icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
3. mar 2013

@ivka85p1
v knihe je uvedena mrkva, v zivote nebola pod U3,v predajni ti povedali dobry blud.. ☹
surova mrkva ma na 100g 8g uhlohydratov 😉
v knihe,v tej novsej je na strane 162

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
3. mar 2013

@zazvorka87
pridaj aj jablka,citronovu stavu cerstvu,sladidlo nejake a lahodku mas na svete,niekedy som jedavala s ripsami,ci s tymi polystyrenovymi chlebami-zasytia dobre 😉

grimaska4
3. mar 2013

@ivka85p1
varena je zase na strane 163 pod U2.. 😉

stela
3. mar 2013

@grimaska4
@ivka85p1
fuha dievcata tak ako to je teda ?🙂)))
Ozaj a nemate niekto tie jeho DVD na cvicenie ? S ktorou treba zacat?

stela
3. mar 2013

@grimaska4 ty si uz nieco schudla touto dietou? ak ano kolko a za ake obdbie 🙂)))

grimaska4
3. mar 2013

@stela
tak to je ako som ti pisala,ak neveris over si v knihe,mas aj stranky napisane kde ich najdes 😉
schudla som od augusta 2011 do marca 2012 14 kil,v tomto obdobi som mala aj 3 mesacnu stagnaciu (od decembra do februara neslo ani deko dole ☹ ),isla som zo 67 kil (a67cm vysoka) na 53 a vahu si dodnes drzim,dodrziavala som kody update vyrobky som mala malo (zero pouzivam dodnes chuti mi,sem tam ripsy,musli tycinky,praskovy puding predtym,a sladkosti,cokolada na varenie od nich), Norbiho dvd-ka som necvicila nikdy,on ma vascinou pre ludi s velkou nadvahou cviky ak dobre viem,ale od Reky mam vsetky dvd od roku 2009 po to najnovsie,plus behavam a pridala som aj fitko poslednu dobu,ale to dvd cviky isli teraz bokom,telo chce raz za cas zmenu

stela
4. mar 2013

@grimaska4 super sa ti podarilo zhodit 🙂)) a tie dvd od reky si kupovala v jeho obchodoch alebo niekde inde ? a gratulujem boze kebyze ja schudnem tolko 🙂)) ja chcem schudnut 20 kg tak neviem do kedy sa mi to podari 🙂))

grimaska4
4. mar 2013

@stela
schudnes neboj,len treba mat vydrz a pevnu volu, ja som jej dvd kupovala v predajniach update,prve dve v Madarsku,kedze ked som ich ja potrebovala tak boli uz nie najnovsie a tie nove postupne ako vychadzali,konkretne v kosickej predajni,odtial mam aj jeho knizky

lucky14
4. mar 2013

@grimaska4 ahoj. Prosim Ta neviem ci si uz mala takuto otazku ale akosi nemam cas citat vsetky stranky a chcela by som sa zacat stravovat podla Norbiho od dnes. Prosim Ta pekne Ty si tu akysi GURU ako to sledujem mozem radu? Ked si chcela schudnut davala si si aj pozor na porcie a ak si bola hladna mohla si hlad napr. zahanat zeleninovou polievkou samozrejme baz zahustenia? Dakujem pekne a mozno sa Ta v buducnosti este na nieco budem pytat ak mozem tak vopred dakujem. 🙂

grimaska4
4. mar 2013

@lucky14
GURU 😀 😀 😀 ,ak ta nie,ja som jedavala aj jedavam casto ,male porcie,necakam na hlad,zeleinove polievky jasne ze mozes hocikedy hocikolko,ja som jedla normalne porcie,proste dosyta,jedavala som aj vo faze chudnutia aj U3 v pohode,ale doobeda len,napr buchty na pare z bielej muky (hotovy vyrobok ),desiata olovrant ovocie alebo jogurt,alebo tvaroh vymiesany so sladidlom a do toho ovocie, ci skorica.jedavala som stale aj prilohy,zemiaky ryzu,ale cestoviny kupujem uz par rokov len update kvoli zlozeniu,tie si dam niekedy aj vecer.
So skusenosti nie je dobre ombedzovat sa a jedavat len U1,to uz by nebol zivotny styl ale dieta

lucky14
4. mar 2013

@grimaska4 Dakujem. 😀

stela
4. mar 2013

@lucky14 tak sme dve ja som zacala v sobotu 🙂)) tak si drzme palce ty chces kolko schudnut?

