icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

victory1
17. jan 2013

@nitrankanr za 2t pred vianocami? Prosim o preklad.... 😕

victory1
17. jan 2013

@nitrankanr sorry, sorry, sorry...uz som pochopila..mam dnes daky utlm 😒

siwonka
17. jan 2013

na dnešné raňajky mi zabudli pribaliť light margarín :( ale nevadí..lekvár chutil skvelo..
od dnes začínam cvičiť bud program P90X alebo podla Jilian Michaels este som sa nerozhodla🙂

fabant
17. jan 2013

mozno som nieco len prehliadla, ale, od tretej mozeme okrem ineho aj natierky....ale s cim, kek chlieb mozeme do dvanatestej?....nemam tu speci muku ci ako to je....mi nenapada proste s cim si tu natierku dat.....vdaka za tip 😅

evina57
17. jan 2013

Ahojte, acidko kde zaradiť? A ktoré je najlepšie aj na večeru ak vôbec? 🙂

siwonka
17. jan 2013

@fabant dnes mi doviezli na veceru parky s macesom..tak asi take daco 🙂

stefany84
17. jan 2013

@fabant ja si davam tieto knackenbroaty alebo update chlebik a spominal sa tu aj tofako chlieb.... neviem presne ktory kolko obsahuje uhlohydratov tak nechcem mudrovat, ale myslim ze tieto su s mierou "povolene" 😉 ale ja uz ich po 18tej radsej nejedavam.

janniia
18. jan 2013
grimaska4
18. jan 2013

@janniia
ja nemam od natur kost,ale od voll kraft,toto co ty si dala link je stevia s eritritom,ale urcite je to dobry produkt.

ja mam tuto http://www.vollkraft.com/de/stevia-pulver-weiss...

janniia
20. jan 2013

@grimaska4 vdaka .. to je ta ...

victory1
22. jan 2013

Ahojky, hlasim vaho - stav 🙂 je to -1,4 kila... Ale nemachrujem, prezoze za to moze pravdepodobne vcerajsia navsteva zubara...boli ma cela huba este dnes... 😢

miskaemuska
23. jan 2013

ahojte dievcata som updatovsky novacik zatial sa snazim dodrziava len dva dni. najde sa tu nejaka dobra dusicka ktora mi poradi. nemam tu knizku chcela som si ju objednat ale nikde ju nemaju vsade je vypredana. pociatocna vaha 64 a chcela by som dat dole aspon takych 6 kg. chcela by som sa spytat do ktorej skupiny patria napriklad tekvicove alebo slnecnicove jadierka solene, alebo ci sa moze vecer jest vsetka zeleninka aj mrkva, potom este ci sa moze napr.vcera vecer som si spravila salatik bol tam salat hlávkovy, kapusta cervena, rajcinky, syr tvrdy emental a mozarella a dala som si do toho este asi dve lyzice kyslej smotany.mohlo by to byt? lebo v tom rozdeleni nie su vsetky potraviny tak ak vieete nejaky link alebo kde by som nasla podrobnejsie rozdelenie buden rada ked mi to napisete. tak dufam ze sa mi podari taky uspech ako u vas ostatnych.som rada ze som nasla tuto temu a budem rada ked ma medzi seba lebo ked nas bude viac sa mi bude lahsie chudnut. 😉

veja79
26. jan 2013

Ahojte ak máte daktorá na predaj knihu tak ponúknite.

grimaska4
26. jan 2013

@miskaemuska
tu ju mas napr. este maju na sklade pise tam http://kucharky.cas.sk/knihy/dietne-kucharky/no...
tekvicove slnecnicove semienka su U2,ale kupuj radsej neslane,slane moc zatazuju oblicky,vsetka zelenina sa vecer nemoze,napr. mrkva len surova,varena uz je U2,lebo sa varenim zvysi jej GI,kapusta, rajciny, hlavkovy salat su U1,takisto aj vsetky druhy syrov,nezalezi na tom kolko je v nich tuku,dokonca obycajne maslo to v kocke je tiez U1,plnotucne mlieko tiez,smotana aj sladka kysla je vsetko U1,mascarpone,ricotta tiez

miskaemuska
28. jan 2013

@grimaska4 dakujem hladala som tu jednotku, teda tu prvu cast, ta uz asi nikde nieje.a dakujem aj za radu 🙂

grimaska4
28. jan 2013

@miskaemuska
prva kniha uz nie je pomaly dva roky,ja sice mam obidva,ale postaci ti v pohode aj druha

