icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

dokonalepremeny
5. dec 2012

S Update som začala 5.11.2012 a dnes som sa vážila a výsledok je -5,5 kg 🙂 🙂 🙂

maja1982
5. dec 2012

@dokonalepremeny gratulujem 🙂 ja som zacala 6.11. a naposledy som mala v sobotu -4kg 🙂 tak nam to spolu pekne ide 🙂))

dokonalepremeny
5. dec 2012

maja 1982 - Aj ja Ti gratulujem. Ja som už vyskúšala veľa diét ale nikdy som nevydržala max 9 dní viac nie 🙂 ,ale Update je úplne o inom.

janniia
8. dec 2012

update je pohoda 🙂

chcela by som poradit .. neviete ci gastanove pyre z update predajne sa oplati ? .. myslim zlozenim ...

a neporadite nejaky dobry cierny caj co pijete ? ... nejaku kvalitu , ked mate odskusane ci nastudovane ..
alebo aj ine typy na dobre caje ..

vdaka
a prijemne chudnutie .. ci uz tym co dosli do ciela , udrziavanie 🙂

grimaska4
8. dec 2012

@janniia
ja pijem cierny caj od twinings,ale vacsinou pijem caje od teakanne-vselijake bylinkove,
zhodou okolnosti mam este doma gastanove pyre update -uhlohydraty ma dokopy 30,6g z toho skroby 22,6g,cukry 4,9g a polioly 3.0g a kcal ma 139 na 100g,(ale zasa v zlozeni pise ze sladeny je eritritom a sukralozou,a ked je te n cukor tam len z nich,tak je to ok,lebo to su vsetky take co sa nevstrebavaju,len "prejdu" traviacim systemom)
Ze vraj v spar-i maju gastanove pyre s podobnym zlozenim necukrovane ako od update ,ale ovela lacnejsie,neviem ci na slovensku najdes spar ( v madarsku,rakusku ano),ja este mam od leta,ale viac uz nekupim lebo mi bohvieco nechuti a ked skor tak robim z neho krem do kolaca-tak ze uvarim jedno balenie vanilkoveho pudigu dr.oetker (osladim ho samozrejme) a ked vychladne vymiesam donho jedno balenie gastanoveho pyre a potom 1 cele maslo a sup s nim na tmave piskotove cesto,navrch cok.poleva alebo postruhana cokolada

janniia
8. dec 2012

@grimaska4 vdaka

neviem co stoji inde .. ale v update ho mali za 1,5 .. a to sa mi nezdalo vela .. 😎
ale skusim pozriet na to zlozenie aj inde .. len asi si budem musiet robit poznamky 😀

za typ na krem vdaka ..
a este ako inak ho pouzivas ?
ja si ho pamatam len z detstva ..
mohlo by aj nastruhat do jogurtu a pod. ?

grimaska4
8. dec 2012

@janniia
mozes ho nastruhat do jogurtu,jasne ked ti tak chuti,ja som jedavala ho este ako gastanovy pohar-nastruhat gastove pyre potom vrstva slahacky a to vsetko opakovat kym neni pohar (zmrzlinovy napr) plny,inak ho jedavam aj tak ze ked dostanem chut na nich,tak si len odrezem kusok a len tak zjem,samozrejme necham rozmrazit 😀 ,inak mne tie pyre od update maju taku cudnu chut,preto uz viac nechcem od nich,proste su ine chutovo ako ostatne pyre,ale ja zase nemusim ani ten ich rieskovy krem co je jak nutella a dakto salie ze to jaka lahoda,no mna z neho az napina

janniia
9. dec 2012

@grimaska4
no ved kvoli tej chuti polemizujem 🙂 .. skusim pozriet to zlozenie inde .. vraj lidl .. a potom to este zvazim 😎
nerada by som pokazila navrat k spomienkovym chutiam 😀
lebo inak mam nan veeelku dobru chut 😀

janniia
9. dec 2012

a este otazka k struhanke ..
mohla by sa nahradit aj len pomletym suchym update trebars toastom .. ci inym pecivom ?
ci ma aj nejake ine zlozenie .. co myslite ?
vdaka

grimaska4
9. dec 2012

@janniia
mozes jasne.ja inak uz pouzivam struhanku z celozrneho peciva,cenovo je vyhodnejsia ovela ako od update,a ked mrnknes na zlozenie tej od update-zacina to psenicna muka BL55 ☹ a ten ich sojovy misung k tomu co znizuje uhlohydraty,a za nehoraznu cenu
Ja uz rezne ,ci ryby vyprazane robim tak ze namiesto muku ich obalim v struhanych mandliach a tu celozrnu struhanku

janniia
9. dec 2012

@grimaska4 no jo 🙂 .. lenze ty uz nem-chudnes 😉

janniia
9. dec 2012

a co hovorite na ghi - indické alebo prepustené maslo .. pomáha detoxikovať , podporuje látkovú výmenu , znižuje hladinu cholesterolu ..

pouzivat alebo nie ? skupina ako maslo ? ..

