Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
" jes kolko chces " .. u mna nie je na chudnutie 😀 .. pochybujem .. ze Reka .. je kolko chce .. kopce na taniery ... 😉
takze primerane .. nie navyse .. ale ani hladovanie .. jest do polosyta ... 😉 .. vela pit .. a je akurat .. 😎 .. aby si bola v pohode ...
dievčatá,,,kedy sa mozem najest naposledy a čo mavate asi na večeru ,,,tiežby som uvítala nejaké napady ,,,bola som naučena si do krabičiek vždy nachystat jedlo rano alebo večer ,,lebo v praci nemam take možnosti nakolko robím od 9 do21hod.ale aspon som sa naucila pitný režim ,,2x 1,5l flaše cistej vody dokedy nevipijem nejdem domov 😀
@grimaska4 no prave preto si ich nedavam 🙂 .. lebo by som sa rozozrala .. 😀 ..
segra od nich mala jedlo dva mesiace ... a bolo to lakave aj na to co vselico tam bolo ...
ale to nie je pre moju nedisciplinu 🙂 ... a z nej to liezlo ako z chlpatej deky ... ☹ .. co tiez nebolo motivujuce ...
a za zbytocne vela penazi ...
ale mam ich v zalohe az na fazu ked by mi dosla fantazija ... a chut na to co bude ... 😀
ale so znizenymi porciami 🙂 .. aj ked tie chrumky ranajky to tam mozno vykompenzuju 🙂
@zazvorka87
jasnee,kedze su U1
@grimaska4 ano tie cipsy su dobre a v tescu maju aj take miesane je tam zeler a cvikla a byvaju aj ochutene provensalskym korenim.ci to nie su oni? 🙂
@miskaemuska v akom oddeleni najdem tie cips,,,dnes som hladala chleba sesam bio back nasla som 😀
@miskaemuska
ja som ich este nekupovala,robim ich domacky,narezem na tenucke platky a sup do rury ,pouzivam papier na pecenie.
Inak cvikla je U2 podla norbiho
@zazvorka87
ja som nepotrebovala vela schudnut,ilsa som som 67 kil (167cm vyska) a schudla som na 53 kg,10 kil islo rychlo dolu-za 3 mesiace,potom bola 3 mesacna stagnacia (v nich aj vianoce aj novy rok,takze trosku viac jedal v nepovolenom case),a poslednych 4 kil som sa zbavila za mesiac 🙂 .Uz zaciatkom marca bude rok,co si vahu drzim,dokonca sa mi podarilo ist aj pod 50 ,ale to takou ocistnou kurou a to uz bolo malo kg pre mna. Zacinala som s Norbi update v auguste 2011,koniec februara 2012 som bola o 14 kil lahsia
@moncicak7 to kolko vody vypijes to je super 😀 v jednotke knizke norbi pisal ze dve hodiny pred spanim mozes naposledy jest ale nie vela aby si nemala zle sny 😉 . Ja na veceru jedavam vseliaku zeleninu na aku mam len chut a ktomu neake bielkoviny to jest povedzme prazenicu z 3 vajec, vajicko na tvrdo, tuniak vo vlastnej stave, tvrde syry ake kolvek, sunky z obsahom minimalne 90% masa, a dobre su a vseliake zeleninove nezahustene polievky napr.: paradajkova ,brokolycova, masovo zeleninovy vyvar z varenym masom.....
PREDÁM NORBI UPDATE PRVÚ KNIHU ČISTO NOVÚ 10 EUR PLUS POŠTOVNÉ AK MÁ NIEKTO ZÁUJEM, TAK PROSÍM CEZ SPRÁVY 🙂
@grimaska4 este sa chcem spytat na pukance mozu sa vobec? ci je to ako kukurica?
@miskaemuska
ako U2 ano,kedze kukurica je U2,ale tu slanu bombu by som osobne ja nejedla keby som chcela schudnut este,ak si len vahu udrziavas uz hej (raz za cas),ale tie slane chipsy a podobne veci nie su na nic dobre,akurat ta sol fajne zadrziava vodu v tele,ja som sa uz odnaucila ich jest,predtym som spratala balicek chipsov len tak pri telke
a zeler je U1 aj po uvarení? aj brokolica ostáva U1? pozerala som ovsené vločky a majú 60 g sacharidov na 100 g čo je asi veľa aby patrili do U,nie? Či ?
