icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zuzulkach
7. jan 2013

@grimaska4 no tak rano zvyknem ranajkovat tmave pecivo alebo chlebik so sunkou a syrom pripadne sem tam s medom a kavu s milekom a osladenu trstinovym cukrom(znizila som cukor z dvoch na jednu lyzicku), ak sa nezabudnem tak nieco zjem aj na desiatu -musili tycinku alebo ovocie - priznavam,ze obcas je to aj kusok cokoladky. Na obed co mam uvarene a po obede uz len sunku, salamu,syry a zeleninu, vajicka (prazenica, na tvrdo alebo omeleta), pripadne polystyren.chlebik.
Na to co jedavam po obede si davam pozor aj cez sviatky som sa takto stravovala a vysledok je dost maly aspon oproti tomu co som tu citala....

ultra
7. jan 2013

@nikika33 - nenechaj sa "osalit" - zdravisie ako rafinovany ckor je akekolvek ine sladidlo - xilitol je asi top.aj spolu so steviou. Aspartan by som vynechal

janniia
8. jan 2013

@zuzulkach mozno su velke davky .. chlieb iba kusok .. obed nie ako zje chlap a pod. .. ja napr. si dam iba pol jablkana desiatu .. a tak pod. davkyaj v ostatnych jedlach ...
este je otazne z akej vahy ides dolu .. ked uz su to iba posledne kg .. tak na tie treba ostrejsie 🙂 .. alebo to uz su len kg co chces dolu iba ty 😉

grimaska4
8. jan 2013

@zuzulkach
to stravovanie podla mna nemas zle,a mnozstvo?Norbiho system nepocita kcal takze to by malo byt jedno,skus ten trstinovy cukor zamenit za inu verziu,lebo ten je taky isty ako obycajny cukor podla zolozenia aj podla GI,(sice je to U3 teda do obeda povolene )
A ked chces obmedzit stravovanie,tak len vecer ci poobede,vecer si davaj len bielkoviny a ked uhlohydraty tak zo zeleniny,vecer uz ani ovocie radsej nie,nanjeskor na olovrant.Daco zmen a uvidis po mesiaci ci to malo vyznam

stefany84
8. jan 2013

ahojte, toto fotum je perfektne, strasne ste ma motivovali baby 😉 Za posledne 4 dni som to tu preluskala z kazdej strany, princip je jednoduchy a logicky, teraz si len musim urobit zoznam potravin a dodrziavat ho 😉 grimaska4 myslim ze si zasluzis nobelovu cenu za vsetky tie rady, mne si velmi pomohla zorientovat sa v tom , DAKUJEM..... Idem na to a som presvedcena ze tento krat sa mi to aj podari, moj ciel je -7kg....

lila69
8. jan 2013

Baby este nejake drobnosti si potrebujem ujasnit: o kolkej naposledy papate? (veceriate) A na veceru si miesto chleba davate iba knackebrot? Ten mne velmi nechuti, uvazovala som skor nad chlebikom - zial neviem presne nazov, da sa kupit v bile - oddelenie zdravej vyzivy,, je tmavy az cierny krajany ma tvar stvorca a v baleni je cca 10 kusov. Je taky skor gumovy, tiez neni extra chutny 😒 .

grimaska4
8. jan 2013

@stefany84
no az tak neprehanaj 🙂 ,a pomozem ked mozem rada

grimaska4
8. jan 2013

@lila69
zalezi od zlozenia,mrnkni sa najme na uhlohydraty,a tiez na mnozstvo bielkovin v nom,inak Update ma chleby (chutne aj),ktore mozes jest aj vecer,6g uhlohydratov ma na 100g,inak aj tofako predava lacnejsiu verziu vecerny chlieb sa to vola,ten ma vela bielkovin a uhlohydratov 10g,moze sa tiez aj vecer

martinka1981
8. jan 2013

@grimaska4 ja som objavila v Hoffer chlieb Guten Abend 😉 tiež ma malo sacharidov a je velmi dobry 😉

grimaska4
9. jan 2013

@martinka1981
moze byt v pohode, dnes som akurat aj v Bille videla celozrny s 30g uhlohydratov,tiez celkom ok zlozenie,ked zoberiem ze norbiho tie balene chleby maju okolo 25g ch

zuzulkach
9. jan 2013

@janniia no mnozstva sa snazim obmedzit ale mozno je aj to vela tak skusim znizit....a co sa tyka vahy tak mam asi tak 10kg naviac :( mavala som 55kg pri vyske 160 a teraz uz dlhsiu dobu nie a nie. Nie som velmi na diety a prave preto sa mi tento system zdal super no este asi skusim vydrzat 🙂

zuzulkach
9. jan 2013

@grimaska4 skusala som sladit aj steviou ale ta mi dost vyrazne menila chut kavy a ta mi potom nechutila..tak skusim nieco ine....a skusim este vydrzat mozno to u mna ide pomalsie,musim trosku nastartovat metabolizmus.... 🙂

janniia
9. jan 2013

@zuzulkach vydrz vydrz .. .. skus dat raz za tyzden jeden pity den .. alebo len obcas .. kym to budes zvladat v pohode ... alebo v dni novu a splnu .. ked vela pijem .. nie je to uz potom vobec o hlade ...
niektore zas si miesto vecerneho alebo ranneho jedla davaju shejk .. aj to urcite zabera .. 😉
ja radsej ten pitny den .. lebo shejk je pre mna .. eee .. eee ... 🙂

martinka1981
9. jan 2013

@grimaska4 tento v Hoffer mal tušim 14g sach.na 100g a zloženie velmi dobre 😉

pami2
9. jan 2013

prosim vas dokedy sa moze jest kuskus?

