icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

evina57
11. jan 2013

Dievčence, tak sa idem pochváliť 😝 od 1.1. mám dole 2,5 kg 🙂 Dnes som bola v norbiho obchode ale kúpila som iba múku, jogurt a puding.. okoštujem neskôr 🙂

victory1
11. jan 2013

@grimaska4 dakujem, len mam ich dma..dodam v pondelok..dnes uz padam, ideme s drahym welnessit🙂

grimaska4
11. jan 2013

@victory1
tak pekny vikend,uzite si to 🙂

nitrankanr
11. jan 2013

@siwonka presne to som jedla aj ja, davala som si nosit aj na so-ne

gabikanav
11. jan 2013

@stefany84 a aj ostatní, ak by Vám pomohlo tak tu su popridávané niektoré moje osvedčené recepty
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=30292163...
sú tam klasické jedlá a aj koláčiky. Môj manžel schudol 12 kg a cez Vianoce pri pojedaní vyprážanej ryby, šalátu a koláčov ešte pochudol.
Fotky sú aj tu:
http://gabikanav.rajce.idnes.cz/Zdrave_varenie_...

stefany84
11. jan 2013

@gabikanav SUPER 😀 Dakujem veeeeeelmi pekne.

stefany84
12. jan 2013

aj tu som nasla zopar receptikov, ja dnes budem robit palacinky 😝 slintam uz teraz 🙂 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.40059...

tigera25
12. jan 2013

baby, niekde sa tu na fóre spomínala Mačungová, baby v práci si objednali na Vianoce a od 2.1. začali, tak každá a jedna schudla už viac ako 3kg. Rozmýšlam či sa na to nedám? Niekto ste podľa toho chudli?

nitrankanr
12. jan 2013

@tigera25 podla mna funguje delena strava, 90-dnova a update. Take hity, ako Macingovej, Dukanova, Atkinsonova, kapustova, volnopredajne lieky, koktaily su hluposti, lebo su zamerane na jednostrannu stravu. Schudnes, ale ked sa tak prestanes stravovat, priberies spat. Pri prvych troch jes vsetkjo, ale striedavo.
Skus a potom daj prosim ta vediet, ako ti to ide.

nitrankanr
12. jan 2013

@tigera25 mala son knihu, ale predala som ju. Tu su recerpty http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-pod... cviklu ani vidiet, z mrkvy som bola stale na zachode a ine ......... ved skus

buburka
12. jan 2013

Ahojte baby. Potrebujem uz akutne schudnut, lebo sa fakt od narodenia syna necitim vo svojej kozi. Drzala som Dukana, ale potom som porusila a kila boli nazad....nedavno som sa dala zas na Dukana, ale kilecka uz nesli dole tak rychlo ako po prvy raz a navyse som sa citila velmi zle...takze uz sa k tejto diete nevratim. Myslim, ze nie je pre zdravie prospesna v ziadnom smere ☹
Zaujal ma tento styl stravovania...ma to daco do seba. Necitala som este celu vasu diskusiu, ale citam tu nejake update potraviny...co to znamena? Tiez ze ste boli v takej predajni....ja som si ziadnu taku nevsimla...myslite ze je nieco take aj v KE? Rada by som sa tam pozrela🙂
Budem rada ak mi napisete nejake rady a navzajom sa podporime🙂 Kolko sa vam uz podarilo takto schudnut?

buburka
12. jan 2013

Jeee...k mojmu prispevku vyssie len tolko, ze som zacala luskat tu stranku http://www.update.sk/ a nasla som aj predajne 😵 heh....asi uz dobre nevidim 😔

amalka72
12. jan 2013

poznáte chlebík kráľa ludwiga? kúpila som dnes v bille, úplne čerstvý voňavý chrumkavý (pečú si ho sami) a je úúúúžasný...je z ražnej a špaldovej múky, špaldových otrúb, srvátky, ale hodnoty tam nepíšu a ani na nete to neviem nájsť...tak či je vhodný aj na večer, netuším 😒

marienka2
12. jan 2013

Ahojte chcela by som sa opytat ze ked miesam bielu muku s odtucnenou sojovou 1:1 ci je to u1? Aky je rozdiel medzi odtucnenou a plnotucnou sojovou mukou? Chcem sa este opytat ake je vhodne zlozenie muky kolko uhlohydratov ma mat a kolko cukrov aby bola u1 a tak isto chlebik? Vopred dakujem

nitrankanr
12. jan 2013
amalka72
12. jan 2013

@nitrankanr asi obdobný, len billa si ho pečie priamo na predajni svoj

amalka72
12. jan 2013

@nitrankanr kúpila som aj ten, ale ešte nekoštovala, ten dám zajtra k šalátu ako hrianku 😉

grimaska4
12. jan 2013

@buburka
v KE je update predajna v dargove obchodnom dome,z boku vchod je jak je ta ulicka k Thalia divadlu,aj policia je tam tusim,neviem ako sa vola ta ulicka