lucky14
4. mar 2013

@stela ja chcem 15kg. Ale potrebujem najst dietu ....resp. sposob stravovania pri ktorom dokazem vydrzat. Drzala som posledne 2 mesiace 90DD ale ked uz som viac porusovala ako dodrziavala tak som vedela ze tadial cesta nevedie. Kocky krasne chudnu pri nej ale zial u mna je to zacarovany kruh. Preto sa snazim najst nieco co bude sucast mojho zivota. Prajem Ti krasne uspechy. Kolko Ty chces schudnut? A ako Ti to zatial ide? Toto nove stravovanie? 🙂

stela
4. mar 2013

@lucky14 Ja chcem schudnut 20 kg vyhodila som vsetko U2, aj U3 uvidim co to urobi na prve 2 az 3 tyzdne a potom by som sa chcela nabehnut na stravu aj s U2 a U3 tiez si chcem zohnat tie DVD a doma zacat cvicit lebo sa nic nehybem a to je asi problem .....ja som tiez kadeco drzala ale hned som to nabrala spat , lebo neda sa dlhodobo fungovat uplne bez cukru to ja nie som schopna preto chcem skusit toto uvidime .........🙂))) Vies moj najvacsi problem su sladkosti hlavne vtedy ked deti zaspia si vydychnem a to je cas na cokoladu ........ale dufam ze tomu uz je koniec 🙂))

momoyka
4. mar 2013

ahojte,
@lucky14
@stela
ja idem s vami, ja som sice zacala uz skor, ale chcela by som taku aktivnu spolupracu a podporu... ja dodrziavam... sem tam porusim... cvicim na steperi... na vahe nic zatial... len vidim upravu niektorych obrysov... ale hadam to niekedy pojde aj dole... potrebovala by som aspon nejakych 8 kg, pre vlastnu spokojnost... a k idealnej hmotnosti ani nehovorim....

momoyka
4. mar 2013

tuto diskusiu stale sledujem, dakujem grimaske4, alebo ako ju uz tu ktosi nazval GURU-ovi..... za jej neocenitelne rady...... ja by som chcela vela vela informacii, hltam vsetko co tu baby popisu....

piste viac, aby sme boli viac namotivovane............pripajajte sa dalsie a dalsie... a diskutujte, nech mam co citat na dobru noc a rozmyslat o tom, aka budem raz stihla... 😉

stela
5. mar 2013

@grimaska4 prosim ta a kysla smotana je aky kod? robila som si maso na stave so smotanou .
Dakujem

usmev2222
5. mar 2013

ahojte..🙂 chcela by som tiez zacat s touto dietou.... kde by som nasla rozpis co je U1 U2 U3, je niekde zoznam, co kedy mozem a kedy nie... dakujem

grimaska4
5. mar 2013

@stela
kysla smotana je U1,aj sladka inak,ci mascarpone,slahacka taka v spray (ak nie je cukrovana),vsetky druhy syrov nezalezi na tom kolko % tuku obsahuju,aj mlieko plnotucne je U1 😉

grimaska4
5. mar 2013

@usmev2222
na prvej strane tejto diskusie najdes nejaky zakladny rozpis,na Fb sa pridaj dos kupiny Norbiho update,tam minule pridavala jedna celkom dobry rozpis kodov 🙂

stela
5. mar 2013

@grimaska4 super diky a idem aj ja kuknut na fcb🙂))