vdaka

nitrankanr
9. dec 2012

@dokonalepremeny @maja1982 prosim vas, vy ste si varili s ich surovin alebo ste si objednavali menu? 🙂

maja1982
10. dec 2012

@nitrankanr ja osobne si nevarim z ich surovin, nikde naokolo kde byvam nieje obchodik... Ja jem vsetko, len dodrziavam pravidla - mam vytlaceny zoznam kedy co mozem 🙂, snazim sa dodrziavat pitny rezim a obcas bicyklujem na stacionari 😉 i

nitrankanr
10. dec 2012

@maja1982 Dakujem, ja som si objednala celodennu stravu na tento tyzden. Uvidim po tyždni, ake, co si mam pripravit. Potrebovala by som polopatisticky vysvetlit celkovy princip tohto stravovania v realnom zivote. Nikde som nenasla, co sa moze pit.

janniia
10. dec 2012

@nitrankanr .. v realnom zivote sa dodrzuje co je napisane v zozname na prvej strane tejto diskusie .. je tam dost jedal z ktorych urobis kombinacie kedy co mozes jest .. ked sa do toho budes postupne dostavat budes pridavat dalsie veci co ziskas z dalsich info ...
pit "nemozes" .. co je s cukrom .. podla casu .. mlieko mozes atd .

ale aj mna zaujimaju nejake typy na mineralky .. pripadne aj na ochutene .. ked je chut "zhresit" ...

napr. kofola so steviou je ok ..
inak treba citat etikety a v tom este nie som zbehla ☹ .. neovladam tie "tajne nazvy" vsetky 😒

tak ked uz ma niekto odskusane znacky .. prichute .. potesia typy ...
vdaka 🙂

vsetkym vela uspechov .. pohody .. a radosti z dosiahutych uspechov 😎

nitrankanr
10. dec 2012

@janniia dakujem, bude to tu sledovat a "ucit sa" 😀

maja1982
10. dec 2012

No ja najcastejsie pijem vodu a caj.. Ale ak, tak kofolu so steviou, colu zero alebo light... Myslim ze aj 100%dzusy bez cukru sa mozu - podla ovocia - pomaranc do 15, pripadne do 12, jablko myslim aj dlhsie 🙂 a co sa tyka mineralok ochutenych - ak su sladene sladidlami, mozu sa cely den, ak aj cukrom tak len do 12... Dufam, ze ma opravite ak sa mylim, aj ja som len zaciatocnik 😉

janniia
10. dec 2012

@nitrankanr .. pokial stihas .. odporucam postupne citat diskusiu od zaciatku .. je tam vela skrytch info 🙂 .. ale velmi uzitocnych ... 😉

janniia
10. dec 2012

@maja1982 az na to co je v tych dzusoch ... ☹ .. nespominam si na ziadny okrem odstavenych stiav .. ze by nemali cukor a zbytocne kalorie 😨

grimaska4
10. dec 2012

@maja1982
myslis ktore 100%-ne stavy bez cukru??jedine,ked si ich vytlacis doma sama z ovocia,lebo take tie cappy a spol sa vyrabaju z koncentratu so 60% -nym podielom ovocia,aj ked na nich pise 100%-na stava ☹ a 1dcl obsahuje nieco cez 10g uhlohydratov a to len vo forme cukru

maja1982
10. dec 2012

Jj, myslim take klasika doma odstavene... Ale najlepsia je cista vodicka, ta ma 0kcal 🙂🙂🙂

grimaska4
10. dec 2012

@maja1982
take domace to je ok,to jak keby si ovocie zjedla 🙂

dokonalepremeny
11. dec 2012

nitrankanr - ja som od nich nikdy neobjednávala menu,2x do mesiaca si nakúpim v obchode update iba tie najdôležitejšie veci ako múka,strúhanku,soľ,chlieb,s chleba si vždy kúpim viacej a dám do mrazničky,potom mám strašne rada od update tresku v majonéze alebo cesnakovo-syrovú pomazánku tie zvyknem jedávať na raňajky s chlebom dám si k tomu paradajku.Taktiež som spokojná s cestovinami na ne si nedám dopustiť 🙂

nitrankanr
11. dec 2012

@dokonalepremeny ja som sa na to dala rychlo, zo dna na den. Este som nebola v ich obchode, musim si vsetko zosumarizovat a potom ist na nakup.

dokonalepremeny
11. dec 2012

Baby čo budete papať na štedrú večeru ?

jahodka1411
11. dec 2012

No ja sa do ,,norbi,, pustím po sviatkoch, lebo ako sa poznám, zhrešila by som vela vela krát...aby to teda malo aj svoj účinok, tak až od nového roka...od maminy som si už nakázala na Ježiška kúpiť osobnú váhu, takže hor sa do toho 🙂 musím si naštudovať, čo a ako, lebo som z toho jelen, chvalabohu, v NR je predajňa, tak pôjdem kuk, čo tam majú, ale to sa mi celkom páči, že langoše sa môžu jest, treska..no samé fajnové vecičky :D

grimaska4
12. dec 2012

@dokonalepremeny
rybu zubaca,alebo pstruha so zelerovym salatom (postup ten isty ako pri zemiakovom,ale namiesto zemiakov sa dava zelerova bulva pokrajana na kocky-ja nevarim vode ich,ale dusim na pare) a mas menu U1 🙂

nitrankanr
12. dec 2012

@jahodka1411 ja si od nich objednavam celodenne jedla a nosia mi ich domov

janniia
12. dec 2012

@dokonalepremeny ja vsetko ako ma byt 🙂 .. len menej .. a podla update .. vynimka bude asi len kusok zemiaku 😎