@grimaska4 kedysi aj ja hlavne take tie zo zemiakov co predavaju v krcmach,teraz obcasne pukance alebo slane tycinky ale aj to nieje pravidelnostou 🙂 najvacsi problem mam s pitim nejako stale zabudam.dakujem za radu ty si zachrana 😉
Ahoj baby, neda mi nenapisat a pochvalit sa s mojim uspechom a zaroven takto podporit tie, ktore vahaju. Ja som na Update strave (objednavam si menu U14), od 14.1 a do dnesneho dna mam -3,5 kg. Citim sa vyborne, jem len to menu, ktore mi donesie rano kurier, akurat som sa nevzdala kavicky, ktoru si davam po ranajkach, s mliekom a cukrom Update Zero. Ja som s touto dietou zacala na podnet kamarata, ten zacal s update 1.11.2012 a k dnesmu dnu ma -15 kg a neskutocne to na nom vidno. Tak nevahajte, skutocne to funguje a este.....vobec necvicil ani on, ani ja, ale chcem zacat, aspon rychla chodza hodinu denne, ked bude teplejsie. Drzim palce 😉
Poznám ľudí, ktorý sa dali na Update celodenné menu, ak schudli tak veľmi málo. Celoživotne to nie je pre bežných ľudí, je to drahé. Sú to potraviný ako každé iné. Aj ten systém, čo sa kedy môže... Sú to v podstate pravidlá racionálnej stravy, nesúhlasím ani s tým, že nezáleží na tom koľko kalorii sa prijme, lebo ak príjmete viac KJ ako vydáte hoc aj zdravšej stravy, aj tak priberiete, lebo ste prijali viac ako vydali. Je to diéta. U mnoho ľudí nastávaj jojo efekt. To na facebooku neprečítate, lebo také príspevky admin ihned zmaže. Navyš Update výrobky obsahujú veľa additív, ktoré prekysľujú organizumus, neviete čo sa Vami spravia náhradné sladilá.... Ak sa na to dáte, schudntete a potom nebude update produkty kupovat, aj tak priberiete,
Ja som už s Update prestala, ked som prečítala zloženie potravín. Jedna zložka hovorí za všetko:
E211 - Benzoan sodný, stupeň škodlivosti 4 (najškolivejšie sú 5) konzervačná látka, ktorý má schopnosť deaktivovať vitálne úseky DNA. To môže viesť k takým pohromám ako cirhóza pečene alebo Parkinsonova choroba.
V kombinácií s vitamnom C, kyselinou ascorbovou sa z neho stáva karcinogén... Takže síce drahšie, ale zdravšie.... Papajme a updatujem sa! Ďakujem. Neprosím.
Firmy už ani nepíšu, že E... ale radšej to napíšu slovne, aby maskovali, že výrobky to dané e-čko neobsahujú, lebo sa spoliehajú na hlúposť ľudí.... chválabohu ich je čím ďalej, tým menej.
@jozefina2585 ked už spominaš E211 najhoršie je že to bežne davaju do detskych vyrobkov 😔 ako napr.Imunoglukan ,ešte aj s vit.C !!! ked som to zistila ma skoro šlahlo o zem! a ešte nekresťanske peniaze za to chcu 😔
tak isto aj Update vyrobky su drahe a kvalite v keli 😖 😠
@grimaska4.prosím ťa nevieš mi poradiť? zeler je U1 aj po uvarení? aj brokolica ostáva U1? pozerala som ovsené vločky a majú 60 g sacharidov na 100 g čo je asi veľa aby patrili do U1,nie? Či ?
@sima8585
update nie je dieta,ja uz som pomaly druhy rok podla update,a uz nechudnem,jednoducho som zmenila zivotny styl,a tento styl sa da robit aj bez update vyrobkov,ktore ano,takisto ako aj ine produkty obsahuju vsetko mozne a same E-cka hlavne,samozrejme,ved bez nich by potraviny neboli trvanlive.Jedine co maju je znizeny obsah uhlohydratov co je plus.
Teoria ,ze musis spalit viac kcal ako prijmes je prepac,ale z doby kamennej,tato teoria nie je pravdiva.Ty mozes prijat denne menej kcal ako spotrebujes,ale ked ich prijmes napr. z cestovin alebo das si denne 2 tabulky Milka cokolady ,chudnut nebudes,ale na nete ,aj v knizkach o zdravej vyzive sa da najst vela citania o tom.
Jojo efekt nastane vtedy,ak niekto sa vrati k prejedaniu a jedavaniu jedneho cez piate.
Na update styl nepotrebuje update vyrobky,je to biznis,a umele sladidla ano su o nicom,ale uz vela veci sladia xylitom,neviem sice ci je to pravda,ja ich menu som v zivote nejedla a ani nebudem
@atika3
zeler,brokolica je U1 varena surova to je jedno,podla prvej knizky su ovsene vlocky u1,teda boli,podla druhej U3,ale mrnkni sa na obsah vlakniny v nich a tie mozes od mnozstva uhlohydratov odratat,tym sa ich vstrebavatelne mnozstvo znizi.
Ja jedavam vlocky pravidelne,ale vascinou ako ranajky a tiez ovsene otruby su lepsie,podla zlozenia teda,maju vela (viac) vlakniny.

@moncicak7
pri update systeme sa jedlo nevazi,ani kcal sa nepocitaju,mozes jest kolko chces,dolezite je ked uz ratat chces uhlohydraty dokopy za den nepresvihnut 150g 😉 ,update je stravovanie so znizenim obsahom uhlohydratov a jedal s nizkym GI