Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@ultra gratulujm,za super zhodene kila,mam zaujem o tie zozbierane recepty.kde ich najdem,alebo mi ich zaslete na mail.g.godorova@zoznzm.sk
Ahojte 🙂
Ja mám tak isto záujem o recepty,vie mi ich niekto poslať? Ďakujem 🙂
Baby, ktoré ste mali záujem o tofako chlieb. http://www.tofako.sk/index.html, nutričné hodnoty http://www.tofako.sk/akcia.html
Má iba 7,9g uhľohydrátov, je lacnejší ako Norbi Update a podobné nutričné hodnoty. Myslím, že úplne postačí. A miesto master mixu je vhodné použiť odtučnenú sójovú múku, získame ten istý profit, za oveľa menje peňazí. Taktiež zdieľam názor, že NU výrobky obsahujú veľa éčiek, hlavne benzoány a chemické konzervačné látky. Tie organizmus nevie vylúčiť alebo spracovať, zaťažujú ho, prekyslľujú, v organizme sa hromadí veľa ťažkých kovov. Čo tiež nie je nič moc..... Pôvodný koncept dobrý, ale predajne ... Nie je to zavádzajúce ak nám ponúknu marhuľový džem s fruktozou a obsahuje 60% jabĺk?
Ten tofako chlieb úplne vyhovuje filozofii norbiho.
Ahojte, aj ja by som chcela zacat s Norbi Update a dat dole cca 10kg. Kupila som si knihu a pomaly sa nou luskam a mam z toho trosku chaos no a najvacsi problem vidim v tom,co papat na veceru.
Aj ja by som mala zaujem o recepty 🙂 Dakujem
Kočky, stéviou môžem sladiť celý deň?
uz som si to nasla, môzem 🙂
Ahojte baby mozem sa pridat? Citala som 1 stranu a teraz len tak zbezne. Momentalne drzim tu 2 tyzdnovu dietu, mozno somnou nebudete suhlasit, ale k nej som sa dostala ako k prvej a kedze by som sa chcela dalej stravovat podla Norbiho tajomstva tak by som sa velmi rada poucila a neviem ci niektore ste tu od zaciatku, ale ci mate nejake osvecene recepty a nejake poucenie. Ja so v tehotenstve pribrala cca30kg a teraz by som chcela schudnut. Mam vysku 164 a momentalne 72 kg a moja povodna vaha bola vzdy 55-56kg. A kolko ste schudli vy s tymto stravovanim? Dakujem. 🙂
Ahoj, tak ja som sa tiež odhodlala nabehnúť na tento systém stravovania, už som to raz síce skúšala, išlo mi ale len 1 kg mesačne, takže som vydržala len 2 mesiace. Ale teraz som zasa pribrala a už som odhodlaná schudnúť poriadne a držať sa stále podľa Norbi. Takže po opätovnom prečítaní knihy som naštartovaná 😉 Akurát vidím problém s obedmi v práci, pretože tam varia dobre , tak to budem musieť viac premýšľať čo si môžem dať a hlavne, koľko toho môžem spapať. 😀
babulky,zaujimalo by ma,kolko a za aku dobu ste schudli?konkretne ma zaujima tak prvy mesiac.ja som novacik s tymto stravovanim,nejakych 5 dni zatial.nekupujem ziadne specialne vyrobky,len sa hlavne snazim drzat zasad.do 12tej si dat aj nieco sladke,aj chlebik (vacsinou jem celozrnny),potom este do tej 15tej mozem aj nejake zemiacky,ryzu,napr.so zeleninkou a potom uz len zeleninu,salatiky,tuniaka v stave,jablcka zelene a samozrejme pijem.okrem toho behavam uz asi mesiac a trosku aj cvicim kazdy den doma.zijem v nemecku a za 3 tyzdne ideme na SK,mam stretavku zo skoly a este par mne dolezitych stretnuti,na ktorych by som chcela byt o dost kil lahsia a citit sa lepsie 🙂 preto by som potrebovala pocut nejake vase motivacne ubytky na vahe prvy mesiac.dakujem
@zuzana323 Môj manžel týmto stravovaní schudol za 2 mesiace 8 kg. Chudol na strave ktorú si bral z predajne - U14. Mesiac už sa stravuje doma s tým, že mu jedlo chystám ja. Chudne ďalej - zatiaľ mu spadli ďalšie 2 kg. Osobne si myslím, že rýchle chudnutie nie je efektívne. Úplne stačí chudnúť 1 kg za týždeň. Pri tomto stravovaní je dôležité dodržiavať čas konzumácie pre jednotlivé jedlá podľa zadelenia do skupín (ako píšeš), ale podľa mňa by si mala aj sledovať množstvo uhľohydrátov, ktoré príjmeš v priebehu dňa. Malo by to byť do 150 g za deň. Lebo ak ješ chlebík (záleží aké množstvo zješ - napr. 100 g celozrnného chleba má 48 g uhľohydrátov), tiež ak zješ sladké tyčinky, čokoládku alebo koláčik, potom zemiaky, ovocie.... všetko obsahuje uhľohydráty. Ak si z toho všetkého dáš normálne porcie, môže tvoj denný príjem uhľohydrátov presiahnuť uvedené množstvo. Skús si to čo v priebehu dňa zješ odvážiť a nahádzať do nejakej e-kalkulačky. Napr. tu
http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...
