Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
juj, parada, v tichosti zavidim 🙂 ja som sa rozhodla pre norbiho, lebo kojim a nechcem si to teraz pokafrat nejakymi dietami. Ja som velmi vela pribrala v tehu, mala som neskutocnych 93 kg, ked som sla rodit, no a teraz s tym bojujem tak, aby som neublizila babatku. Uvidime, ako to pojde dalej, ale uz som odhodlana so sebou nieco robit, lebo sa citim ako v cudzej kozi niekedy 😖
@zuzu8655
ved ti idu pekne dole kilecka,len to nevzdavaj,inak ja som po minus 10 kil mala 3-mesacnu stagnaciu,od decembra do konca februara som stala na 57kg a potom tie 4 kilecka isli za mesiac dole,ale to som uz prisne sledovala prisun uhlohydratov do 150g denne a namiesto vecere som si davala proteinovy shake.
Ale ty to nerob,stravuj sa(ale vyvazene)ked kojis!Maj dieta na prvom mieste a potom svoju postavu.
Inak vela zien update-uje aj pocas tehotenstva aj pocas kojenia.
Drzim ti palce 😉 !
@stanuskaa dik za odpoved. Uz s tym chcem seknut, aj ked je to taka moja zavislost 🙂 uz kojim skoro pol roka, pomaly bude mliecka ubudat zrejme, aj ked by som chcela, kym sa bude dat. Diety nedrzim, ale mala som velmi nezdravy sposob zivota, co sa odzrkadlilo aj na mojej vahe. Takze aj kvoli malej musim zmenit zivotospravu
Tak a ja mam uz druhy mesiac stagnaciu, dokonca mi to vyslo o kilo nahor 😒 Ale nevzdavam sa, dufam, ze to este stlacim dolu 😒
Tak ja sa vazim teraz castejsie,moja vaha bola 68 par dni dozadu a teraz zase 67,3 lieta to vselijako,ale nevadi,hlavne aby bolo malinke v poriadku.
Kde ste tehulky?fakt ma to mrzi ze tu vobec nepisete,prosim ozvite sa 😀
ahojte dievcata,zaujala ma tato tema,chcem sa s vami poradit-mozem po 12-ej kavu osladit namiesto cukrom javorovym sirupom?berie sa to ako cukor?dakujem
@rovni
ahoj,neviem kolko kavy vypijes poobede a s akym mnozstvom javoroveho sirupu ju sladis(predpokladam nedavas moc do salky,kedze je j.sirup sladky)
Inak U1 nie je urcite,obsahuje vela uhlohydratov (az 66g na 100gsirupu..,inak cukor obycajny ma 100g uhlophydratov na 100g cukru ☹ -takze lepsia alternativa je so sirupom sladit)
Ale ked chces na 100%update dodrzat (vylucit cukor a bielu muku u norbiho su prvorade),nahrad aj ten javorovy sirup poobede so steviou,ci xylitom,eritritom 😉
@grimaska4
je to mala salka a sirupu tam bola jedna cajova lyzicka
este ma napadlo-susene hrozienka sa mozu vecer?nevedela som co na veceru a mala som hroznu chut na sladke,tak som si dala obycajne kukuricne cornflakesy s mliekom a nasypala som tam hrst hrozienok
zaujimave,ze ked som si citala zlozenie tych obycajnych corn flakesov,aj tam bol nejaky cukor 😝
ahojte baby, prisla som Vas trosku pozriet 🙂 snazim sa ist podla Norbiho aj dalej, aj ked s mensimi zmenami 😀 napr. biely jogurt som poobede musela nahradit ovocnym, lebo ho nemozem ani citit 😀 a musim k nemu aj rozok, bez neho to nejde 🙂 a ovocie netriedim ani zeleninu 🙂 ale nastastie sladke mi nejde na chut, skor stiplave mnnnam 🙂 ak tak dam si doobeda a vecer sa snazim uz nejest nic zakazane 🙂 zatial som spokojna, cvicim cviky pre tehotne, vaha stupla trosku teraz po dovolenke 😀
@klaudialip ahoj, ako sa ti dari?
ahojte...viem ze ste to tu urcite uz rozpisovali, ale 320 stran nemam cas precitat...neviete mi dat odkazy na nejake stranky, kde je zhrnute co a kedy sa moze jest? ja sice zatial nevarim, jedlo si objednavam na cely den (dnes som sa postavila na vahu po necelom tyzdni a trosku ma to motivovalo, lebo tam bolo skoro o dve kila menej) ale chcela by som si aj ja zacat varit, tak nech viem co a ako..dakujem
@mavion ahoj,no pre mna norbi prestal existovat bo mi byvalo strasne zle a chleba som v sebe udrzala,ale teraz je to uz trosku lepsie i ked norbiho nedodrziavam presne,problemy mam hlavne s vecerou,budem musiet nieco vymysliet. ale vaha mi lieta od 67 do 68 zatial,uz som to tu pisala
nevies mi poradit nejake cviky pre tehotne?neviem zohnat to dvd od reky a neviem co mam cvicit
@klaudialip
zadaj na youtube .com-cviky pre tehotne a vyhodi ti rozne videa 2 minutove aj 9 min. napr.(mozes si skombinovat).