stela
5. mar 2013

@grimaska4 a odkial mas tieto info je to v tej novej knihe? ja by som potrebovala podrobnejsi zoznam ako je v jeho prvej knihe .....inak skupina na fcb je uzavreta hadam ma prijmu 🙂))

moncicak7
5. mar 2013

@grimaska4 davno som sa neozvala ale citam všetko ,,,touto cestou sa ti chcem podakovat za vsetky dievcata,,,,fakt dik za tvoje rady a trpezlivost ....poteší 😀 ja by som potrebovala tak orientacne co jedavaš v priebehu celeho dna,,,,ak by sa ti chcelo 😉

moncicak7
5. mar 2013

@moncicak7 to myslite otvorena skupina norbi uptdate???neviem sa tam dostat poslite mi link

stela
5. mar 2013

@moncicak7
@grimaska4
Jeej aj ja chcem od grimasky taky orientacny priebeh jedla pocas dna 🙂))

grimaska4
6. mar 2013

@stela jasne ze jo to v druhej knizke,ale vela info mam aj z madarskeho update fora,kde prispieva casto aj norbi,inak existuje aj 10% kodovanie ale no tym vas nechcem zatazovat 😉

grimaska4
6. mar 2013

@moncicak7
Norbiho update sa vola ta skupina,zoberu vas tam preco nie?

grimaska4
6. mar 2013

@stela
@moncicak7
ja uz nechudnem takze si toho dovolim viac,ale ked som bola vo faze chudnutia tak som jedavala na ranajky celozrne pecivo s maslom,ci s kokosovym tukom,sunku zeleninu,alebo kasu z ovsenych vlociek,do toho par orechov,mandle,sezam,slnecnicove semena,tekvicove semena,sladidlo ,skorica,ovocie podla sezony,alebo mrazene do toho,alebo biely jogurt a v nom ovsene vlocky zamiesane (ale to som namiesala vecer a dala do chladnicky aby tie vlocky do rana zmakli),desiata jogurt biely,ci banan,jablko,alebo keks bebe dobre rano 1 kus,cu update keks ked som mala,obed podla toho co bolo navarene,ale jedavala som aj U3 ci aj zemiaky,ryzu,cestoviny len Update to je pravda,lae v pohode aj sladke jedla ako buchty na pare ci palacinky s vanilkovou zmrzlinou a cokoladovou polevou,poobdee ako olovrant tvaroh sladidlo ovocie,alebo len skorica (pol balenina 125g),alebo puding uvareny so sladidlom,ci jablko a vecer uz len bielkovina a zelenina,ziadny chlieb,ked tak polystyreny alebo ripsy od update (chlieb update sa moze,ale ja som nemala asi 2x len,mam dalekoo vsetky predajne,ale inak uz su aj ine nizko uhlohydratove chleby chvalabohu),jedavala som tuniaka vo vlastnej stave zamiesala som ho do zeleninoveho salatu,vajicka ,volske oko,prazenicu s cibulou sunkou a so sampinonmi,natierky z vajec doma robene samozrejme,z tvarohu, ci nejake maso a k tomu zelenina,falosny zemiakovy salat,namiesto zemiakov zeler,majoneza bud lihgt alebo biely jogurt ci kysla smotana.Zaklad je poobede malo ale vecer takmer ziadne uhlohydraty prijat,tie rychlo vstrebavatelne.Poslednymi 4 kilami som bojovala 3 meisiace,tak jeden mesiac som pila namiesto vecere bilekovinovy shake a za mesiac som tie kila mala dole,ale toto nie je dobre riesenie lebo shkae nie je nahrada stravy,z toho si zo mna priklad neberte,a netreba zabudnut kto chce chundut musi jest,aby metabolizmus pracoval na plne obratky 😉 ,ine ma nenapada ked tak sa pytajte

mimka97777
6. mar 2013

🙂 🙂 🙂 🙂 Odporúčam Vám ísť na stránku: http://schudni-nitra-sk8.webnode.sk/ Ak máte neaké otázky neváhajte a napíšte🙂)))