Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ahojte, ja som zacala vcera 🙂 chcela by som sa opytat, ze kam patri zeleny hrasok? dakujem
@katarinasifrova ahoj zeleny hrasok je u1 a suchy hrasok u2
Jedávate aj tie polystyrénové chlebíčky?
ja som si spravila test potravinovej intolerancie, podla výsledkov som sa začala stravovať a hned som schudla. čo funguje na jedného nemusí na druhého, každý priberie z niečoho iného
ja ho mám doma, je to samodiagnostický test, testuje 59 potravín je tam takmer 100% spolahlivosť výsledkov
caute som tu sto rokov nebola, ako sa dari starym bojovnickam? 😉 ja som pribrala naspat nejake 2 kilecka, prestala som sa cez zimu hybat a ladovala som kolace, ale teraz si uz zasa davam pozor, tak snad sa mi vaha upravi 🙂
ja ho predávam, okrem aj iných vecí, sama som bola zvedavá čo mi vyjde tak som si ho spravila, a potvrdili sa mi moje prepoklady, pšenica mi robí velmi zle, stačí pár krát rohlík alebo chlieb a hned vyzerám ako tehotná. takže ked chcem schudnút viem čo nesmiem jesť, pár dní na ovocí a orieškoch a hned sa váha pohne dole.
76,90 - je to food-detective test, majú aj vlastnú stránku kde si to možete pozrieť, v podstate sa vysadením potravín ktoré vám najviac zreagujú vyrieši vela roznych zdravotných ťažkostí
Ahojte, ja asi s Norbim prestavam od novembra sa stravujem podla norbiho zasad a islo dolu len 2kg a to potrebujem dat dole minimalne 10kg. Trosku ma to demotivuje, kedze ani zdrave stravovanie mi nepomohlo, idem vyskusat nieco ine. Uz som prestala aj ovocie po 12tej a kupila som si sladidlo ZERO aby som aj takto znizila prijem cukru a vysledok je veelmi malicky. Mozno ak schudnem,tak sa tak budem stravovat dalej lebo mi to je celkom sympaticke...Vam ostatnym drzim palceky 🙂
@csokasi
Ak nemas jeho knihu tak na prvej strane tejto diskusie su potraviny podelene niektore do U1 ,2,3, skus sa pozriet,sice je to kodovanie zo starsej knizky,ale podla skusenosti funguje rychlejsie ako kody z novej.
Inak najdolezitejsie je uplne vynechat cukor obycajny a bielu muku a vyrobky z nej,celozrne pecivo sa moze a tiez napr.uz su aj specialne chleby so znizenim obsahom sacharidov a velkym podielom bielkovin.
Na vecer uz uhlohydraty obmedzit,ak ked tak to zeleniny ,pripadne z ovocia U1 prijat,
@luciana12 aj moja sestra ide podla krvnej skupiny a dala dole 9kg od novembra asi.dobre 🙂
chcela som sa pochvalit za dva tyzdne som s norbim a cicenim zumby 3x doo tyzdna schudla 2kg, som spokojna ked to takto pojde dalej budem sa vam tu len chvalit dievcata 😀
ja mám dole 2 kg za 25 dní ale aj to poteší
ja som pri ryžovej schudla za 6 dní 5 kíl, ale bol to brutal 🙂 po 6 dňovej ryžovej ešte ďalšie 2
ahojte chcem sa opytat na ten test na potraviny. je fakt dobry? ako sa to robi?
@grimaska4 meriam 160 cm a mam momentalne 65kg ale mavala som tych 56, vela som necvicila ale chcela som zacat s behanim ale prave teraz ked sa oteplilo ochorela mala a teraz ja.chcela som hlavne upravit stravu aby toho naraz nebolo vela. nastastie priberat som nezacala ale ocakavala som viac, hlavne preto, ze som toho dost obmedzila.
@eevicka83 preštuduj si túto stránku http://www.food-detective.sk/
test sa robí z kvapky krvi - natiahne sa do kapiláry potom sa zmiešava s roztokmi a nalieva na špecialnu platničku na ktorej je 59 políčok s danými potravinami. Za cca 50-60 minut je vysledok. Je to také minilaboratorium, ale je tam aj priložený návod ako presne sa to robí, krok za krokom. Ja som už predtým mala podozrenie že čo mi škodí, aj podla tej krvnej skupiny, presne to mi aj vyšlo + ešte nejaké veci navyše ktoré by som nemala jesť
No ja som si tu stranku uz prezrela len je to dost malo tych potravin ze 46. iba tolko sa da otestovat.... Ja sa popravde priznam ze sa uz bojim zacinat cokolvek nove lebo moje telo je uz asi domotane... ja som bola taka super tenucka ale to som jedla hrozne malo potom mi zacali zdrav. problemy a vsetci vratane muza mi hovorili ze to je tym ze som davala telu malo jedla teda aj malo zivin. .. mozno mali aj pravdu no a ja som zacala normalne jest a pribrala som nejake 4-5 kg a velmi mi to vadi lebo moje stare veci neobleciem a vidim ze vtedy som vyzerala lepsie uz aj muz priznal ze to na mne teraz vidiet a ze take 3kg dole a a bude to pekne. ale moje telo strajkuje casto ma boli zaludok alebo ho citim preplneny a stoji mi potrava v zaludku dlho a tak. chcela som zacat stravovanie podla krvnych skupin a tym testom sa iba utvrdit ci sedi podla krvnej skupiny co mozem a co nie... len ja som A skupina a vela veci co mi chutia nemozem podla nej.. muz ten zase hovori ze mam jest vsetko co mi chuti 5-6 denne malo... neviem co by mojmu telu teraz vyhovovalo aby som isla s vahou dole trochu, pohybu mam dost...
a stravovala ste sa tu niektora podla krvnej skupiny? ak ano ake ste mali vysledky?
neviete este ktora knizka je dobra podla krvnych skupin?

@grimaska4 Ďakujem: a prosím ťa nejaké cestoviny alebo ryžu si jedla keď si zhadzovala?