Inak aj Cindy Crawford ma dobre cviky ,ona ma take ze aj po tehotenstve sa daju cvicit(ale urcite najdes tiez na youtube).
@rovni
ked potrebujes schudnut,radsej tie corn flaks-y si davaj na ranajky,neviem sice ktore mas doma,ja napr.mam doma od nestle Fitness,inak na jednu porciu 30g to je(cca 3 pol.lyzice) pise 5,2g cukru.keby ti take mnozstvo stacilo,samozrejme plus mlieko k tomu (ked si das 2 dcl napriklad ,tak dokopy prijmes okolo 15g az 20 g uhlohydratov z vecere,co je este ok.(ale ked mrnknem na zlozenie a to cukor a este glukozovy sirup,sol a kvantum E-cka takze nic moc ☹)
Inak vecer sa velmi neodporuca zjest vela uhlohydratov max.30g
najlepsie moznost je davat si vecer bielkoviny,so zeleninou s ovocim
Skus si dat tvaroh(daj tam sladidlo,skoricu,nastruhaj z vanilky),pridaj nakrajane jablka,alebo hocijake ovocie U1(slivky su teraz napr,)
Alebo mozzarelu s paradajky,tuniaka s konzervy vo vlastnej stave so zeleninou si daj ,alebo so salatom
Hrozienka su U2 maju vela cukru tiez sa podla norbiho mozu do15.00 😉
@linda1984
lenze norbiho chleby obsahuju tiez obilie(aj ten slavny 6 gramovy chlieb jeho),aj update musli co maju na predajni,aj jeho musli tycinky a predsa je vsetko U1,teda sa mozu aj vecer.
Takze vsetko zalezi od zlozenia podla toho sa treba rozhodnut ci dat danu vec vecer.
A norbiho veci no,neobsahuju pridany cukor to je pravda,ale sladidla a pouziva aj dost umelych ☹ ,najme v jogurtoch.
Ale tych 5 g ch na porciu nestle fitness napriklad nikoho nezabije ked zje vecer (a urcite ani z toho mnozstva nepribere)
@grimaska4 ano to mas pravdu, preto treba citat co obsahuje dana vec. Mne by ale 30 g cornflakesov nestacilo na veceru 😒 tak preto to ani neratam ze si to mozem dat. Ked uz tak si dam ten polystyrenovy chleba s pomazankou a aj to mam vycitky 😀 len zase keby mam jest kazdy den na veceru maso alebo tuniaka so zeleninou, to by som sa rychlo objedla. To jedavam skor na obed take veci, takze na vecer mi moc toho na vyber nezostane. Stale striedam jogurty, tvarohy, proteinovy napoj alebo teda ten polystyren, obcas vajicka 🙂
@klaudialip kedze tiez sa neviem dostat ku jej tehotenskemu dvd cku, podla videii najdenych na webe mozes posilovat stehna, zadok aj ruky...ja cvicim podla jej ADD UJRA ON MAGAD zadok,par cvikov na stehna to najcastejsie a potom ruky ale to len nejakych 10 minut 🙂 neviem ci som ti pomohla 😉
caute baby, dnes som sa poriadne nasrala na Norbiho, lebo zyvsil cenu za dovoz obedov - teraz po novom pytaju 1 € za den, takze k sume za tradicne menu si tyzdenne pripocita este 5 € za dovoz, svinuch jeden 😠 uvazujem, ze ja zacnem chodit na obedy v robote, to mi aspon preplatia a muz nech si objednava nadalej Norbiho, aby nemusel varit... dost ma sklamali...

@zuzu8655
ja tiez nepijem kavu,ani ziadne red bully,akurat pred behanim si davam tekuty L-carnitin.
ja som uz s norbim schudla chvalabohu,isla som zo 67 kil,zacinala som pred rokom v auguste a do marca som mala 53 kil,potom som si dala v juni 10-dnovu neera kuru(ale kvoli ociste hlavne),ale samozrejme ze som schudla ked clovek 10 dni neje a je len na tekutinach-mala som 48-49kil,teraz mam 51kg,ale uz nedodrzujem na 100%stale, mavam aj prehresky a to dost casto