grimaska4
9. jan 2013

@martinka1981
no tak ten ma potom velmi dobre zlozenie,on uz je taky baleny ci ako vyzera?ako toast ci normalny chlieb?idem tam pondelok,tak sa no mrnknem.
ja som inak v Hoffer nasla aj cestoviny za drobne s 30guhlohydratmi,ale ked sa pozrela lepsie na zlozenie tak to tam pisalo na jednu davku ☹ ,(30g),takze 100g cestovin mnzostvo ch obsahuje ako obycajne

grimaska4
9. jan 2013

@janniia
na ranajky si baby nedavajte len shake to je malo,ked chcete rychlo chudnut tak radsej vynechat veceru a namiesto vecere,rano treba aj sacharidy na nastartovanie organizmu,netreba ich uplne odopriet

grimaska4
9. jan 2013

@pami2
U1 nebude urcite pre svoj vysoky GI aj sacharidov ma dost,ale je inak zdravy ma vela plnohodotnych bielkovin,skoda ze ma malo vlakniny,ak potrebujes schudnut este radsej uz vecer nejedz ho

grimaska4
9. jan 2013

@zuzulkach
tak ostan pri tom cukri co si zvyknuta,z takehoto mnozstva priberat nezacnes,a ani ti ta lyzicka,dve cukru ti nespomalia chudnutie,pridaj pohyb radsej k stravovaniu a bude ok,ja som stagnovala presne pred rokom cele 3 mesiace mna uz islo porazit a potom sa to pohlo dalej

martinka1981
9. jan 2013

@grimaska4 ano je baleny ,mne padol hned do oka ako taky celozrnny 😉 je už aj nakrajany ale nema dlhu spotrebu . Mne teda velmi chutil Zajtra idem do rakuska a keby som nebola na Mačingovej tak idem kupiť 😀

martinka1981
9. jan 2013
grimaska4
9. jan 2013

@martinka1981
dakujem 🙂 ,ja som uz tu nasla v Spar raz,ale stoji ovela viac,tak na ten mrnknem,inak tie chleby nemaju dlhu trvanlivost lebo maju vysoky obsah bielkovin,update predava dokonca ten 6g-ovy chlieb chladeny lebo sa rychlo kazi.

Si na Macingovej?Chudnes alebo len kvoli ociste?Ja som o nej raz citala,ja by z toho mnozstva cvikly a kadejakej zeleniny asi umrela,ale zase netvrdim ze to je zle,to len mne dajak "nesedi",teda ja bysom urcite porusovala

martinka1981
9. jan 2013

@grimaska4 podla mna aspon to svedči o kvalite,keby dlho vydržal tak to je sama chemia.
Mačingovej detox som držala v aprili min.rok a teraz som zas pribrala a citim že potrebujem očistu 😉
da sa na to zvyknuť po par dnoch. Ja som skor ako som s tym začala vyskušala tie jedla či mi budu chutiť a napodiv velmi chutne a ked mam chut na sladke dam si med 😎

janniia
9. jan 2013

vecerny chlieb z Tofako .. ma zaruku tyzden .. povedali v obchode 🙂
http://www.tofako.sk/akcia.html

lila69
9. jan 2013

@grimaska4 Co hovoris na tento chlebik na veceru?
http://www.bonavita.sk/active-trvanlivy-chlieb-...

grimaska4
9. jan 2013

@lila69
podla mna mozes aj ked je tam 33g uhlohydratov,ale mas tam aj bielkoviny celkom ok,a vlakninu pekne mnozstvo,ktore mozes od uhlohydratov v pohode odratat ,takze vyjde z toho chlebik s peknym mnozstvom uhlohydratov (okolo 25g )vyuzitelnych

grimaska4
9. jan 2013

@martinka1981
ty si isla aj podla update nie?Ci si zle pametam?Dakde na zaciatocnych stranakach tejto diskusie tusim si prispievala dost ,mozno sa mi len mari 🙂

lila69
9. jan 2013

@grimaska4 joooj no super, som rada. 🙂 takze mam poriesene tie problematicke vecere a aj ranajky. Nebudem sa samozrejme tym chlebom predzgavat, radsej si dam viac sunky a zeleninky. Inak na norbiho nabieham asi tak 4 dni, vaha zatial dole nesla ale citim sa trocha lahsie, ako keby sa mi zmensili faldiky na bokoch 😉

martinka1981
9. jan 2013

@grimaska4 ano šla ale akosi sa mi nedarilo 😀 😝
potom som skušala aj ich menu a sice som schudla za tyžden kilo ,mala som problem z ich stravy bola velmi slana a dokonca ma prehanalo.

grimaska4
9. jan 2013

@lila69
pockaj aspon mesiac,za 4 dni zazraky necakaj,ani pribrat sme nepribrali za taky kratky cas,ale viem ake to je,najradsej by sme boli keby sme sa rano zobudili o tie kila lahsie co cchceme schudnut,ale neni to tak,ja som tym uz presla tiez