Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@aninapomaranc vyprazdnovanie bol problem u mna pred tym ako som sa dala na norbiho strasne nieco stale som bola nafuknuta a kolko krat som nesla aj 2 dni na velku. a teraz?? uplna pohoda ziadne problemy vsetko je tak ako ma byt. budem sa snazit stravovat s norbim co najdlhsie lebo mne to uplne vyhovuje nie som hladna, nemam problemy so zaludkom a uz len zacat pravidelne cvicit a bude to jedna basen 🙂
dievcata ja nemozem najst ten recept na pizzu zo zeleniny,nema niekto link,po slovensky poprosim...dakujem 😲
baby vcera som objavila v nasej jednote konecne tvarohovy dezert roznych prichuti bez cukru so sladidlom, tusim vyrobca je Milko, tak sa si dala na veceru, naozaj je vyborny, necitit ho umelinou 🙂
ahojte, chcela by som sa pripojiť 🙂 len sa mi to tu nechce všetko čítať 🙂 ... tak vás chcem poprosiť či nemá nejaká z vás, čo už veeeľa toho schudla 😀 predať náhodou knižku Norbiho Up.... dakujeeeeeem.... aby som si to mohla preštudovať a konečne ZAČAŤ !!! 🙂 vopred díky
@grimaska4 áno pesne aj podľa mna to u mňa vôbec nefungovalo, a cítila som sa ťažko a unavene, dokonca mi váha išla o kilo hore po 5 týždňoch. Asi je to pravda že nesedí na každého, a možno aj preto, že som už pred tým držala viac diét a metabolizmus už môže byť tým poznačený. 90dňovku som držala aj vlani a schudla som 12kg ale potom som otehotnela takže kilečká sú spať. dnes ju držém zatial len 5 deň a mám dole 1,5kg cítim sa ľahko, takže asi na mňa len touto dietou bohužiaľ, rada by som držala norbiho lebo to pre mňa nie je také drastické ako 90dňovka ale asi nepatrím medzi tie šťastné.
@yamimami ahojte, veď hej aj ja som sa s tým upokojovala že mi rastú svaly preto nejde dolu váha ale myslím si že mi to jednoducho nesadlo(NU) teraz som 5 dní na 90dňovke a už je 1,5kg dole 😝 . takže čo som papala. Ranajky celozrnná bageta s maslom+med, kavá s mliekom bez cukru, doobedu nejaké 2ks ovocia, obed cca okolo 14tej klasika nejaké masko so zemiakmi(ich som sa snažila jesť menej), olovrant nejaký syr len tak "nahusto" cca 10dkg, a večera biely jagurt so psyliom/vláknina/. takže asi tak nemyslím si že by som nejako porušovala pravidlá diety, no neviem čo na to poviete?
@mavion takže čo som papala. Ranajky celozrnná bageta s maslom+med, kavá s mliekom bez cukru, doobedu nejaké 2ks ovocia, obed cca okolo 14tej klasika nejaké masko so zemiakmi(ich som sa snažila jesť menej), olovrant nejaký syr len tak "nahusto" cca 10dkg, a večera biely jagurt so psyliom/vláknina/. takže asi tak nemyslím si že by som nejako porušovala pravidlá diety, no neviem čo na to poviete? a pitný režimtak 1,5l vodičky bez malinoviek.
@grimaska4 áno presne je to tak ja som pred tehotenstvom športovala a teraz mám pár kíl navyše a môžem potvrdiť že nie každý 70kg človek vypadá rovnako. Keď mi niekto povie že váži približne ako ja pri podobnej výške, tak si poviem že to somnou nie je až také zlé, aj ked niesom spokojná so svojou váhou ani zďaleka. Takže idem si za svojim cieĺom a ešte mám čo robiť aby som do neho dorazila treba mi dať dole 11kg ☹ , držte palce
@janculka2111
strava je ok,kedze doobeda sa mozu U3 a predpokladam ze na ranajky si nezjedla 3 dcl medu,lebo to by bolo nemozne 🙂 ,asi ani u teba norbi fakt nefunguje a nema zmysel sa s nim trapit,ked ti inou dietou idu kilecka dole tak v pohode,drzim ti palce,aby si rychlo zhodila tych vsetkych 11 kil ktorych sa chces zbavit,a musi si verit,tak sa ti to podari urcite-ozvi sa sem tam ako sa ti dari
Nie to nie , len 1-2 malé lyžičky, to by som nezvládla 🙂 , ok ozvem sa, a veľmi závidím vám všetkým u koho Nu funguje, veľmi rada by som sa s vami vymenila🙂
@nubab1 ak chces knizku od norbiho, tak mam 1.diel,mne je v podstate teraz uz na nic, tak ak chces, predam ti ju....samozrejme za menej, nez som kupila 🙂
@snehulienkatrpaslik jeeeej....tak to ti budem strašne vďačná 🙂 pretože je všade vypredaná, pozerala som všetky online kníhkupectvá...tebe je nanič, lebo si už spokojná s váhou, mám tomu takto rozumieť? 😉 či? .. joooj...tak sa strááášne teším...dúfam, že sa mi to podarí, lebo pri mojich rôznych dietach som stále išla s váhou len hore 😠 napíšem ti adresu do RP.