grimaska4
12. jan 2013

@marienka2
podla toho ake ma zlozenie ta sojova muka,ale predpkladam ze dobre,ja mam taku sojovu muku co ma na 100g 3,7g uhlohydratov.Inak zmiesanim sojovej a normalnej ti vyjde U1 muka,obycajna biela muka ma okolo 70g uhlohydratov a ked ju zmiesas napoly so sojovou,tak dostanes muku okolo 35 g uhlohydratov,to je uz ok,inak update predajna ma chlieb so 6 g uhlohydratov,tofako pekaren ma lacnejsi chlieb ako update s 10g uhlohydratov na 100g,to je tiez super,ak pecies sama,pridaj kadejake semiacka (tekvicove,sezamove,slnecnicove,orechy vlasske) ,chlebik bude vyborny a este tie uhlohydraty co v nich mas znizis,pretoze vlaknina so semienok sa v pohode moze od uhlohydratov odratat,a semienka ju maju pekne mnozstvo.
Inak uhlohydraty nie su len cukry,ale aj kadejake skroby napr,U1 bude muka ci pecivo ktore ma okolo 30g,max 35 g(alebo ak menej este lepsie 🙂) uhlohydratov na 100g,

monikapt
12. jan 2013

Ahojte baby, tak som sa ani sama neviem ako dostala k vasej diskusii a jasne, ze dnes som bezala ako zmyslov zbavena zhanat knizku, obehala som vseeetky knihkupectva v meste a knihu nikde nemali a cela zronena som slapala domov a co nevidim??? norbi update predajna!!!! hned som vletela dnu a jasne, ze knih som si tam mohla kupit aj 20, ze ma nenapadlo ist tam hned 🙂 tak teda by som aj ja rada zacala s Norbim chudnut, lebo po porode sa musim dostat do formy, este mam 10 kg plus ako pred tehu, lebo nic ine nerobim iba zeriem a hlavne vecer 😖 fakt to je take dobre ako vsade citam? treba len dodrziavat tie kody? jasne, aj pohyb, ale u mna leniveho tulena su na plane jedine prechadzky s kocikom 2-3 hodky denne, ale lepsie ako drotom do oka, ze?

marienka2
12. jan 2013

@grimaska4 Dakujem za odpoved a ta muka neviem ake ma zlozenie lebo ju kupujem v bio obchode a neni napisana nutricna hodnota :( .

buburka
12. jan 2013

@grimaska4 Dakujem🙂

marienka2
12. jan 2013

Ahojte pisete tu svoje uspechy tak na povzbudenie napisem aj ja svoj. Ja som zacala z norbi ubdate zivotospravou v polovici septembra mala som 73 kg ,160 cm co je na tu vysku dost a necitila som sa vobec dobre vo svojej kozi 😠 na konci novembra som sa odvazila a moja vaha bola 65 kg 😀. Potom prislo stagnovanie a vaha nechcela ist dole trochu som aj polavila priznam sa 😒, pocas sviatkov som trocha prehanala zo sladkostami tak 4 januara som sa odvazila a vaha 66 kg co je aj taj dobre lebo ine sviatky zvykli dopadnut horsie! Teraz pokracujem z novym nasadenim velmi spokojna bez akeho kolvek stresu lebo nu zivotosprava sa lahko dodrzuje lebo nic neni zakazane mna v dietach vzdy stresovalo ze kopec oblubenych veci mam zakazanych a tu mam povolene vsetko tak ma tie zakazane jedla az tak nelakaju 🙂. Rano som sa vazila a vaha 65 kg super to ma nakoplo a horsa dalej k vytuzenej vahe lebo to naozaj funguje a hlavne nezakazuje norbi update. Dievcata drzim palce aby sem do leta vyzerali super 😉

grimaska4
12. jan 2013

@marienka2
sojove muky nemaju vela uhlohydratov,ale su aj take ktore maju napr 10g uhlohydratov na 100g,ja kupujem takuto,ak pojdes myskou nizsie je tam aj nutricna hodnota,dokonca len 3,1g ma nie 3,7 g http://www.e-biomarkt.de/Getreide-Mehl-Muesli/M...

stefany84
13. jan 2013

@monikapt vitaj medzi nami 😉

marienka2
13. jan 2013

@grimaska4 teraz som sa pzerala na strnke slunecnice cz ktoru tu spominal ultra on si tam kupuje sojovu muku a ta ma zlozenie na 100 g 25 g sacharidov co je strasne vela proti tomu co ty si pisala? Moja muka ma zlozenie napisane ze 100% soja na 100g tak vobec netusim kolko moze mat sacharidov 😠 moze byt taky velky rozdiel medzi dvoma rovnakymi mukami?

grimaska4
13. jan 2013

@marienka2
tak ked tak na nej pise tak asi hej,ja co pouzivam mam vyssie aj link ma strasne malo ch a vela bielkovin,ale nemusis sojovou miesat,mozes kokosovou,pohankovou ,gastanovou,z quinoe je tiez muka,v bio obchode dostat vsetky a vascinou na nich pise vzadu zlozenie,ja sa najblizsie chystam na gastanovu muku,chcem ju vyskusat

victory1
14. jan 2013

@grimaska4 tak uzili sme si to...bola aj posledna pizza v tomto roku 😀 a uz pekne od dnes dietujem...ale bez tych update potravin. Tu nie je ten obchod, ale nevadi, ved sa trochu obmedzim... No a stromcek som vcera uspesne vyhodila..aj ked mi ho bolo luto, po 8 rokoch sme mali konecne zivy...a na jeho miesto som po 2 rokoch nainstalovala rotoped..a vecer makaaam..jajajaj! 😉

grimaska4
14. jan 2013

@victory1
Tak super,a teraz hor sa do chudnutia 😉 !