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
filmushka16
28. jan 2013

Ahojte bambulky..prosím vás neposlal by ste mi niekto na email tie tabuľky jako aj rozsirene pripadne jedalny lístok ak máte odskusane..vopred ďakujem..drzkam prsteky..

janniia
28. jan 2013

@zazvorka87 maso maso maso maso 🙂 .. syry .. vajca .. zeleninu ... 😀
na prvej strane nizsie je toho napisane celkom dost .. z coho si vyberes ... 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mesika
28. jan 2013

@miskaemuska ahoj, ja mám knižku -dvojku. Ak máte záujem, tak ju predám. Silvia

victory1
29. jan 2013

@zazvorka87 No, ja som zacala 20 minut rotoped + kalanetika, taka zrychlena zostava zameriacvam sa hlavne na brucho... Ale teraz mam pauzu, lebo si liecim zuby .. 😢

A prosim pekne...idem sa s milacikom ucit vo svojom pozdom veku cez vikend lyzovat...pomoooc! Bojim, bojim.... 😕

janniia
29. jan 2013

@zazvorka87 tak bez masa 🙂 .. alebo si vyber to ktore " mozes " 🙂 .. kuracie .. ryby .. sunka ...
ja maso mozem az kym sa ho neprejem .. 🙂 .. potom mam " chut " az na ine ... 😎
aj ja som bola " chlebova " .. teraz zjem chleba za mesiac tolko co predtym za 3 dni ...
proste ked chudnes .. musim si nieco odopriet .. tak to je .. a basta ... 😀

a tu mrkvu zrovna moc nemozes .. ta ma vela cukru .. aj sacharidov .. skor take nedobre zeleniny ako im ja hovorim ... 😀 .. aj ked ja aj zeleninu mozem 🙂 ...

bez masa by to bol pre mna problem .. mozno potom nejaku mliecnu dietu si daj 🙂
za par dni schudnes a potom udrziavaciu ... kde budes vecer moc viac " zhresit " ...

cvicit .. sa snazim doma .. skakat .. stepper .. brusaky .. cinky na ruky chrbat .. ale vobec nie nejake hod vykony ... skor 5 - 20 min ... a 2x tyzdenne chodim jumping ... ale to tiez nie do zmorenia ...

ja som skor taky volny styl 🙂

moncicak7
29. jan 2013

dievčatá zdravím vas,,,,,som novačik na fore,,,ale nie novačik v dietach ,,,,vyskušala som toho vela,chodím cvicit,,,,ale nič moc som neschudla,,,jedine čo som za mesiac schudla najviac bolo podla posilky tv ,,,viac ako 5kg za mesiac ale makačka 😀 ale ked vidím tie zmeny,čo dokažu ludia s Norbi update,čumím a chcem to vyskušat,,,,,potrebujem pomoct a ako som čítala je tu dost dobrých ludí,čo poradia pomožu,,,,,radšej sa sto krat spýtam,ako mam urobit chybu,,,,,pretože asi robím niekde chybu,,,,včera som si objednala knihu Norbiho a chcem to skusit,,,,,,vopred dakujem za pomoc,,,ako som čítala príspevky su medzi vami už machri,,čo sa vyznaju

grimaska4
29. jan 2013

@zazvorka87
mrkvu mozes kolko len chces,je U1-ale len v surovom stave!
Varena sa meni na U2,lebo sa zvysi jej GI varenim 😉
Na veceru mozes ryby kadejake ,sunku,vajcia,sampinony,salaty rozne,ja robim aj taky ako zemiakovy salat,s majonezou light,a s bielym jogurtom ci s kyslou smotanou, akurat namiesto zemiakov davam zeler pokrajany na kocky,inak chipsy so zeleru su tiez vyborne len tak popri telke napr. 😉

moncicak7
29. jan 2013

@grimaska4 chcela by som sa spýtat ako je to s gramážou,,nemam este knihu a nikde som nevidela ake množstvo sa može zjest ,,,doteraz som si obed veceru vazila na gramy 😝

ajtelu
29. jan 2013

Ahojte, neviem zaradit, kde patri kiwi. Dakujem 🙂

grimaska4
29. jan 2013

@ajtelu
kiwi je U2,ale v straej knizke bolo pod U1,ja ked som chudla jedavala som kiwi stale ako U1,teda aj vecer 😉