Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@marienka2 - muku nekupujem zo stranky slunecnice cz. to som daval len ukazku - ja pouzivam odtucnenu sojovu muku - priamo odtialto - 1 percento tuku - namiesto 22 - http://www.solcanka.sk/bezlepkova-muka/sojova-m... (dufam ze to admin rychlo nezmaze (nechcem robit reklamu - iba pomoct -ja som zhanal tuto muku dlho)
Inak - dalsi moj objav - na palacinky a do kolaca som pouzival marhulovy lekvar od Norbi - (od buduceho leta si budem robit lekvar sam-ale dovtedy kupujem)
- V Tescu - vyrobky pre diabetikov so objavil lekvar - marhulovy (aj ine chute) - bez repneho cukru - parametre este o malicko lepsie ako udaje na Norbiho - avsak cena o cca 1/3 nizsia. (Chutia vyborne)
@grimaska4 no veru...uz som mala dnesfyzicku aktivitu, kedze som 20 minut vyhrabavala auto spod snehu...no a poobede ma caka to iste...vecer rotoped... a kedze nas to pocasicko caka do konca tyzdna, tak dufam, ze v pondelok budem mat aspon 3 kila dolu... 😀
A uz mam aj vymyslenu veceru...spenatovy privarok, bez muky, len s mliekom trochu zriedim a kybel cesnaku + tuniak vo vlastnej stave...mnam!
Mam taky nbavrh..teda mozno uplne blby...Ale nebudeme sem davat svoje jedalnicky, alebo sem - tam daky recept, pre inspiraciu?
Teda ja osobne som clovek bez kucharskej fantazie a mam problem nieco na sezratie vymysliet, aj ked nedrzim ziadnu dietu, nieto teraz... 😨
A este sa spytam, Krehke platky od Active, pohankove, zlozenie: ryzova muka, kukuricna krupica, 19,2% pohanka, zemiakova muka, kukuricna vlaknina, susena cibula, sol....Zaradit to do U2 alebo U3, prosim?
dolezite je pozriet sa ako to ma obsah sacharidov (cukrov)
@victory1 ja mám na večeru rada polievky bez zahusťovania a pritom sýte- rajčinovú so syrom a všetky krémové smotanovo-zeleninové- brokolicovú, špargľovú, špenátovú, šampiňónovú, kukuricovú, šošovicovú...a potom šaláty, šopský s kopou slaného syra, alebo mix šalát zelený+ prošuto, cherry rajčiny, slaný syr, alebo mix šalát s tuniakom v oleji, rajčinkami a cibuľkou...niekedy si dám len syr, šunka, vajko na tvrdo plus zelenina...a inokedy jem všetko doradu čo predo mnou neutečie :D ja nechudnem len sa snažím zdravšie fungovať, hlavne na noc sa neprežierať (nie vždy sa podarí) ale držím palec 😉
minule som bola dost kriticka k update vyrobkom, lebo skoro nic z toho co som kupila v norbiho obchode mi nechutilo, ale vcerajsi nakup ma presvedcil, ze treba skusat dalej. Pekarenske vyrobky maju vyborne, kupila som cerstvy chlebik, cokoladovy croasant a mufin s cucoriedkami, vsetko bolo vynikajuce.... to je ale "luxusna" dieta 😵 samozrejme ze som to nezozrala naraz, ale strasne som uz potrebovala zamlsat 😎
len som nakukla po roku a pol 🙂 Pamatam si, ked sme tuto diskusiu s babami zacali 🙂 Ja uz Norbiho nedrzim, za jeho drzania som schudla asi 5 kg, ale co si sa vratilo,, ale je fajn, ze sa takto pekne drzite 🙂
@stefany84 aha, jasne. A take, ze dake maso + zeleninka? Myslela som, ze take nieco budem robit, grilovanu rybu, upecene alebo varene maso - ja som zeleninou a milacikovi k tomu spravim ryzu a zemiaky. Lebo spekulovat a varit nieco uplne ine sebe a uplne ine chlapovi by som asi mala problem...
@gebeente77 no pekne! Takto nas tu demoralizovat! 😠 😀
@victory1 to nieee, ja som len asi bola leniva to dodrziavat a hlavne tie kvanta zeleniny sli hrooozne do penazi /lebo ja som pozierala vo velkom 🙂/
ahojte 🙂 tiez som zacala v pondelok tohoto norbiho.nekupujem v obchdiku,sama si varim.chcem dat dole aspon 10kg,ide jar a predsa nebudem kupovat novu garderobu 😀
no chcem sa poradit.nenasla som grepfruity-kedy sa mozu?mozem do 22.00? 😕 poradte...dik
@gebeente77 tak no dobre....nedemoralizujes... 😎
@lemge na 1.strane tejto diskusie je celkove rozdelenie, je to skopirovane od Eriky z mmb http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975
75 g zo 100 g uhlohydratov -tak to by som medzi U1 urcite nezaradil.(moj osobny nazor) Samozrejme ze je to vzdy lepsie ako obycajny biely chlieb alebo rohliky....ale podla mna je to zbytocne vela. Ja papam s obsahom 36 g s toho cukor 2 g na 100g - Bio-Vollkorm Knacke - so sezanom (1098kJ/261kcal)- je to s celozrnnej raznej muky - a su podla mna chutnejsie ako "update-maces" - balene 200g - Jednota coop
Vsetko kyslejsie ovocie ako grep , pomaranc, mandarinka, maliny, cernice a podobne su U1

@marienka2 - ja miesam odtucnenu sojovu 1/2 kg s celozrnnou hladkou s "Kauflandu" - 1 kg -takze to miesam v pomere 2:1 v prospech celozrnnej hladkej -
Sojova muka neobsahuje lepok - tym padom ani nekysne ani sa nespaja navzajom v ceste - preto miesam 2:1 - (ale potom uz nepridavam obycajnu hladku muku) pridavam malicko viac drozdia a nechavam dlhsie kysnut - a ide to (knedle s obycajnej haldkej muky uz v rodine ani nechcu) a dnes som si robil bryndrzove halusky (s takto meiesanej muky a boly super)
ked som to miesal v pomere 1:1 podla mojho nazoru som mal muku update - tu co treba este miesats hladkou .