@gabikanav dakujem,no ja zjem asi 2 celozrnne zemlicky na ranajky,vacsinou sunka+zelenina,kava s mliekom bez cukru.potom doobeda si nečo dam,ale nie je toho vela,dokonca ani to sladke nemam kazdy den,proste to len beriem tak,ze ked uz si chcem dat sladke,tak aby som to stihla doobeda.inak si dam doobeda mozno mandarinku,banan,..potom obed si dam vzdy o tej 12tej,nie velke porcie,alebo napr.aj gulas,ale snazim sa bez chleba,polievku tiez si dam,ale trosku mensiu porciu ako zvycajne.ked mam ako prilohu zemiaky k niecomu napr,tak si sich dam napr so zel.salatom iba samotne zemiaky a tak sa snazim rozmyslat.po tej tretej uz rozmyslam,co si dam do bruska 🙂 teda salat s tuniakom napr., vajickom varenym,alebo biely jogurt napr. take je asi moje stravovanie teraz.tak dufam,ze nerobim nejake zasadne chyby a ze sa snazim rozmyslat nad tym naozaj.tak snad mi to v kombinacii s behanim tych 4 km cca a nejakymi cvikmi doma pomoze.. tak hadam uvidim vysledky 🙂
baby ja ked som prisla z porodnice mala som 67 kil,kedze prve mesiace som mala malo energie jedla som piate cez deviate a najoblubenejsia bola cola a milka a bola som na vysse 70tich kilach:Ddodalo vela energie.V marci hned den po svadbe som zacala s norbi update,za 3 mesiace som krasne prirodzene schudla na 60kg a drzim si to doteraz a jem vsetko!takze odporucam!!!keby boli financie pokacujem dalej a dostanem sa na povodnych 50🙂
neviete ako su na tom kocky co to tu zacinali .. ci zacinali pred rokom ? ... 😎
ako sa drzia .. ako si uzivaju nove tela 😉
dievcata... aspon tu nepiste take somariny, ze mate 170cm a 60kg, lebo ma z vas porazi. Ja som take parametre mala dokedy som prvykrat neotehotnela, potom som pribrala 30kg a este 20kg potrebujem zhodit na to, aby som bola spokojna s tym z coho ste vy "nestastne", alebo sa chcete len pochvalit, ze vyzerate lepsie ako my buchty.
z toho co som uz precitala a vyskusala viem, ze diety su na prd ak sa vratite naspat k pazravosti. najprv som zacala 90 dnovou, zislo dole 10kg a potom sa to zastavilo. po dovolenke a oslavach to vyslo este o 3kg hore a teraz zase stojim. jem toho dost, lebo priznam sa nemam system, ale 2x tyzdenne chodim na Zumbu. zasadne je donutit sa cvicit a najllepsi sposob je kupit si casovoo obmedzenu permanentku. dolezite podla mna je len nepreziierat sa a ak sa aj pustit do diety, tak vo chvili ked prestane ucinkovat treba zmenit sposob stravovania, lebo telo si na to zvykne.
a vyhovorky typu nemam moznosti chodit cvicit su trapne. doteraz ma stvali reklamy pocas filmov a relacii, ale teraz ich vyuzijem na cvicenie (na internete sa toho da najst strasne vela) napr. http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub/?da... zacina to v 52 minute...
