Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ahojte, idem sa troška "pochváliť" mám -5kg od oktobra, júúúúúúúj však sa teškám,,,,celú dobu som sa nevážila,,,,lebo som svoju kamošku váhu skovala, 🙂 😅 🙂
@dokonalepremeny Ono záleží, čo je pre koho veľa, štyry kúsky mäsa pre niekoho sú dosť, Dá sa racionálne stravovať aj bez norbi. On nevymyslel nič nové,podobá sa to rôznym diétam. Potraviny, ktoré sú v norbi update sa dajú kúpiť pod inou značkou lacnejšie. Je len na nás ,či to potrebuje mať zaobalené ako norbi udpate diéta, atkinsovonova alebo dukanova. Jedna vec je chudnúť a druhá zdravo sa stravovať. Súhlasím, s norbiho potravinami sa dá schudnúť, ale o nič rýchlejšie ako s inými podobnými, na trhu je ich dosť. Norbi Update by som ale ako zdravý životný štýl nebrala, on podporuje všetko čo je nezdravé, sýtené ochutné nápoje, pridané emulgátory. Mnoho zložky jeho stravy prekysľujú organiumus.... A ešte jedna vec, čo mi nesedí, BL múku označil ako U3, sójovú ako U2, jeho master mix je sojová múka zmiešaná s pšeničnou plus nejaké prídavné látky.... Či mám tomu rozumieť že U3-U2=U1 hihi. Pekné sviatky všetkým.
@digehe Ja mám od 1.12. do teraz -5kg, ešte 5 a som spokojná. S norbiho som si vzala to, že treba jesť potraviny s nízkym glykemickým indexom a vylúčiť biely cukor, i ked ten som si s mierou dala, pred každým jedlom som si rozpustila 2 lyžičky psylia a zapila 3 dl vody, potom už som nevládala dojesť obed, mala som aj hranolky, vyprážaný syr, čokoľvek čo je v reštike aké denné menu. Len som to fakt nevládala dojesť, a vlákninou som znížila Gl celej stravy, tým, že som zjedla menej, prijala som menej kalorii, hladná som nebola a 3x za týžden som behala na rotopede 1 hodinu. Tak si myslím, že za 2 týždne bez hladovania dobrý výsledok, čo poviete? Idú sviatky tak sa bojím čo bude.... Či zvládnem nápor plných stolov.
Neviete ako sa robi "zdrava" majoneza?
@nitrankanr
ja kupujem light verziu majonezy,ale nasla som recept,odksusany ho ale nemam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3596
alebo tento http://receptar.zena.atlas.sk/zdrava-majoneza/p...
@grimaska4 Dakujem
Baby ja tu dietu vobec nechapem,som tupa z toho.Mozete mi niekto napisatvas jedalnicek?A kolko mam dietu drzat?Moze mi to niekto napisat do IP ako debilovi.dakujem ☹
Ahojte žienky, ako sa vám darí? 🙂
Idem s vami do toho 😎 😅
@hetino ahoj, aj ja som bola z toho debil a tiez nemam cas citat tolko stran. Skus http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975 http://adamdebnar.sk/pozitivne-myslenie-2/ako-s...
@hetino ja si objednavam stravu od nich. Som tiez novacik, ale ak nebudes robit nic specialne, len budes dodrziavat zakladnu zasadu, urcite sa ti podari dat aj nieco dole. Muka, cukor do 12-tej, zemiaky, ryza do 15-tej.
@nitrankanr dakujem 🙂
evina57 Vitaj medzi nami. 🙂
Ja som s Update začala od 5.11.2012 a do teraz som schudla -12kg.
Niekedy si objednám menu na celý týždeň alebo keď mi niečo nesedí na menu tak si vyberiem niečo iné.
Ak by si mala nejaké otázky kľudne sa pýtaj 🙂
Držím Ti moc-moc palce 😉
@dokonalepremeny To máš krásne výsledky 🙂 a koľko si plánovala schudnúť? Mne stačí takých 10kg 😀 Mám 60kg a výšku 165cm..ale pred tehotenstvom som mala 47-50kg.. 😠
Ďakujem pekne, keby niečo, ak sa ozvem, začínam pondelok ale už aj teraz to ako tak dodržiavam ale nie na 100% 😉
Predsa len mám otázočku 🙂 chcela by som si na večer dávať nejaký nápoj..pozerala som v obchodoch a nič mi nepadlo do oka..samé sójové a neviem aké..chcela by som radšej ovocné.....ktoré by aj chutili 😀 🙂
evina57 Ďakujem 🙂 V pláne som mala schudnúť cca 20 kg 😀 takže ešte 8 kg a budem v pohode 😉
S Update som spokojná.
