho ma nazves tiez lenivou zdochlinou.!
Toto je moja posledna reakcia na teba a ostatnym babam odporucam to iste.
Nie sme blbe, poradime si aj bez grimasky.
boze baby,ale sa to tu zvrtlo,smutne je to citat,ale nekomentujem to radsej. ☹

Tak aj ja stagnujem, uz stvrty tyzden... Ci mam prehresky, ci nemam, vsetko jedno. Vaha osciluje v rozmedzi jedneho kila... pride mi to uz smiesne 😀