@grimaska4. Ahojte dlhšie sledujem toto fórum a aj ja sa snazim držať nu životosprávu od septembra a celkom sa mi darí ale mám pár otazok poradíte? Aký rozdiel je medzi NU pudingom a klasickým práškovým kupovaný v normálnom obchode keď že majú podobné zloženie. Zloženie Nu pudingu je sušené mlieko, kukuričny škrob,sladidlo,vanilkova aróma a klasický práškový je zložený z kukuričny škrob, soĺ, aróma a ja doložím mlieko a xilitol tak to neni u1? Akú čokoládu kupuješ a kde grimaska? Ja som už všade hľadala ale nenašla som podobným zložením ako nu čokoláda mliečna. Ten spomínaný bielkovinový chlebík sa dá kúpiť aj v BA niekde? Norbi píše že šokoval múka je u2 tak ako to je? Mám to vyčítané z tej najnovšej Norbi knižky! Vopred dakujem za odpovede. 🙂
Sojovu múku som myslela v predošlom príspevku.
@marienka2
dobre otazky davas moja 🙂 ,ale najlepsie by som ich ja tiez kladla a to rovno Norbimu 😀
Vies,on uz ma svoje siete predajni,takze v prvom rade mu ide o biznis,bohuzial,ten jeho system uz ostava pozadu,z coho ma svoje vyrobky, taketo ostatne nie od update su samozrejme "nedobre",ja kazdemu kto sa na update system da,hovorim,ze netreba brat norbiho knihu,dokonca ani jeho system ako bibliu,ale treba na to racioalne ist co kde a preco zaradit-samozrejme podla zlozenia.
Pudingy mozes v pohode kupovat napr, od dr.oetker,ak pouzijes namiesto cukru sladidlo (steviu ,xylit,eritrit napr.)a uvaris puding U1.Norbi dal U1 len kakaovemu dr.oetker pudingu,ale podla zlozenia ma vanilkovy puding oetker este menej uhlohydratov ☹ ,takze v pohode papaj kolko chces.Cokolady norbiho inak su dobre,lebo obsahuju uhlohydraty,ale ziadny cukor,ziadny pridany cukor,ked,tak prirodny,alebo mliecny cukor (napr.mliecna cokolada),vacsinou su sladene nevstrebavatelnymi sacharidmy-vascinou maltitom.Ja zijem v rakusku,objednavam si veci z jedneho shopu www-lcw-shop ,ritter sport diet cokoladu som kupovala-ta je tiez sladena maltitom a cenovo je okolo 1 euro (u nas teda,na sk neviem),ale ja uz som za vodou ja si dam aj milku normalnu ked dostname chut,a priznam dala som si z nej riadok ,dva aj ked som bola vo faze chudnutia-samozrejme raz za cas,ten bielkovinovy chlieb maju aj v Ba,uz nepametam presne kde,mrnknem ak najdem hodim ti link. a sojova muka?neviem preco dostal U2,ked aj on ma muku kde je soja a je to U1,inak ak mrnknes v knizke,tak sojova muka je U2 ale s hviezdickou a je tam aj za tabulkami co ta hviezdicka znamena (str.173),inak sojove bobby ma napr pod U1(str.162)-mozno preklep,ci ma trosku chaos v tom-neviem,ale ja ich jedavam ako U1.Joj ale som to rozpisala 😉 a baby si cokolady objednavali z bio siete www.slnecnica.sk inak na Fb je skupina norbiho update,tam to zije viac ako tu
@marienka2
tu vraj v Ba najdes ten chlieb od firmy Tofako http://www.pekarenmacek.sk/index.php?sel=1&page=2
@marienka2
ja mam aj od update,ale ten vyjde drahsie ako ostatne,mam aj od scitec protein delite-ten je zas velmi sladky,mne vyhovuje ,ja som dost na sladke,mam prichut coko kokos,ale kupis aj take,kotre nemaju ziadne uhlohydraty(inak po treningu treba aj bielkoviny aj uhlohydraty(trosku) ),skus pozriet od firiem Biotech,Scitec,Peak-maju dobre a stale je vyhodnejsie cenovo objednat velke balenie 🙂

@janniia
to som len taky link nasla,to bol este z leta,ale urcite maju vola sa bielkovinovy vecerny chlieb