@janniia ahoj, po dlhej dobe som sa prihlásila na konika a vidim, ze si citala prispevky este z pred roka 😉 ...kedze mi svietili upozornenia 😉
Pýtala si sa niekde tu, ze by si rada vedela ako su na tom baby , co zacali dávnejsie. No ja presne takto pred rokom som updeitovala 😀 , vtedy sa mi podarilo schudnut 10 kg cca za 3 mesiace. Dodrziavala som up date stravu asi pol roka... teraz už vyše pol roka sa stravujem uplne normálne a vaha mi pekne stoji... no priebežne za ten rok sli 2 kg hore,,ale odvtedy sa to ustálilo a to jem uplne vsetko. Ja neviem, mne to velmi pomohlo a nedopustim na Norbi update ! Ja mám len dobru skusenost.
Držim palce všetkým, ktore sa rozhodli pre NorbiUD. 😀 Dokážete to!
ahojte,tiez sa mi pozdava tento norbi..som este u mamy este v takej vianocnej atmosfere 🙂 ,ale ked sa vratim domov,skusim to tiez...
@dokonalepremeny ahoj,smiem vediet z akej vahy si isla -12kg dole?ja mam asi cca 83kg( nemam odvahu sa odvazit 😀 😕 )a chcela by som aspon 10kg dole.....a varis si sama,alebo kupujes jedlo v tych norbiho obchodikoch?
lemge Ahoj 🙂 No ja som išla z 90kg dole,je to aj strašné napísať 😀 ale teraz je to fajn,je to omnoho lepšie ako bolo.Nakupujem v obchode update -múku,cestoviny,niečo aj na raňajky a chlieb.Potom už doma navarím alebo keď mám taký lepší mesiac tak si objednávam menu na týždeň,bez soboty a nedeli.
neviete ??
kde sa da kupit .. kecup *Spak so steviou ?
http://www.spak.cz/produkt/kecupy ... 6 v poradi .. so steviou ...
ak ste ho niekde videli dajte vediet ...
ja neviem stretnut ani len Spak 😒 .. asi chodim po zlych obchodoch ?! .. ☹
@janniia
tento neviem,ale viac druhov kecupov bez cukru samozrejme dokonca bio verzie,maju aj detsky kecup najdes na www.slnecnica.sk 500ml do 5 eur tusim cena,mrnkni sa 😉
Podľa NU sa viete stravoať aj v reštike, ked idete na obed, vývar je U1, mäso so zeleninou U1, dá sa to nakombinovať z dennej ponuky kadeako, a máte to čerstvé, si predstavte, že v nedelu jete jedlo,ktoré sa varilo vo štvrtok nad ránom, potom sa zmrazilo, viezlo pár stovák kilometrov, potom si to dáte do mikrovlnky...... To tiež nieje zdravé. Nevravím, že s tým nemôžete chudnuť, len nehovorme tomu životný štýl, a nedávajme tomu prívlastok zdravý.
Ahojte baby, tak ja som začala prvého..dnes som sa vážila a zo 60kg som išla na 58,6kg..teší ma to ale bojím sa, že to ide nejako rýchlo 😒 či to som sa len odvodnila? 😀
Aj ja som isla dolu 40 kg za 4 mes, ale z cambridge diet , robim aj poradkynu v Seredi t.c. 0905 613552
http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/zazracna-ca...
@renata19 no kdo chce iba "pit" .. par mesiacov ... "Pacient prijíma len tekutú náhradu stravy vo forme nápoja alebo polievky" .. a este za to niekomu platit ... urcite sa ohlasi 🙂 .. to snad musi byt for ze niekdo propaguje ...
keby ste jedli 4 mesiace iba hocaku polievku a shejk .. boli by take iste vysledky 😀

janniia 😀 😀 😀 😀 😀 😀