@nubab1 môžeš si ju aj stiahnuť na www.uložto.sk...link je http://www.ulozto.sk/hledej/?q=norbi+
Ahojte baby....ja sa zas hlásim po mesiaci 🙂 ...celkom sa mi darí, ďalšie 1,9kg dole. Ešte 1,10kg a svoj cieľ mám splnený 😀 , chcela by som to dokázať za tri týždne - ideme totižto na svadbu. Manžel povedal, že to vidno na zadku, že som schudla, ale že na bruchu veľmi nie. To už asi nepomôže Norbi ale len cvičenie....Keď mne sa taaaak straaaašne nechce...Ale asi budem musieť.
Baby chcem sa opýtať - melón červený patrí do ktorej skupiny? Neviem to akosi v tej knihe nájsť - mám ju v češtine 😝
Troška som prebehla pár strán dozadu a šokovala ma info, že polystyrény vôbec nie sú U1???? Veď to je moja záchrana. Nejem ich nejako veľa, ale tak asi 3-4krát v týždni ich mám na večeru s niečím. Pre mňa to je náhrada chleba, ja som bola zvyknutá papať na večeru chlieb alebo pečivo s niečím a teraz odkedy dodržiavam Norbiho som to nahradila polystyrénmi....Ale tak asi keď zatiaľ chudnem, tak to bude OK. Keby som začala stagnovať, tak viem, čo mi treba vypustiť.
A ešte baby môžete mi napísať, ak sa vám chce, že čo cvičíte, ako dlho a koľkokrát do týžňa..
Dobrú noc. 😎
@zuzu1111 jillian michaels levely tu cvici dost bab.vies si to aj stiahnut boli tu nejake linky na to a cvici sa to cez pracovny tyzden a vikend volno
@zuzu1111
supeer gratulujem ti 🙂 a veru tak ,strava samotna ti nepomoze,zacni cvicit,na zaciatok aspon nieco lahke-nezabudni precvicovat cele telo ,a nielen problemove partie,ucinny na brucho je aj beh-chod von do prirody a behaj aspon 20 minut(ak si nebehavala davaj si so zaciatku 10 minut a to minuta behu 1 az 2 min.prechadzka ci rychla chodza a toto striedaj),cerveny melon je U2(ja si davam aj vecer sem tamci poobede neskoro) a polystyreny?kludne ich jedz aj vecer,tie 4 ci kusky su ok(vacsinou na jeden kus je okolo 5 az 7 g ch),ono uz po novom nie su U1,ale nakolko maju vela vlakniny(nie su z muky,ale z celeho zrna pufovane pri vysokej teplote) a ta znizuje vstrebavanie uhlohydratov,niektore produkty norbi v knizke nema pod U1,ale ma k nim poznamku a tie si treba vsimat.
ja cvicim denne,niekedy ked sa neda tak 4x do tyzdna urcite,min.40 minut max 90 minut a mam aj dni ked cvicim a chodim aj behat taku dobru hodinu(tento tyzden napr som bola uz 2x 😉 ) a zacala som hrat tennis a to je dobra makacka na telo,svalovku som mala riadnu na rukach aj stehnach,co som uz davno nemala,ani som si nemyslela,ze sa pri tenise az tolko nabeham 😉

@eevicka83 samozrejme kazdeho https://www.facebook.com/groups/412837462100297/ sup sem 🙂